Vad har du i fickan Jan! Vad är det som putar ut?

deviceFuskade Hillary under debatten? Teorin går hög på nätet att hon hade hjälp av en device av något slag.

Vad har du i fickan Jan? Säg är det en svan! Fick Hillary hjälp under debatten? Catholic Online website asked: ”What is it for? Is it so a team can feed her answers? Is it an anti-seizure device? A hearing aid?” (seizure = kramp)

Kanske det var en medicinpump av något slag! Har hon parkinson t ex så lär det väl visa sig mer och mer den kommande tiden. Dock så är ju alla sätt tillåtna i elakt spel! Och man kan också konstatera att kandidaterna blir luslästa medan människor lider, blöder och lever utan hopp i krigets Syrien. Vore det inte på sin plats för MSM att LUSLÄSA det istället för att bara låta eländet fortgå. Tala om den verkliga orsaken!

Har ni någonsin sett Hillary klia sig vid näsan som folk gör när dom blir obekväma o s v. Det gör hon här. Sänder signaler till debattledaren Holt!

Kolla när hon kliar sig vid näsan! Det har ingen sett henne göra. Men nu sände hon signaler till debattledaren Holt att hon ville ha en ”zinger”. Och det fick hon. Snacka riggat! Plus att hon fick frågorna flera veckor i förväg. Hon var som en duracellkanin!

Videon blev blockad. Den var för avslöjande!

Denna video visar bild men inte ljud

https://www.youtube.com/watch?v=zaBUxleUpck

Denna visar både bild och ljud

https://rutube.ru/video/8886ea270ceaf62cc17ce268cee2ff88/

Debattledaren Lester Holt favoriserade Hillary! Pressade henne aldrig. Han är köpt.
https://www.youtu.be/tWAwiye0mAg

…….

 

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Vad har du i fickan Jan! Vad är det som putar ut?

 1. Anna skriver:

  Medicinpumpen är högst sannolikt. Den är under utveckling, och syftet är att förbättra doseringen vid Parkinson. Forskning pågår även i Sverige och har en nära vän som bär just en sådan pump. Den har fungerat väldigt bra i början av behandlingen men på längre sikt har fortfarande stora brister… Det finns en bild längst ner i artikeln där syns tydligt var placerar man pumpen på kroppen och det verkar vara identisk med Clintons lilla ACCESSOAR”

  http://parkinsoninfo.parkinsonforbundet.se/behandling-och-mediciner/indikationer-vid-avancerad-parkinson/

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Anders Kohler: Det kommer varken bli Clinton eller Trump. Obama kommer sitta en 3e term.
  Igår så gick senaten emot Obama.. vilket gör att Saudi Arabien kommer att dumpa alla sina dollar vilket dom hotat med om Obama inte stoppar den lagen.. samt det har redan skapat så mycket civil unrest att helvetet kommer barakalös .. då har Obama rätten att suspend the election pga. sever civil unrest. allt har vart upplagt för detta sedan LÅNG tid!

  http://www.nytimes.com/2016/04/16/world/middleeast/saudi-arabia-warns-ofeconomic-fallout-if-congress-passes-9-11-bill.html?
  Saudi Arabia Warns of Economic Fallout if Congress Passes 9/11 Bill
  The kingdom has bristled over a bill that would allow its government to be held responsible in American courts for any role in the Sept. 11 attacks.
  nytimes.com

  https://dollarvigilante.com/blog/2016/09/25/martial-law-rolls-across-us-jubilee-nears.html
  Martial Law Rolls Out Across the US As Jubilee Nears – The Dollar Vigilante

  As we enter into the last week before the end of the Jubilee Year, the National Guard has been deployed in Charlotte, North Carolina and massive military convoys have been deployed in the streets of New York City. This is a continuation of last summer’s Jade Helm seven-state military exercise th…
  dollarvigilante.com

  https://www.mrconservative.com/2015/06/60262-obama-launches-plan-to-suspend-2016-election/
  Obama Launches Plan To SUSPEND 2016 Election

  Mr. Conservative is the top website for news, political cartoons, breaking news, republican election news, conservative facts and commentary on political elections.
  mrconservative.com

  Till detta kan man lägga att folk som James Rickard o andra tungviktare har sagt ett tag att allt kommer krascha September 30 .. vilket verkar stämma med allt annat som sker .. t.ex så Veto Obama lagen i Onsdags så att det blev förslutet tills igår.. även om alla visste att senaten skulle gå emot.. då kan man undra om dom är emot Obama.. nej.. även det är planerat.. får nu kan man inte skylla på Obama då hela senaten o Amerikanska folket ligger bakom beslutet. smart va?! Sen lämnar Obama över all makt över internet till UN 1a oktober.. så var barred på att saker kan släckas ner. Lägg ihop allt det vi nu talat om o connect the dots…..

  Gilla

 3. orglasse skriver:

  Man har stängt ner sedan igår en av de radio pratare man haft i San Fransisco (sänder över hela USA), man gjorde det under sändning. Han satt där och talade och inget gick ut. Det tog 10 minuter innan han förstod man stängt ner honom. John Savage heter han. Fler är på väg att tystas. Även Drudge report hotas m.fl.

