Precis allt är Putins fel! USA + Nato ska ge sig på Ryssland! Vilket jävla fiasko!

”Vi behöver stå på sidan för Sverige skall inte vara med och slåss – för vi har inget att slåss med och vi saknar militärt ledarskap som kan denna svåra konst som krig är”, skriver Lasse i detta inlägg.

Kolla bilderna på dessa amerikanska Generaler och du kommer att se att det här är inga stjärnor annat än på axlarna.

De är militärbyråkrater som leder en förstelnad jättelik amerikansk militär – i form av en byråkratisk krigsmakt.

General

General tvåDessa Generaler vinner inga krig – de följer instruktioner och reglementen. Nedan här skall du få en bild på en General som det var krut i -både vid beslut och i tankegångar. Han förnyade den Tyska militärmakten. Han införde Pansardivisionen som i sig var en miniarmé.

Heinz

Det här var en soldat i Generalöverstes uniform. Pansarinspektör. Avskedad av Hitler. Det var Heinz som vann slagen och Hitler som förlorade dem.

Skillnaden på de amerikanska militärbyråkraterna och den Tyske förnyaren är enorm. Heinz var en vinnare, en soldat,  en ädel man och ingen Nazi.

Överför nu det här till dagens läge där den amerikanska krigsmakten tror sig kunna vinna ett krig över Ryssland. USA har inte vunnit mer än ett krig sedan II Världskriget, och det de vann var invasionen av ön Grenada.

Nu skall USA tillsammans med Nato ge sig på Ryssland. Vilket djävla fiasko det kommer att bli, och det blir de länder som gränsar till Ryssland som är med i NATO som får betala priset.

TromsöOm vi i Sverige ansluter oss till Nato och anfallet mot Ryssland så kommer vi att förlora norra delen av Sverige för alltid – cirka 2/7 delar av vårt land försvinner liksom hela Finland utom Åland. 3/10 av Norge försvinner också till Rysk ägo om vi deltar i anfallet,

tallinRyssland tar hela Baltikum och införlivar då det med Ryssland

Låt oss hoppas att vårt ledarskap är så förnuftiga att de ställer sig på sidan av gentemot det kommande anfallet på Ryssland. Alla med någonting i huvudet ser väl nu hur krigspropagandan ökar månad för månad här i vårt land, och att Putin är skyldig till allt inklusive rostiga antenner som ramlar ner lite här och där.

Allt är idag Ryssens fel och man låter krigspropagandister framträda i radio och TV helt ogenerat. När det gäller Krim vem frågar folket där om vad de anser?När det gäller östra Ukraina vem frågar folket där vad de vill?

 Vi behöver stå på sidan för Sverige skall inte vara med och slåss – för vi har inget att slåss med och vi saknar militärt ledarskap som kan denna svåra konst som krig är.

Sverige är ett land som skall försvara sig men vi skall inte delta i anfallskrig. Vad händer med Gotland vid ett krig? Det tål att funders över.

 Lasse

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

52 kommentarer till Precis allt är Putins fel! USA + Nato ska ge sig på Ryssland! Vilket jävla fiasko!

 1. Sofia skriver:

  De två nedersta bilderna syns inte på min skärm.

  Gilla

 2. Björngunnar skriver:

  Här berättas om Guerdian Heintz.
  http://www.achtungpanzer.com/gen2.htm
  Naturligtvis var han nazist.
  Men många nazister ville bli av med Hitler som gick på droger i slutet av kriget.
  Knarkare som befälhavare är en katastrof!
  Sök på Hitlers läkare.
  Vad ser han ut som?

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Bilder på kartor! Har lagt in dom igen. Mer kan jag inte göra.

  Gilla

 4. Sofia skriver:

  Om jag får uttrycka vad jag känner inför den uppkomna situationen:

  Gilla

 5. Björngunnar skriver:

  Eljest Lasse håller jag med om det du skriver.
  Sverige styrs av en junta, en folkfientlig sådan som är tillsatt av dem som vann andra världskriget.
  Kommunisterna har numera sin central i Bryssel.
  Vi är nog rökta, det brakar loss snart och vem hjälper oss?

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Från Lasse: Heinz Guderian var i Sverige en längre tid i slutet på 1920 – talet och lärde upp Svenska officerare i pansarstrategi och dito taktik samt hur man opererar pansarförband i samarbete med infanteri.

