Patrik Oksanen får på moppe! Bara idioter utmanar den starkaste på skolgården!

Patrik OksanenLasse mejlar till Patrik Oksanen som är politisk redaktör för Hudiksvalls Tidning och ledarskribent på övriga tidningar i Hälsingland. Oksanen är för Nato och mot Ryssland och Putin. Hans texter är starkt vinklade. Han seglar i samma klass som Maria Persson Löfgren och Carl Bildt t ex. Kolla här på russofoblistan. Här lite om hans tappning – gästkrönika i SvD – om Rysslands informationskrig mot Sverige! Är det inte i själva verket tvärtom?

Total tystnad om Bilderberg och McCain

Hej!
Du konstaterar i din artikel att Ryssen har mer av allt och att de är aggressiva nu – och det kan hända att du har rätt. Något jag lärt mig är att bråka inte med den som kan nita till dig. Detta är en lärdom för livet och den är bra – bara idioter utmanar den starkaste på skolgården.

Ändå håller Svensk och en del utländsk press på med ren krigspropaganda mot Ryssen. I Sverige av idag skulle väldigt få frivilligt gå in i en Krigsmakt ansluten till Nato för att slåss mot Ryssen. Vi äldre med riktig krigserfarenhet kommer då att avråda alla vi kan för att dö i onödan. Viljan att försvara multikultur samhället är mycket låg och varför skall svenska män dö i ett krig de inte vill ha.

Nej du Patrik jag skall dra en Hasse o Tage för dig igen.

Hasses idé om ett bra försvar gäller än och det går ut på att vi sätter upp telefoner i skärgården, och när ryssen kommer då ringer dessa telefoner och då svarar Ivan, och då är det en morsa som säger Ivan kom Hem omedelbart. Det är lika bra försvar som det föråldrade Nato med sitt råd där alla skall säga sitt och under tiden har de förlorat sitt krig. Om nu både den Tyske utrikesministern som den förre Kanslern Schröder framför att väst måste sluta provocera Ryssen då har de rätt.

Ett nytt krig idag är avgjort till vår nackdel på 72 timmar och sedan kommer Ryssen som byte att ta hela Nordkalotten ner till Luleå och Svartisens södra sida. Vi har inget att sätta emot och att vara stor i truten men liten på Jorden ger inga fördelar. Det tar dygn att få över några få divisioner från USA och den tiden finns inte.

Strategi handlar om långsiktigt tänkande.
Taktik handlar om närliggande tid.
Operativ verksamhet handlar om nuet.

Inom dessa tre former av krigsmakt eller dito försvar – gäller kompetens. Denna avgörande kunskap har saknats i Svensk försvarspolitik sedan Gösta Boman och hans folk försvann. Vi har inte haft bra folk inom försvarsledningen på flera årtionden.

Jag vet inte vad du har för militär erfarenhet med det du uttrycket i skrift är vad skrivbordskrigare alltid gjort.

Ta USA Generalen Breedlove som exempel – denna galning i Bryssel som mer liknar Doktor Strangelove än någon tidigare. Han och tokan Victoria Nuland från USA UD som sa Fuck the EU visar vilka de är idag som styr och ställer i Europa för vår egen Juncker i Kommissionen han är väl på fyllan som vanligt, och stordåren John McCain är ju deras ledare och han skall ha varit i Sverige på besök någon av de senaste veckorna. Och om detta skrivs det inte heller liksom som fallet med Bilderbergers möten. Det skulle ju en Patrik kunna ordna men han är propagandist.

Lasse

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Patrik Oksanen får på moppe! Bara idioter utmanar den starkaste på skolgården!

 1. Björngunnar skriver:

  Snarare är det på det viset att Ryssland tvingats att rusta, hela tiden är NAto på och flyttar fram positionerna.
  De flesta har nog fattat detta och några exempel behövs inte.
  Det hela är l ganska enkelt, judarna styr inte längre oinskränkt Ryssland och därav provokationer och krigshetsen.
  Det känns som om också England slingrat sig ur strupgreppet och att det går allt sämre för judarna.
  Bra för när man blir nervös sker lättare misstag!
  80% av sveriges befolkning vill lämna Eu och Oksanen avlönas av judar, hur svårt kan de va att fatta och att de gärna ser oss döda, alla vi vita människor.

  Gilla

 2. Björngunnar skriver:

  Den här videon , här talas om Sovjetunionen och EU som i praktiken är samma sak, styrda av samma folk som aldrig verkar lära sig av misstagen.
  De som betalar Oxanens lön är väl till stora delar skattebetalarna, det minsta man kan begära är väl att manipulatörerna betalar ur egen ficka!
  Maken på fräckhet att genom entrism behärska det politiska systemet och låta folk betala sin egen hjärntvätt.

