Örter direkt från Indien! Prova cannabisoljan! Botar det mesta!

Helena B bildBotemedel eller utrotning av en sjukdom leder till kollaps av flera miljarder dollar på läkemedelsmarknaden. Av samma ekonomiska skäl har läkemedelsindustrin bildat en internationell kartell med namnet Codex Alimentarius i syfte att förbjuda all hälsoinformation i samband med vitaminer och mineraler och begränsa fri tillgång till naturliga terapier på en global skala, säger Helena Bågenhammar i detta inlägg. Helena  importerar spännande och purfärska 100 % organiska kryddor direkt från Indien. Här finns cannabisolja som är bra mot allsköns krämpor

Helena BågenhammarHelena Bågenhammar har en sida som heter naturligtvis.me med inrikting på Ayurveda. Ordet betyder kunskapen om livet (ayur: kunskap, veda:liv) och är en indisk läkekonst med tusenåriga anor från den vediska kulturen. I ayurveda är det lika viktigt att se till hela människan, både kropp och själ. En god hälsa är lika viktig som att bota och lindra sjukdomar

Här finns bl a ceylonkanel (den riktiga kanelen), svartkumminolja, gurkmeja, hudvårdsprodukter, recept på bra bröd, kläder och hampaprotein, 100% organiskt (ordet som får oligakerna att sätta teét i vrångstrupen) RAW – food. Hampa protein innehåller en gynnsam mängd glutaminsyra. Glutaminsyra är en signalsubstans som hjälper människor att hantera psykologiska och arbetsrelaterad stress. Och mycket, mycket mer! Gå och kolla själv!

Helena är lärare till yrket med examen från Institutionen för Beteendevetenskap, Linköpings universitet. Hon tycker det är roligt att studera och fortsatte sina studier på magisterprogrammet i pedagogiskt arbete. Hon har även studerat Jordbrukets biosystem och teknologi samt Ekologi, miljö- och geovetenskap på Sveriges Lantbruksuniversitet och Umeå universitet. Hon har arbetat med djur- och miljöskydd, bl a kontroll av stallmiljö, djurhälsa, utemiljö och foder. Hon har arbetat med skötsel av natur- och kulturbetsbetsmarker. Slåtterängarna var av klass A, biologisk mångfald. Hon har också haft uppfödning av halvblodshästar, Hannoveranare i liten skala. Helena är diplomerad hästskötare och vissa av hennes produkter passar även till hästar. Mycket av de vitaminer, mineraler och spårämnen som människor fick i sig naturligt i maten håller på att utarmas. Det finns en hel industri med medfött ekonomiskt intresse att hindra, undertrycka och misskreditera någon information om att utrota sjukdomar. Läkemedelsindustrin gör mer än en biljon dollar från försäljning av läkemedel för pågående sjukdomar. Dessa läkemedel kan lindra men inte bota.

Big Pharma vill inte ha friska människor! Då tjänar de ju inga pengar. Helena skriver på sin sida att botmedel eller utrotning av en sjukdom leder till kollaps av flera miljarder dollar på läkemedelsmarknaden. Av samma ekonomiska skäl har läkemedelsindustrin bildat en internationell kartell med namnet Codex Alimentarius i syfte att förbjuda all hälsoinformation i samband med vitaminer och mineraler och begränsa fri tillgång till naturliga terapier på en global skala. Samtidigt undanhåller läkemedelsföretagen allmännheten information om effekterna och riskerna med receptbelagda läkemdel och livshotande biverkningar eller öppet förnekas. För att förhindra näringskosttilverkare från att informera om de bevisade fördelarna med kostillskott kan de även expandera in GMO i livsmedelsproduktionen.

Ett underorgan FAO/WHO-sponsrade Codex Alimentrius-kommissionen anses vara det största globala hotet mot den framtida tillgången på terpeutiska vitamintillskott och andra micronäringsämnen baserade på naturliga hälsoterapier. Codex fortsätter att förneka de positiva hälsoeffekterna av vitaminer, spårämnen och näring i kampen mot dagens vanligaste sjukdomar och vinnarna är de stora multinationella mat, bioteknik- och läkemedelsföretag. De försöker eliminera all organisk föda och det är precis vad de stora GMO livsmedelsproducenterna vill.