  Denna uppgift är inte mycket känd men finns i Svenska Pansarvapnets 50 års bok som man kan läsa på Krigsarkivet bl.a.

  I denna bok får General Carl Bildts idiotiska tankegångar också fritt spelrum. Han var en stolle. Gissa vad han sa 1919 efter det första världskriget var slut, och där pansarvapnet fick sitt genombrott, jo gubben sa följande, ”jag tror inte på det där med en maskinarmé”, han ville ha hästar värjor blanka knappar – han blev befordrad han.

  Heinz Guderian var nationalist men han var inte Nazist och han lär ha sagt saker om Hitler och hans kunskaper om krigföring och att Hitler var en Bömisk korpral och inget mer.

  Gilla

 7. Björngunnar skriver:

  Gilla

 8. Bo C Pettersson skriver:

  Ni som diskuterar här förefaller att ha tappat förståndet & helt givit efter för era dåligt grundade konspirationsteorier.
  Jag vågar påstå att inget västland, inte ens USA, förbereder något krig mot Ryssland. Farhågan är helt gripen ur luften.
  Vidare förefaller ni lida av dåligt minne av skrämmande saker som företrädare för den ryska statsledningen sagt & gjort under senare år. Här vill jag särskilt påminna om att president Putin offentligt sagt att Sovjetuniones sammanbrott 1991 var den största politiska katastrof som världen dittills hade skådat, att försvarministern nyligen hotade Sverige i förtäckta ordalag om de obehagliga militära konsekvenser som skulle drabba oss om vi gick med i Nato, om Georgien-kriget 2008 då rysk militär helt sonika gick in & annekterade Sydossetien & Abchazien, två georgiska provinser som Ryssland fortfarande kontrollerar & har förryskat. Sedan har vi ju förstås annekteringen av Krim & östra Ukraina, men de militära ingreppen förefaller du Helena tycka vara helt i sin ordning.

  Gilla

 9. Björngunnar skriver:

  Arbetar du på Utrikes- departementet?
  Eller är du en vanlig desinformatör?

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Befogad fråga. Dessvärre sover Bo! Han är inte uppdaterad.

  Gilla

 11. Björngunnar skriver:

  När Georgien angrep Nordossetien med drogade soldater och kanoner mot civila bostadsområdenoch ryssarna slog tillbaka så sprang fegisarna.
  Ryssarna la beslag på två fotbollsplaner med vapen importerade från …ISRAEL!

  Gilla

 12. Olle skriver:

  Det verkar som Bo C Pettersson är en av få som nog är närmast sanningen,…Vad skulle USA
  vinna på att anfalla Ryssarna,..???? Oavsett om vi är med eller för Nato eller ej,..torde inget
  hjälpa,..om kriget i den storleken skulle starta i vår del av Europa. Blir det krig i världen torde inte
  starten bli i norden,..utan endera i Mellan Östern, Turkar – Syrier – Iran som brakar samman och får understöd av stormakterna,…eller Nord Korea som inte kan hålla fingrarna i styr och petar på
  sin sydliga granne eller Japan,…
  Om nu ryssen ville slå ut oss,…tar det 10 minuter,…Musköbasen – Försvarsstaben – Slottet –
  Riksdagshuset och ev ett kärnkraftverk slås ut på första flyganfallet samt därtill också en sambands länk inom kommunikationen, satellit eller liknande.
  Den stora risken för Sverige är terrorhandlingar då vi enligt vår nykonstruerade regering tror att
  vi kan utvisa 80 000 nyanlända – asylsökande,…Då Ni börjar helvetet för Sverige,..vi upplever nu
  bara dom första dropparna av ett skyfall,..
  En som bara illustrerar ibland,..och är mest arg.

  Gilla

 13. Lars Lindeberg skriver:

  VAR HAR DU HITTAT DENNA BYFÅNE???????

  Gilla

 14. Sofia skriver:

  Det kallas SPEGEL det som herr Lars Lindeberg hittat sig själv i!

