Inget blod i Orlando! Inga bildbevis! Bara inövade tårdrypande intervjuer inför hela världen!

Twin Towers finns inte mer! Sprängningen var börjar på terrorismen mot folk och fä och WW3 som pågått sen dess och pågår nu!

Twin Towers finns inte mer! Sprängningen var början på terrorismen mot folk och fä.

”Wikileaks sitter på en politisk atombomb – med absolut säkerhet”. JAG HAR EN ANNAN TEORI OM VARFÖR  Orlando-massakern var en fejkad masskjutning. Ingen mindre än Dr Paul Craig Roberts skriver på sin hemsida – My Several Million Readers Are Unable To Help Me Prove The Official Story (6/14/2016), skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare i detta inlägg.

HÖR OCH HÄPNA
USA:s största masskjutning misstänks vara påhittad – fejkad! Inga bildbevis, inget blod – bara väl inövade tårdrypande intervjuer som pumpades ut i hela världen. Tänk om det verkligen är sant – att historien är påhittad. Jag hisnar. OM detta är sant – vad är motivet?

* Misstankar har framförts om att någonting mycket viktigt händer på Bilderbergsgruppens pågående möte i Dresden – något så dramatiskt att man vill sätta skräck i världen med påhittade historier. Är dådet en avledande manöver för att rikta blickarna bort från något ödesdigert beslut?

* Roberts själv publicerar på sin blogg en annan möjlighet – vapenlagarna i USA. Ska det amerikanska folket börja avväpnas? Börjar den stenrika eliten på Wall Street känna rädsla inför sitt eget beväpnade folk? Citat: Is This What Orlando Is All About?

* Skogså Tankesmedja har en annan teori – ”elfteseptemberdåden i New York 2001”.

Gång på gång har Saudiarabiens medverkan i terrordåden i New York antytts av flera republikanska politiker med nära band till CIA. Man vill skylla ifrån sig. Man vill rikta blickarna mot en annan stat. Inga massmedia i den s k fria västvärlden studsar i taket trots att anklagelserna är hårresande. Men massmedia i den fria världen lyssnar noga på husbondens röst. Några tysta kommentarer – det är allt. Rädslan och förljugenheten i väst är total. VARFÖR antyder ledande republikaner att Saudiarabien var inblandat? VARFÖR tas frågan upp? Svaret är solklart – rädsla för att hela den nakna sanningen ska komma ut.

Wikileaks sitter på en politisk atombomb – med absolut säkerhet. En miljon elektroniska dokument som ingen kan ifrågasätta – dokument som rör hela perioden runt den elfte september 2001. Flera hundra tusen sådana dokument är redan publicerade. Men dessa var noggrant rensade från nästan all känslig information. Den politiska dynamiten fanns inte med i dessa dokument. ”Var vänlig och sluta avlyssna hela världens folk – annars …” – det var Wikileaks budskap.

Det är nog som en ledande journalist vid The Guardian skrev att kommer detta ut så kommer USA att skakas i sina grundvalar på några få minuter – värre än någon gång tidigare i hela USA:s historia. Oj, oj, oj – detta måste vara politiskt sprängstoff som saknar motstycke!

Uppenbart är den finansiella gangstereliten på Wall Street vettskrämda. Ska Bush-dynastin offras om sanningen kommer ut? Hur många ledande ”neokonservativa” blir indragna? Vad gör man med Dick Cheney? Fullständigt kaos har drabbat det republikanska partiet. En helt öppen konflikt om den amerikanska utrikespolitiken har utbrutit inom CIA. Detta är extremt sällsynt.

OM Orlandoskjutningen var ett väl organiserat fejkat terrordåd – då måste det vara något riktigt galet på gång. Paul Craig Roberts misstankar delas av många andra välkända skribenter. Det måste ligga en död hund begraven – men var?

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Inget blod i Orlando! Inga bildbevis! Bara inövade tårdrypande intervjuer inför hela världen!

 1. Helena Palena skriver:

  Man kan inte fråga var hunden ligger begraven? Det har ju Brage svarat så bra på i sitt inlägg. Vi vet vilka som opererar. Man kan ju notera att Orlandoskjutningen kom på samma dag som Bilderbergmötet slutade – den 12 juni. Som ett slags crescendo – just because we can! Och varför hade dom mötet i Dresden av alla ställen! Förmodligen för att Pegida är starkast där. De sände en signal.

