USA den stora förloraren! Nato försvagas enormt när inte Turkiet längre går att lita på

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kriget avgjordes vid ett bord i S:t Petersburg och USA står där som den stora förloraren, skriver Lasse i detta inlägg.

Jag skall nu berätta något för er som få känner till ännu men över tid kommer alla att inse att den 9 augusti avgjordes kriget i Syrien vid ett bord i S:t Petersburg.

 Erdogan och Putin kom där överens om att avsluta kriget i Syrien. Detta genom att Turkiet stoppar sitt stöd till de upproriska och låter Assad vinna kriget vilket nu sker.

Assad i sin tur skall med hjälp av Ryska stridskrafter fördriva Kurderna från Syrien (trupper) och likaså skall de drivas bort från Irak där man kan. Den stora förloraren blir förutom Kurdernas vilja att bilda en egen stat inom Turkiet Irak Syrien – USA som nu drivs bort från området, och vi kan förvänta oss att relationen mellan Nato USA och Turkiet kommer att bli mycket ansträngd. USA har redan nu börjat evakuera från sin bas i södra Turkiet man har överfört sina 60 – 80 kärnvapen till en bas i Rumänien.

 Resultat blir nu att så snart upproret i Syrien är besegrat vilket blir inom några veckor ett par månader resultatet av belägringen av Aleppo då kommer rätt snart allt uppror mor Assad att var över och landet kan börja byggas upp och alla flyktingar skickas tillbaka. Turkiet får lugn och Erdogan kan stärka sin position som auktoritär regent. Kurdernas trupper drivs bort från Syrien in i Irak där de senare kommer att endera försvinna eller utrotas.

 Irak blir också fritt från IS.

 USA står där som den stora förloraren.

 Nato försvagas något enormt när inte längre Turkiet går att lita på.

 På sikt kommer de amerikanska baserna i Turkiet att försvinna.

 Turkarna säger att de skall vara med i EU till 2023 vilket är en omöjlighet och egentligen en utpressning. Turkarna vänder sig därmed österut mot både Kina och Ryssland.

 Kriget man startade för att få en gasledning genom Syrien med gas från Arabländerna till EU för att försvaga Ryssland blir i slutändan det motsatta. Gasledningen som kommer via Turkiet är med rysk gas till södra Europa. Turkiet blir proryskt och prokinesiskt. Assad blir kvar en tid till de ekonomiska konsekvenserna av kriget fäller honom i en intern kupp.

 Vad man kan konstatera är att inget förändrats i Near East sedan medeltiden. Min fiendes fiende är min vän gäller där ännu.

 Lasse

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till USA den stora förloraren! Nato försvagas enormt när inte Turkiet längre går att lita på

 1. Brage Norin skriver:

  ”Lasses” artikel är en alldeles UTMÄRKT sammanfattning av läget. Nu stängs CIA:s rekrytering av ”moderata islamister” i de stora flyktinglägren inne i Turkiet. Därmed har CIA:s plan för Syrien kapsejsat fullständigt. Nya legosoldater kan inte längre rekryteras. I samma stund som Turkiet började samarbeta med Ryssland var kriget över – en slutstrid i en del av Aleppo återstår.

  Sedan är det Iraks tur att rensas från de sista resterna av legosoldater från alla världens håll och kanter som härjar landet. Freden i Mellanöstern är snabbt på väg. CIA:s största krigsoperation efter andra världskriget – uppbyggnaden av ISIS -.har därmed slutat i ett storskaligt och fullständigt misslyckande. Den jättelika ”proxyarmen” av legosoldater har kostat över ett hundra miljarder dollar att bygga upp. Allt är snart i grus. Det gick på ren svenska ”åt helvetet” för CIA:s försök att ta makten i Syrien.

  Men hur ska den förljugna västvärlden förklara för allmänheten vad som hände? Alla politiska journalister som tjänat massor av dollar för att skriva artiklar som behagar CIA – hur ska dom hantera denna fråga? Tänk om det avslöjas hur lättförtjänta pengar de tjänade när de skrev
  artiklar åt krigshetsarna i Pentagon. Börjar de känna oro?

  Hela världen har på kort tid förändrats – mitt framför våra ögon. Oj vad det gick fort.

