Är Snowden och Zuckerberg kusiner! Se så Mark svettas!

Vi lever i en sjuk värld! Folk springer omkring på marken i olika länder för att make ends meet! Det är en struggle utan like. De har partier och håller val. Tror sig leva i en demokrati! Men tänk om det hela är riggat! Tänk om det finns en osynlig hand som styr allt och alla! Tänk om! Om man tänker så och inser att makten följer en plan då förstår man instantly vad som pågår när det pågår! Och har sen makten media med sig så lever vi ju verkligen i ett Nord-Korea av rang! Hela högen! Visst är det väl för jävligt!

Tänk om Snowden är med i leken! Det går rykten om att Zuckerberg och Snowden är kusiner! Tänk om allt är gjort för att förvilla oss! För ville makten med sina resurser döda Snowden så vore han goone för länge sen! Och Assange! Ja, hur är det med honom tro?

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Är Snowden och Zuckerberg kusiner! Se så Mark svettas!

 1. Helena Palena skriver:

  Här säger de att de båda är CiA-agenter och att de snott idén från den sanna Snowden.
  http://www.secretsofthefed.com/meet-real-snowden-john-mccarthy-jullian-assange-snowden-cia-mossad-assets/

  Gilla

 2. Rune skriver:

  ”make ends meet! Det är en struggle utan like”. ” då förstår man instantly vad som pågår” ”så vore han goone för länge sen!”
  ————————–
  Detta måste en svenskamerikan av den gamla stammen ha författat. Det allvarliga i artikeln får en komisk prägel av detta språk.

  Gilla

 3. hanundertrappen skriver:

  Tja, vem vet. Kan bara säga att nästan inget förvånar mig längre. Allt känns mer och mer som om man är inne i filmen ”the Matrix” eller kanske i ett av Simpsons halloween avsnitt?

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Rune: Har nog bott för länge i USA! Men visst är hela tillställnigen komisk!

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Hanundertrappan: Och det är nog det som är meningen! Det kanske är dikten som i själva verket är verkligheten!

  Gillad av 1 person

 6. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Att saker och ting styrs bakom kulisserna så att ”packet, massan, plebejerna, valboskapen, gräsrötterna” inte ska fatta vad som sker i det som synes ske är en REALITET som de allra flesta inte förmår, eller snarare inte VILL, ta till sig är ett faktum när man själv har haft tillfälle att se hur det går till bakom kulisserna.

  Ett gammalt ordspråk säger ju att ”Det finns ingen som är så blind som den som inte VILL se!”

  Jag fick en sorts ”elddop” då jag efter lumpen åkte ner till Kongo med den svenska FN-bataljonen 1963 och var där i 8 månader. Eftersom jag hade studentbetyg i franska så fick jag delta i de mest skiftande sammanhang och möten mellan olika kontrahenter. Den första tiden var rätt omskakande eftersom inget man lärt sig om världen i skolan stämde. Det finns en parallellvärld
  som de flesta aldrig kommer i kontakt med under sin livstid, och därför saknar förmåga att ta till sig eftersom det allvarligt skulle skaka deras bild av tillvaron.

  Kongo efter mordet på Dag Hammarskjöld var en surrande bikupa av aktörer som bakom kulisserna strävade att överta kontrollen av landets oerhörda rikedom på värdefulla naturresurser. Dessa hade exploaterats privat av det belgiska kungahuset under senare hälften av 1800-talet och fram till 1908 och hette då Kongostaten. 1908 övergick området till att vara koloni under Belgiskt herravälde och en mängd multinationella gruv- och råvaruaktörer fortsatte att plocka ut omätliga rikedomar ur landet, allt under det att befolkningen/kongoleserna släpade sig fram i armod och okunnighet om hur det förhöll sig.

