Agenda 21 ska införas över hela världen! Planera globalt och implementera lokalt!

Georgia Guidestones

Georgia Guidestones

Allt du vill veta om Agenda 21 och 2030! ”Vad Agenda 21 i grunden handlar om är en total omvandling av det internationella, det nationella och det lokala samhället”, skriver fil dr Pia Hellertz här i en sommarhälsning. 

Jag har läst en angelägen bok, Rosa Koires BEHIND THE GREEN MASK: U.N: Agenda 21 (2011).

Eftersom den är mycket anpassad till amerikanska förhållanden har jag svårt att helhjärtat rekommendera den för läsning, om man inte är speciellt intresserad av är förstå mer omkring Agenda 21 och Agenda 2030. Efter att ha läst en hel del artiklar på internet samt lyssnat på ett antal föreläsningar av kritiska amerikanska experter, så förstår jag att detta är ett angeläget tema även för oss i Sverige och vi behöver bli medvetna om det som händer så vi inte blir manipulerade in i ett system som det kan vara för sent att ändra på om det genomförs.

 Jag hoppas iallafall med min artikel att väcka lite nyfikenhet. Det följande är ett litet utdrag från början och från slutet av artikeln. Den finns i sin helhet bifogad, men även som vanligt på min Boksida,http://www.piahellertz.com/Bocker.htm. Där lägger jag också listan över de källor jag varit i kontakt med.

 ***

Rötterna till FN:s Agenda 21 kan man finna redan på 1970-talet, sannolikt tidigare, men officiellt startade det vid FN:s Earth Summit i Rio de Janeiro år 1992. Då undertecknade 179 av världens ledare avtalet. Året efter skapade president Clinton Council on Sustainable Development, Rådet för hållbar utveckling.
Grundtanken bakom Agenda 21 är att planera globalt och implementera lokalt. Planerna utvecklades i dokumentet Growing Smart Legislative Guidebook: Model Statues for Planning and the Management of Change (2002). Dokumentet har 1,432 sidor och finns på nätet som pdf-fil. Den innehåller en mycket detaljerad planering för införandet av Agenda 21 över hela världen. Alla regeringar, alla lokala beslutsfattare, alla universitet, gymnasier och skolor ska använda dokumentet.
ICLEI, International Council of Local Environmental Initiatives, bildades för att arbeta för att Agenda 21 ska implementeras lokalt över hela världen.

Total omvandling
Vad Agenda 21 i grunden handlar om är en total omvandling av det internationella, det nationella och det lokala samhället. Jag tänker direkt på vad en av världens mäktigaste kvinnor,
Christiana Figueres, generalsekreteraren för FN:s klimatkonvention, sa vid en presskonferens i Bryssel år 2015: Detta är första gången i mänsklighetens historia som vi medvetet tar på oss uppgiften att, inom en avgränsad tidsperiod, ändra den ekonomiska utvecklingsmodell som har varit rådande under minst 150 år, sedan den industriella revolutionen. Något mycket stort är på gång och det verkar inte vara något som genomförs med demokratiska medel.

Rosa Koire gör ibland jämförelser med historiska skeenden, exempelvis Hitlers Nazityskland. Där kom förändringen successivt i början. De löftesrika locktonerna och de sociala framstegen var övertygande för medborgarna. Vissa locktoner kan handla om att Agenda 21 kommer att skapa massor med nya ”gröna arbeten” och revitalisera ekonomin. Författaren konstaterar att det faktiskt inte behöver ta så lång tid att förstöra det som byggts upp. Grupptryck, massans psykologi, rädsla att bli en outsider gör att människor följer strömmen och blir lydiga ”nyttiga idioter”.

Pia Hellertz

Pia Hellertz     www.piahellertz.com

Eliten har en plan!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Agenda 21 ska införas över hela världen! Planera globalt och implementera lokalt!

 1. orglasse skriver:

  Orwell skrev om vad som kommer att ske. Boken 1984 är en bibel för den som vill förstå hur människor kan manipuleras att tro på rena lögner och förvanskningar. Man vet idag att lögner som upprepas blir en sanning och att hela nationer kan tro på överhetens presentation av sin sanning. Orwell förutsåg det här men han var inte ensam utan författaren Aldous Huxley skrev en bok om The Brave new World, vilken också var en dystopisk berättelse.

