Del två: Erdogan högg av CIAs huvud på en natt! Fasan för ränksmidarna: Erdogan möter Putin om en vecka!

En film som pågår nu! Skynda och fynda! Biljetterna tycks aldrig ta slut!

En film som pågått länge! Har Erdogan nu förstört hela upplägget! Vi får hoppas på det.

VÄRLDEN FÖRÄNDRADES PÅ EN ENDA NATT

”I ett slag vann Erdogan det turkiska folkets breda stöd. Ingenting som någon turkisk president gjort har haft en så massiv inverkan på folkopinionen. Det turkiska folket avskydde djupt militärens koppling till USA. Det var ett genidrag av Erdogan att en gång för alla sätta stopp för USA:s försök att förstärka sin makt över Turkiet – genom den turkiska krigsmakten”, skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare.

 USA HAR FÖRLORAT KONTROLLEN ÖVER EU OCH HELA MELLANÖSTERN. NÄSTAN INGEN HAR FATTAT DET ÄNNU.

 Den blixtsnabba scenändring som inträffade i Turkiet under den magiska nattens mörker mellan den 14:e och den 15:e juli,  är en politisk vätebomb. Helt plötsligt förändrades världen. Ett historiskt ”lappkast” inträffade. Den turkiska militären ställdes under politisk kontroll. Krigsmaktens starka band med ”främmande makt” kapades av på en enda gång. Det var en mycket stark knut som band samman den turkiska krigsmakten med CIA. Den lät sig inte knytas upp i första taget. Erdogan valde att hugga av knuten.

I ett slag vann Erdogan det turkiska folkets breda stöd. Ingenting som någon turkisk president gjort har haft en så massiv inverkan på folkopinionen. Det turkiska folket avskydde djupt militärens koppling till USA. Det var ett genidrag av Erdogan att en gång för alla sätta stopp för USA:s försök att förstärka sin makt över Turkiet – genom den turkiska krigsmakten. Under flera årtionden hade CIA arbetat med att bygga upp en femte-kolonn i Turkiet. Allt detta mödosamma infiltrationsarbete slogs i spillror på en enda natt. Det turkiska folket upplevde det som om ”tiden stod stilla”. Erdogan blev nationens hjälte på en enda gång.

HUR REAGERAR USA – HUR REAGERAR EU – HUR REAGERAR DEN ”FRIA DEMOKRATISKA VÄSTVÄRLDEN”?

Fullständig förvirring blev den inledande reaktionen. Efter en vecka satte USA:s högsta  politiker och militärer igång uppvaktningen. Möten avlöser varandra. Hela världen håller just nu andan. EU:s utrikesministrar iakttar tystnad – endast Margot Wallströms stämma hörs. Hon pratar om demokratiska friheter, men nämner inte ett ord om att turkarna tvingas leva med två maktsystem parallellt – ett politiskt och ett militärt.

Att prata om demokrati som hon gör, när man pratar om ett land där militären gång på gång har avsatt landets valda regering, är faktiskt ofattbart och skamligt. Hon VET att CIA har oerhört starka band med den turkiska krigsmakten. Hon VET att krigsmakten övervakar det politiska skeendet i Turkiet och att militären slår till när de behagar. Trots att hon VET detta mer än väl mörkar hon den obehagliga sanningen – när CIA önskar förvandlas Turkiet ännu en gång till en militärdiktatur. Frågan ruvar i mitt huvud – kan Margot Wallström vara så politisk naiv att hon inte förstår bättre? Jag betvivlar detta. Hon borde fatta hur det står till i Turkiet när hon ser det turkiska folkets glädje över att militären sattes på plats – en gång för alla. Ser hon inte att Erdogan vann folkets kärlek när han äntligen satte militären under turkisk politisk kontroll?

CIA HAR DRABBATS AV EN ÄNNU EN KATASTROF – TURKIET SLANK UR GREPPET.

Alla möten och kontakter mellan USA:s representanter och den turkiska regeringen – har slutat på samma sätt. Den turkiska ståndpunkten är solklar. Vi sköter våra egna affärer – punkt slut. Erdogan är vred – ”vet ni inte er plats” – ”det turkiska folket vet vilka som höll i trådarna för kuppförsöket” mm. CIA börjar förstå att dörren är stängd.

