Den största medicinska skandalen! Eloge till Stiernstedt!

Göran_Stiernstedt_i_Almedalen_1_juli_2013Och ingen som tycks skämmas mer än Göran Stiernstedt!
När det begav sig 2009 vaccinerades 60 procent av svenska folket mot svininfluensa (Polen köpte inte något vaccin). Det har kallats den största medicinska skandalen i modern tid. I efterdyningarna fick flera hundra narkolepsi. Flest barn, En tragedi av omätliga mått! Nu är är det dags igen. Anders Tegnell som blivit chef för Folkhälsomyndigheten (smaka på ordet) har godkänt ett inköp av samma vaccin igen. Folkhälsomyndigheten har tecknat avtal med två vaccintillverkare för att förse Sverige med influensavaccin vid en eventuell pandemi. Avtalen kostar 340 miljoner kronor under fyra år. Och vaccintillverkarna kan aldrig ställas till svars för vad som sprutas in i människors kroppar! Den som läser vad som ingår i vaccin kommer att förfasa sig!

Myndigheten måste vara förberedd för nästa pandemi låter det. Jaha! Pandemi! Det var ingen i första rummet. Så nu köper staten in samma vaccin igen fast med ett nytt namn! Har man inget lärt? Nej! Det verkar inte så. Jag tog inget svinflunsavaccin. Vaccinerar mig heller inte om höstarna. Ska förresten aldrig mer ta vaccin! Gör precis som Annika Linde (förre statsepidemiologen)! Hon uppmanade svenska folket morgon, middag och kväll i media att ta sprutan men själv tog hon ingen med motiveringen att hon har så bra immunförsvar! Och det vill hon inte förstöra. Och det vill inte jag heller! Så i ljuset av den tragedin vill jag ge en eloge till Göran Stiernstedt, som var med i haussen 2009. Stiernstedt, infektionsläkare och central expert under förra vaccinationskampanjen, är kritisk till inköpet. Han anser att det är ett felbeslut rent psykologiskt. Man riskerar en sämre vaccinationsvilja hos befolkningen. Det ger också en konstig signal till de som drabbats av narkolepsi. Så en eloge till honom som myndighetsperson som nu i alla fall är lite kritisk till det hela och säger det öppet.

Ni som inte hängt med på min blogg under hela resan kan läsa på om vad jag skrivit tidigare om vaccin o s v. Kolla under boxen Influensa.

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Den största medicinska skandalen! Eloge till Stiernstedt!

 1. Björngunnar skriver:

  Ge under kontrollerade former Anders Tegnell och dem honom närstående vacinering!
  Vägrar han så!
  Jag skriver inte ut det!

  Gilla

 2. Så sent som i förra veckan hörde jag på Caravan to Midnight att det senaste vaccinet innehåller cancerframkallande ämnen och att ett antal alternativa läkare har mördats för att kunna lägga locket på den senaste skandalen. Det kan inte bli mer uppenbart att det är rent mordförsök det dom håller på med.

  Gilla

 3. Maja Dacke skriver:

  Visst, Morningstar, är det ett mordförsök … och tanken är väl att när inte felmedicinering och svält får fler äldre att trilla av pinnen snabbt nog ska alla pensionärer tvångsmedicineras. Sedan kan deras bostäder komma andra till pass …

  För några månader sedan kom jag in på en engelskspråkig sajt där det upplystes om att Sverige år 2025 inte ska ha fler invånare än 4 miljoner. !!!

  Jag kan inte länka eftersom jag inte hittar länkadressen utan att ägna den tid jag inte har till detta. Där fanns också uppgivet hur många som andra länder ska ha om … 9 år. Ni vet alla utan att jag skriver vilka som ligger bakom dessa beslut, eller hur?

  Men hur svenska myndighetspersoner ställer sig till detta om de känner till det kan man undra. ‘Folkhälsan’ står tydligen på Big Pharmas sida och så vidare …

  Så undrar jag om ett utmärkt immunförsvar kan tillåtas vara skäl nog för att slippa vaccin. Inte ens om man bevisligen är allergisk mot vissa ingående ämnen såsom kvicksilver etc lär man kunna undvika vaccin om det blir en tvångslag.

  Och hur gör man med ovilliga ‘nyanlända’ – ska de slippa vaccin som de slipper allting annat som läggs på den svenska befolkningen?

  F ö läser jag just nu Ole Dammegårds senaste dubbelvolym som är mer än upplysande … …

  Gilla

 4. Björngunnar skriver:

  Jag har hört att i Australien, som antagligen styrs av samma utländska utvalda folk, att om föräldrarna vägrar stt vaccinera sina barn blir dem av med barnbidraget.
  Ett raffinerat sätt att utrota folk på riktigt!

  Gilla

 5. Gösta Lilja skriver:

  Maja!
  Här Är adressen. Intressant läsning. Påminner om Georgia guidestones. Kolla USA.
  http://www.deagel.com/country/Sweden_c0192.aspx

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Kontrar med en god nyhet – det finns goda, modiga, kämpande människor!

  http://www.chelseamanning.org/uncategorized/blueprintwhistleblowingprize

  Gilla

 7. Kri skriver:

  I Italien da det begav sig med svin influnsa hysterin var det i allafall ingen barnlakare som uppmuntrade till vaccinering . Knappast nagon vanlig lakare heller . Men nu ar det pa gang en kampagn dar vissa komuner kommit med regler om att om barnen inte ar vaccinerade far dom ingen plats pa dagis . Sjalv fick vi en avis typ ” ater inkall ” med uppfoljd av tidigare vaccineringar for min 14 ariga dotter . Det ar ca. 10-11 vaccin i en sprtuta . Jag tror jag hoppar over den eftersom det handlar om att vaccinera mot vanliga barn sjukdomar som vi i min alder haft nastan allihop utan att storkna av det 😦

  Gilla

 8. Maja Dacke skriver:

  Tack, Gösta Lilja!!! Där var den – så att man vet …

  Gilla

 9. Maja Dacke skriver:

  Och Helena har tagit semester mitt i vårbruket ..?

  Gilla

 10. Björngunnar skriver:

  Varför får inte dessa äldre sympatiska män styra vårt land och världen?
  Istället skall ett gäng dumskallar sitta och förstöra hela vår kultur, vilket de io.fs gör bra…

  Gilla

 11. pelle skriver:

  Vaccinationsmotståndare har fått det mesta om bakfoten. Primärt bör man vaccinera sig för att förhindra pandemi, men kanske primärt också för dem som inte överlever en influensa. Finns många sjuka i samhället, barn och äldre som inte överlever potentiellt svåra sjukdomar som ex Rubella.

  Gilla

 12. Björngunnar skriver:

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Maja: Har haft problem med uppkopplingen ett tag! I lördags var det kosläpp på gården men jag var i Stockholm. Har fullt upp men återkommer snart!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.