  Gilla

 15. Björngunnar skriver:

  Sionistdyrkarna, SD, är infiltrerat av krafter understödda av det internationella frimureriet.
  En kraft som mördade Gustav III och så var det slut med Wasaätten och en kompis till Napoleon, frimurare även han, installerades.
  Så det är ju inget nytt precis.
  Anckarströms byst finns på Grand Orient i Paris som en hyllning till konungamördaren.
  Titta på Sveriges polischef…!

  Gilla

 16. Björngunnar skriver:

  Entrism är en politisk taktik där personer ur en mindre politisk grupp infiltrerar en större och mer betydande politisk grupp, organisation eller parti. Genom att besätta viktiga poster i det betydligt större politiska partiet eller organisationen kan man långsiktigt vrida organisationen till att närma sig de åsikter som den mindre politiska gruppen har. Man har då infiltrerat organisationen.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Att en kungamördare står byst på Grand Orient fick man inte lära sig i skolan. Det är mycket att snoka fram själv. Lättare nu med internet. Här har Mikael Hagenbo skrivit ihop en bra kommentar under ett inlägg på sin blogg. Bra sammanfattning över vad som pågått och pågår:
  Det handlar om geopolititik. På ena sidan de angloamerikanska finansoligarkerna (de jag brukar kalla för ”globalisterna”) med sina organisationer som de har skapat, FN, EU och NATO. På andra sidan är BRICS-länderna och finansoligarkerna som låter Putin vara frontfigur utåt så länge han uppfyller deras syften i kleptokraturen Ryssland.

  Banker och finansinstitut har skapat och startat i princip alla krig sedan amerikanska frihetskriget. De använder vanliga människor som schackpjäser i sin cyniska kamp. Våra liv och vårt välbefinnande betyder ingenting för dem.

  De angloamerikanska finansoligarkerna vill startat det tredje världskriget för att ”starta om” banksystemet. Dollarhegemonin är nämligen på väg att kollapsa. Kanske redan i år? Svenska sjuklöverpolitiker och övrig maktelit i Sverige har låtit sig korrumperas på Bilderbergmöten och i FN (agenda 2030).

  Detta är förklaringen till hetsen mot Ryssland och varför sjuklövern har övergivit folket. De jobbar inte längre åt oss. De jobbar åt de angloamerikanska finansoligarkerna.

  http://hagenbo.blogspot.se/2016/01/om-mojligt-krig-i-sverige-om-tva-ar-och.html

  Gilla

 18. Björngunnar skriver:

  Konsekvensen av detta är att de förverkat sin rätt till liv och egendom, de är alltså fredlösa!

  Gilla

 19. Sofia skriver:

  Om NWO-diktaturen fortskrider, får vi inte längre använda ordet ”globalist”!

  Gilla

 20. Johnny Andersson skriver:

  Tycker Bo C kommentar är kul. Om man tror på verkligheten som MSM förmedlar i Sverige så framstår den världsbild som de flesta här har som om vi förlorat förståndet. Det är konsekvensen av propagandan, av medias vinklingar, lögner och mörkningar.

  När det gäller Georgien så var det Georgien som anföll först och Ryssland som svarade, men NATO media har skyllt hela saken på Ryssland och Putin. Det var CIA som planerade, finansierade och genomförde den blodiga och olagliga statskuppen i Ukraina tillsammans med lokala nazister. Det finns det inspelade telefonsamtal med Victoria Nuland som bevisar. Sovjetunionens sammanbrott är det största geopolitiska sammanbrott som hänt i världen, många människor kom till skada. Putins uttalande har medvetet misstolkats av NATO media som ett revanchistiskt uttalande.

  Att de rika oligarker som kontrollerar centralbanker, banker, företag, media också kontrollerar politiken är ingen större hemlighet. Wall Street är största bidragsgivaren till politikerna i Washington. Samma krafter som genomförde 9/11 och bombade Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien står också bakom massinvandringen till Europa som leds av George Sorros.

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Ja herregud! Folk är hjärntvättade så tur att du finns Johnny! 🙂 Och alla ni andra som hajar klyket!

  Gilla

 22. Björngunnar skriver:

  Det kan ju hända att de är hjärntvättade, men jag tror det handlar om frimurare/ globalister , mao. Troll!
  Sverige har nu passerat Frimurarstaten DDR , övervakningen av medborgarna.
  Säpo/ Expo/ gammelmedia…
  Man försöker skrämma oss med att Ryssland skulle kunna bomba riksfaggshuset, jag säger välkomna ryssar och befria oss!