  Nazist Tyskland där ljög man för folket hela tiden. Likaså i den Kommunistiska länderna. Sovjetiska Pravda var expert på att förvanska och lägga till rätta.

  USA där ljög man om en attack på en amerikansk jagare i Tonkin bukten utanför Vietnam – folk trodde på detta och därmed kunde man få igång kriget mot Vietnam.

  Irak där fanns det massförstörelsevapen sas det och kriget kom igång. Exemplen är otaliga.
  En av de värsta lögnerna hände 1967 när kriget mellan Israel och Egypten började så överfölls ett amerikanskt fartyg av Israeliska attackplan som dödade ett 80 tal amerikanska sjömän. Skulden hamnade hos Egypten då lögnerna kom till. Kriget kom. Så här är det.

  Varför blir det då på detta sätt? Jo naturligtvis finns det en orsak till det och den handlar om makt. Låt mig få ge er en bild av Afrikas rikaste land där en despot styrde javisst men i vilket land i Afrika gör det inte så. Denna Gaddafi byggde upp landet och det sociala välståndet där var i vissa delar bättre än här hos oss. Men när han ville införa en ny valuta som hade guld som bas då tog det hus i helvete och han blev en folkens fiende. Även vi Svenskar var där och hjälpte till med bombningen. Idag är Libyen en ruinhög styrd av maffior som säljer slavar och som skickar mot betalning 100 000 – tals människor i gummibåtar till Italien. Ställ er frågan varför?

  I Syrien har under mer än 50 – år en familj styrt landet och fått allt stöd de ville ha. Familjen Assad hade makten men så ville man från Persiska viken dra en gasledning norrut så vi i Europa inte skulle köpa gas från Ryssen. De sa Assad nej till och sedan blev det som det är idag. Lögnerna står som spön i backen och människor dör i massor.

  Det finns ett antal så kallade kabaler där de rika och de mäktiga träffas och beslutar om hur det skall bli och vara. Det här sker utanför all demokratisk kontroll trots att på dessa möten mängder av politiker finns med. Ni har säkert hört talas om Bilderberger gruppen men det finns fler de 300 familjernas kommitté är en, Rom klubben, med många fler finns det. Deras agendor går ut på att manipulera politik och beslut i sin riktning precis som Pia skriver. Det är nästan samma folk i alla dessa kabaler.

  De vill ha en ny Världsordning, en de har skrivit om på de stentavlor som finns på bilden i Pias artikel. Det skall inte finnas fler än 500 miljoner människor trots att vi idag är 7500 miljoner. Vad som skall hända med oss 7000 miljoner de inte vill ha är uppenbart – vi skall svältas till döds, och genom framtagna sjukdomar dödas. Detta är den nya Världsordningen som nu håller på att genomföras. Krig och svält är något de vill ha och deras gud är Lucifer.

  Den metod man använder sig av är att söndra för att härska.

  Man flödar de rika utvecklade länderna med fattiga outbildad människor med annan trostillhörighet och låter dem leva på sociala förmåner tillkomna för de som betalt för det med sina skatter vilket de nya varken kan eller vill vara med om, de vill bara ha förmånerna och de får dem. Därmed underblåser man osämja och bråk vilket gör att man lättare kan styra dit man vill och manipulera de stora befolkningarna genom att man äger press, radio och TV. Det finns idag i Världen bara 6 olika globala företag som äger media. Allt styrt från några få personer som inte vill oss väl.

  Man förstör medvetet valutor och sammanhållning och de sociala kontrakt som varit mellan de som styr och de som styrs i tidigare stabila länder, och man förändrar ländernas polis och militär så de inte längre blir nationernas övervakare utan de blir kabalernas bödlar. Det här går fort nu. Man sänker krav på att bli polis och man monterar ner militär – man gör det mycket svårt att äga vapen.

  De miljoner flyktingar (90 % män) som väller in i Europa och även i USA m.fl. utvecklade länder är ett verktyg för kabalerna, och sedan använder man terrorn som vapen för att skrämmas. Media utmålar alla liksom undertecknad till att vara konspirations teoretiker och rasister. Motsätter du dig deras vilja görs du till paria och rasist.