Även EU:s dörr har slagits igen. Turkiet formulerar ett ultimatum till EU om visumfrihet för landets befolkning senast i oktober – annars faller uppgörelsen med EU om att stänga in alla flyktingar från Syrien i turkiska flyktingläger. De miljoner flyktingar som EU betalar för – för att Turkiet ska samla ihop flyktingarna i läger, kommer att få fly dit dom vill – in i EU. Varför ställer Turkiet ultimatum? De VET mycket väl vad de gör – de vill inte spärra in flyktingarna i läger i sitt eget land någon längre tid – inte ens för pengar.

DEN STORA AMERIKANSKA SKRÄCKEN – ERDOGAN MÖTER PUTIN OM EN VECKA.

Flera turkiska delegationer har redan besökt Ryssland för att förbereda det historiska mötet mellan Erdogan och Putin. Massor av överenskommelser kommer att undertecknas. Den i särklass viktigaste uppgörelsen kommer att bli projektet ”Turkish Stream” – den ryska ”sydgasledningen” in i Turkiet. Detta projekt gör Turkiet till ett transitland för tillförseln av naturgas till södra Europa. Naturgasen kommer att gå vidare genom Grekland in i EU. Naturligtvis ser också Grekland fram emot detta stora industriprojekt. Även i norra Europa händer det viktiga saker. Ytterligare en nordgasledning planeras. Västeuropa kommer att knytas samman både i norr och söder till den ryska naturgasen. ”Eurasia” – Europa och Asien återförenas på alla plan – lika säkert som en naturlag.

Kärnan i USA:s mellanösternpolitik har varit att förhindra just detta. Genom att störta Syriens folkvalda regering och tillsätta en amerikansk marionettregim i Damaskus, skulle södra Europa knytas samman med naturgas från länder i Mellanöstern som var i USA:s händer. Gasen måste passera Irak och Syrien för att kunna transporteras in i södra Europa. Men både Syrien och Irak har glidit USA ur händerna.

Hela CIA:s politik var att förhindra ett utvidgat samarbete mellan EU och Ryssland. Redan igår såg det mörkt ut för USA:s planer. Idag har dörren slagit igen. USA:s politik i Mellanöstern har havererat fullständigt. Både Israel och Saudiarabien har insett verkligheten. Några amerikanska politiker drömmer vidare, men världsläget har förändrats en gång för alla.

Lustigt nog mullrar åskan just nu när jag skriver av mig mina drömmar. Det känns lite kusligt.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Del två: Erdogan högg av CIAs huvud på en natt! Fasan för ränksmidarna: Erdogan möter Putin om en vecka!

 1. Farfar skriver:

  Solklar analys!

  Gilla

 2. Anna skriver:

  Tack Brage! Du analyserar så träffande och jag kan bara instämma: USA och västallierade har allt annat än lugna dagar/nätter…….Men en sak gör mig mycket oroligt, nämligen dessa extremt maktfullkomliga psykopater som sitter som maktelit i västeuropa, USA. Dessa blodtörstiga,identitetslösa, individer som har redan gått för långt i alla avseende att sänka sina länder, utplåna dess medborgare… för att behålla makten!
  Vad tror du det händer när de -trots tydligt nederlag- kommer ändå att driva oss in i en ändlös konfklikt, förödelse. De har ju visat redan alla tecken på bristande bedömningsförmåga en fanatisk lust att vinna över alla som inte står under deras kontroll……En psykopat kan man aldrig förhandla med, övertyga. Det ligger i deras natur att utplåna allt som inte kan nyttjas för egen vinnings skull……

  Gilla

 3. orglasse skriver:

  Stor politik sker ofta framför papier-maché kulisser och utövas av skickliga manipulatörer.
  Vad som kan verka sant och riktigt är i själva verket en illusionsnummer där du som observatör ser något som egentligen aldrig skett eller är en verklighet.
  För mig är händelserna som nu sker i bl.a. Turkiet i denna kategori att jag varken kan eller vill säga vad som egentligen sker i detta land. Det finns för många öppna spår som leder ingenvart.
  Turkiet är basområde för IS där de hämtar sitt underhåll och där de för sina sårade. IS överlever inte länge utan stödet från Turkiet. Det skrivs arr Erdogans son är källan för detta i Turkiet. Stora pengar här i rörelse – stulen olja mot vapen mm. 4000 oljebilar som kört fram och åter.
  Ryssland har bombat IS och de har bombat oljebilarna samt de har snart krossat IS.
  För mig är det märkligt om Ryssarna och Turkarna skulle bli vänner och rent av goda vänner. Men underligare saker har hänt i politiken så vem vet.
  Turkiet vill in i EU.
  Man vill ha fri rörlighet för sina medborgare in i EU.
  Turkiet är en del av Nato.
  USA har en mängd baser i Turkiet.
  Turkiets ekonomi är helt beroende av EU + USA.
  Turkiet har bara en råvara för export och det är Turkar.
  Turkiet ockuperar halva Cypern.
  Flera miljoner Turkar lever i EU.
  Tänk er ett scenario där Turkiet övergår i Rysk sfär. Det håller inte. Ryssarna stöder Grekerna i Cypernfrågan och hela den Ryska maffian har sina semesterhus på södra Cypern.
  Dessutom vill Erdogan ha bort Assad med alla medel den Assad som Ryssarna har satsat allt på.
  För min del vill jag nog vänta och se ett tag vad som sker ty jag tror det är något som inte stämmer riktigt bra i huvudet på den tidigare saftförsäljaren som nu är toppkukku i Turkiet.
  När man som Erdogan gör hotar sina vänner med att flöda Europa med flyktingar vad kan han då inte göra mot sina nyfunna vänner, och en Herr Putin är nog för smart för att köpa turk på burk.

  Lasse

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  @Anna. JAG TROR ATT DE MÄNSKLIGA SKALENS TID VID MAKTEN SNART ÄR FÖRBI.
  Idag sitter många människor som saknar ”inre värme” i regeringar, företagsstyrelser och bankstyrelser världen över. Nästan alla dessa känslokalla människor – ”psykopater” – är omedvetna som sitt livsöde. Flertalet tomma skal tror att de är helt normala och att det är något märkligt fel på andra människor. Det är ett fruktansvärt livsöde att inte kunna uppleva den mystiska inre värmen inom oss – det vi kallar kärlek. Det är oerhört synd om alla psykopater.

  Jag har med åren blivit djupt påverkad av religiöst tänkande. Jag har blivit helt övertygad om att människan inte bara är kropp utan även livsande. Vår viktigaste identitet är vårt andliga medvetande – det vi kallar själ. Vi hör egentligen hemma i en andlig värld som existerar parallellt med vår fysiska värld. Vi är bara på tillfälliga besök i kropp för att kunna utvecklas.

  Utan människans fria vilja hade ingen mental utveckling kunnat äga rum. Alla konflikter och stridigheter är ett resultat av vår fria vilja. Jag ser skeendet på jorden genom ett slags religiöst filter. Därför ser jag – hör och häpna – striderna mellan ont och gott som en smärtsam skolgång som vi måste passera. Ju mera övertygad jag blivit desto mindre kan jag hata det onda.

  Min inre kristallkula säger mig gång på gång att vi närmar oss en viktig vändpunkt i människans historia. Vi är på väg in i ett fredsrike. Vi får snart ringa ut de tusenåriga krigens helvete på jorden. Oj vad jag längtar. Alla ondskans försök att ännu en gång sätta världen i brand är dömda att misslyckas. Hetsen mot Ryssland och Putin har faktiskt redan kommit av sig.

  Mordor har tyvärr makten i USA. Det går åt helvetet för landet. Jag ser fullständigt klart att USA störtar samman i ett fasansfullt inbördeskrig. Det blir inget nytt storkrig i världen. Är det någonting som min ”andliga intuition” visar mig – så är det just detta. Den ekonomiska kollapsen startar i södra Europa och sprider sig inom några veckor till USA. Hela västvärldens ekonomi kollapsar. Det finansiella stupet är nära förestående.

  När den nya valutakorg som reglerar morgondagens världshandel har stabiliserats, lever vi i en värld där inga soldater behövs mera. Vi får världsfred. Diplomatins tidevarv är på väg. Ingenting kan stoppa skeendet. Jag oroar mig inte ett dugg för framtiden – tvärtom. Psykopaternas tid vid makten är snart över.

  Min övertygelse är inte ett resultat av logiskt tänkande. Försöker jag förstå blir det bara kaos. Det är den mystiska intuitionen som övertygat mig. Jag litar fullständigt på min intuition.