Helena du har tillbringat en tid i Indien! Hur var det?

I Indien äter man inte mejeriprodukter till vardags i a f. Mjölk är vanligt men bara till att kyla ner de starka pepparte och starka te på andra kryddor, men man dricker inte mjölk. Smör och bröd finns inte, jo, bröd finns, vitt, giftigt som det stå ”Elite” på men det är nog mest till för turister som är vana vid bröd. Indier äter det inte.

Smör finns i välsorterade mataffärer men säljs inte i 1/2 kg förpackningar utan i 100g:s skivor. De gör chapati eller ångade riskakor man äter till frukost tillsammans med olika coconutcurries. Jag lärde mig att öppna min kokosnöt varannan morgon och körde den i matberedare och blandade i små charlottenlökar, grön stark chillipeppar, vitlök och färsk ingefära som jag åt till mina ångade riskkakor. Grytan som jag ångade rismjölskakorna var på två plan så det blev nio stycken varje gång. Det är ett pyssel att dela kokosnötter men man får snart in snitsen.

Av smöret kokar man någott som heter Ghee och som används i väldigt små mängder i nästan all matlagning. I Sverige har det blivit populärt eftersom de som inte tål mjölkprotein kan använda det då kaseinet kokar bort. Sanna Ehdin har skrivit om det.

Indier äter kött om de inte är vegetarianer alltså. Det är mest hinduer som är vegetarianer. Min manliga maid är hindu. Ibland kom han målad i ansiktet på måndag morgonen. Han ville inte tvätta av sig målningen efter det han varit i templet på söndagen. Han heter Kanen och lagade all min mat och städade. Han sade att hinduer är de enda som får röka marijuana men bara en gång om året i religiös högtid och då måste de vara över 50 år.

Helena är mycket glad över sin nya cbd olja – hampaoljan – som blivit en succé! Oljan är mycket potent och I bokstavsordning är Ccbd-oljan bra mot beroende av olika slag, diabetes, Crohns, ulcerös kolit, IBS, fibromyalgi, hjärtat, humörsvängningar, inflammationer, oro, osteoporos, Parkinson´s, PTSD, stress, sömnproblem och viktminskning. Hela plantan finns i flaskan och den innehåller: Cannabidiol, 2,04%, Cannabinol 0.05% och Tetrahydrocannabinol 0.19%. Rykande färsk analysrapport finns.

CannabisHelena sänder en bild som förklarar endokannabinoidsystemet och hur cellerna kommunicerar med varandra med neurotransmitters och receptorer.

Kryddorna som vi köper i affären kan vara gmo-kryddor. Här kan ni läsa ett kompendium om vad de gör med våra kryddor som står på affärernas kryddhyllor som Helena hittat efter idogt rotande. Läs och begrunda!

Och på Helenas blogg kan du läsa mer ingående om hampans ämnen och och hur du kan dosera oljan.

…….

Detta inlägg publicerades i Växter och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Örter direkt från Indien! Prova cannabisoljan! Botar det mesta!

 1. solveig westerholm skriver:

  Tack för din upplysning om Indiska kryddor o oljan
  Mycket intressant
  Hälsn Solveig

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  You are welcome Solveig! Have and behold! 😛

  Gilla

 3. Vanessa Hellas skriver:

  Min far diagnostiserades med prostatacancer marsch 2017 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men cancer fortsätter att återvända. För några månader sedan hörde jag om cannabisolja och dess helande effekt och jag fick cannabisoljan från Australien på ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och min far började behandlingen omedelbart med cannabisolja efter att ha använt cannabisolja för behandling vid föreskriven tid Rick Simpson, det var totalt botemedel och som jag skriver nu kan min far gå själv om sig själv utan stöd från någon och gå ut när som helst han väljer.