  Gilla

 3. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Oxanens skrivklåda verkar vara präglad av en sorts malajkomplex, d. v.s. skrivet av en som antingen vägrat göra värnplikt eller inte klarat av att göra det men ändå ska låtsas vara strategisk pratkvarn. Verkligheten är att vi tvingats in i NATO av det svenska politikerpatrasket efter det att den amerikanske ambassadören Mark Brzezinski och politikern/krigshetsaren McCain var här och man i samband därmed hade ett ”ubåtsjippo” i Stockholms skärgård.

  Parnassen har tidigare haft införd en artikel som jag skrivit där jag berättade om Mark Brzezinskis far, den amerikanske presidentrådgivaren i utrikespolitik under många årtionden Zbigniew Brzezinski. Denne sionist är en global skurk i samma klass som sina medbröder Henry Kissinger och George Soros. I sin bok från 1997, ”The Grand Chessboard”, skriver ZB på sidan 84-85 HUR USA FÖRST SKA FÖRMÅ POLEN OCH BALTSTATERNA ATT GÅ MED I NATO OCH ATT BALTSTATERNAS INTRÄDE OCKSÅ KOMMER ATT MEDFÖRA ATT SVERIGE OCH FINLAND KOMMER ATT ÖVERVÄGA ATT BLI MEDLEMMAR.

  Boken har varit en storsnackis i världen sedan den utkom och kallats för 2000-talets ”Mein Kampf”
  därför att den i likhet med Hitlers bok I KLARTEXT beskriver ett scenario som författaren är besatt av att genomföra, d.v.s. att göra HELA Europa till en USA-styrd lydstat, men i vanlig ordning har ingen i Sverige läst denna bok, som jag hörde talas om redan då den nyligen kommit ut och köpte den på ”The Book Corner” invid Fiskekyrkan i Göteborg. Svenskarna stämmer perfekt in på ordspråket ”Det är ingen som är så blind som den som inte VILL se.

  För övrigt stämmer det att det kommande Greater Europe ska bli en feodal, totalitär kontinent
  precis som den österrikiske statsvetaren och författaren Dr. Karl Steinhauser skrev redan på 1980-talet i sin bok ”EG – Die Super-UdSSR von Morgen” (ungefär EG/numera EU – morgondagens supersovjetstat) Detta utifrån att han bakom kulisserna hade följt de i hemlighet förda resonemangen om DET VERKLIGA SYFTET med skapandet av denna koloss.

  Ni som har förnuftet och tankeförmågan i behåll och kan läsa engelska bör gå in på
  https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove_Kalergi och läsa HELA artikeln så får ni se vem som skapat idén redan på 1920-talet. Hans idé var att ”egendomsfolket” skulle styra denna framtidsstat som bestod av en ”eurasisk-negroid befolkning”. Emellertid förefaller det som om Hitler knyckte denna ide och ville skapa ett Grossdeutschland, också omfattande hela Europa men med skillnaden att de som skulle styra hans välde var arierna, men misslyckades med detta.

  Historieundervisningen i gymnasiet min ungdom (i skarven mellan 1950/60-talet) var överlägsen det snuttifierande som dagens studerande erhåller. Vi fick lära oss att ”om man inte kan sin historia så kan man inte begripa sin samtid – och för den delen inte heller ha en aning om vad som kan tänkas komma i framtiden.

  Kunskap är STYRKA och behövs i särdeles hög grad nu när LAGEN RUTTNAR I DET LAND DÄR STATEN STYRS AV RÖVARBAND.

  Gilla

 4. Sofia skriver:

  Jag har förstått det här hela tiden och har stångat pannan blodig när jag försökt få andra att förstå. Problemet är att de flesta lever i stadium 3 ”Operativ verksamhet” där man inte har en aning om i vilken ”Masterplan” ens handlingar ingår.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Superstaten växer fram! Snart är alla länder avväpnade och Bryssel bestämmer. Kommer att gå galant med våra sillmjölkar till politiker.

  http://www.infowars.com/eu-response-to-brexit-totalitarian-super-state/

  Gilla

 6. Michael Thudén skriver:

  EU är en Nato/CIA/Bankir-skapelse.
  http://blueshift.nu/lasarrapport-eu-ar-ett-usa-projekt/

  Gilla

 7. Lasse Wilhelmson skriver:

  Det är väl rätt uppenbart att Husbondens presstituerade försöker göra Sverige till ett slagfält där vita svenska män skall bli kanonmat.

  Gilla

 8. Michael Thudén skriver:

  Externt bra om alla dessa false flag som Nato/EU/Mossad/etc -psykopaterna (dvs bankirmaffian) stått för:

  Gilla

 9. Sofia skriver:

  UNDERGÅNGSSTÄMNING KAN GÖRAS VACKER –
  (Psalmen finns även på svenska, engelska och ett flertal andra språk)

  http://gloria.tv/video/hV3j16h7M8QE4ZzXgPxWKnCPG

  Gilla

 10. CastoroPollux skriver:

  Stackars Patrik, verkar ju totalt paranoid och trogen verklighetsflykting.. B-52’or framstår som småpotatis. En satir är plötsligt en intrikat propagandafilm….

