USA sprängde World Trade Center för att få med sig världen i kriget mot terrorismen!

saudipress-us-blow-up-wtc911De – ej folket i USA – som har kapat administrationen i Washington kan göra vad som helst för att behålla makten över bank- och oljekartellen. För att få med sig världen på kriget mot terrorismen sprängde man tvillingtornen. Nu börjar det vina i toppen. Newsvoice har ett inlägg om detta:

”Precis som förväntat börjar nu vänner i brott att skylla på varandra, skriver Pål Bergström, som följt utvecklingen i medierna i svallen efter att krafter i USA vill släppa hemligstämplade sidor i 911-kommissionens rapport.
Efter hot från USA om att man eventuellt kommer publicera 28 hemligstämplade sidor ur en kongressrapport om dådet 11 september 2001 som pekar ut Saudiarabien, eller personer med anknytning till den saudiska regeringen, som medhjälpare till de påstådda kaparna bakom dådet kastar nu Saudiarabien tillbaka dynamitstubben.” Läs mer!

P.S.  Och Larry – han som ägde byggnaderna – kunde kvittera ut enorma försäkringspengar!  Snacka två flugor på samma limsticka! D.S.

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till USA sprängde World Trade Center för att få med sig världen i kriget mot terrorismen!

 1. Benny skriver:

  Jodå, nu börjar sanningen krypa fram så sakteliga! Visst har man väl räknat ut att saudierna stod bakom flygplanskaparna och såg till att de hade vad de behövde, och att det var Mossad som skötte själva sprängningen av tornen medan CIA såg till att hålla polis/lokala myndigheter borta samtidigt som man hjälpte Mossad. Det är lite förvånande att det dröjt så länge innan kumpanerna i brott skulle börja träta sinsemellan men att det skulle hända till slut var givet. Alla mystiska dödsfall (folk som hade info) och sammanträffanden (ägaren till tornen som just den dagen ”råkade” vara borta trots att han alltid annars var där m.m) får också sin förklaring. Märk väl, inte en rad i svenska MSM-media eller SR/SVT som ju annars gärna spekulerar vilt när det gäller t ex Ryssland eller SD. För inte kan man väl vara ovetande om utvecklingen trots sin inkompetens i svenska media?

  Gilla

 2. Sofia skriver:

  Otrooooligt att en MAKTELIT kunnat göra så enormt stora brott mot sin egen befolkning utan att näst intill 100% av befolkningen har det klart för sig!?!?!

  Gilla

 3. pelle skriver:

  Menar ni allvar? Ni måste skämta?

  Gilla

 4. the0bubb skriver:

  CIA, Mossad, MI6, osv ‘intelligence agencies’. Genom dessa organisationer kontrolleras alla nationer i ‘vest’.
  Om man tittar på hur cia har opererat i det förflutna (operation northwoods, paperclip, gladio, mockingbird, phoenix osv) så kan man bara föreställa sig hur förfinade och omfattande deras nuvarande aktiviteter är. Operation gladio/b är nog källan till 90% av all terror i europa, false-flag-fuckery.

  De beryktade 28 sidorna är sannolikt en del av planen, lägga skulden på saudi, när etablissemanget inte har användning för de längre, eller om det behövs läggas ytterligare press på saudi.

  Sen kan man ju titta på Brother Nathanaels Youtube kanal, om man fortfarande inte vet vem som styr och hur det görs….

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  theO:bubb Opererar dom bara i vest? Kör dom inte i China oxå? Mao var ju deras verk.

  Gilla

 6. Bo C Pettersson skriver:

  Pelle! Jag tänker som du! De konspirationsteoretiker som umgås här måste väl ända skämta & driva med alla oss andra 😉

  Jag har länge varit medveten om att teorier grasserar om att amerikanarna själva skulle ha iscensatt alla de attacker som skedde 9/11, 2001, på amerikansk mark, i syfte att blanda bort korten för folk & få dem att fokusera på nå’n yttre fiende i stället för den egna, ondskefulla, administrationen, men de teorierna avfärdar jag som saknande varje uns av trovärdighet – av fler skäl än jag kan gå in på här.

  Det är ett misstag att tro att den amerikanska administrationen var så sugen på ett militärt äventyr på andra sidan jordklotet, i Irak, att den offrade tusentals av sina egna medborgare för att få till en förevändning för att ingripa där. Men visst var U.S.A:s invasion av Irak, året 2003, Amerikas kanske största politiska & militära blunder genom alla tider! Minst lika stor som Vietnamdebacklet.

  Gilla

 7. Björngunnar skriver:

  Är Bo på riktigt!
  2 flygplan som flygs av araber och som fäller 3 byggnader och sedan krig!!
  Den här videon är på det tredje huset, inget flygplan och i fritt fall…

  Videon är kort, byggnaden Salomonbrorhers , byggnad #7 borta på 6 sekunder.
  Och flygplan flyger inte igenom de bärande balkarna i fasaden.

