Klargörande om kinesiska sjön och varför Japans kejsare vill avgå! USA har gått in i området

”Den Japanske Kejsaren vet att det är Krig på gång och därför vill han inte vara med. Hans hot om avgång skall stoppa åtminstone det Japanska deltagandet i detta Krig som nu är på väg”, skriver Lasse i detta inlägg. Kan vara nog så klargörande för oss som lyssnar på radion och ideligen hör kinesiska sjön nämnas. 

Ni har väl alla läst eller hört att Japans Kejsare vill avgå sluta . Men har ni förstått bakgrunden till hans beslut? Hans Premiärminister Shinzo Abe har en mycket farlig bakgrund. Hans Familj var Krigsförbrytare under det II världskriget men de klarade sig undan. De håller nu på att revanschera sig, och det tillsammans med USA. Ett krig om Sydkinesiska sjön är inte en omöjlighet. Därav Kejsarens beslut om avgång. Kejsarens Förfader Kejsar Hirohito var ju Japans Kejsare under Kriget och undkom dödsstraff med en millimeter tack vare General Douglas MacArthur.

 AbeSvaret är nog att ni läst om det men inte förstått allvaret som ligger bakom hans vilja. Det är vad som sker just nu i en stad som heter Quingdao i Kina där det pågår för handlingar mellan Kina – USA, Japan om det Kinesiska havets tillhörighet.

 KartaDen Japanske Kejsaren vet att det är Krig på gång och därför vill han inte vara med. Hans hot om avgång skall stoppa åtminstone det Japanska deltagandet i detta Krig som nu är på väg.

image007KejsareDet som skett igår och idag är att den stora amerikanska + allierade nationernas flottstyrka som heter Rimpac har gått in i området.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Klargörande om kinesiska sjön och varför Japans kejsare vill avgå! USA har gått in i området

 1. CastoroPollux skriver:

  Japanernas vinstintressen bekämpade sin Kejsares makt, för att öka sin egen och Amerikanernas diton sin egen presidents av exakt samma skäl. Så det handlade blott om att dra in dem i kriget med alla medel för att kunna tjäna på katastrofen och gå vinnande ur debaclet.. Se hur det gick efter Roosevelts död och Truman som inget fattade..

  Gilla

 2. Off topic – but interesting and informative:-

  Question: How do you win the US election?

  Answer: Kill all sources of existing and/or potential opposition: http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.php

  Gilla

 3. Sofia skriver:

  Jag ser inga bilder i rutorna. Endast ett frågetecken i varje.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Sofia: Kollar du på mobilen? På datorn hoppas jag verkligen att bilderna syns!

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Courtenay: No! It´s not off topic! It´s very topic! The killing couple! Eyes wide shut in action. They can kill anybody because she is the choosen since a long time.

  Gilla

 6. Hans Nilsson skriver:

  Bilderna syns inte på datorn.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Va`Att ingen sagt något! Måste jag ladda om dom.

  Gilla

 8. Sofia skriver:

  Nu syns bilderna på datorn.

  Gilla

 9. CastoroPollux skriver:

  Om inte Kina väntade sig en armada så har de onekligen blivit tagna på sängen…eller tagit sig vatten över huvudet.

  Det är så här man dränker de gamla uppbåden.

  Kimas respons bör vara att ha lånat tekniken av ryssen och dessarmera hela flottans datorer i ett enda klick.. och sedan blir haveristerna varse att det blåser upp till storm.

  Amerikanarnas kort i rockärmen är att de tog med sig bermudatriangeln, alla rullarna av amerikan pie som de visar med hjälp av hologram på molnbanken som vid detta laget införlivats av Rotschilds….

  Amerikanarna har dessutom tagit med sig en exakt kopia av wallstreet. En högrest mur på tvären som inga klagovisor hörs igenom och som plötsligt stiger upp ur havet…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.