  Ja det som nu pågår kommer att eskalera, och jag är övertygad om att skulle Donald Trump i USA se ut att vinna valet den 8 november i USA då kommer något att hända i USA särskilt i Fema distrikt 3 omkring den 14 – 16 oktober detta år. Enligt uppgift har man beslutat att alla militärers permissioner är indragna mellan den 28 september och 5 november. Stora övningar skall hållas i oktober. Tänk på 9/11 och London 7/7 terrorn – det hölls övningar även då.

  Den som lever får väl se.

  Lasse

  Gilla

 2. Maja Dacke skriver:

  Tack, Pia, och tack, Lasse! Fler detaljer att placera in i pusslet. Bara några bitar saknas och … …

  Gilla

 3. Brage Norin skriver:

  Jag ser en värld där ”den fria världen” – den förljugna västvärlden – går under. Solen går ner i väst medan solen går upp i öst. Jag ser en värld där alla ”kabaler” går under. Allt går så fruktansvärt snabbt. Både Kina och Ryssland formligen exploderar.

  PUTIN HAR PÅ NÅGRA ÅR BLIVIT MELLANÖSTERNS OCH VÄRLDENS ”RISING STAR”.
  Han betraktas som nationens räddare i Syrien. Han betraktas som en av världens främsta politiker i Iran. Han har byggt upp goda relationer med Egypten. Hans popularitet i Turkiet har nyss stigit till skyarna. Han möter den turkiska presidenten om en vecka. Mötet har förberetts länge – den röda mattan är redan på plats. Han har nyss blivit offentligt inbjuden till Saudiarabien av den saudiska utrikesministern. Till Grekland välkomnades han av den grekisk-ortodoxa kyrkan som en religiös ikon. Han betraktas som en Gud hemma i Ryssland. Han är enormt populär i världens största ekonomi – Kina. Även med Indien har han byggt upp mycket goda förbindelser. Putin har på några få år blivit världens mest uppskattade politiker. Ingen rysk politiker har lyckats med detta.

  Han borde ringa Vita Huset och tacka för draghjälpen. George Bush:s regering och därefter Obamas regering har gjort allt i sin makt för att hjälpa Putin att göra en sådan monumental blixtkarriär. De amerikanska regeringarna har dödat miljoner i land efter land och lämnat kaos efter sig. Folk börjar vakna. Nu börjar även EU förstå vad som händer i världen. Plötsligt öppnas portarna för den andra nordgasledningen och för ”Turk Stream” – sydgasledningen” – vilka knyter samman Västeuropa med Ryssland inom energiområdet. Alla förstår snart att Ryssland inte vill kriga för att bygga upp ett nytt ryskt imperium. Ryssland använder diplomati för att lösa konflikter och att bygga upp vänskapliga relationer. Krig är fruktansvärt kontraproduktivt för Ryssland. Krig skulle omedelbart förstöra alla ryska framtidsdrömmar.

  Det är precis på samma sätt med Kina. En fullständigt sanslös andra industrialiseringsvåg sveper fram som en tsunami i landet. Framtidens helrobotiserade industriella produktionsmiljö exploderar i landet. Den japanska bilindustrin Toyota bländade en gång världen. Det som nu händer i Kina är ett hundra gånger större. Det kinesiska underverket har smittat av sig i hela Asien. Den nya sidenvägen i alla dess former knyter ”snabbt men säkert” samman jordklotets största samlade landmassa – Europa och Asien.

  RYSSLAND OCH KINA ÄR SOM ENÄGGSTVILLINGAR. De kompletterar varandra perfekt. Länderna smälter samman på alla plan. Allt går så ofattbart snabbt. Precis allt harmonieras – till och med dockningstekniken i rymden. Det handlar inte om någon taktisk militär allians. De historiska band som nu knyts mellan de två länderna är helt annorlunda. Länderna passar ihop precis som som tvillingsjälar.