  Gilla

 23. the0bubb skriver:

  Sverige är förlorad, fienden har redan tagit över.
  Enda chans vi har nu, är Sapmi som egen stat. Autonom, neutral, fredlig region. En ‘buffertzone”

  Gilla

 24. Sofia skriver:

  ”Allt är Putin´s fel” 🙂

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  Sofia: Putin har det hela klart för sig!

  Gilla

 26. Maja Dacke skriver:

  Tack och lov att du är tillbaka, Helena! Alla animaler på bete nu och fixad anknytning, så vi kan ägna oss åt världen ..? (Jag missade maskrosorna i år – det gick för fort – och sen kom gräsklipparmarodören!)

  Tack, allesamman – och särskilt Sofia som förser oss med både det ena och det andra! (Älskar Satie!)

  Och vi som har stängt av Husbondens röst för gott – ja, vi hajjar klyket, Helena! (Hade en kompis, uppvuxen på Söder, som efter minst 30 år i Skåne ibland gick ner på stan för att tjacka nya pjuck … men inga kleder av leder.)

  Jag har förresten läst ut den faktafyllda, mastiga dubbelvolymen som Ole Dammegård just släppt på svenska. Tänk, jag har varit på samma linje som han ..! Jag kan tänka mig att det drar ihop sig när alltför många taxibilar stannar till vid Johannes brandstation … … …

  Gilla

 27. Sofia skriver:

  Klargörande om vad som hände omröstningen 25 maj:

  http://lantvarnet.se/2016/05/26/vardlandsavtalet

  Gilla

 28. Helena Palena skriver:

  Sant! Tack för alla som hänger med! Och även dom som inte gör det. Så man ser hur det tänks makträtt i boxen. Visst drar det ihop sig. Det blir antingen ett 2008 några resor värre eller ett världskrig på riktigt. Nu är det maj 2017 som gäller. Usch!

  Gilla

 29. Pelle skriver:

  How Much Did Washington Pay the Stupid And Corrupt Swedish Government To Give Up Neutrality And Make Its Population A Nuclear Target?
  http://www.paulcraigroberts.org/2016/05/28/how-much-did-washington-pay-the-stupid-and-corrupt-swedish-government-to-give-up-neutrality-and-make-its-population-a-nuclear-target/

  Gilla

 30. LookMoo skriver:

  Ryssland är inte starkt jämfört med 1990-talet. Genomgående endast ca 1/4-1/5 -del av vad Sovjet hade. Anledningen till att militärstrategerna ser Ryssland som ett hot är endast vårt eget fel. Hade vi inte skrotat 90& av vår försvarsmakt hade denna jämförelse varit onödig.. helt självförvållat.

  Hot?? Men i förhållande till vad? Chansen att Jihadister skapar ett förortskalifat är betydligt större.

  Gilla

 31. Björngunnar skriver:

  På vilket sätt är Rysslands kapacitet en fjärdedel av Sovjetunionens?
  USA har ju bara lyckats med destruktion och skapat kaos överallt.
  När det blir på riktigt avslöjas det verkliga styrkeförhållandet .
  Ett omotiverat folk beväpnat till tänderna men utan moral, hur skulle det kunna besegra Ryssland?
  Ett bra land är väl ett land som folk vill leva och trivas i, judarnas försök att förslava mänskligheten har stött på patrull och för var dag som går möter de större motstånd.
  Sverige kontrolleras av judarna men bara uppifrån och ner, något stöd från befolkningen har de inte men många ligger lågt för att inte vara spiken som sticker upp.
  Sveriges svaghet är fegheten…

  Gilla

 32. LookMoo skriver:

  Om man mäter nyckel tal.. t.e.x stridsvagnar:
  * Sovjet hade 25.000 Stridsvagnar
  * Ryssland 5.000 (många gamla T-72:or och T-80:or).
  Armen:
  * Sovjet hade 2.000.000 man
  * Ryssland 250.000 man
  Dvs bara en 1/5 av sovjets styrka
  Ryssar brukar vara bra på matte ..räkna..!!!