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  Journalisterna kommer att göra som de alltid gjort satt sig i båten och blivit en ”roddare” för att åter försöka komma in i värmen och ”pudlarna” kommer att explodera i ett sällan skådat antal. Jag hoppas på att tillräckligt många Svenskar har tillräckligt med sunt förnuft så dessa journalister får skriva in sig på Arbetsförmedlingen som arbetssökande. De kan skickas till Syrien, Irak och Libyen och utrustas med var sin piasavakvast och skyffel och hjälpa till med röjning och städning av dessa länder. Någon lön skall ej betalas ut utan det är enbart mat och dryck i sådan mängd att livhanken och kraft att arbeta kroppsligt bibehålls.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Hej Helena!
  Goda nyheter! På sistone har myndigheter i Tyskland och Sverige gått ut med uppmaning till befolkningen att ha tillräckligt med nödproviant hemma.
  Vill globalisterna flytta kriget i Syrien till Europa nu?
  Hälsningar,
  Carl

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Paul Andersen: Den gode Bashar Al-Assad har nu stöd från Ryssland, Kina, Indien, och Iran m.fl. Har ni hört det på SvT eller i Svenska tidningar?

  Gilla

 5. Agneta Norberg skriver:

  Ropa inte hej förrän du är över bäcken sa vi som små. Om vi går från Japan och till norra Norge-alltså en stor halvcirkel runt hela den EUROASIATISKA kontinenten ser det ut så här enligt. David Vines bok BASE NATION, 2015: Hela Afrika är idag nerlusad med USA- baser s.k Lilypads. Jag kommer här att nämner enbart namnet på länderna eftersom det blir för omfattande att nämna orterna i många länder som t.ex. i Tyskland, England, Japan och Sydkorea där USA ett mycket stort antal militärbaser. Från öster: I Japan, Sydkorea, Filippinerna, Mariana öarna, Australien, Singapor, Kambodja, Thailand, Pakistan, Turkiet, Irak, Israel, Egypten,Saudiarabien, Jemen. I Afrika: Djibouti, Etiopien, Syd Sudan, Kenya, Uganda, Burundi, Mozambique, Chad, Gabon, Central African Republic, Burkina Faso, Senegal, Liberia, Mauritanien, Niger ,Marocko. I Europa: Italien, Tyskland, Belgien, Nederländerna,Grekland, Rumänien, Ungern, Storbitanninen, Norge, Island, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Grönland, Svalbard,Irland. I Latinamerika: Argentina, Chile, Brasilien, Colombia, Costa Rica, ElSalvador, Dominikanska Republiken, Honduras. Samt stora atoller som nu är fyllda av USAs installationer: Hawaii, Diego Garcia ,Guam.

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Agneta Norberg partypooper 🙂

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  När imperier kollapsar händer det mycket – ibland på kort tid. Så var det när Sovjetunionen föll och precis så kommer det att bli när jordens sista militära supermakt USA kollapsar. Jag har aldrig i mitt liv varit så lycklig som nu – ondskans imperium USA är äntligen på fallrepet. Världens folk har all anledning att tacka Gud för att Mordors mördarmaskin går i graven..

  De historiska scenerier vi nu bevittnar är inledningen till imperiets fall. Det var ett fruktansvärt bakslag för CIA att Storbritannien röstade för Brexit. Det var en ännu större katastrof att militärkuppen i Turkiet misslyckades. CIA:s enorma investeringar för att bygga upp legoarmen ISIS och rekrytera folk från hela världen till den nya kalifatet – har slutat i ett gigantiskt fiasko. Irakkriget har slutat i ett totalt fiasko för CIA. Precis allt har misslyckats för de ”neokonservativa” massmördarna i Pentagon.

  Den lyckade ryska insatsen i bl a Syrien studeras nu noga inom den kinesiska säkerhetstjänsten. Kina är snabbt på väg att engagera sig i länderna i Mellanöstern. De vill också verka för fred och nationell återuppbyggnad. De fredsskapande krafterna håller på att tiodubblas. Det blir mycket snart fred i Syrien och Irak. Blodbaden i Syrien och Irak – som organiserats av CIA – är äntligen över. Hela världen kommer att kunna andas ut.. Flyktingvågorna från Mellanöstern kommer att ebba ut.