  Oktober månad blir en hemsk månad för nu börjar det hetta till i USA och vi får se om det värsta inträffar men följande vet vi. Amerikanska trupper skall ha totalt permissions förbud nu från den 29 september till den 5 november. 386 – tusen soldater skall genomföra en stor militärövning nu i oktober. Stor EMP övning denna månad i USA. Men även en luftskyddsövning. FEMA region 3 vilket är Washington DC + närliggande stater har fått 14 miljoner extra militära mat ransoner.
  EMP = Elektromagnetisk puls, sker med ett kärnvapen högt upp i rymden, elpulsen blir så stark att all elektronik slås ut för gott, måste ersättas med ny.

  Detta är uppgifter från amerikansk press under augusti som jag skrivit ner. Man har också köpt in miljontals med vattenflaskor som står lastade på trailers vid en flygbas. Detta är öppna uppgifter.
  Har ni sett filmen 7 dagar i maj – den handlar om en statskupp i USA. Filmen är från 1960 – talet med Burt Lancaster i huvudrollen. Vet man inte säkert nu i oktober att Hillary vinner då händer det saker det är jag övertygad om. Kanske en väl riggad statskupp från de som nu styr.

  Tänk om det blir som så att man ställer in valet och låter Obama bli så kallad interims president tills vidare. För allas vår skull hoppas jag att det inte kommer att ske för om det händer då är det slut med både ekonomi och frihet. Men världen idag styrs av galenpannor inklusive vårt eget land.

  Propagandan är förfärlig och senast idag i Expressen skriver en av deras trogna om bruna råttor och menar naturligtvis Sveriges nya stora parti. Detta var på nätupplagan. Det pågår en enorm kampanj nu i både Sverige, Europa och USA där propagandan och lögnerna är enorma. Man vill stoppa alla de som går emot den utpekade färdriktningen.Ni vet vilka som äger media och det är inte några Sverigevänner med där inte. Trump är hotet mot de rådande världsordningen.

  Vill det sig riktigt illa så står vi också inför ett mycket stort krig där både USA och dess vasallstater går i Krig mot Ryssland, Kina och Indien, Pakistan är USA styrt idag. Både Indien och Pakistan har kärnvapen). Sedan finns det fler nationer som kommer med vilket kan göra det här kommande kriget till det slutgiltiga, och det finns flera profetissor om att en svart man styr USA när Världen går mot kaos.

  Gilla

 4. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Ni som VERKLIGEN vill veta vad kretsarna bakom globaliseringen håller på med, och varför deras trogna lakejer i den svenska statsledningen handlar så som dom gör, bör i ert eget intresse, såväl som i era barns och barnbarns intresse skaffa boken ”Worldwide Evil And Misery – The Legacy Of The 13 Satanic Bloodlines”

  Boken är skriven av holländaren Robin de Ruiter och är översatt till flera språk och distribuerad i ett sextiotal länder. Författaren har ägnat många år åt forskning om de hemliga sällskap som framför allt med en omätlig ekonomisk makt kontrollerar de personer som syns på den ÖPPNA scenen i politiken världen runt. Det är nämligen inte dessa som vi ser i TV eller i Riksdagar och Parlament som bestämmer – de har MYCKET mäktigare dressörer bakom kulisserna.

  Några av oss som någon gång under livet varit inlurade i dessa organisationer på det nationella planet och tidigt förstod att vi var på väg att bli redskap för en ondskefull internationell komplott
  kan bekräfta bokens innehåll som avgörande för om vi ska kunna leva som fria människor inom några år. Strävan att genomföra globaliseringen går nu på högväxel eftersom allt större skaror av människor (tyvärr inte i Sverige) har tagit till sig de kunskaper som faktiskt globalisterna själva
  kungjort både i litteratur och offentliga föredrag.

  I boken finns bl.a. en mängd foton av de hand- och fingertecken som huvudaktörerna sänder till sina ”kollegor” jorden runt under framträdanden i t.ex. TV eller i Pressbilder som publiceras vid något speciellt framträdande.

  Boken dokumenterar med citat från åtskilliga höjdare under åren sådant som bekräftar den plan som ledde till olika stora världshändelser. Vi som en gång såg rackarspelet bakom kulisserna
  men inte ville vara delaktiga i det önskar innerligt att fler människor skulle ta del av vad som sker i det som synes ske INNAN DET ÄR FÖR SENT

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Bra uppdatering av Carl:

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Boken Jan-Ola Gustavsson beskrev, finns att ladda ned gratis på nätet.

  Gilla

 7. CastoroPollux skriver:

  Visst har det stackars landet svårt med demokrati både borta och hemma..

  Ingen republikansk kandidat vill ärva Syrienkriget. Eftersom det drar ut på tiden kommer ingev av dem vilja ta den heta stolen. Därför passar Obama som syndabock utmärkt på övertid.

  Få eller snart sagt ingen president har ju motarbetats så som denne och det känns väl igen inte bara med Carter. MIC vet hur de drar alla slipstenarna så att de till slut får som de önskar. Även den Shitler de vill om så krävs.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.