  USA HAR GETT UPP. USA har redan kollapsat politiskt, ekonomiskt och moraliskt. Den neokonservativa amerikanska politiken har havererat. Försöket att organisera ett presidentval i landet har blivit en internationell såpa – värre än ”hemmafruarna i Hollywood”. Nu är det bara att vänta på att en ny valutakorg ser dagens ljus – en valutakorg som är grunden för framtidens handel. Dollarn är dödsdömd.

  TYVÄRR valde USA konfrontationens väg. Det har redan gått för långt. Det finns inte längre någon återvändo – det finns inga alternativ. USA:s öde är oundvikligt. Det blir ett fasansfullt inbördeskrig i landet i väster. Det är fruktansvärt tragiskt, men den historiska dörren står inte längre på glänt – den har stängts. Jag har länge skrivit att blodsdollarn kollapsar redan i år. Tyvärr kvarstår min kusliga spådom.

  Jag skulle mer än gärna vilja att övergången till en ny valutakorg kunde ske lugnt och städat, men Wall Streets vampyrer har förstört precis alla förutsättningar för att detta ska vara möjligt. Mordors rike är dödsdömt. Kabalerna går snart under – jag är beredd att hålla vad.

  Brage Norin – Slogså Tankesmedja.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Visst går dom på pumpen ränksmidarna! Förut har dom kunnat jobba i det tysta och mörka. Internet har blivit en välsignelse för dom men på andra sida myntet har det blivit en förbannelse. Vi ser i realtid snudd på vad dom smider för onda planer. Därav eskaleringen. Vill hinna med så mycket innan alla vaknar upp. De petar frenetiskt med pinnen i stacken. Ju mer politikerna säljer ut oss desto större belöningar får dom. Sverige är ett skärrat land. Hela väst.

  Vi har ingen Fetulah Gulen i ett annat land som sänker oss. Vi har kraften inom landet genom Bonnier och en sån som Göran Persson som gav Barbara Spectre/Paidea 400 miljoner av våra skattepengar för att förgöra oss. Vad ska man kalla sånt?

  Gilla

 5. Anna skriver:

  I denna videolänk talar George Friedman (Geopolitical Futures) klart och tydligt! Hånleende, cynisk bekräftar han USA-s geopolitiska, storslagna planer! Agenda 21 är en mjukare strategi för en global maktövertagande…(Tyvärr med tysk undertext)

  Gilla

 6. Maja Dacke skriver:

  Såå, Helena, Göran Persson gav Barbara Spectre/Paidea 400 miljoner av våra skattepengar … Var det alltså dit en del av det hela gick?! Och gjorde hon av med dem innan hon blev miljöpartist eller fick MP en del?
  Jag har alltid tyckt det var något konstigt … hur kom hon överens med Kaplan m fl? Men å andra sidan finns det ju släktskap mellan hennes och hans efternamn. Eller hur?

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Maja: Barbara startade Paideia för hon tror att vi inte kan klara transformationen till ett mångkulturellt samhälle själva. Inget land i väst kan det. Vi måste ta hjälp av judarna. Vem har sagt att vi vill ha ett mångkulgturellt samhälle in the first place!

  Diskussion på flashback.

  https://www.flashback.org/t1423144

  Gilla

 8. Pingback: Agenda 21 ska införas över hela världen! Planera globalt och implementera lokalt! – morganstankar

 9. Stan skriver:

  Just go on you tube listen to people that know what they are talking about.
  Agenda21 is so scary and it’s all part of a bluff to bring in the New world order.
  Just a few points that are in the document
  The government will decide if you can have kids.

  Large city’s will be the norm in pre designed housing that you have NO say on.

  Set wages for everyone.

  Populations to be regulated.

  Individual governments to be a thing of the past..

  Water land air sun all to be regulated. And charged for us you will be made to pay for it.

  Gm foods to be the norm with sperm killing genes included.

  This is the most scary event ever planned and I would recommend EVERYONE to read and learn about it.
  The banks the big Ngo networks all the so called do gooders think it’s great but for normal free people it’s a nightmare.

  You have been warned

  Gilla

 10. Courtenay Barnett skriver:

  Helena,

  You think about a better world; and so do I.

  However, think for a moment – from whence I come – in both a historical and a contemporary sense.

  As Bob Marley would say – ONE LOVE!

  Kind regards.

  Courtenay

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.