  Papegojorna skäms över dig Patrik.

  ”Filmen var ett led i arbetet på att påverka vår inställning, vår syn på oss själva och vår grannes styrka, med syftet att bryta vårt motstånd och vårt självbestämmande. Ett ensamt filmklipp orsakar inte det här. Men påverkanskampanjer smyger sig på, genomförs med låg kostnad, obefintlig risk, med potentiellt hög utdelning och under lång tid.”..

  Du får simpla fåglar att framstå som aningslösa idioter.

  P.O. kan ju inte vara en anställd psyop. Löjet står som en regnbåge med sitt skimmer och skär runt dennes rappakalja.. Tror P.O. att han tangerar Kalevala?

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Han skriver i våra tidningar i mitten på Sverige. Läser honom inte. Han duperar sin omgivning. Vad ska han göra? Skulle han skriva som mig skulle han få kicken på stört!

  Gilla

 12. CastoroPollux skriver:

  Bibelbältet har fler offer än vad man vill tro.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Ja! Men det ligger väl söderut! I Jönköpingstrakten. Jag bor mitt i Sverige!

  Gilla

 14. CastoroPollux skriver:

  Haha. Nja, de flesta skulle säga runt Örebro. Där går midjorna av, slipsarna dras åt och flugorna surrar. Även flugor har herrar för att travestera en boktitel.

  Visst är Jönköping drabbat också men det är inte det som ”bibelbältet” refererar till i språkbruket. Här mente jag nog att Oksanen verkar tro lika mycket som de bibeltrogna, sprängda och åtsnörda… Tilliten kan inte bli mer likblek i argumenten än vad Oksanen ger examen i.

  Givetvis ska ju ingen ha ömma fötter utom de som lägger an i guds namn och skjuter av sina salvor.. Jag har generellt inget emot tro utan blott religionens avarter…

  Mitt i Sverige? Är inte det Östersund!

  Hälsingland är vackert och dialekten drar naturligt i rötterna.. och det kan kännas som mitt i riket.. 😀

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Castor: Nä! Sveriges mitt ligger några mil ifrån där jag bor i norra Hälsingland. Har blivit mitt rike – annars är det i Stockholm. Men där känns numera som lilla New York. Ja! Oksanen är troende och skriver som han vore med i Jehovas Vittne! Soros klappar händerna!

  Gilla

 16. CastoroPollux skriver:

  Je Confesse! 😦 Jag skolkade i geografin och lurades till Östersund i unga år. Bilturen måste skett med förblindade ögon/sinnen orsakade av chips och (s)kola.

  Hur kan man hitta så rätt? Var ända in i Hälsingland ska man dra för att uppleva denna totala brist på omedvetenhet? Blir inte månen lite avundsjuk? 🙂 Det måste vara kärlek att hamna så långt bort från alla enkelriktade Stockholmsgator!

  Bollnäs fick inte mig att dö, som Neapel fyllde sinnet med tillfredsställelse och beslutsamhet? Att cykla 120 mil till och från Kilafors borde satt sina spår i sätet såväl som hjärnan.. Det var mer slutet som vart stumt av beundran aka bedövning.. Naturen är annars bedårande, rik och full av undrens mångfald bara man tittar efter, även i Hälsingland.

  Här i byhålan Tranås råder mitt rike som definitivt inte är av denna världen.. Detta nav av ekologisk odling, sporadiska uppkast rimmande illa med verkligheten är främmande för den medvetenhet som råder hos gatans osvikliga parlament..

  Vem kan som jag skryta med att ha ett JV som kusin? Remotecontrol from the states is working..

  Jag böjer mig för faktum, så får du ta striden med de andra https://sv.wikipedia.org/wiki/Sveriges_geografiska_mittpunkt

  Viker man den Svenska kartan på mitten flyttas Ytterhogdal upp förbi mittstrecket, vecket.. 😦

  Avsvärjelser vi oss Skåne till Danmark slipper jag kanske lära om.. 😀

  Gilla

 17. RUS skriver:

  ”EU är en Nato/CIA/Bankir-skapelse.”
  ”…presstituerade försöker göra Sverige till ett slagfält…”
  Ja, det räcker att man se hans ansike, så förstår man.

  Gilla

 18. RUS skriver:

  ”EU är en Nato/CIA/Bankir-skapelse.”
  ”…presstituerade försöker göra Sverige till ett slagfält…”
  Ja, det räcker att man se hans ansike, så förstår man.

  Gilla

 19. RUS skriver:

  ”EU är en Nato/CIA/Bankir-skapelse.”
  ”…presstituerade försöker göra Sverige till ett slagfält…”
  Ja, det räcker att man se hans ansike, så förstår man.

  Gilla

 20. Pingback: Kontrollordet ”Putinism” hackar sönder Södra teaterns teaterstycke till oigenkännlighet | Vetenskapliga partiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.