Hundratusentals tvåfotingar har börjat tänka! När vi vaknat är terrorns epok över!

 

Foto: Helena Palena

Makten vill ta bort kontanterna för att förslava oss!  Sen ska vi få ett chip i handen! Men se det vill inte vi vara med om! Foto: Helena Palena

Det börjar alltid med att sprida hat mot ”fienden”. Folken måste uppviglas tills hatet gör det möjligt att döda. Massmedia kontrolleras av makten och de gör alltid sitt jobb. Massmedia piskar villigt fram hat – när makten begär det, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

DEN LÄTTLURADE TVÅFOTINGEN.

Miljon på miljon på miljon av tvåbenta varelser har rusat fram på fronterna och dödat varandra. Masslakterna har pågått i tusentals år. Krigen har avlöst varandra. Furstarna har ritat om gränser och delat ut medaljer till de främsta massmördarna. De tvåbenta idioterna har känt stor stolthet. Så har det tyvärr varit.

Det börjar alltid med att sprida hat mot ”fienden”. Folken måste uppviglas tills hatet gör det möjligt att döda. Massmedia kontrolleras av makten och de gör alltid sitt jobb. Massmedia piskar villigt fram hat – när makten begär det. Fransmän och tyskar har hatat varandra i omgångar – men gränserna mellan dessa stater har knappast ändrats trots flera stora masslakter. Tvåfotingarna i Europa har snart låtit sig luras tillräckligt många gånger. Äntligen börjar de grymma krigen att ifrågasättas.  Frågan börjar ställas – vilka krafter lurar oss gång på gång att döda varandra? Människorna har börjat tänka självständigt.

Plötsligt reser hundratals miljoner tvåfotingar överallt i världen. Flyget förbinder alla länder. Olika språk, religioner och kulturer tar intryck av varandra. Detta förändrar världen långsamt men säkert. Miljoner vänskapsband knyts. Det går inte längre att uppvigla hat mot andra folk. Men ondskan är uppfinningsrik.

Makten piskar inte längre upp hatet mot andra folkslag. Att piska fram hat mot enskilda makthavare däremot fungerar väl. Nelson Mandela terrorstämplades. David Cameron demonstrerade i London under parollen ”hang Mandela”. Detta krav kom från hans hjärta. Olof Palme utmålades öppet som en landsförrädare i Svenska Dagbladet. Poliser i  flera av Stockholms polisdistrikt övningssköt mot skjuttavlor som föreställde landet statsminister. Ungmoderater körde omkring med bilar med skyltar ”använd kondom – det kan födas en Palme till”. Robert Mugabe hånades i de mest föraktfulla artiklar som hatet kunde uppbåda. Det bubblade fram hat i tvåfotingarnas hjärtan mot Mugabe – i hela den så kallade fria västvärlden. Men Mugabe blev ordförande i Afrikanska Unionen AU – och kampanjen var tvungen ställas in. Hatet mot Fidel Castro slutade på samma sätt. När påven och den ryskortodoxa ledaren träffades i Havanna började hatet komma av sig. Obama hälsade till slut på i Kuba. Det verkar som om alla hatkampanjer mot enskilda makthavare har misslyckats. Men hatet söker nya vägar.

När Mandela vann presidentvalet i Sydafrika kom alla tidigare hatare fram och gratulerade honom. Alla utom en – Netayahu – infann sig vid Nelson Mandelas begravning. Det är så lustigt, ingen vet någonting om Mandelas politiska uppfattningar och värderingar. Inte ett enda ord har släppts fram i den förljugna västvärlden. Vad en av mänsklighetens största hjältar tänkte är lika okänt i väst som månens baksida.

HAT MELLAN VÄRLDSRELIGIONER – DEN NYA SATSNINGEN

Det sprängdes i New York. 3 000 amerikaner dödades omedelbart. Det sprängdes i London och Madrid. Sedan sprängdes det i Paris och i Bryssel. Nåväl – var sprängs det härnäst? Hur länge ska det sprängas? Svaret är synnerligen enkelt. Det sprängs så länge vi är rädda och blundar för sanningen. Nåväl – vilka krafter organiserar alla dessa sprängningar?

DET ÄR PRECIS SAMMA KRAFTER SOM ORGANISERADE DE TVÅ VÄRLDSKRIGEN SOM NU ORGANISERAR TERRORN I VÄRLDEN.

Ondskan jobbar bara med andra metoder. Är ISIS ett verk av Grönland eller kanske Finland? Jag tror inte det. Det måste vara andra stater. Vi vågar inte ens ställa frågan i våra hjärnor – vilka stater har byggt upp ISIS? Det har kostat hundratals miljarder dollar att bygga upp ISIS – alla förstår detta. Men ingen vill fundera över varifrån pengarna kommit. Vi vandrar fram i rädsla tills vi alla sprängs i bitar.

På några månader befriade Syriens folk landet från ISIS terror – med ryskt flygunderstöd. Landet är på väg mot fred. Flyktingarna kan börja återvända – precis som nu sker i Irak. CIA:s största terrorprojekt under efterkrigstiden ISIS – har misslyckats. Stackars alla rädda människor i den förljugna västvärlden. Massmedia i Väst jublar inte åt att kriget är över. Har våra lögner fastnat i våra förljugna strupar?

