XiJinping: Om tio år styrs världen av en union mellan Ryssland och Kina! Godnatt USA!

Kinas ledare säger hej till publiken!

Kinas ledare säger hej till publiken!

Observera ordvalet: ”Världen är på randen till dramatiska förändringar. Vi ser hur EU faller sönder och hur USA:s ekonomi kollapsar.” Dessa ord kommer från världens mäktigaste politiska ledare – Kinas president. Orden är HÅRRESANDE, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

Chinese President XI Jinping on Friday the 1st of July, noted the strategic need for an alliance between Russia and China, which will determine the future world order.

“The world is on the brink of radical changes. We see how the EU is gradually crumbling and the US economy is collapsing. This will end in a new world order. So, in 10 years we will have a new world order unlike anything before in which the key will be the Union of Russia and China,” said XI.

Observera ordvalet: ”Världen är på randen till dramatiska förändringar. Vi ser hur EU faller sönder och hur USA:s ekonomi kollapsar.” Dessa ord kommer från världens mäktigaste politiska ledare – Kinas president. Orden är HÅRRESANDE.

Man måste vara politiskt förvirrad om man inte inser hur nära USA befinner sig det finansiella stupet. EU:s söndring är övertydlig.

Wall Streets vampyrer faller, dollarn faller, amerikanska statsobligationer faller – skeendet går allt snabbare.

Varför är vi så blinda? Varför fortsätter vi som om ingenting har hänt?

I flera års tid har jag varnat för skeendet. Jag har varnat för att dollarns fall med stor sannolikhet sker redan i år 2016. Jag är nöjd om en enda person har insett allvaret. Det är INTE dags att skuldsätta sig. Aktier är livsfarliga. Pengar på banken är inte säkra. En liten gård på landet med litet mark är tio gånger säkrare än en insatslägenhet i stan. Fastighetskraschen är oundviklig. Den slår till snabbt och förödande. Greklands öde visar vad som väntar.

Brage Norin höjdareSorry – Brage Norin Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till XiJinping: Om tio år styrs världen av en union mellan Ryssland och Kina! Godnatt USA!

 1. Maja Dacke skriver:

  ‘En liten gård på landet med litet mark är tio gånger säkrare än en insatslägenhet i stan. ‘

  Brage, varför skriver du så?

  En liten gård med mark som man kan odla – javisst, det förstår jag. Men … alla av oss har inte pengar att köpa en gård för. Och … en ensligt belägen gård är idag inte särskilt säker i hela landet. Kanske där du bor och där Helena bor men inte i min och andras närhet. Där jag bor har det överfallits, rånats, mördats helt sjukt de senaste åren.

  För 6-16 år sedan letade jag efter ett litet hus på landet med lagom odlingsmöjlighet. Då hade priserna redan börjat stiga och fortsatte så. Tänk, ett ruckel/lada utan el och vatten ville man ha ca en miljon för! Vad skulle det kosta att kunna bo där?! Händiga karlar klarar det kanske, men inte vi som aldrig fick delta i träslöjden ens. Särskilt inte vi äldre ‘fruntimmer’.

  Att bo i tätort har sina fördelar med närhet till mycket och skydd från en del – om man inte gillar att ränna ute om nätterna. Än så länge i alla fall. Ett boende med lån är en fara ekonomiskt om det vill sig illa, vilket man befarar alltmer. Det gäller även en liten gård. Faktiskt. Om man har lånat till inköpet.

  Jag vet att en insatslägenhet utan lån inte är ekonomiskt säker, den heller, om BRF råkar illa ut i lånekarusellen.

  Så de enda som kan klara sig är de som befinner sig i Brages situation, tydligen. Tja, den svenska befolkningen ska ju minskas till hälften på 8-9 år, så vi ligger alla risigt till, må jag säga. Jag som hade tänkt leva tills jag dör … om 20 år … får tänka om.

  Eller hur, Helena?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ja! Alla ligger pyrt till! Brakar det så brakar det. Vad ska vi göra om det inte finns el och diesel. Handmjölka korna! Nä, glöm det.
  Dock kan man nog klara sig lite längre i skogen om man har mat. Men har man en stor gård så kommer ju alla dit och letar efter säd och den gömda grisen o s v. Den enda som gäller då är en kalashnikov.

