Erdogan har bytt sida! En mardröm för CIA!

Osmanska riket eller Ottomanska riket, var en 600-årig stormakt som uppstod i Anatolien i slutet av 1200-talet och bestod till den 29 oktober 1923

Osmanska riket eller Ottomanska riket, var en 600-årig stormakt som uppstod i Anatolien i slutet av 1200-talet och bestod till den 29 oktober 1923.

”CIA vet precis allt om läget inom den turkiska militären. Under många år har vänskapsband byggts upp mellan den amerikanska militära ledningen och den turkiska militären”, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

TURKIET VÄNDER SIG ÖSTERUT

Över 60 000 domare, åklagare, advokater, militärer, akademiker och journalister har fängslats eller avskedats efter den misslyckade statskuppen i Turkiet. Massor av höga militärer sitter nu inspärrade bakom lås och bom. Den politiska scenen har förändrats på nolltid. En turkisk president har tagit makten i landet. Erdogan har lyckats med någonting helt unikt – han har även tagit makten över den turkiska krigsmakten. Under veckan som gått har han inte bara överlevt, han har stärkt sitt grepp dramatiskt. Kuppförsöket har misslyckats ”utan återvändo”. Turkiet har förändrats totalt på en enda vecka. Vem kunde tro detta?

CIA vet precis allt om läget inom den turkiska militären. Under många år har vänskapsband byggts upp mellan den amerikanska militära ledningen och den turkiska militären. Unga officerare som utexaminerats i Turkiet bjuds regelbundet in till Pentagon och får besöka Vita Huset. Det är så man knyter nyckelpersoner till CIA. Generalers söner och döttrar välkomnas till amerikanska universitet och får njuta ett privilegierat liv. CIA sköter sitt arbete professionellt som vilket annat storföretag som helst. Allt detta mödosamma arbete är nu helt plötsligt slaget i spillror. Det som hänt är ett historiskt jättevingslag – en mardröm för CIA.

Erdogan var nära fallrepet. Hans många politiska felsteg hade undergrävt hans makt. Hans position hade eroderat sönder men helt plötsligt förändrades scenen. Michael Corleones berömda yttrande i Gudfadern – ”just when you think you are out, they pull you back in” – är träffande.
Erdogans värsta mardröm – ett fritt Kurdistan på gränsen till Turkiet – styr den turkiska politiken. Samarbetet med Syriens president Assad och Ryssland president Vladimir Putin, liksom med Iran har fått högsta prioritet. Inom en snar framtid kommer Turkiet att bryta banden med NATO och orientera sig österut. Turkiet kommer att knytas till Shanghai Cooperation Organization (SCO). Ingenting kan stoppa skeendet.

Erdogan behöver desperat de projekterade ryska kärnkraftverken. Erdogan behöver desperat miljoner av ryska turister som öser in pengar i landet. Erdogan behöver desperat bli transitland för den ryska sydgasledningen, som i framtiden förser södra Europa med iransk och rysk naturgas. Erdogan har definitivt bytt sida. Det som sker i världen kan enkelt sammanfattas med orden ”God Natt väst – God Morgon öst”. Den som inte ser det färdiglagda pusslet är blind. Turkiet var Den pusselbit som fattades.
Ännu en orientalisk saga har skapats. Under den svala mörka natten för en vecka sedan agerade sultanen i sitt palats. Mystiken är total. Tusen och en natt har fyllts på med ännu en berättelse höljd i mystikens tecken. Vilken roll spelade sultanen? Kanske får vi aldrig reda på den nakna sanningen, men ett är säkert – världen förändrades.

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Erdogan har bytt sida! En mardröm för CIA!