  USA:s gigantiska satsning på legoarmeer har blivit ett monumentalt fiasko. Miljoner människor i den förljugna västvärlden börjar fatta vad som sker. USA:s anseende i världen rasar snabbare än någonsin. Presidentvalet i USA börjar likna en sinnessjuk teater. Fallet av jordens sista krigarimperium är mycket nära – och då händer allt på en enda gång.

  VI HAR SÅ MYCKET ATT GLÄDJAS ÖVER. Snart får vi ringa ut de tusenåriga krigens epok. När USA faller blir jorden plötsligt en mycket fredligare plats att bo på. Diplomati är långsamt men säkert på väg att ta över vid konfliktlösning. Krig kommer att försvinna mitt framför våra ögon. Och sist men inte minst kommer knarkhelvetets tid på jorden att ebba ut. Denna sidoeffekt kommer mycket överraskande. Människornas liv på jorden kommer att bli mycket trevligare när Mordor äntligen går i graven.

  Gilla

 8. olle Gill skriver:

  Ja, Ni med Ert påstådda kunnande om allt vad som rör Ryssland, USA, Kina, Turkiet, m m m m.
  Även hos Er är ju allt spekulationer, eller önskedrömmar om att Ni ska få rätt,..eller fel. Vad vet jag? Åt helvete kommer det i alla fall att gå,..så mycket kan jag hålla med om. Både inom Sverige och ute i Europa och hela världen mer eller mindre,…
  Om Sverige finns ju inget att kommentera,…”öppna Era hjärtan”,…”vad är det för Sverige vi vill ha?”,..var ju ordalag från vår dåvarande statsminister,…vad får vi???????
  I var fall inte det Sverige jag vill ha eller är van vid,..Lika blir det med hela Europa,..Nu är vi nära
  kollapsens rand, så väl ekonomiskt som etniskt – religionsmässigt – traditionsmässigt – livs syn mm.
  Att alltid döma USA som någon ondskans makt,..ja det talar ju för Er.
  Den som lever får se,..

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Olle! Administrationen i USA är kapad sen länge. Tyvärr! Och det är ondskans makt som kapat. Sverige sitter i knä. Styrs av en man som heter Georg Soros bl a.

  Gilla

 10. Hans Nilsson skriver:

  Jag hoppas på att Vladimir och Donald kan få till något som är bra för oss som tycker om att leva i våra liv lugn och ro.

  Gilla

 11. olle gill skriver:

  Helena,..jag klankar ej Er för något,..att ni har rätt eller fel,…men vad den själva ondskan är,..
  tja tidens tand visar detta,..men jag tror vi har grogrunden till den värsta ondskan närmare än
  på andra sidan Atlanten,…och den kryper sakta norrut,…
  mvh
  han som redan fruktar vad som nu finns som grogrund i Sverige,..

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Förstår det Olle! Men ondskan har ett ansikte. George Soros en av världens rikaste män sprider elände i länderna. Du räds islam. Han blåser under. Lättare för eliten att styra då. Han jobbar via sitt Open Society. Tycker själv att han är en gud. Kolla här:

  http://yournewswire.com/george-soros-i-am-a-god-i-created-everything/

  http://yournewswire.com/soros-caught-funding-fake-islamophobia-o

  http://soros.dcleaks.com/

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Och här kommer sonen Alex Soros som lovar fortsätta med eländet!

  George Soros’s son, Alex Soros, promises to carry on his father’s legacy of global corruption, regime change, and conflict creation.
  In the midst of the DC leaks revelations, showing how much global influence coupled with global damage, billionaire George Soros and his NGOs have inflicted on the planet, it is a disheartening to know that Soros’s son is now emerging from the shadows, poised to carry on his father’s global destabilisation legacy.