  Gilla

 3. Martin skriver:

  Oavsett den finansiella magin. USA är en kontinent. Som saknar säkerhetspolitiska hot hemmavid. Kontrollerar enorma naturresurser. Och har väldigt många välutbildade och intelligenta. USA kommer således att fortsätta vara mycket mäktigt.

  Sen håller jag inte med om översättningarna. Xi Jinping sa:
  ”..in which the key will be the Union of Russia and China”

  ”Key” betyder inte ”styrs”. Eller ens ”will be determined”.

  Gilla

 4. Carl G. skriver:

  Jag håller med Maja Dacke. Alla kan inte göra som artikelförfattaren och bo på en ensligt belägen skogsgård. Det vore bättre om Helena Palena släppte texter om hur man ska klara sig i en tätort.

  Gilla

 5. zanning skriver:

  För att klara sig i en tätort gäller bara ett ord och det är ”hamstra”, för det finns inget, i stort sett, som man kan göra i en tätort.

  Gilla

 6. orglasse skriver:

  Hej
  Glöm det där med mat och alla förberedelser ni kan göra om i bor i stan.
  Det som kommer att ställa till mest svårigheter blir bristen på rent vatten.
  Mat klarar man sig utan i veckor men vatten och då särskilt rent vatten ett par dygn sedan kommer du att torka ut.
  Det bästa folk i städerna kan äga är en gammal cykel med stor pakethållare en ryggsäck och grova skor. Till det en yxa, en kniv , en bra karta, fältflaska. lite första förband sedan sina glasögon och sin medicin.
  När det klappar ihop ta din cykel och det viktigaste du har i ryggsäcken en låda på pakethållaren med det du har i skafferiet och STICK. Alla platser 10 mil bort från storstäderna är bättre än stan.

  Survival

  Gilla

 7. pelle 3 skriver:

  Men helt ärligt brage,,tror du usa kommer att tillåta det du förespår utan att dra igång ett krig mot ryssland?,,,,,,,detta har dom ju jobbat på ett tag nu.
  Pelle motala

  Gilla

 8. olle Gill skriver:

  Lugn, bara lugn,..enligt all expertis inom politiken och journalistkåren är den största faran för Sverige just nu Sverige Demokraterna. Vilka alla är en avart av svenska folket som kan liknas vid
  nazisterna i Tyskland (nationalsocialistiska arbetar partiet) som bara har som mål att avvisa alla
  människor som flytt för sina liv. Dessutom är dom ett hot mot det mångkulturella samhället som bara är av godo. Att inbilla sig sådana hemskheter om dessa nyanlända, att dom medför, en för oss ovanliga kulturåskådningar, gängbildningar (gangster syndikat), kvinnoförtryck, hämnd, heders relaterade mord och hot, bortgifte av barn (döttrar), månggifte, falsk identifieringar med
  falska och köpta (sk borttappade pass), människosmugglare, Isis anhängare mm mm. Hur kan vi
  acceptera att det finns människor som har sådana fördomar om alla dessa, nyanlända Svenskar.
  Vi ska vara tacksamma att alla dessa kommer och hjälper oss, innan ekonomiskt förfall som annars väntat Sverige,..med den kostnadskostym som den åldrande befolkningen åsamkar
  statskassan. Här har vi det ekonomiska hotet,…Pensionärerna.
  Dom nyanlända medför jobben som dom tidigare hade i sina hemländer,…?
  Vilket gör att vi behöver inte belasta statskassan med, tolkar, advokater, skolor, bostäder, ökade
  kostnader för pass och gränskontroller, socialbidrag, hyresbidrag, barnbidrag, etableringsstöd,
  flyttbidrag, fler lärare mm mm mm
  Allt detta finansieras av dom nyanlända med alla jobb dom medför. Jag läste förresten här om dagen att det hade kommit någon skogsspecialist från Afrika som kunde lära oss i Sverige om
  skogsbruk,…? Vem kan skogsbruk bättre än Sverige,..kan han ha kommit från Sahara!? Tja i vart
  fall var han skogsexpert.
  Alltså vi behöver inte frukta vår ekonomi för den är i full gång framåt,..och arbetslösheten går tillbaka, hjulen snurrar för fullt,…Magdalena Andersson och Stefan Löfven skapar en skön trygg-
  het för oss nu bara storögt tittar på,..
  Vi får väl se om Kina och Ryssland välter världen över ända eller om Europa räddas av den
  omättliga invandringen. (Farsot – Krig – eller ekonomisk kollaps vad blir värst)
  OAG