  Gilla

 8. Johnny Andersson skriver:

  Det räcker att veta att alla krig alltid startats av en false flag operation eftersom det underlättar planeringen om det sedan finns massor med oklarheter med den officiella versionen så styrker det givetvis bara false flag senariot. 9/11 var en false flag operation försök och bevisa motsatsen den som kan?

  Gilla

 9. Benny skriver:

  Hur kan man vara så otroligt hjärntvättad av MSM som denna Bo? Tur att folk i USA genomskådat sin egen regims förehavanden för länge sedan för det är inte många i USA som tror på den officiella versionen av 9/11. Kan även upplysa om att planerna för attackerna mot Afghanistan och Irak m.m drogs upp redan i slutet av 1990-talet och man behövde bara en förevändning för att starta det s.k kriget mot terrorismen. Det makabra är att det är USA själva som via CIA initierade terrorgrupper som Al Qaida m.m. vilket man ju dessutom helt oblygt erkänner. Sen att svenska media inte nämner detta gör ju att Bo inte tror det hänt. Att fler än 2500 arkitekter, byggnadsingenjörer i USA fullständigt sågar utrednings rapport om hur WTC rasade och vill ha en ny oberoende utredning bekommer inte sådana som Bo. Nej det är tryggare att tro på skurkarna i Washington och på Wall Street.

  Gilla

 10. Björngunnar skriver:

  Det var en gång en centerpartist och riksdagsman som skrev sanningen om 911 på sin blog.
  Han slängdes med buller och bång ut ur riksdagen. Han heter Ove Svide’n och i riksdagen finns många Olle o Bo…och svårt att trycka på knappar är det ju inte, men tryck rätt eljest blir man utslängd!

  Gilla

 11. Björngunnar skriver:

  Verkligheten överträffar dikten.
  Det fanns inga flygplan överhuvudtaget!
  Bilder där flygplan ”smälter in ” i huskroppen är fejkade.

  Gilla

 12. Björngunnar skriver:

  Vad saker och ting har med varandra att göra…
  Fascism, nazism , Nordkorea och Putin har med dagens skurkar , hur kan verifieras?
  Och är det lämpligt att använda dessa slagträn
  för att komma åt agendajudarna som styr dagens samhälle?
  Jag tycker att man skall hålla idar begreppen och kalla en spade en spade eftersom den isåfall bygger på mer eller mindre oriktiga antaganden.
  Kom gärna med bevis för att te.x Hitler var en brittisk agent!
  Ordet bevisa betyder övertyga och artikeln övertygar inte mig, därmed inte sagt att den är i huvudsak osann…
  Eljest kan inte sanning baseras

  Gilla

 13. anders skriver:

  Björngunnar:
  Om du syftar på min kommentar så underhåller jag gärna en tanke och eller flera, utan att för den skull kalla någon för sann, eller säga att jag tror på den. Vad som kan verifieras är en sak, och vad som verkar mest troligt baserat på indicier och tidigare fall är en annan. Troligen en partsinlaga, men med en vinkel som inte behandlats, vad jag vet, på andra ställen. Om allt som inte kan bevisas kastas i sophinken är urvalet knapert.

  Gilla

 14. Björngunnar skriver:

  Nej varför blir urvalet knapert för att det är övertygande?
  Och varför eftersträva en mångfald olika sanningar?
  Att någon förnekar ett brott innebär ju inte det att han inte kan bli dömd.
  Och att ett brott kan bevisas innebär inte att någon blir dömd, speciellt inte om man styr över domstolarna.
  Däremot går det inflation när uppgifter som Hitler var en frimurare och levde efter kriget hos judarna i Argentina dit han transporterades med ubåt, men sen på äldre dar fick de mörda honom för han började snacka för mycket, dvs om påståendet inte kan bevisas.
  Judy Wood tycker jag är ett sånt exempel med sina förklaringsmodeller om okända energivapen som förintar materia, jag tror att hela grejen producerades av Hollywood, liksom de gjorde med flygplanen som påstås ha flugit in i WTC.
  Jag är övertygad…det är för mig bevisat.

  Gilla

 15. anders skriver:

  Björngunnar:
  Jag sa bevisat, inte övertygande. Stor skillnad.

  Gilla

 16. Björngunnar skriver:

  För mig är det samma betydelse…

  Gilla

 17. Björngunnar skriver:

  Anders och alla andra trevliga människor som är bra på engelska, titta på denna video och inse att även om dom gjorde några misstag med World trade centers demolering så behövs att vi skärper till oss!…rejält

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.