  Like his father, Alex Soros is a progressive liberal who believes it is his duty to destroy nation states, do away with traditional family values, and expunge Christianity from the face of the earth.
  The young Soros is already off to a good start, whining and dining with all the right people who will help him carry on the “good” work of his father. Work that we can all familiarise ourselves with thanks to DC Leaks.
  http://theduran.com/alex-soros-comes-out-of-the-shadows-son-of-george-soros-is-putting-politicians-in-his-pocket/

  Gilla

 14. Anna skriver:

  Helena!
  Soros är bara en av de som har aktivt undergrävt all mänsklighet i hela världen. Soros har grundat mängder av civila organisationer, universitet i hela Europa som gör ännu större skada som Soros själv. Han (och andra globala tankekedjor) står för ideologin men dessa fotsoldater utspridda står för den totala indoktrineringen. Jag har räknat alla större civila organisationer i hela Euroa och orkar inte längre, så många är de. Vi ligger risigt till, nämligen dessa fotsoldater har ätit in sig i samhällena, rättsystemet, polis,media, , i andra legala och statligt stödda organisationer och bevakar all politisk utveckling i ”god global ande”!
  Jag ser en tydlig paralell mellan USA-s djävulska plan med bildandet av IS(med vapen) och denna globala makteliten (ideologin) som förökat sig som metastaser i varenda europeisk land. Båda har uppgiften att destabilisera det egna landet, Kulturen och spela makten i globalisternas händer………..De får även bra betalt för besväret.
  Det är Ingen tillfällighet att Erdogan har börjat upprensningen just i dessa kretsar. Domare, åklagare, lärare, journalister, polis, Militär…….. Erdogan kanske har fått hjälp på traven av en som visste exakt vad som hade hänt i Ryssland i början av 1990-talet. En demokratisk sinnad Gorbatjov kidnappad. militären tar makten och släpper inte Gorbatjov tills han avgår frivilligt. Jeltsin står där beredd att ta över makten, konstant berusad, gränsen till medvetslöshet. Den kommande 10 årens händelse är en skolexempel på när den globala ”osynliga makten” med en värdelös ledare tömmer ett land på alla tillgångar, skuldsätter, avvecklar, privatiserar och vid slutet av 1990-talet tar Putin över en Ryssland blödandes från många sår.!
  Putin är världens smartaste Politiker. Han behöll sin makt under 90-talet och yttrade sig aldrig vad han tyckte om denna plundringen. Han var pålitlig eftersom Ingen anande att han kommer att förändra Ryssland över ”en natt”. Putin hade nämligen också sin egen ideologi. En enad, stark Ryssland! Oj, oj det gör ont i globalisternas hjärta………

  Gilla

 15. Brage Norin skriver:

  NÄSTAN ALLT MADE IN USA ÄR LÖGN.
  Hermann Göring yttrade vid Nurnbergrättegångarna de välkända orden ”segrarna skriver historien”. Så har det alltid varit och så är det än idag.
  * Den nakna sanningen om det andra världskriget kommer att skaka den förljugna västvärlden ända in i märgen. Det var finanseliten i väst som kuppade igenom Hitlers makttillträde. Hindenburg tvingades till slut att acceptera att Hitler skulle ta över rodret. Det var INTE det tyska folket som valde honom. Den väldiga ekonomiska satsningen på Hitler för att han skulle vinna makten genom val fungerade inte. Finanseliten i västvärlden tvingade då fram maktövertagandet. Inget terrordåd i mänsklighetens historia har skapat så mycket blod som denna kupp. (Sanningen om varför kuppen skedde är förbjudet att skriva om i den förljugna västvärlden).

  * Nixonepokens skytteltrafik tur och retur till månen är en annan sjuk lögn. Varenda fysiker som ägnar frågan en enda minuts uppmärksamhet fattar direkt bluffen. Att landa på månen med en farkost som är konstruerad som en uppstigningsraket från månen – som sedan ska docka en moderfarkost som snurrar runt månen med hastigheten 6 000 km/h – som sedan ska skjutas loss från månens dragningskraft och åka retur till jorden – och som sedan ska landsättas på jorden — det klarar vi inte av inom 20 år ens om alla nationer på jorden samverkade i projektet. ALLA astrofysiker vet detta. Nixon vågade chansa – sex resor tur och retur på drygt 3 år – för femtio år sedan. Snacka om rymdmytomani.