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  SÅ HÄR SER MIN HJÄRNA VÄRLDEN
  Krig finns inte ens på dagordningen i öst. Kinas andra industrialiseringsvåg sveper fram som en tsunami. Kina vill göra business. Ryssland har helt sanslösa tillgångar av jordar, mineraler, skogar och fossila bränslen. Tack vare CIA:s beordrade handelsbojkott mot Ryssland börjar landet nu bli självförsörjande av nästan allt som rör jordbruksprodukter. Krig är extremt kontraproduktiva både för Kina och för Ryssland. Krig skulle förstöra alla drömmar för öst. Men både Ryssland och Kina hotas militärt av USA/NATO. USA vill till varje pris eskalera den.militära konflikten.

  Det är bara USA som krigar och krigar och krigar. Landet har fyllts med miljoner krigsveteraner.
  Efter den militära förlusten i Vietnam gäller ”proxy-armeer” – armeer med legosoldater som under falsk flagg indirekt slåss för USA. Dollarn har finansierat alla dessa krig. MEN CIA tappade greppet över de stridande fraktionerna i Afghanistan och sedan blev storsatsningen på ISIS ett nytt storfiasko. Receptet med dollarfinansierade proxy-armeer funkar inte.

  Just nu knakar alliansen USA-Västeuropa. EU slits sönder inifrån. USA:s situation är desperat.
  USA:s krigsmaskin har ett jätteproblem. Den gamla världen vill inte ha krig – så enkelt är det.
  Inga allierade vill ställa upp.

  Min inre kristallkula berättar natt efter natt samma historia – dollarn faller, väst faller, USA störtas in i ett fasansfullt inbördeskrig. Det är min intuition som har övertygat mig – det blir inget storkrig. De tomma mänskliga skal som styr USA är rädda och strider inbördes. Imperiet sönderfaller.

  Jag är absolut säker på att vi människor reinkarnerar. Vi återföds gång på gång för att utvecklas till hela varma människor. Vi har bestraffats med fri vilja – detta utlöser alla strider och krig. Till slut lär vi oss livets läxor. Långsamt men säkert utvecklas vi till hela människor.

  Allt verkar förutbestämt. Det ska bli roligt att återfödas i en värld i fred. Vilken lysande framtid som väntar mänskligheten – ett himmelrike på jorden är på väg. Men först måste Mordor falla. Det är
  detta fall vi nu bevittnar. Det är spännande tider vi lever i – även om det blir kolsvart några år.

  Gilla

 10. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Orglasses tips ovan är verklighetsnära, och om ni vill skaffa mental och praktisk förberedelse för extrema förändringar i samhället så rekommenderas ni att läsa författaren Lars Wilderängs bok ”Stjärnklart”. Den handlar om en storskalig kollaps av det moderna samhället men ger också en mängd kloka och relevanta åtgärder som vidtas av kreativa människor som kan skapa en vettig tillvaro i något som gör att många andra tar självmord som yttersta utväg.

  Gilla

 11. pelle 3 skriver:

  Jag är nog lite inne på att usa inte skulle backa från att trycka på kärnvapenknappen,,,,dom har ju ändå inget att förlora,,,,,tror heller inte att dom skulle unna någon annan att ta över ledarskapet i världen
  Pelle motala

  Gilla

 12. Hans Nilsson skriver:

  Vi i Sverige är SÅÅÅÅÅÅÅ lyckligt lottade för vi har Stefan och Magdalena som styr och lägger ut kursen för Sverige och folkets bästa. Vi kan lugnt luta oss tillbaka och lägga våra liv i deras händer.

  Gilla

 13. Sofia skriver:

  MÅNGA AV OSS KANSKE SLUTAR VÅRA LIV SOM TIGGARE?

  Denna korta film rörde mig till tårar – innehåller tips som kan vara bra;

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.