  Gilla

 5. Maja Dacke skriver:

  Brage, kontakta en teosof och fråga hur länge vi måste stanna i denna mörka tid, kaliyuga. Men sluta inte vara optimistisk för det … …

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  NATOS VIKTIGASTE LAND I MELLANÖSTERN ÄR PÅ VÄG ATT GÅ UR NATO
  UK: Erdogan takes aim at the West again: He says US and UK ‘supporting terrorism’ (Idag)

  Turkish Justice minister Bekir Bozdag revealed he has sent a second request to US officials seeking the Gulen’s arrest.

  He told reporters in parliament that he had stressed the “urgent” nature of the arrest, stating that the Turkish government believes Mr Gulen could flee the US to another country with no extradition treaty with Turkey. He said: “I hope that the United States decides in line with democracy and the rule of law, and returns this leader of a terror organisation to Turkey.”

  VEM ÄR HAN – Mr Gulen? Låt mig citera William Engdahl – (F. William Engdahl is strategic risk consultant and lecturer, he holds a degree in politics from Princeton University and is a best-selling author on oil and geopolitics, exclusively for the online magazine “New Eastern Outlook”)

  Fethullah Gülen is not a “who” but, rather, it is a “what.” The what is one of the most extensive and elaborate surrogate warfare networks ever created by the United States intelligence community, spanning countless nations including the United States and Germany, as well as the historic Turkic regions of Central Asia from Turkey up to the Uyghur peoples of China’s oil-rich Xinjiang Autonomous Province.

  Fethullah Gülen’s Spider Web
  The following draws on research for my book, The Lost Hegemon: Whom the gods would destroy. I begin with a quote from a Gülen speech to his followers when he was still in Turkey:

  “You must move in the arteries of the system without anyone noticing your existence until you reach all the power centers…You must wait for the time when you are complete and conditions are ripe, until we can shoulder the entire world and carry it…You must wait until such time as you have gotten all the state power…in Turkey…Until that time, any step taken would be too early—like breaking an egg without waiting the full forty days for it to hatch.”

  Curiously enough, the Turkish movement was based out of Saylorsburg, Pennsylvania. There, its key figure, the reclusive Fethullah Gülen, was allegedly busy building a global network of Islam schools, businesses, and foundations, all with untraceable funds. His Gülen Movement, or Cemaat, has no main address, no mailbox, no official organizational registration, no central bank account, nothing. His followers never demonstrated for Sharia or Jihad—their operations were all hidden from view.

  In 2008, US Government court filings estimated the global value of Gülen’s empire at anywhere between $25 and $50 billion. No one could prove how large as there were no independent audits. In a US Court testimony during the hearing on Gülen’s petition for a special US Green Card permanent residence status, one loyal Cemaat journalist described the nominal extent of Gülen’s empire:

  The projects sponsored by Gülen-inspired followers today number in the thousands, span international borders and…include over 2000 schools and seven universities in more than ninety countries in five continents, two modern hospitals, the Zaman newspaper (now in both a Turkish and English edition), a television channel (Samanyolu), a radio channel (Burc FM), CHA (a major Turkish news agency), Aksiyon (a leading weekly news magazine), national and international Gülen conferences, Ramadan interfaith dinners, interfaith dialog trips to Turkey from countries around the globe and the many programs sponsored by the Journalists and Writers Foundation. In addition, the Isik insurance company and Bank Asya, an Islamic bank, are affiliated with the Gülen community.

  GREEN CARD – HÖGSTA TÄNKBARA SKYDDSVÄRDE FÖR CIA
  … three former CIA operatives … managed to secure a Green Card and permanent US residency for Gülen. The three CIA people supporting Gülen’s Green Card application in 2007 were former US Ambassador to Turkey, Morton Abramowitz, CIA official George Fidas and Graham E. Fuller.

  George Fidas had worked thirty-one years at the CIA dealing, among other things, with the Balkans. Morton Abramowitz, reportedly also with the CIA, if “informally,” had been named US Ambassador to Turkey in 1989 by President George H.W. Bush. Sibel Edmonds, former FBI Turkish translator and “whistleblower,” named Abramowitz, along with Graham E. Fuller, as part of a dark cabal within the US Government that she discovered were using networks out of Turkey to advance a criminal, “deep state” agenda across the Turkic world, from Istanbul into China. The network reportedly included significant involvement in heroin trafficking out of Afghanistan.