  Det sjukaste är inte själva rymdlögnen – det är att nästan alla som vet håller tyst. Detta är en stor skam för människan. Vi vandrar fram i stor rädsla. Vi hukar oss för lögner. Vi håller tyst. Människans tystnad är grundförutsättningen för lögnen. I en tyst värld frodas lögnerna. I en orädd värld dör lögnerna ut. Jag känner över ett hundra personer som VET sanningen om Nixons måntrafik – men alla utom jag håller käften. Av detta drar jag slutsatsen att vi människor är mycket rädda. Vi är ryggradsdjur – men vi saknar en moralisk ryggrad.

  * ISIS är ett verk av CIA. Vi är så rädda i den förljugna västvärlden att vi totalt mörkar frågan om vem som skapat ISIS. Vi har raderat ut frågan ur våra hjärnor. Vi stänger av vår hjärna – medvetet eller omedvetet? Vårt beteende är faktiskt sjukt. Kan det vara IS-land eller Grönland som betalat hundratals miljarder dollar till hela den väldiga legohären på nästan 50 000 krigare? Dessa frihetskrigare har rekryterats från hela världen – vem betalar deras löner? Vem betalar alla vapen, alla träningsläger, all logistik mm. Vi ställer inte en enda vettig fråga i våra rädda hjärnor. Stackars alla rädda ynkryggar. Vi gör faktiskt terrorn möjlig genom vår djupa kollektiva rädsla.

  * Elfteseptemberdådet i New York 2001 var ett verk av de neokonservativa krafter som tog över makten i USA när George Bush valdes till president. Dessa massmördare inledde slakten på Iraks folk med att döda tre tusen amerikaner. Hur kan någon enda människa i världen tro på att WTC7-skyskrapan, som inte ens träffats av något flygplan, kunde falla samman på några sekunder – utan att sprängas??? Nästan ingen vill söka sanningen eftersom sanningen är obehaglig. Återigen är det vår kollektiva rädsla som öppnar upp portarna för terror. Vi är så ynkliga att vi slår av hjärnan när sanningen skrämmer oss.

  DET ÄR SYND OM OSS MÄNNISKOR
  Finns det något hopp? Märkligt nog finns det hopp – trots vår mänskliga skröplighet. Någonting sker ”över våra huvuden” – något som logiskt tänkande inte kan förklara. Den förljugna västvärlden kommer mycket snart att kollapsa. Öst reser på sig och det går snabbt. Den historiska scenen förändras mitt framför våra ögon. Wall Streets vampyrer har ruinerat sitt folk fullständigt. Det amerikanska folket kommer snart att ta till vapen. Landet störtas in i ett storskaligt inbördeskrig. USA:s storstäder kommer att brinna. Landet i väst kommer aldrig mera att bli sig likt. USA går under liksom blodsdollarn. Fallet är mycket nära.

  In i det sista hetsar de neokonservativa galningarna i USA till krig. Men krigets maningar hörsammas inte av andra stater. Endast några få stater bräker med i krigspropagandan mot Ryssland. Rasmussens och Bildts röster hörs mera sällan. Pressen i väst publicerar fortfarande husbondens röst – men de politiska journalisterna börjar bli rädda. Tänk om det avslöjas hur mycket dollar de tjänat på att skriva artiklar som behagat CIA? Alla som tjänat sitt levebröd på att föra ut Mordors lögner börjar känna oro.

  Faktum är att de tusenåriga krigens helvete snart är över. Trots människors massiva rädsla uppkommer ett fredsrike på jorden. Detta är faktiskt förvånande, men när USA kollapsar blir det automatiskt fred på jorden. Jorden blir en underbar plats att leva på.

  Gilla

 16. @Brage. Du som är fysiker. Vad anser du och dina kolleger om det här Flat Earth-tjafset som poppat upp i media under senaste året? Du och dina kolleger måste ju ha talat om det. Jag vet att det finns konspirationsteorier att det är en psyop. Men det hade ju varit kul att höra vad experterna säger nu när jag har tillfälle att fråga en. Intressant är att somliga försvarar det nästan fanatiskt som en religion.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Anna: Tror dom flesta som besöker denna sida begriper att Soros inte är ensam. Han är mest synlig dock. Putin är sannerligen globalisternas mardröm. Mycket bra! När han tog över fick staten in mer skatt på vodkaförsäljningen än på arbete. Ja! Han arbetar för sitt Ryssland. Han tänker på ryssarna. All heder åt honom. 🙂 Pratar väl om sitt ryska folk! Har ni hört Löfven nämna svenska folket någon gång?