  Gilla

 2. Alf skriver:

  Hahahahahahahahahaaaaaaaahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaahahahahahahahah

  Gilla

 3. Pingback: Falskt | Jan Millds blogg

 4. Björngunnar skriver:

  Wikileaks är judiskkontrollerat, därifrån lär inte komma några avslöjanden.
  Möjligen från Metapedia?

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  VEM ÄR HAN – Paul Craig Roberts – som hävdar att Orlandoskjutningarna var fejkade???
  WIKIPEDIA: Paul Craig Roberts, född den 3 april 1939 i Atlanta, Georgia, är en amerikansk nationalekonom, författare och kolumnist. Han tjänstgjorde som biträdande finansminister under Ronald Reagans presidentperiod och är en av skaparna av dennationalekonomiska skolan Reaganomics.[1] Han har tidigare varit redaktör och kolumnist för bland annat Wall Street Journal och BusinessWeek.

  På hans hemsida står det att läsa: Dr. Paul Craig Roberts was Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy and associate editor of the Wall Street Journal. He was columnist for Business Week, Scripps Howard News Service, and Creators Syndicate. He has had many university appointments. His internet columns have attracted a worldwide following.

  ROBERTS FORTSÄTTER ATT HÄVDA ATT ORLANDOSKJUTNINGARNA ÄR FEJKADE!
  Nedan ett citat ur en artikel publicerad den 20:e juni (i går):
  As I said in the beginning, I do not know what happened or why. What I see in Orlando is the same pattern as in the other events: no bodies, questionable shootings, crisis actors, an official story set at the moment of the event’s announcement, no EMTs, conflicting testimony, no investigation by media, just endless repetition of a set story.

  We know that governments lie in order to serve their agendas. To mention only a few recent proven government lies: the Gulf of Tonkin North Vietnamese attack on a US Navy ship, Saddam Hussein’s weapons of mass destruction, Assad’s use of chemical weapons, Iranian nukes, Russian invasion of Ukraine. These lies are monstrous. …

  It seems to me that a government that will lie on this scale will lie on smaller scales as well, such as Orlando, Boston, San Bernandino.

  If I had to bet on what Orlando is about, I would place my bet on gun control.

  MINA KOMMENTARER
  Att en så oerhört respekterad människa som Roberts ifrågasätter massakern i Orlando är synnerligen otroligt. Han tror fortfarande på att massakern hittades på för att börja avväpna det amerikanska folket. Tänk om Roberts har rätt. I så fall måste man fråga sig:
  finns det inga gränser för sjukt mänskligt beteende???

  Gilla

 6. Björngunnar skriver:

  Beteendet är nedärvt, Jesus så att dom hade djävulen till får och vad som hände med honom vet väl varenda kotte.
  Överallt har dom infiltrerat, sveriges politiska system , svenska kyrkan och även den katolska do.
  Pressen är deras vilket gör att de beskriver verkligheten som det passar .
  Internet är en annan femma men det pågår försök att censurera sanningen.
  NATO är deras och jag undrar om inte svenska folket tillhör de mest försummade.
  Muslimerna har fattat mer än svensken.

  Gilla

 7. Nehe skriver:

  Jag har en del billiga foliehattar till salu. Skriv till JagLitarIntePåUtbildadeJournalisterSomFöljerJournalistiskaPrinciperUtanIställetPåSlumpmässigaBloggareSomBaraSkriverSåntSomPassarIhopMedMinVärldsbild@bluff.se

  Gilla

 8. Björngunnar skriver:

  Nähä!
  Eftersom du har avsättningspeoblem med att bli av med foliehattarna så vill jag tipsa om att här kan du sälja åtskilliga.
  info@expo.se

  Gilla

 9. Sofia skriver:

  Heja Björngunnar! 🙂

  Gilla

 10. Brage Norin skriver:

  Att ljuga om Orlandoskjutningarna är en bagatell jämfört med att ljuga om skytteltrafiken till månen under Nixons tid i Vita Huset. Över ett tusen inflytelserika politiker fick i present de första stenarna som människan plockat hem från en annan himlakropp. Trots denna enastående givmildhet vände inte världsopinionen mot USA:s krig i Vietnam. Att muta med pengar är klassiskt – men att muta med månstenar slår alla rekord. Alla månstenar var naturligtvis falska.

  I dag vet precis alla astrofysiker att vi fortfarande inte klarar av att landsätta människor på någon annan himlakropp – och därefter ta tillbaka dem till jorden. Snart är ”det kalla krigets” rymdresor till månen avslöjade.

  USA styrs av psykopater – men deras tid är snart ute..

