FRISK vård istället för SJUK vård! Stort bokprojekt i hamn!

13139362_1025050147575812_7770803355537379820_nSveriges största BOKPROJEKT! Tre böcker på G! Den första har kommit och jag är med i alla tre!

HÄLSA & FOLKBILDNING (HoF) är ett unikt svenskt projekt som arbetar för hälsofrihet och medicinsk mångfald. Som arbetar för FRISKvård!

Projektet kommer ut med tre folkbildande böcker om hälsa med fler än 100 medverkande skribenter i varje bok.  Initiativtagare är författaren & journalisten Stefan Whilde och bokförläggaren Jane Hansson.
Ansvarigt förlag: Bokförlaget Hansson@Notis.

Böcker som behövs! ”Skolmedicinen är egentligen bara en bråkdel av den medicinska floran, ändå dras vi med ett monopol i Sverige – ett monopol som behöver luckras upp och bytas ut mot hälsofrihet och medicinsk mångfald.”

Första boken har kommit!
Hälsa och Folkbildning är ett megaprojekt!  I den första har jag skrivit en sammanfattning om vad som hände under svininfluensan och att Annika Linde – statsepidemiologen – inte själv tog sprutan men manade alla andra att göra det. Hon ville inte förstöra sitt immunförsvar! Men gärna för alla andra! I den första boken skrivs om lymfsystemet, Dr Vogel, eksem, ditt inre liv, hur man sänker sitt PSA, hur man kan hjälpa kroppen att ta upp nödvändiga mikronäringsämnen, insikt i lymfsystemet, tankens kraft, skrattyoga, homeopati, tänderna och hälsan, rosenterapi, kolloidalt silver och mycket, mycket annat. En bra present! Bättre än en chokladask. En bok man kan läsa då och då.

I den andra boken skriver jag om att det måste ju vara lättare att hålla sig frisk om man vet varför man blir sjuk! Skriver om Blodet, Hjärtat och Syret! Och i den tredje boken om att man kan lindra utifrån men måste läka inifrån! Det finns väl ingen bil som går som en klocka om man bara vaxar den!

Böckerna kommer att säljas genom all nätbokhandel, t ex Bokus, Adlibris, CDON, Ginza och 2000-talets Vetenskaps bokshop.
I handeln kommer en bok att kosta cirka 159 kr – 199 kr.

Lyssna på den suveräna musiken! Stefan Whilde spelar på en Fender Stratocaster -79. Och lyssna på hjärtslagen!

Läs mer på facebooksidan!

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan, Politik och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till FRISK vård istället för SJUK vård! Stort bokprojekt i hamn!

 1. Bergfalken skriver:

  Läser man oxå boken Organon skriven av Samuel Hahnemann så får man exakt redogörelse varför vi blir sjuka och naturlagarna som styr sjukdom och hälsa . Utgiven på 1800 talet

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Härligt! Det finns mycket att ta till sig. Det enda vi har är oss själva! Den vise lämnar inte över kommandot till andra. Styr själv sitt skepp! Lika botar lika! Det här med färger i naturen är intressant! Varför är inte allting grått?

  Gilla

 3. orglasse skriver:

  Varför heter det sjukhus när det borde heta friskhus

  Gilla

 4. Bergfalken skriver:

  Varför räcker det inte med att ta ett smaklöst piller för näringen och överlevnad…..vi behöver inte ett smaksinne

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Smaksinnet ingår i immunförsvaret. Viktigt!

  Gilla

 6. Björngunnar skriver:

  Helena o alla andra, jag vill tipsa om Lars Bern och hans artiklar.
  Han är oerhört produktiv, jag har då aldrig sett på maken.
  Här i länken skriver han om lantbruk men han skriver mycket annat exempelvis sjukvård/sjuk vård, inte minst det sjukaste av det sjuka, psykiatrin.
  https://anthropocene.live/2016/06/06/starka-krafter-motarbetar-ekologiska-livsmedel/#comments

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Är vän med Lars Bern på fb. Vet vad han skriver. Delar hans grejer ibland. Och han mina. (Y)

  Gilla

 8. Queendomini skriver:

  Underbar klarsynt summering av vår synnerligen viktiga triologi.. Tack
  En sak som slår mig i dessa hus som verkligen lever upp till namnet ”Sjukhus” är hur de i ena änden marknadsför Livsmedelsindustrin värsta farsoter som bl.. är med och initierar obalans och ohälsa med färgämnen, konstgjorda aromer som ska trigga hunger och aptit, GMO-soya (lecitin), vitt raffinerat socker osv under namn som Marabou, Cloetta, flitigt ackompanjerat med JunkFood som Oboy, oekologiskt kaffe med rekordmånga bekämpningsmedel, Billys Pan Pizza, Vitt bröd, varm korv… Ja Du vet: oftast är hela ligan med i den undermåliga menyn..
  Sist kollade jag på en vårdcentrals lilla servering på Dagens rätt:
  Stuvade Makaroner??!!!
  Alltså sannolikt vetemjöl med stuvning på komjölk och vetemjöl?? Billigt. Mättande. Kanske gott – men sannolikt inte – för örter ser jag sällan på dylika inrättningar.. Men Närande? Knappast!
  Detta är ju ironiskt nog:
  alla exempel på vad vi INTE ska äta OM vi vill värna och optimera vår hälsa.
  Och inte nog med det: Cynisk nog ligger intill ofta ett Apotek som beredvilligt erbjuder kemikalier mot ohälsan. Mediciner som i många fall skapar än mer obalanser i form av diverse biverkningar!
  Jag håller med!
  Det ska vara FRISKHUS di vi går för att BLI INSPIRERADE om vad som kan ge oss njutning och bygga vår hälsa: t.ex en som hat en hälsoutmaning med diabetes ska informeras och få smaka en från grunden tillagad måltid som stöder denne, med t.ex delikata ekologiska frön, ljuvliga grönsaker (kanske ångkokta) med långsamma kolhydrater mm.
  Den överviktige ska botas från ”fettskräcken” och istället få njuta goa ekologiska oljor som kokos och hampafröolja som ökar förbränningen, och ger näring.. Hälsosamma saker. Äkta mat. Fisk från rena vatten, etiskt fångad, bönor och baljväxter, rotsaker, svamp, bladgrönt och Om kött endast från djur uppväxta utan stress, antibiotika och som fått leva ett RIKTIGT liv i sol och natur, osv listan på riktig mat kan göras lång och njutbarheterna varieras i det oändliga och till heeelt försvarbara inköpspriser som tycks vara den viktigaste parameter i upphandling, där kvalitet egentligen självfallet skulle vara viktigaste parametern.
  Det finns så mycket för sanna hälsoentusiaster att lära ut på dessa lasarett. Men nu idag kan vi istället på de flesta, åka dit för att lära oss vad vi absolut INTE ska äta? Jag förstår inte ens att detta är lagligt? Så oetiskt så mitt raseri är nästan farligt för min egna hälsa 😉
  Men Hoppet får ej överge oss så med varma och hälsosamma hälsningar DominiQue
  För FRISK vård och friska hus med!!! YES!! LoveBless ❤

  Gilla

 9. Pingback: FRISK vård istället för SJUK vård! Stort bokprojekt i hamn! – Queendomini's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.