Ingvar 90 år! Grattis! Kamprad handlar sina kläder på loppis! Heja!

Ingvar KampradIdag fyller Ingvar Kamprad 90 år! Måste hinna gratta världens bästa entreprenör innan dagen är över! Ingvar Feodor Kamprad, född i Pjätteryd i Kronobergs län, är en svensk entreprenör och grundare av möbelkedjan Ikea. Han är numera bosatt på en gård i Stenbrohults socken i Älmhults kommun. Han har flyttat hem till de sina! Härligt!

Grattis på dagen Sveriges genom tiderna bästa entreprenör! Tjänar man mycket pengar får man i ankdammen Sverige utstå spott och spe. Det har Ingvar stundtals fått göra. Han har fått mycket skit i avundsjukans land. Lågvattenmärket nummer ett var när Aftonbladets Jan Helin (då Karlsson) tog med sig en kvinnlig journalist och åkte ner till Kamprads vingård i Frankrike. Sen blev det snaskande artiklar om hur eländigt det var där för dom anställda o s v. Fy farao! Vilket fake för att sälja lösnummer och sänka Ingvar.

Såg en intervju inför 90-årsdagen. Den var bra för där säger han att han tycker att man ska vara rädd om naturen och återbruka så mycket som möjligt. Själv handlar han sina kläder på loppis! Heja! Det gör jag med. På senare tid tonade Kamprad fram som en hipster med bockskägg och snusnäsduk runt halsen. Alla vill ju förnya sig. Grattis en gång till på 90-årsdagen Ingvar Kamprad! Och tack gode gud för att du inte håller på och förgiftar och förstör människorna med vaccin och genmanipulerade myggor som Bill Gates gör!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Ingvar 90 år! Grattis! Kamprad handlar sina kläder på loppis! Heja!

  1. Lars Lindeberg skriver:

    Det som slår mig omedelbart är devisen ”Den Gudarna älskar dör ung”! Sist jag läste om den var i Fritjof Nilsson Piratens berättelse om en ung man som skulle ta hand om begravningen för en rik tant!
    Snål så att hon fes i motvind för att dra nytta av lukten!
    Nog är det slående alltid!
    ”Den Gudarna älskar dör ung”!

    Gilla

  2. Lars Lindeberg skriver:

    Glömde skriva kärringen blev över 90 år gammal!

    Gilla

  3. Sofia skriver:

    Ingvar Kamprad är en underbar människa!
    Nästan så man undrar: ”Finns han på riktigt?”

    Gilla

  4. Sanningsälskare skriver:

    Grattis Ingvar!
    Du har gett 100-tusentals, om inte miljoner människor jobb och inkomst och gett människor möjlighet att möblera sina hem och hus fint och funktionellt, till fantastiskt låg kostnad. Du är värd att aldrig mer behöva betala ett öre till i skatt till alla missunsamma och avundsjuka avskum som härjar och förgiftar vårt land. Jag önskar alla dessa missunsamma och avundsjuka människor allt ont!
    När du var ung arbetade du hårdare än de flesta, var hederlig och svor dig till den finaste ideologi som finns och som är så förtalad av de satans lögnens hantlangare som nu härskar vår värld. I ditt hjärta har du säkert aldrig övergett sanningen, det goda och det rätta.
    Ett fyrfaldigt leve för Ingvar, – han leve!
    Hipp, hipp. Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

    Gilla

  5. maykiwi skriver:

    Såg ett undersökande program om koncernen IKEA för några år sedan. Det var inte så särskilt mycket svenskt kvar i de bolagen, och skatterna till Sverige har tydligen försvunnit på vägen. Jag tror man behöver syna IKEA mycket mer när det gäller deras miljöarbete. De lär ex. hugga ner urskogar i Ryssland för sina billiga träprodukter. Men visst en riktigt stor entrepenör är han verkligen.

    Gilla

  6. Helena Palena skriver:

    Kamprad har gjort alldeles rätt! Skatta i Sverige! Ja, herregud! Vill man betala 80 procent i skatt så ska man göra det. Vi är det mest pungslagna folket i världen. Säger bara grundavdraget!

    Gilla

  7. Maja Dacke skriver:

    Kamprad är en förebild för bl a oss smålänningar. Vi som är sparsamma – inte snåla som många ‘spissmunnar’ (ord på skånska alltså) vill kalla oss.
    Vi har lärt oss att hushålla med våra resurser och inte ödsla något på ingenting som man gör på andra ställen. Därmed är vi också djur- och miljövänliga av naturen och av ohejdad vana.
    Lappa och laga!
    Varför handla på loppis innan kläderna faller av oss? Sådan lyx! Man är väl ingen spissmunnad shoppoholic heller!
    Varför köpa gigant-TV när innehållet är så uselt och propagandistiskt? Och alla andra hjärnförstörande prylar och …
    Hurra för Kamprad!

    Gilla

  8. Sofia skriver:

    MSM i Sverige har kastat mycket skit på Ingvar Kamprad/IKEA, orättvist.
    ” – – – – ” varit tyst om de verkliga bovarna…

    Gilla

  9. Hans Nilsson skriver:

    Jag grattar i efterhand. 80% i skatt är mer än sjukt.

    Gilla

  10. sommar39354volvo skriver:

    GRATTIS INGVAR KAMPRAD PÅ 90 års -dagen och din skapelse världsföretaget IKEA!
    Ingen mer än du skulle kunna göra om det som du har gjort, man frågar sig, hur har du burit
    dig åt Kamprad? Som har börjat med två tomma händer vid köksbordet som konstruktör!
    – Länge Leve Ingvar Kamprad : Hurra, Hurra, Hurra, Hurra !

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.