  Graham E. Fuller, the third CIA “friend” of Fethullah Gülen, had played a key role in the CIA’s steering Mujahideen and other political Islamic organizations since the 1980s. He spent 20 years as CIA operations officer in Turkey, Lebanon, Saudi Arabia, Yemen, and Afghanistan and was one of the CIA’s early advocates of using the Muslim Brotherhood and similar Islamist organizations to advance US foreign policy. SLUT CITAT

  TUKIET VET ATT CIA ALDRIG NÅGONSIN KOMMER ATT LÄMNA UT SIN DYRGRIP GULEN
  Varför begär Turkiet detta? SVAR: Turkiet får argument som går hem i landet för att bryta med USA. Världen är på väg att förändras – det är bara att konstatera faktum. Konsekvenserna för EU är hårresande. NATO:s viktigaste partner i Mellanöstern bryter snart banden med väst. Hela världen förändras i ett slag.

  Gilla

 7. Anna skriver:

  @Brage
  Vill bara bekräfta dig med en länk som har intressanta vinklar om Turkiet. Erdogan har fått en enorm central roll i denna konflikten (exakt vad du beskriver). Vilken förmåga han har att vara en bra strateg får den närmaste framtiden utvisa. Jag ser fram emot mötet den 9 augusti mellan Putin och Erdogan. Länkar även F. William Engdahls blogg. En geopolitisk analytiker som är värt att läsa……..
  NATO vill en fullskalig konflikt med Ryssland! Daesh är inget annat än verktyg att inte förlora kontrollen i Syrien. Det är fakta utan rätt att ifrågasättas men få som vill ta till sig. Daesh har även placerat sina celler i Europa. En rättmätig fråga som ingen ställer: Vem står bakom denna destabiliseringen i Europa? Varför har vi inte gjort motstånd? Hur effektivt fungerar indoktrineringen på denna relativt välmående kontinenten?
  Efter Ryssland och Putin är det Erdogan som NATO/USA-s och även västeuropas största fiende. Planerar de ett anfall på Turkiet? Ingenting kan uteslutas…….Tyvärr, tyvärr…..
  http://21stcenturywire.com/2016/08/02/syria-erdogan-u-turn-fact-or-fiction/
  http://www.williamengdahl.com/

  Gilla

 8. Brage Norin skriver:

  Miljoner tack för hjälpen – Anna. Fan vad lysande klart du tänker – och skriver. Det berikar livet att få läsa din glasklara text. Jag älskar målande sammanfattningar. Fragmenterad information är ett lömskt vapen av ondskan – skapad för att sprida förvirring.

  MEN I NATT HADE JAG EN DRÖM SOM JAG MÅSTE FÅ SKRIVA OM

  Jag lämnade kroppen och drog iväg på en helt sanslös resa. Så enastående underbart jag fick vara med om. Jag visste att livets i särklass största upplevelse skulle bli ”hädanfärden” – men att den skulle bli så fantastisk hade jag inte kunnat föreställa mig. Fan vad trevligt det var att ”dö”.

  Väl framme i ljuset fick jag träffa Sankte Per. Jag såg direkt att han gillade mig. ”Du har verkligen försökt förstå” – sa han vänligt. ”Du har försökt leva efter mottot vägen, sanningen och livet – och det är stort”. Jag blev naturligtvis glad och tittade förväntansfullt på honom. Jag visste inte vad som skulle hända härnäst.

  Sankte Per tittade mig djupt i ögonen och frågade mig – ”är du inte intresserad av om du fann sanningarna när du vandrade fram i livet och försökte förstå” ? Naturligtvis svarade jag.
  ”Då ska du få svara på en serie frågor och sedan ska jag berätta för dig om du hade rätt eller fel” – sa han. Per lovade ge mig 3 poäng för varje rätt svar – men 0 poäng om jag inte träffade sanningen mitt i prick. Ingenting annat än den nakna sanningen skulle belönas med tre poäng. Halvsanningar skulle noll-bedömas. Sedan började en utfrågning som jag aldrig någonsin kommer att glömma. Frågorna haglade fram – en efter en. Jag listar frågorna nedan i nummerordning – som jag nu kommer ihåg dem:

  !: Vilka organiserade attacken mot Tvillingtornen, WTC7-skyskrapan och Pentagon i New York den elfte september 2001?
  MITT SVAR: En grupp inom CIA höll i trådarna för denna terrorattack. Jag fick 3 poäng på direkten.
  2: Var presidenten personligen med i planeringen?
  MITT SVAR: Nej – men han visste att någonting dramatiskt planerades av CIA. Det blev ännu en 3-poängare / 6 poäng sammanlagt.
  3: Varför hölls George Bush utanför planeringsarbetet?
  MITT SVAR: Han bedömdes vara för korkad och spontan. Han kunde inte ”hålla tunga för tand”. Ännu en 3-poängare / 9 poäng !
  4: Hade Saddam Hussein massförstörelsevapen – svara bara ja eller nej!
  MITT SVAR: Ja – 12 poäng sammanlagt.
  5: Vad hade han för massförstörelsevapen?
  MITT SVAR: Stridsgaser som Västvärlden hade försett honom med. Tyskland stod för tillverkningen – på order av CIA. Nu var jag uppe i 15 poäng.
  6: Hur gick sprängningarna i Londons tunnelbanor till?
  MITT SVAR: Fyra unga muslimska pojkar fick betalt för att överlämna ett paket till personer som väntade vid en annan tunnelbanestation. En av pojkarna blev misstänksam och hoppade av tunnelbanan och tog med sig paketet i en buss. När paketets GPS-sändare hade lokaliserats och man visste att pojken höll i paketet sprängdes även denna bomb via elektronisk fjärrutlösning. Detta inträffade nästan en timme senare. De tre pojkarna satt alla vid sina paket när de sprängdes i luften inne i tunnelbanan. Inga vittnen fanns kvar i livet. Nu var jag uppe i 18 poäng.

  Ingen annan har klarat 6 frågor på raken – sa Sankte Per. Han var imponerad och frågade mig vänligt om jag ville fortsätta. ”Naturligtvis” svarade jag. Nu blir det lite svårare frågor – förvarnade Per mig om. ”Är du beredd”? JA – svarade jag.

  7: Är George Bush en ond människa?
  MITT SVAR: Nej – han är ett glatt mänskligt skal som varken är ond eller god. Han är tom inuti.
  Sankte Per reste sig upp och gratulerade mig. Jag fick ännu en trepoängare och var uppe i 21 poäng sammanlagt. Jag såg att Per blev överraskad. ”Hur visste du det?” – frågade han. ”Nelson Mandela hade den uppfattningen” – svarade jag. ”Om jag inte läst detta hade jag svarat fel” – fortsatte jag.
  8: Vilka skapade Europas största krigsnation genom hela er historia – Nazityskland?
  MITT SVAR: Det var i första hand den amerikanska finanseliten som satsade på Hitler. Även andra stora bankirer ställde upp med det nödvändiga kapitalet för att bygga upp den enorma tyska krigsmaskinen. I Sverige storsatsade SKF på att bygga en kullagerfabrik i Tyskland. Bankirfamiljen Wallenberg styrde SKF som hade 80 procent av världsmarknaden för kullager – och Hitler var i akut behov av en egen kullagerfabrik. Allt som rullar behöver kullager. Stockholms Enskilda Bank – som också kontrollerades av familjen Wallenberg – hade mycket omfattande affärer med Deutsche Reichsbank. 24 poäng på direkten.

  Nu såg jag att Sankte Per hisnade till. Han tittade länge på mig – nästan lite bekymrad. ”Vill du ha fler frågor” – frågade han till slut. JA GÄRNA – svarade jag.
  Därefter fick jag besvara fyra frågor. Jag förbjöds att skriva ”ett enda ord” om dessa frågeöställningar – så länge jag befinner mig i min kropp. Jag lovade.

  Det var verkligen trevligt att träffa Sankte Per. Han erbjöd mig ett jobb på något analysföretag när vi skulle träffas nästa gång. När jag vaknade upp från min dröm på morgonen, kokade jag kaffe. Vi hade fläskpannkaka i kylskåpet och denna smakade himmelskt till kaffet. ”Det är kul att vara i en kropp – när man får sig en kopp” – så brukar jag säga. Just denna morgon smakade kaffet ljuvligt.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja

  Gilla

 9. @Anna. Jag är rätt övertygade om att psykopaterna kommer att utlösa sin ökända Samson Option när dom inser att dom inte kan vinna eller få sin efterlängtade NWO. Du resonerar verkligen korrekt när det gäller psykopater. Dom är inte i stånd att känna verklig kärlek eller att unna normala människor någonting. Dom bara vill ha mer och mer för att fylla sina tomma skal. När dom inte får sin vilja igenom har dom inga problem med att ta oss alla med sig. Antingen stoppar nån högre makt dem eller så går vi alla under. Något mittemellan kan jag inte se.