  Gilla

 11. rolandmollbrandt skriver:

  Jag tycker mig se en snabbt växande desperation i maktens korridorer och det har blivit allt mer uppenbart att våra gamla samhällsstrukturer har nått vägs ände och att det som nu väntar oss, är en fullständig, ekonomisk och politisk kollaps…

  Människor börjar vakna och börjar bli medvetna om det monumentala bedrägeri vi alla blivit utsatta för och människor skriker efter något nytt!

  Vi vet alla att makten och pengarna inte längre är lösningen på mänsklighetens problem, utan att de i själva verket är det som ORSAKAR problemen.
  Vi ser det i en allt mer polariserad politisk spelplan.
  Dessvärre är det nog så, att så länge vi går till valurnorna och väljer politiskt, OAVSETT vem vi väljer, är det endast en bekräftelse på ett fortsatt politiskt och ekonomiskt förmyndarskap, som befäster de folkvaldas övertygelse, att de är guds gåva till mänskligheten och använder sin makt till att främja den egna karriären framför folkets behov och sitter gärna i knät på banker och näringsliv…

  Som jag ser det, är det stora problemet, att vi tycks vara nöjda med att överlåta vår makt till egennyttiga politiker och inte har en aning om vad vi vill ha istället, när våra rädslobaserade och pyramidala systemlösningar kollapsar… Ingen tycks ha funderat på vad vi vill ha istället…

  Att bara ”boota” om systemet, med samma gamla attityder och värderingar och med samma gamla ”verktygslåda” lär ju inte förändra något till det bättre…

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Bra kommentar! Ytters befogad! Men visst finns det svar! Boota om systemet med samma gamla attityder. Never! Det finns svar på det. Läs Michael Thudéns blogg Ett nytt penningsystem. Där finns lösningen.

  Gilla

 13. Johnny Andersson skriver:

  Om nu Orlando Homocaust var teater så var det främst för att stoppa muslimsk invandring till USA. Om det varit för att införa begränsningar i vapen lagarna så borde man valt en kristen vit man som gärningsman. Clinton vill begränsa vapen och Trump muslimsk immigration.

  Trump vinner homosexuellas röster på att försvara liberala vapenlagar och begränsa muslimsk immigration, varför skulle etablissemanget vilja det? Jag har svårt att förstå hur händelsen skulle kunna vara fejkad och varför den skulle vara fejkad och vem som skulle fejka den?

  Gilla

 14. RolfKristian skriver:

  Mycket tyder på att wikileaks är en ”Cognitive infiltration PsyOp”, cointelpro, controlled opposition… att sitta på material som kan ge oss svar på denna #FalseFlag utan att dela med sig, omoraliskt..

  Gilla

 15. rolandmollbrandt skriver:

  @Helena
  Jag är med på att det behövs ett reformerat ekonomiskt system under en övergångsperiod, för jag tror inte det går att förändra världen i ett enda steg. Men jag hävdar att om vi vill skapa en fredlig och trygg värld åt ALLA, måste slutmålet vara en värld bortom makten och pengarna.

  Vi har idag en rädslobaserad, pyramidalt strukturerad värld där den skapade bristen ständigt tvingar oss att konkurrera och bekämpa varandra. Denna rädsla är det som får oss att, mäta, väga och gradera allt i termer av pengar och därmed har vi redan skapat embryot till splittring, konkurrens, kamp och girighet. I vår värld är makt och pengar den minsta gemensamma nämnaren.

  Därför menar jag att ett monetärt system, oavsett hur det är utformat, aldrig kan bli altruistiskt och aldrig frigöra sig från sådan splittring som ger oss fattiga och rika och som aldrig kan förhindra att rika exploaterar fattiga.
  Alla de problem vi skapat, är s a s inbyggda i pengarnas innersta DNA. Pengarna gör oss ofria!

  Jag menar därför att vårt slutmål bör vara ett altruistiskt samhälle, där vi medvetet skapar ett överflöd, så att vi kan förebygga alla de problem som ett skapat bristsamhälle ständigt skapar och återskapar.

  Gilla

 16. Björngunnar skriver:

  Roland!

  Bra skrivet!
  Jag tror att man bäst samarbetar i så små cirklar som möjligt, inge som nu där all makt placeras i händerna på ett litet fåtal som tagit sig rätten att bestämma över hela mänskligheten i egenintresse.
  Det är hela tiden samma kommunism som dyker upp gång på gång med samma folk i bakgrunden utgivande sig för att vara arbetere eller på arbetarnas sida vilket är en stor lögn.
  Vi tuktas av myndigheterna / politikerna som övertagits av globalisterna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.