 1. Agneta Norberg skriver:

  Jag är väl inte helt enig med dig i din historieskrivning när det gäller Turkiets moderna historia och landets förhållande till USA. Turkiet har genomlidit 4 militärkupper -1960,1971,1980 och 1996. USA har haft sitt finger med i spelet i alla kupper. Ja, kanske inte så mycket 1960-kuppen.Den var riktad mot USAs inflytande i landet och Menderes som var USAs gosse, hängdes ju.Turkiets militärer har UTBILDATS i USA, inte bara bjudits in till Vita Huset. USA har 19 militärbaser i landet där INCIRLIK utanför Adana är den mest betydande för USAs kontroll av mellanöstern. Där har USA 50,några källor säjer 90 kärnvapen, typ B61, som ska lastas på flyg. Putins närmande till Erdogan är av ren självbevarelsedrift: Ryssland är helt kringränt av USA/NATOs militärbaser-de senaste är USA-baser i Estland, Lettland, Litauen och Polen. Hela Medelhavet är en Nato insjö som hela Stilla havet… ja, Ryssland är totalt innestängt inte bara av hundratals USA-baser, utan även kärnvapenbestyckade Trident ubåtar patrullerar under isen i norr och i öster utanför Vladivostok. Ja, Putin var tvungen att göra något radikalt för att landet ska överleva som stat.

  Gilla

 2. Brage Norin skriver:

  När Saddam Hussein gasade ihjäl kurder i norra Irak med stridsgaser, som ”den fria västvärlden” försett Irak med, hisnade världen. Det var Tyskland som tillverkat stridsgaserna – men detta skedde på CIA:s order. Tyskland är bara en USA-koloni som följer order.

  SADDAM BRÖT SENARE MED USA. Detta utlöste Irakkriget – en grym masslakt av irakier. Tiotusentals irakiska barn slets i bitar. ”Den fria västvärlden” stödde ivrigt USA:s massmord. Jag gråter inombords. Den nakna sanningen är ju att Saddam hade massförstörelsevapen – de stridsgaser som väst försett honom med. Jag hisnar ända in i själen.

  NU HAR TURKIETS PRESIDENT ERDOGAN BRUTIT MED USA.
  Erdogan har rensat ut alla som ifrågasätter landets nya politik. Han har nu ett fast grepp över landet. På en enda vecka har den historiska scenen förändrats. Vad händer härnäst? Frågan om Turkiet är ”politisk dynamit i kubik”.

  EU: Good Bye Turkiet
  TT-Reuters: EU-s ordförande Jean-Claude Juncker – måndagen den 25 juli:
  – Jag tror att Turkiet, som det ser ut nu, inte är redo att bli medlem inom den närmsta framtiden och inte heller inom en längre tidsperiod – säger Juncker till tv-kanalen France 2.

  Sedan kuppförsöket i mitten av juli har över 60 000 soldater, poliser, domare, lärare och andra myndighetspersoner antingen stängts av, fängslats eller satts under utredning av turkiska myndigheter. Några har fängslats i Grekland.

  * Grekland dömer de åtta personerna som flydde från kuppförsöket i Turkiet till två månaders fängelse – de tog sig in i landet olagligt. Männen landade med helikopter i Alexandroupolis strax efter det misslyckade kuppförsöket. Männen förnekar att de deltog i kuppförsöket.

  KÄRNVAPEN
  En fjärdedel av Natos kärnvapen förvaras i turkiska Incirlik Air Base, tio mil från gränsen till Syrien. En av kuppledarna i förra fredagens militärkupp i Turkiet var också befälhavare för Incirlik Air Base, skriver Wall Street Journal. På basen finns Natos största lager av vätebomber.

  På lördagsmorgonen utfärdade amerikanska ambassaden i Ankara en varning till alla amerikanska medborgare i Turkiet, skriver Schlosser. I varningen hette det att basen var utan ström och att ”lokala myndigheter” förhindrade alla att komma till eller lämna basen. Amerikanska plan på basen fick flygförbud. På basen förvaras ett femtiotal B-61 Vätebomber, 25 procent av alla Natos kärnvapen. Om dessa massförstörelsevapen hamnat i ”fel händer” ….