  Med vänliga hälsningar
  Vanessa Hellas

  Gilla

 4. Thomas Rinne skriver:

  Jag heter Rinne och jag bor i Hessen Tyskland, jag har diagnostiserats med bröstcancer 7 månader sedan och jag har gjort kemokirurgi och jag var inte botad tills jag kom i kontakt med Rick Simpson email på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och han sa att han kunde bota mig med cannabisolja, så jag beställer och det levererades till mig inom några dagar och jag började använda cannabisoljan för behandling och jag började märka förändringar för bättre inom 3 veckors användning. Efter 90 dagars behandling gick jag för att se min läkare, jag var suprise att se testresultatet att jag är fri från cancer. Jag är så glad idag och jag vill ha folk där ute för att veta att med denna Cannabisolja kan cancer botas och det kostar mindre än kirurgi.

  Vänliga hälsningar,
  Thomas Rinne

  Gilla

 5. Melissa Herbert skriver:

  Min kusin diagnostiserades av hjärncancer september 2017 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men kanalen fortsätter att återvända. Efter en månad hörde jag om cannabisolja och dess läkningseffekt och jag köpte cannabisoljan från Australien på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och min kusin började omedelbart behandling med cannabisoljan efter att ha använt cannabisoljan för behandling vid den angivna tiden som föreskrivs av Rick Simpson, det var totalt botemedel och som jag skriver nu kan min kusin gå runt huset själv utan stöd från någon och gå ut när som helst väljer han, min kusin är cancerfri.

  Vänliga hälsningar,
  Melissa Herbert

  Gilla

 6. Stella Robison skriver:

  Kort berättelse om hur RSO cannabisolja botade min cancer. Jag är 54 år, 11 oktober 2017, jag diagnostiserades med lungcancer som jag förlorade allt hopp tills en vän introducerade mig till cannabisbehandlingar som jag aldrig trodde. Men jag var tvungen att prova det och några månader efter att jag var helt botad och denna cannabisolja dödade min cancer, hjälpte Rick Simpson mig med denna cannabisolja. Du kan komma i kontakt med honom Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

  Vänliga hälsningar,
  Stella Robison.

  Gilla

 7. Pingback: Läkemedelsverket sätter stopp för försäljning av cannabisoljan! | Helena Palena

 8. andreatallor skriver:

  Min enda dotter diagnosen bröstcancer i maj 2017. Vi gjorde allt vi kunde för att bota den här dödliga sjukdomen, men till ingen nytta, Allt tack vare Rick Simpsons Cannabis-olja som introducerades av oss av en vän och endast om en vecka efter att ha ansökt oljan My Daughters smärta slutade. Vi har följt de senaste 2 månaderna nu och jag kan med glädje säga att min vackra dotter är helt botad. Cannabis sparar verkligen Live. För din äkta Cannabisolja rekommenderar jag Rick Simpson, med Email: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com
  Vänliga hälsningar,
  Vladimir

  Gilla

 9. Calister Hunts skriver:

  My name is Calister Hunts, Here is a brief story on how RSO cannabis oil cured my cancer.i am 68 years, March 2019,i was diagnosed with cancer of the lungs , which i lost all hope,until a friend introduced me to cannabis treatments which i never believed.But i had to try it and few months after i was totally cured and this cannabis oil killed my cancer, Rick Simpson helped me with this cannabis oil.You can get in touch with him Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

  Best Regards,
  Calister Hunts

  Gilla

 10. andreatallor skriver:

  Min fru fick diagnosen bröstcancer i februari 2019 och var vid dödspunkten tills en gammal vän som jag såg på sjukhuset berättade för mig om cannabisolja. Jag kom i kontakt med Rick Simpson på Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com och beordrade omedelbart cannabisoljan att starta min fru behandling. Hon har tagit cannabisoljan i några månader nu och jag kan gärna säga att hon har blivit botad. Allt tack till Rick Simpson cannabisolja.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.