De ”lättlurade tvåfotingarna” är inte lika lätta att lura längre. Hundratusentals tvåfotingar har börjat tänka. När vi vaknat är terrorns epok över.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Hundratusentals tvåfotingar har börjat tänka! När vi vaknat är terrorns epok över!

 1. Olle Gill skriver:

  Ha, ha, ha,…jaha!?
  Förvisso har Du troligen rätt i vissa saker,..om ditt och datt gällande terror och styrandet av den samma, d v s endera Ryssen,..eller Amerikanen (USA),..Naturligtvis är all Satans terror för jävligt men tydligen svårstoppad. Men för Sveriges räkning i all matematik, så står vi inför en ekonomisk
  katastrof och ett kränkande mot den inhemska d v s urbefolkningen i Sverige,..ja det finns faktiskt
  Svenskar i ordets verkliga mening,..som under ca 100 – 120 år byggt upp detta land i såväl materialistiskt och kontant ekonomiskt (statskassa)..Ämnat för befolkningen och dess sociala trygghet. Helt plötsligt upphör utlänningslagar, pass och identitetskontroller, lagar som ska styra
  mantalsskrivning, uppehållstillstånd, vem har rätten till totalt socialt skyddsnät inom Sverige mm.
  Helt plötsligt skall svenska folket acceptera en mer lik invasion, än flykting mottagning. Acceptera
  Samhällsförändringar i brott och straff, religioner med förtryck som styrmedel, kriminella ligor som
  härjar med massmördande, Poliser som inte offentliggör den verkliga brottsligheten för rädsla att
  skapa rasism, bostadsområden som härskas av kriminella och religiösa avarter, Pojkar som kallas
  barn trots sin verkliga ålder vilka dessutom får kosta samhället ca 2 100 kr/dag mm, mm. Ja då var
  det slutklämmen,..trots dessa påpekanden som är bara toppen av allt elände; SKA VI SVENSKAR
  TVINGAS ATT GILLA DETTA,…OM INTE SÅ ÄR VI RASISTER???????
  Öppnandet av våra hjärtan och dess resultat visar sig mycket snart,…Ett fruktansvärt slöseri av
  statskassan pågår utan dess like,..och i all villervalla påtalar dessa politiker att Svenskarna blir allt
  äldre och därmed kostsamma för statskassan,…!!!!????
  Här har vi stora bekymmer att börja med,..
  Från en argsint Hälsing
  O A G

  Gilla

 2. Sofia skriver:

  Olle Gill gillar jag 🙂

  Gilla

 3. Pingback: Mer Kunnskap. | Petra og Ole Fjærberg

 4. Hans Nilsson skriver:

  Det påstås att arbete ger hälsa och välstånd men oftast inte till dem som utför arbetet utan mest till dem man arbetar för dvs staten och arbetsgivaren. Skönt är att man snart är en före detta bidragare av stora mått till systemet.

  Gilla

 5. Sofia skriver:

  Det finns hopp om det svenska folket, trots allt 🙂 🙂 🙂

  NAMNINSAMLING FÖR VIDÖPPNA GRÄNSER

  Gilla

 6. Janne D. skriver:

  Att arbeta åt sig och sina grannar/vänner med meningsfulla saker har inget med anställning att göra, det ena är upplyftande och det andra är enbart destruktivt oavsett om anställda inbillar sig att dom gör nåt viktigt som att städa en banklokal eller toan på riksdan.

  Snart så kommer majoriteten att inse att låtsaspengar pappers/digitala är värdelösa att stoppa i grytan när magen knorrar , däremot så är morötter, fisk och älgrumpa betydligt mumsigare att inmundiga, kruxet kan vara att det än så länge saknas appar som tillhandahåller dessa smaskiga ingredienser, utan det behövs gammeldags/analoga kunskaper för att bärga dessa ingredienser.

  ps. Vegan är ett gammalt indianskt ordspråk för usel jägare Ughh ds.

  Gilla

 7. Jan Robertsson skriver:

  Fasen, ta bort mitt tidiare inlägg, blev fel: Här är den rätta trailern för dokumentären
  ”Ukraina – revolutionens mörka sida”. som kommer visas på SVT2 1-2 maj

  Gilla

 8. Sofia skriver:

  VIKTOR ORBÁN – VÅRT ENDA HOPP?

  Gilla

 9. Hans Nilsson skriver:

  Vi får verkligen hoppas på att det snarast framträder någon person i vårt land av Viktor Orbans kaliber. Det är en lisa för själen att höra Orban tala. När jag vid valet 2010 började rösta på SD och även blev medlem hoppades jag starkt på Jimmie Åkesson och hans mannar och kvinnor. Men tyvärr visar det sig att SD har inte vad som krävs för att få landet på rätt köl igen. Det är något sjukt inom SD när tom Åkessons egen svärmor har valt att lämna partiet.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Hans: SD är kontrollerad opposition. Ett kapat parti. Det finns inget hopp. Dessvärre. Allt kommer att rulla på och våldet öka. Det är nog bra att lagra lite varor.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.