  DET ÄR INTE BARA TURKIET SOM SKAKAS I SINA GRUNDVALAR. ITALIEN – ”NÄSTA GREKLAND”
  Banken: Italien ist auf dem Weg zum ”failed state” – DIE WELT
  Landet har inte ökat sin produktivitet på över ett årtionde. Italien har havererat fullständigt i korruptionens förlamande grepp. Bankerna har överfört massor av pengar direkt till maffian – en gigantisk stöld inför öppen ridå. Landets kollaps är given.

  Vad ska man säga?
  Det verkar gå snabbt och det händer mycket. Medan jag fiskade i Rognan några dagar förändrades världen. Den som har god sömn kan skatta sig lycklig.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 3. Brage Norin skriver:

  LÅT MIG KOMPLETTERA MED SENASTE NYTT
  Pepe Escobar Igår kl. 04:05 ·
  TURKEY
  No less than 35% of generals and admirals in TSK – the Turkish Armed Forces – have been caught in the sprawling net of Erdogan’s Purge. If we exclude the Turkish navy, between one-third and HALF of Turkish forces are implicated. So we have 124 generals and admirals in jail – and counting. 83 of these are brigadier generals and rear admirals.

  DEN TURKISKA ARMEN HAR KLIPPT AV BANDEN MED CIA
  The bottom line; the Turkish Armed Forces as we knew it is no more.
  Denna händelse förändrar världen i ett enda slag.

  Gilla

 4. Roger Kristoffersen skriver:

  Hej Brage.
  Blev det nån fisk i Rognan?
  (kommer därifrån ursprungligen)

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  Angående fisket i Rognan.
  Vi var på Rognans Fjordcamp och fiskade tre nätter – måndag till torsdag för en vecka sedan. På onsdagsnatten brakade helvetet lös. Stora stim av sej började attackera småfisk i ytan som hoppade vilt. Måsarna blev galna – liksom vi. Vilka enorma sejar!. De högg på allt som rörde sig.
  Stor torsk verkade delta i jakten. Min fisketokiga fru fick tre jättesejar varav en var över en meter lång. Vi fick vara med om ett fiske som ingen glömmer. Livets mening är att få napp.

  Träden växer och svamparna gror. Fåglarna matar sina gulliga ungar. Allt är frid. Det är bara människor – ”skapalsens krona” – som är galna / Brage

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Markus Andersson: För egen del skulle jag hoppas att Erdogan och hans evigt perversa imperium brann i helvetet tillsammans med de andra maktgalningarna oavsett vilken sida han för tillfället behagar stå på. Ottomanska imperiet var ett hallickarnas imperium där storhallicken satt i topp över sina slavar, enucker och slavinnor. Detta är verkligen fjärran från nordliga ideal. Hälsningar Markus

  Gilla

 7. pelle 3 skriver:

  27 september spås dollarn krascha,,,,,,,ligger det något i detta brage ?varför just det datumet ?

  Gilla

 8. Anna skriver:

  @Brage
  Läser dina analyser med stor hängivenhet! Din senaste analys är klockrent. Det är sanningen bakom kulisserna, det kommer vi att erfara när ridån faller!

  @pelle3
  Att petrodollarn kraschar är ett faktum. Det enda vi inte vet när detta inträffar. Vem spår 27 September? USA har en usel relation till Saudierna. Tänk vad de har blivit blåsta när de gick med på att dumpa oljepriset….bara för att golva ryssarna. Idag gör de enorma förluster av de låga priser, ryssarna däremot klarade sig. En kraftigt försvagad Saud Arabien och en dollarkrasch har avgörande betydelse för en stabilisering i mellan-östern

