Staterna faller sönder inifrån! Så går globala eliten till väga! Du betalar din egen undergång!

Henrik LarssonSverige faller sönder inifrån! Vi är med och betalar vår undergång via skatten! Så sinnrikt gjort. En som beskriver vad som pågår är Henrik Larsson. Han har erfarenhet både från Amerika och Sverige och ser vad som pågår. Han har gjort en dokumentär för att visa hur nedmonteringen av staterna går till. Allt i enlighet med en global elit. Larsson har gjort dokumentären med sin mobil! Heja!

”I gräsrotsprojektet ”Springtime for the Revolution” får tittarna en inblick i den ”lathund” som den globala eliten använt för att bryta ned det amerikanska folkets motståndskraft – och i ett längre perspektiv upplösa den amerikanska staten för att därmed kunna flytta all makt från det amerikanska folket till den globala eliten. Även i Sverige arbetar den globala eliten enligt samma ”steg för steg”-manual.

– Som svensk-amerikan har jag förmånen att personligen kunna följa utvecklingen i båda länder, och har upptäckt hur fienden jobbar efter exakt samma lathund exempelvis kallar de alla motståndare av kulturmarxism för ”rasister”, säger Henrik Larsson. Läs mer!

Författaren och filmskaparen Henrik Larsson har i många års tid beskrivit samhällsutvecklingen i Sverige och på andra håll i Västvärlden. En alltjämt pågående kamp mellan en global elit och vanligt folk – där etablissemanget använder rasist-kortet för att skrämma folk till tystnad. Läs mer!

…….

 

 

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Staterna faller sönder inifrån! Så går globala eliten till väga! Du betalar din egen undergång!

 1. Sofia skriver:

  Jag som varit medveten om detta i flera år, undrar: hur många % av svenskarna förstår?

  Var finns brytpunkten: vid vilket procenttal går det att vända om?

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  Sofia: skulle alla som skriver bloggar och alla vi som skriver kommentarer se på de personer som är i vår närhet våra släktingar, arbetskamrater och bekantskapskrets skulle vi finna att det är ytterst få personer som förstår hur allvarligt läget är för Sverige och Europa. Skulle jag sätta en %sats skulle den bli under 10. Flertalet av dagens unga är fullt upptagna med att förverkliga och skuldsätta sig för att orka tänka längre än till nästa löning. Den stora frågan är vad vi och kommande medvetna skall göra med vårt medvetande. Politiskt blir det svårt pga att SD blir alltmer likt 7Klövern. Jag anser att vi inte längre har ett parti som backar upp oss. Alla uteslutningar är ett tecken på detta om inget annat.

  Gilla

 3. Stig Palm skriver:

  Läste om Henrik Larsson och störde mig på ‘öppenhjärlig’ (öppenhjärtig) annars bra..

  Gilla

 4. Stig Palm skriver:

  Tröst till Hans Nilsson? Döden kommer som en befriare för många av oss. De andra, som grodorna vilka hettas upp sakta i vattnet, märker inte när de dör.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Stig: Så ett t som inte fanns var störande? Var såg du det?

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Hans: håller med! Hur många kan vi vara? Inte många runt mig i alla fall som förstår! Det är för bedrövligt. Nersövda av alla idiotprogram på tv bl a. Och alla tjänstemän och politiker som ljuger.

  Gilla

 7. Sofia skriver:

  HAN TRODDE SÅ HÄR:

  Gilla

 8. Sofia skriver:

  HANIF BALI TRODDE

  Gilla

 9. Sofia skriver:

  SÅ HÄR BLEV DET:

  SVENSKA FOLKET KRÄNKS OM OCH OM IGEN!

  Gilla

 10. Hans Nilsson skriver:

  Det är mer än tragiskt att sååå få Pursvenskar förstod vad ett enhälligt riksdagsbeslut 1975 att landet skulle vara mångkulturellt skulle få för konsekvenser på sikt. Nu har det gått 40 år och det är fortfarande ytterst få som har kommit till insikt. Kan det vara så att det måste till en katastrof modell större och långvarig för att fler skall förstå?

  Gilla

 11. Benny skriver:

  Ja, nu börjar det närma sig! På tisdag den 19 april ska enligt uppgift på ekonomibloggar Kina sjösätta sin nya guldbaserade valuta som på sikt ska ersätta fiatvalutor som dollar. Kineserna har dessutom klargjort att dollarn INTE kommer att vara konvertibel med den nya valutan. Om detta stämmer så förklarar den alla krismöten som politiker och bankirer i fiatvalutornas högborgar dvs EU och USA hållit den senaste tiden. Detta borde ju sätta en enorm press neråt på värdet på dollarn och euron och det står väl skrivet i stjärnorna om den s.k marknaden verkligen ens vill ta i detta med en tång medvetna om vad som kan hända. Troligtvis så blir fallet på fiatvalutorna som en pyspunka utan större dramatik (får man hoppas) eller blir det totalt kaos när alla vill bli av med sina snart mycket mindre värda euro och dollar. Kronan kommer också att sjunka i värde frågan är bara hur mycket övervärderad den egentligen är efter alla finansiella manipulationer? Är detta sant så väntar bistra tider….

  Gilla

 12. Martin Larsson skriver:

  Benny:

  Nu har det gått ett helt år sedan Kina sjösatte sin guldbaserade valuta.

  Vad har hänt sen dess?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.