Bilderberg! Körkort för att kunna komma ut på nätet! Tyst i MSM!

Henry Kissinger - ständig gäst på Bilderbergmötena.

Henry Kissinger – ständig gäst på Bilderbergmötena

NÄR PENGARNA TALAR ÄR SANNINGEN STUM! (ryskt ordspråk)

Bilderbergmötet pågår i Dresden 9 – 12 juni. Kollar på Google och oj så lite MSM skriver. Och på tv och i radio har jag inte hört ett knyst. Märkligt! Då är det lika bra att använda sin makt som bloggare innan marodörerna på mötet tar bort yttrandefriheten. Smida medan järnet är varmt m a o. På mötet dras riktlinjerna upp för vad som ska gälla oss alla och ingen skriver. Det är ingen insyn och deltagarna på mötet är inte demokratiskt valda att vara där. Eliten bestämmer och dom som kallas ställer lydigt upp!

Lasse skriver: BILDERBERG! Körkort för att komma ut på nätet! ”En nyhet från Bilderberger mötet i Dresden är att man nu vill införa ett körkort för att få komma ut på Internet.
Man skall bara behöva ha ett lösenord för alla hemsidor konton osv.
Detta skulle också ge myndigheterna chans att stoppa de oönskade, kontrollen blir 100 %, ingen kan då läsa eller skriva kommentarer.
Tror ni att vi som är aktivister får något körkort till Internet – glöm det vi blir utanför de blir bara fåren som får kort.
Vi är på väg in i ett totalt fascistiskt samhälle som de måste ha innan de kan göra ett anfall på Ryssland och Kina. Kriget är på väg. Bilderberg är en kriminell händelse.
Från Sverige deltar
Jacob Wall-enberg
Vår förtjusande Finansminister som för övrigt visst gillar flytande kolhydrater
+ 2 från näringslivet.”

Bilderberg har en egen sida som visst brakade ihop ganska omgående. Här är adressen – http://bilderbergmeetings.org/

I år ska Magdalena Andersson trimmas in. Undrar vad Anders Borg tänker om det. Tycker han synd om henne för han vet ju hur han själv dresserats för att få vara med i smeten och sen bli belönad. Han blå och hon röd. Glöm det! Allt är teater och den dolda handen styr båda sidor. Så sjukt så man vill gråta!

Carl Bildt och Condolezza Rice.

Carl Bildt och Condolezza Rice.

John D Rockefeller

John D Rockefeller

Lars Bern skriver ett inlägg om deltagarna på Bildeberg genom åren. Ställer frågan varför svenskarna är överrepresenterade på mötena. Och skriver om familjen Rockefellers inflytande genom seklerna.  Läs mer!

 På Asylkaos kan ni läsa mer ingående vilka ämnen som ska avhandlas. Allt utan insyn och demokratisk kontroll. Ett nytt ord dyker upp: Prekariat!

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Bilderberg! Körkort för att kunna komma ut på nätet! Tyst i MSM!

 1. Jens skriver:

  Jag tror nog att de alla flesta deltagare på Bilderbergamötet bara är där för att ta emot instruktioner.

  Den verkligt stora frågan är: Vilka anordnar dessa möten och vilka är det som bestämmer agenda det ska pratas om?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Jens: Kolla på filmen!

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Om man skriver något osant så får man väl körkort.
  Men om man skrivet att BILDERBERGgruppen är judarna så får man körkortet indraget.
  De är ingen ny historia , utkastade 109 gånger och 110 gången, när blir det?

  Gilla

 4. Det laddas för ett krig. Ett stort krig, som troligen kommer att se väldigt annorlunda ut mot vad vi av erfarenhet tror. Så annorlunda att vi inte förstår vad om är på G innan det är för sent…Hur ska annars prekariatet hanteras? Den mäktigaste makten syns inte, den lägger ut dimridåer och villospår, håller lätt i trådarna och vi sprattlar lyckligt och tror vi bestämmer själva över våra lv och framtidsutvecklingen…Den som ser trådarna avfärdas som paranoid, bakåtsträvare, motvalls…

  Gilla

 5. Då kan vi räkna med att det kommer gå väldigt snabbt också. Det skall vara fixat och klart om ett år. Redan inom något halvår kommer vi börja märka av inskränkningar. Sverige är ju dessutom bäst i klassen när det gäller totalitärianism. Ja, bara fåren kommer att bli godkända. Såg även nånting om three strikes and you’re out. Alltså som jänkarnas penal-system. Vad kommer att hända med oss när vi inte kan göra oss hörda? När även internet har bäddats in i kontrollerad media. Är det inte ganska troligt att besvärliga människor bara kommer att börja försvinna spårlöst? Eller möjligtvis att antalet ”självmord” kommer stiga lavinartat men bara i bästa fall få en liten notis i tidningen. Sedan när vi har NATO-baser på vår mark inom ett par år, ökar ju risken för att försvinna ytterligare. Det allra mest skrämmande scenariot är väl när precis allting har blivit digitaliserat. Inte bara pengarna men allting. Med ett knapptryck kan en obekväm person bara sluta att existera helt talat bokstavligt. Som om man aldrig ens har funnits. Låt säga att något av fåren kommer ihåg en och börjar söka. Ännu en som blir raderad förmodligen? Vilken mardröm vi har att se fram emot!

  Gilla

 6. Hans Nilsson skriver:

  Skulle man fråga Svenska folket är det inte krig det laddas för utan Allsång på Skansen och årets Sommarpratare. Detta är betydligt skarpare och viktigare saker än vad som händer i det verkliga livet och omvärlden.

  Gilla

 7. Bertil Selminger skriver:

  Körkort för att komma ut på nätet? Stämmer detta så är det rent ut sagt för djävligt! Protestera!

  Gilla

 8. janne skriver:

  Ja inget förvånar mig längre, dom gör precis vad dom vill med folket på nästan hela jorden nu.
  Vi får hoppas att det går åt pipsvängen med allt innan dom hinner starta sitt krig, vad jag menar är att vårt binära solsystem kommer allt närmre nu.

  Det är väl ingen som inte sett att vår himmel är ”konstig” med alla dessa färger och en stor blänkande flabba som ska likna vår sol. Det dom håller på med är ju chemtrail så vi inte ser vår egna sol längre, men syftet är att dölja alla de andra planeterna som kommer allt närmre i en rasande hastighet.
  De som är intresserade kan hitta info. på youtube om men söker på planet x system eller nibiru osv.

  Gilla

 9. Björngunnar skriver:

  Dags att håna våra motståndare!

  Gilla

 10. Sofia skriver:

  Anförandet ovan (AfD) är BRILJANT!

  Gilla

 11. anders skriver:

  En analys om Brexit:

  BREXIT : Dr. Paul Craig Roberts 2016 : End the EU, a CIA Covert Operation

  Gilla

 12. Sofia skriver:

  Craig Roberts har verkligen intressanta saker att berätta!
  Videon ovan rekommenderas!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.