  Soros gav pengar till Expo för att påverka valet!

  Gilla

 18. Sofia skriver:

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Gilla

 19. Brage Norin skriver:

  SVAR till den vackra signaturen ”Morningstar”.
  Jag vet nästan ingenting om ”Flat Earth-tjafset”. Jordens form anses inom vetenskapen vara klart utredd. Men man kan aldrig vara helt säker på någonting.

  NÄSTAN ALLT ÄR OSYNLIGT.
  Vi kan bara se eller ta på några promille av den fantastiska och gåtfulla skapelsen. Vi har nästan noll kunskap om 95 procent av energin i det synliga universum – mörk energi och mörk materia. Vi är fångade i en värld där den klassiska fysikens lagar gäller. Människan har nästan lika begränsade vyer som ett kvalster som bor i en kudde.

  Nästan alla är helt omedvetna om de mänskliga sinnenas begränsningar. Vi tror att vi utrustats med någon slags universell intelligens när vi i själva verket bara har ytliga kunskaper om den värld vi lever i. Vi har inte har en chans att förstå makrokosmos eller mikrokosmos – där helt andra fysikaliska lagar ersätter den klassiska fysiken. Det är ett stort steg framåt för människan den dag vi inser våra mentala begränsningar. En fråga som jag finner betydligt intressantare än jordens form är frågan om ”intelligent liv”.

  KAN KRAFTER SOM ÄR OSYNLIGA PÅVERKA DET SOM NU SKER PÅ JORDEN?
  Anta att intelligent liv är mycket sällsynt i Vintergatan. Anta att det endast finns intelligent liv runt en av 250 solar. I så fall skulle det finnas cirka en miljard intelligenta civilisationer bara i Vintergatan. Det finns flera hundra miljarder galaxer i det synliga universum. Hela universum sjuder av intelligent liv. Naturligtvis har livet på jorden observerats under miljarder år av andra civilisationer. Syret i vår atmosfär har avslöjat livet på jorden för mycket lång tid sedan. Man måste vara trög om man tror att vi är ensamma i universum som kan tänka. Tron på att vi är ensamma är naturligtvis ännu ett bevis på vår mänskliga korkskallighet.

  Massor av intelligenta livsformer ligger många miljoner år före oss i sin mentala utveckling. Vi är garanterat övervakade. Människan har nu vapen som allvarligt kan skada livet på jorden. De sjuka mänskliga skal som styr USA hotar planetens liv. Psykopater i det amerikanska ”militärindustriella komplexet” vill använda dessa vapen. Tänk om osynliga krafter påverkar skeendet på jorden? Tänk om slutet för Mordors rike är ett resultat av en sådan påverkan? Varför inte? Denna fråga är tusen gånger intressantare för mig än jordens form.

  Gilla

 20. Pingback: Finns det ett samband mellan jordbävningar och dollarhegemonin – MIK? | Helena Palena

 21. Pingback: General Flynn fick sparken av Obama! Jobbar nu som Trumps utrikesexpert! | Helena Palena

 22. Anna skriver:

  Jag försöker vara optimist men min skeptiska sida säger att det finns mycket som är oklart i denna stunden jag skriver.
  Jag läser allt som har något värde i ämnet men just nu råder bara tystnad. Var står Erdogan? Har han vänt ryggen till Putin? Har han allierat sig med NATO/USA och hela spektaklet mellan Erdogan och Putin var ett smart drag att inbilla Putin om ett kommande sammarbete? Varför Putin drog sig tillbaka från den iranska Militärbasen som Iran upplät ryssarna att nyttja? Jag har fler frågor än svar. Jag läser en väldigt intressant sajt dagligen. Här finns politiska analyser och inte direkt beskrivning om ”dagsläget”. Men man kan beräkna en hel del om utvecklingen……….

  http://www.globalresearch.ca/

  Gilla

 23. Pingback: NATO/USAs dilemma: Hur förklara för medlemmarna att man tänkte mörda Erdogan? | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.