  Gilla

 10. CastoroPollux skriver:

  Att de två träffas och i detta nu är högriskmål för attentat av ”IS” är väl ingen överdrift.

  Samtidigt är det inte länge sedan Netanyahu och Putin också träffades och vad kom de överens om? Netanyahu och Obama har aldrig uppträtt som några direkt samspelta parhästar och det är ju förståeligt med tanke Netanyahus attityd.. Inte är det särskilt oroande heller annat än att Netanyahu fortfarande kan utöva makt. Kunde Putin överlämna en julklapp emigranter, säkra röster åt Liqud/Netanyahu? Det är ju panik i hemlandet över det sviktande röststödet.

  Om det är så att det länge funnits en spricka mellan NATO och Erdogan så är denna scenförändring inte så förvånande.. Men man måste ju fråga sig om Turkiets inblandning i och mot Syrien var fullödig eller om den blott bedrivits av CIA-trogna. Anklagelserna om att Erdogans son tjänat på oljesmugglingen är ju om de är sanna prekärt för Erdogans välde. Om det blott är strategi för att undergräva förtroendet för Erdogan är ju källan till det utmålade scenariot klar. Då framstår Gulens långvariga strategi som intrikat.

  Kristendomen som förtryckarmedel är ju utagerad. Demokratin har marinerat gubbväldet och förtryckarmentaliteten till något mindre pikant medan Islam med alla medel passar som hand i handske för stora orättvisor och astronomiska vinster.. De sekulariserade och demokratiska staterna är snart lätträknade medan våldet under eller med religion alltså breder ut sig.

  Hade GT varit något annat än ett gammalt testamente, ogiltigt som arv, hade halshuggningarna skett i vår guds namn.. För vår räkning/faktura kommer SD givetvis ändra på det….

  Erdogan kan väl knappast fullborda sitt hot om dödsstraff utan att förlora stort? Putin kanske betalar bättre än EU… Falskspelet i Syrien kanske skrämde medan Rysslands demonstration av hur en krigsapparat borde fungera har öppnat ögonen på Erdogan också.

  Gilla

 11. Anna skriver:

  @Brage!
  Du vinner! Mitt svar på fråga 7 är att Bush är en ond människa. Ett mänskligt skal utan själ, skulle jag beteckna som ond, farlig. Ditt svar på 8:e frågan är en fullträff. Varenda ord sant och ändå okänd för mänskligheten. Jag ser en tydlig upprepning, aktörerna är detsamma, vi som är statister i dramat beter oss precis lika likgiltiga, amatörmässiga,som förut, genomförandet följer också strikt manusskriptet som är skrivet och regisserat av människans största fiende: sig själv!
  En rolig citat från Orwell (hittat på nätet, ursprung ?)
  ”I wrote 1984. as a warning…..not a fucking instructions manual!
  Men slutet är inte skriven än: Här är en länk som beskriver kanske ett kommande sammarbete mellan länder i mellanöstern och Ryssland! Kina och Ryssland kommer att teckna en sammarbetsavtal även officielt (har samverkat en längre tid som handlar om säkrandet av hela regionen militärt). Det händer oändligt mycket och det gå fort. Insikt, förnuft är en gåva men även förbannelse: vi förutser kommande händelser, beräknar konsekvenser men vi får också ta del av skuggan av detta nämligen: maktlösheten!
  Din Intuition är det värdefullaste en människa kan äga. Det är denna urkänslan som är mest förlöjligad, underskattad idag. Men jag tröstar mig att en med Intuition har hittat en mening i livet och förövrigt har vi mycket roligare. Inte minst med en kopp nybryggd kaffe med fläskpannkaka
  i en ljuvlig morgon……
  http://sputniknews.com/politics/20160803/1043911343/russia-gulf-states-syria.html..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.