CIA och Mossad driver kriget i Syrien!

russian-jetCIA OCH MOSSAD!
Du som undrar varför det inte blir fred i Syrien! Därför att CIA och Mossad inte vill ha det så! Dessa ”organ” är självgående genom att dom kapat stater och institutioner! Följer man inte deras agenda blir det repressalier i form av hot, mord och nerskjutna plan o s v. Det är annat det än maffians små kanariefåglar på trappen. På hemmaplan: Tycker ni t ex Ygeman låter som han är självgående?

Russian, Syrian Warplanes Launch Heavy Airstrikes On U.S. Israel Proxy Terrorists In Hama
Time For The American People To Hunt Down And Capture The World’s Biggest Terrorists: The CIA & Mossad

cia

Carl Norberg: Ja, precis som Hassan Nasrallah uttrycker saken så kommer det inte att bli någon framförhandlad fred eftersom CIA och Mossads proxykontingent – medelmåttiga terrorister – är spelad för enskild nyttomaximering för Anglozionisthegemonin och inte alls för det syriska folket.

Den mediala kulissen faller allt snabbare i ljuset av verkligheten och allt färre är idag benägna att sätta trovärdighet till de ägardirektivstyrda mediernas opinionsbildningsinsatser, eftersom de vet att medierna ägs och kontrolleras av bankerna.

Inte ens en svensk kan idag hävda att den inte begriper att till exempel både Aftonbladet och Svenska Dagbladet ägs och direktivstyrs av Schibstedt, som i sin tur är ett helt och hållet bankkontrollerat företag. Om någon till äventyrs skulle glömma vem som bestämmer – som Bertil Torekull på SvD en gång så vidlyftigt gjorde genom att kritisera Wallenberg – så är det fortfarande ovillkorligen på det viset att mediaverksamhet är ekonomistyrd och pengar är vad som styr och reglerar ekonomi vilket kontrollerar politiken, detta vidare utifrån det faktum att krig är den misslyckade politikens förlängda arm.

Att Wallenberg äger krigsmatrielindustrin? Tjaaaeee, vi har ju en statsminister från BAE – Hägglunds som stöder de ”medelmåttiga terroristerna…

Palanthir – Norbergs blogg

…….

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till CIA och Mossad driver kriget i Syrien!

 1. Maja Dacke skriver:

  Sofia, den var bra!!! Just så är det. Du är fenomenal på att hitta passande (opassande) bilder. Tack – jag dumpar denna!

  Gilla

 2. Sofia skriver:

  Håll tillgodo 🙂

  Gilla

 3. mirotanien skriver:

  Ryssland går till offensiv mot CIA-proxies alltså.

  Vad gäller USA:s roll är dock inte läget helt hopplöst. T.ex: Pentagon styrs idag av sk White Hats, symboliserat av försvarschefen Joseph F. Dunford (1955-), marinkårsgeneral. Han och krigsmakten lyder inte längre Obamas order.

  Dunford är enligt uppgift interims-vicepresident i US New Republic. President är Speaker of the House Paul Ryan. Man är alternativet till US, Inc, det som Obama är talesman för. ”United States of America” är officiellt satt ur spel men New Republic kan återta det.

  När Dunford var i Turkiet för några månader sedan och samtalade med Erdogan var han där på New Republics inititativ och inte US, Inc:s inititativ. Samma under G20-mötet i Kina nyss.

  http://lennart-svensson.blogspot.se/2016/09/us-new-republic-some-informat-remarks.html

  Här är en länk som berättar lite om läget.

  Gilla

 4. CastoroPollux skriver:

  Kan inte bli tydligare Sofia. Finns nån info om vem som gjort teckningen?

  Gilla

 5. Sofia skriver:

  Tyvärr vet jag inte något om bildens uppkomst. Jag hämtade den från en amerikansk sida för 1-2 månader sedan.

  Gilla

 6. CastoroPollux skriver:

  Hittade inte den men en hel del andra.

  https%3A%2F%2Ftheuglytruth.files.wordpress.com%2F2015%2F01%2Fisis-zionists.jpg&f=1

  http%3A%2F%2Fasheepnomore.net%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F09%2Fimg_5540.jpg&f=1

  http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com%2F-OeDWVQx4Mzs%2FVlNwqEF2LwI%2FAAAAAAAAilw%2FFycXG2Bxvq0%2Fs1600%2Fmossad-mi6-cia-EEUU-isis-IIIguerramundial-rothschild-luciferino-the%252Beconomist-Viernes13-viernesnegro-nuevordenmundial-nwo-illuminati-francia-hollande-isis-siria-alassad-guerramundial784.jpg&f=1

  https%3A%2F%2Fcascade.madmimi.com%2Fpromotion_images%2F0795%2F9441%2Foriginal%2FIran_Isis_cartoon.jpg%3F1414336297&f=1

  http%3A%2F%2Fbeforeitsnews.com%2Fcontributor%2Fupload%2F364310%2Fimages%2FScreen%2520Shot%25202015-02-20%2520at%25204_02_16%2520PM.png&f=1

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.