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  Jag vet ingenting om några datum, men nu går det så fort att jag hisnar.
  EU – CIA:s ”STORA FREDSPROJEKT” – HAR REDAN HAVERERAT.
  * Grekland ruinerades av Wall Streets bankirer – i allians med korrupta grekiska politiker och affärsmän.
  * Italien ruinerades av den italienska maffian utan att dela med sig till Wall Street – maffian tömde bankerna själva. Bankerna tvingades att ”låna” pengar till alla deras rövarbolag – de hade inget val.
  * Storbritannien bröt sig ut ur EU – trots den största propagandasatsning vi har fått uppleva i Europa i modern tid. Inte ens ett politiskt väl valt mord i perfekt tid kunde förhindra Brexit.
  * Någon månad senare höggs hydrans huvud av i Turkiet. Den CIA-kontrollerade delen av statsapparaten fängslades. Detta är helt ofattbart men det är sant. Över en enda natt förändrades Turkiet för evigt. Den turkiska armen som var i CIA:s händer – är totalförvandlad. NATO:s axel in i navet till Mellanöstern brast. Hur kuppen gick till är en fråga som framtiden får utvisa. Kanske CIA fick smaka sin egen medicin?

  NATO:S SÖDRA FLANK HAR BRUTIT SAMMAN.
  Den ryska sydgasledningen – projektet ”Turkish Stream” – blir verklighet. Rysk naturgas är på väg att knytas samman med södra Europa. Från Turkiet byggs sedan pipelines till Grekland och vidare västerut in i EU. Hela CIA:s politik att avskärMa EU från Ryssland har havererat. Den 15:e juli 2016 förändrades allt – under en enda natt.

  DET EUROPA SOM VI LÄRDE KÄNNA I GÅR FINNS ICKE MER
  Hur ska politikerna i Bryssel förklara skeendet? Dessa politiker som betraktar alla vanliga människor som boskap, måste formulera nya lögner för massorna. Det ser ut att bli ett informationskaos utan like. Land efter land börjar vakna upp i den nya värld som väntar. Alliansen Kina – Ryssland har förändrat världen för evigt. Indien knyts nu snabbt samman med historiens största industriella satsning någonsin – den nya sidenvägen. Tre miljarder människor i öster har börjat marschera i takt. Världen förändras mitt framför ögonen. God Natt förljugna västvärld. Solen går upp i öst.

  USA störtar in i ett fasansfullt inbördeskrig. Den amerikanska drömmen förvandlas till en mardröm. Jordens största krigarnation går i graven. Alla krigshetsares tid på jorden är snart över. Vi går mot ett fredsrike på jorden trots Rasmussen, Bildt, Blair, Bush, Dick Cheney och alla andra krigshetsare. De tomma mänskliga skalens tid i rampljuset är över.

  Det är en mycket ljus framtid som väntar oss. Att det blir kolsvart före gryningen spelar ingen roll.
  De tusenåriga krigens epok på jorden är snart över. Det är någonting enormt att se fram emot. Om dollarn kollapsar den 27:e september vet jag ej. Jag ser aldrig några datum i min kristallkula.

  Gilla

 10. pelle 3 skriver:

  Om ni besöker you tube o skriver 27 september dollar så kommer det en uppsjö av filmer om detta, skulle vara intressant att höra er åsikt om detta
  Pelle

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Pelle: 27 – 2 plus 7 blir en nia. De som styr jobbar med siffror och symbolik Googla på illuminati.
  Transcript of Illuminati – the seeing eye
  Den nya världsordningen
  Skriver du in itanimulli vilket är baklänges illuminati kommer du in på NSA:s hemsida.
  Dolda budskap
  Illuminati – all seeing eye
  Hur sprider Iluminati sina budskap?
  Vad är illuminati?
  Illuminati = De Upplysta
  Ett mål = Total världsdominans
  1776
  Illuminati sägs styra, påverka & manipulera event & politiska personer med hög makt.

  https://prezi.com/ocd7ahrkuusr/illuminati-the-seeing-eye/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.