100 miljoner av 320 lever på socialbidrag i USA! Många svälter ihjäl! Miljardärerna ökar

Obama och Bush”Klasskillnaderna i USA ökar nu något enormt. Det finns folk som faktiskt svälter ihjäl i det man säger vara världens rikaste land. Antalet miljonärer och miljardärer ökar år för år medan medelklassen blir mindre och mindre för underklassen är den som växer något enormt.”

Och Obama står och hackar och stammar när han inte kan läsa utantill! Must see (kolla nedan).

Lasse skriver om lite sociala nyheter från andra sidan Atlanten.

Cirka 100 miljoner amerikaner har det man kallar för food stamps det vill säga socialbidrag. Dessa bidrag ”stamps” var förr just tryckta märken de kunde handla för men idag är det som ett kreditkort dit myndigheterna utbetalar sina bidrag så folk kan köpa mat. Bidragen varierar men ligger ofta kring 200 – 300 dollar per månad vilket inte är mycket för en person men är man som i många familjer idag i USA både 5 – 8 och fler då blir det en del att shoppa för. På filmerna jag sett är det nästan enbart svarta ensamstående mödrar med många barn. En kvinna skriker ut sin frustration när det inte finns pengar på kontot -”med vad skall jag nu ge mina barn” – en tanke från mig är: Borde du inte tänkt på det innan du tillverkade sex ungar.

Som det verkar har problemen ökat över hela USA med dessa kort och man skyller på datorfel men det troliga är att det saknas pengar hos de sociala myndigheter som betalar för det här.

En kommun nere i Georgia har inom tre distrikt nu slutat att betala ut pengar om inte bidragstagaren kommer upp till socialen och där redogör för vad HEN gör för att få ett arbete. Man skickar fem brev och kommer de inte blir det stopp. Såg en film om det här och de var skitförbannade – jobba för att få bidrag, vilken djävla idioti ansåg en svart kvinna.

Ja, ni förstår nu vad som pågår. USA har inte råd med 100 miljoner socialfall och så enkelt är det. Med rapporten för arbetslöshet som kom i fredags vet vi nu att 102 miljoner amerikaner inte har ett jobb.
Befolkningen i USA är cirka 320 miljoner + ett antal miljoner som finns i landet och som jobbar illegalt. Varje månad behöver USA cirka 200 tusen nya jobb för att hålla arbetslösheten på samma nivå då deras befolkning ökar med en fem – sju miljoner nu per år. De senaste månaderna och har detta inte skett.

Miljoner människor står nu utanför arbetsmarknaden och räknas inte som arbetslösa då de inte längre har rätt till arbetslöshetsunderstöd.
Man indelar arbetslösa i sex olika kategorier och den ni läser om i tidningarna är nummer tre – den visar inte den sanna bilden som ligger under kategori sex, och den är ofantligt mycket högre än nummer tre, och ändå säger inte kategori sex hela sanningen för den som slutat söka jobb, de finns inte någonstans och det är bland dessa som de flesta finns som lever på food stamps.

Arbetslösheten i USA är förskräcklig och ni skall inte tro på Obamas lögner och statistik för det är sagor. Klasskillnaderna i USA ökar nu något enormt. Det finns folk som faktiskt svälter ihjäl i det man säger vara världens rikaste land. Antalet miljonärer och miljardärer ökar år för år medan medelklassen blir mindre och mindre för underklassen är den som växer något enormt.

Varför jag skriver det här är för ni skall förstå vad som kommer att ske nu i USA när vi går in i den stora depression som är på väg. Vi kan vara övertygade om att det är en gigantisk ekonomisk kollaps i vardande, och den blir mycket mer allvarlig än den som kom 2008, och som aldrig fick blomma ut ordentligt, och rensa rent runt det ekonomiska vansinne som pågått nu under en 30 år.

Vi är idag början på mycket stora händelser.

Vill ni se hur USA:s president talar när hans teleprompter inte fungerar så kan ni se det här.

Lasse

USA förbereder krig mot Ryssland

…….

 

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till 100 miljoner av 320 lever på socialbidrag i USA! Många svälter ihjäl! Miljardärerna ökar

 1. Conlon skriver:

  Intressanta påståenden, vad har ”Lasse” för källa?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Lasse är källan! Han är militärt bevandrad både genom böcker och i fält! Dessutom historiker. Det får räcka. Eller som man säger: Take it or leave it! Eller, du har väl ögon och öron du med!
  Förresten – vi får se om han svarar!

  Gilla

 3. Hans Nilsson skriver:

  Jag hoppas att Trump vinner valet men han får med stor sannolikhet ta över ett konkursbo.

  Gilla

 4. Zetatronica skriver:

  101 miljoner. Ja, den siffran stämmer (är till och med 101 miljoner). Sedan tillkommer ytterligare ca. 10.5 miljoner illegala invandrare som lyckats få food stamps. Nu visar det sig att en stor majoritet av dessa totala ca. 111 miljoner, inte kunnat använda sina kort på 9 dagar pga. Tekniskt fel, som myndigheterna uttrycker sig. Så något är på gång nu…

  Gällande Trump som många anhängare menar är räddningen, anser jag är en utopi. Obama sågs som räddningen också, (ändå har han varit mer krigisk än Bush). Varför skulle Trump, som är en extremt slipad affärsman, helt plötsligt bry sig om folkets bästa? Sedan får man lägga till att presidenter är endast puppets åt sina mästare=Eliten.

  Gällande både Hillary och Trump så ingår dom i att agera i ett skådespel för Amerikanska folket och övriga världen. Det är rätt sinnesjukt (och ointelligent) att vi 6-7 Miljarder människor förlitar oss på en människa (eftersom det är utåt sett USA som styr världen).

  Mitt råd är att börja med dra ut antennsladden ur tvn/radion och sedan börja tänka LOGISKT. Finns massor av fakta att hämta på internet och lita inte på någon annan än dig själv i ditt tänkande. Ifrågasätt allt och kom fram till din egna slutsats.

  Tack för ordet!
  /Zetatronica

  Gilla

 5. anders skriver:


  Mark Passio The Origins Of Secret Societies & The Occult

  Gilla

 6. anders skriver:


  Mark Passio Control Freaks Always Start Under The Guise Of Good Intentions

  Gilla

 7. Luntan skriver:

  Behövs det ett krig för att reducera det slags befolkning som som saknar köpkraft och inte utgör en marknad? Gäller både i den industrialiserade världen men framförallt i de överbefolkade områdena på jorden…

  Gilla

 8. Sofia skriver:

  Vissa av dessa miljardärer har börjat med oljeborrning i Syrien;
  http://www.activistpost.com/2016/06/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.