  Ryssland modernisering av försvaret kommer att behöva ytterligare 10-15 år för att bli klar (enligt Putin direktiv).. När man beslutade om detta låg oljepriset på ca 110 dollar fatet. Med dagens oljepris (USD 30-40/fat) kommer det troligen behöva ske kompromisser.. endera mer forskning. moderna sjukhus eller mindre försvar… man kan inte få allt.

  Rysslands problem är lite som Nordkorea.. folk i väst skiter i Ryssland.

  Gilla

 33. Björngunnar skriver:

  Jo stridsvagnar, du har rätt, men vilka ska köra stridsvagnarna och vem skulle vilja åka med in i Östersjön med ett hangarfartyg?
  Och i USA har nån inte ens råd att reparera vägar.
  Tar vi en titt på Sverige, vilka skulle vilja vara med i en attack på Ryssland?
  Själv blev jag nog en dålig soldat eftersom der enda jag skulle inrikta mig på vore ärr likvidera vår polirikerklass och andra medlöpare…

  Gilla

 34. Helena Palena skriver:

  Ja, för att inte tala om alla broar i USA som är i stort behov av reparationer och renoveringar men som inga vill kosta på. Bara det.

  Gilla

 35. Helena Palena skriver:

  Du glömmer Rysslands EMP-vapen som satt skräck i USA.

  Gilla

 36. Björngunnar skriver:

  Rysslands flotta jan naturligtvis inte mäta sig med imperiets men deras höghastighetsrobotor kan slå ut flottan som snabbt blir till flytande likkistor, men jag tror att den psykologiska biten är ännu viktigare.
  När 10% av kaballens flotta är utslagen mönstrar folket av.
  Sedan bör man val räkna in Kina på Rysslands sida …

  Gilla

 37. Björngunnar skriver:

  Och Nordkorea!
  Ett land som utsatts för en massiv smutskastningskampanj i judens länder.

  Gilla

 38. Björngunnar skriver:

  Netanjawe hotade ju Putin med att glaserat Röda torget men Putin svarade att han skulle göra en askkopp av Israel.
  Då skulle förintelsen av 6 miljoner bli verklighet!

  Gilla

 39. lookmoo skriver:

  De flesta i Europa och USA ser Ryssar som ”Asiater” och är i regel helt ointresserade av Ryssland och Ryssar både privat, ekonomisk och strategiskt.

  Det är bara att läsa i en av Tidningarna så ser man att det är 1 artikel i veckan som handlar om Ryssland. USA 150 artiklar.

  Så länge ryssar är ”Asiater” i västs ögon har Ryssland inget att frukta.

  Gilla

 40. Björngunnar skriver:

  Man bör förstå att det är judar, Israel som styr idag USA och Sverige/ Eu, alltså semiter.
  Ryssar är vita men i USA är den vite mannen i minoritet.
  Judar har alltid försökt ta makten med massivt våld, titta bara vilka det var som skapade Sovjetunionen och vilka som satt på all makt.

  Gilla

 41. Helena Palena skriver:

  Man kan inte dra alla judar över en kam. Man kan inte dra något över en kam. Det är sionisterna som smider ränkerna. Alla sionister är inte judar. Alla judar är inte sionister o s v.

  Gilla

 42. Björngunnar skriver:

  Förvisso, inte alla men undantaget bekräftar regeln, de har en helt annan sammanhållning än vi svenskar.
  Man kan kalla den agendajudarna!?
  Jesus säger att de har djävulen till far, vilket inte är svårt att se.
  Agenda judarna hatar Jesus och drömmer om att koka honom i avföring, samtidigt påstår dom att han aldrig fanns.

  Gilla

 43. Björngunnar skriver:

  Svenska folket vill inte vara med i NATO, ända gick vi med som värdar åt NATO som är en NWO-organisation.
  Vi gick med därför att NWO styr Sveriges riksdag, kontrollerar partierna, som kontrollerar riksdagsmännen
  Men det är judaspengar de vältrar sig i och skammen på den som tar emot sådana pengar är enorm!
  Tänker man lite längre än näsan räcker , vad kommer att hända med judasmännen, riksdagsmännen när Sverige är förstört?
  Den dag bara hämnden finns kvar…

  Gilla

 44. Pingback:  Knäpptyst i media! Ingen debatt om NATO! Svensk ”demokrati” på hög nivå! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.