  1960 när så ”frigörelsen” skedde så startade genast ett inbördeskrig då olika aktörer tävlade om att ta befälet över landet. Mineral- och kapitalkretsar skapade en egen statsbildning av provinsen Katanga, med en marionettpresident, Moise Tshombe. Staten fick en arme och ett flygvapen!! där officerarna var vita legoknektar från olika länder som åkte runt och deltog i krig och revolutioner där dom tjänade den som betalte mest. Trupperna var infödda som inte hade en aning om politik. FN:s insatser omintetgjorde emellertid denna stat som återgick under regeringen i Leopoldville (sedermera Kinshasa).

  Men redan 1960 hade CIA och Mossad ”dammsugit” landet på unga intelligenta kongoleser som vid skiftet 1963/64 återkom som USA- och Israelutbildade militärer och poliser. De tillträdde genast under den som då blev president för hela Kongo och i förväg hade bearbetats för att bli en lydig hantlangare åt det MYCKET mäktiga gäng som leder många länder bakom kulisserna.
  Det fanns alltså redan då FN lämnade Kongo en infrastruktur för det globala kapitalets ledning och kontroll av detta enorma land, och denna struktur är intakt även idag, mer än femtio år sedan den skapades.

  En grupp av våra åldrande veteraner gjorde för ett par år sedan en resa till de trakter där vi
  verkade, och ett halvsekel senare såg det LIKADANT UT I DESSA TRAKTER SOM DÅ VI VAR DÄR! När deltagarna redogjorde för sin resa vid vårt årsmöte så speglade både bilder och berättelser den beklämning och sorg som infann sig vid anblicken av ett RIKT land som under
  ett halvsekel ”konserverats” i samma skick som i början av 1960-talet.

  Något senare i livet blev jag inlurad i ordenssällskap som jag lämnade då jag begrep att de ingick i ett internationellt nätverk som arbetade för en liknande global kontroll av nationerna som jag med egna ögon såg under FN-tjänsten. De flesta människor som kämpar med sitt livspussel, och inte minst sitt ofta betungande ränteslaveri numera, har ingen erfarenhet av hur det går till i ”de högre divisionerna”. Det gäller speciellt bank- och finanskretsar som skor sig omåttligt på de system som nu finns i de flesta länder. Tyvärr orkar ingen ”vanlig människa” forska eller rota i dessa förhållanden, och när skulle de i så fall hinna i sitt redan pressade livspussel?

  Vi har en rad svenska högt uppsatta personer som jobbar för en globaliserad värld. En av de mera frispråkiga är adelsmannen Carl Bildt med sina starka positioner i Bilderberggruppen, The Trilateral Commission och The Committee of 300 – alla som samverkar inom globalisternas agenda. Klicka fram dessa organisationers medlemslistor eller deltagarlistor och se att här finns inga ”demokratiska” blåbär! Reinfeldt fick nyligen en anställning hos storfinansen som tack för sitt landsförräderi, och Löfven har strama tyglar från de som drar i trådarna. En sak som påverkar
  viljan att tjäna andra än det folk man valts att representera finns bra uttryckt i det klassiska arabiska ordspråket. -”Det finns ingen mur så hög att inte en guldlastad åsna orka hoppa över den”.

  Beträffande den mångårige mullvaden Carl Bildt så bör ni googla på: Carl Bildt tal om The New World Order så får ni se och höra hur han redan 22 Februari 1992 kraftfullt agiterade för Den Nya Världsordningen i ett tal hos sina Herrar i USA och pläderade för att denna nyordning snarast borde införas.

  Det är detta som pågår NU i full fart, greve Coudenhove-Kalergis Pan-Europaplan har hunnit en bra bit på väg, och ingen varken begriper detta eller försöker motverka den. Okunskapen och flatheten kommer att ge våra barn och barnbarn en mycket grym framtid. Nyligen har en bok kommit ut som heter ”Västs mörka hjärta” av Kristoffer Hell och i den finns högaktuelll information om vad som pågår. Läs speciellt kapitlet ”EU som rasbiologiskt experiment” på sid. 155 om hur Europa i framtiden, utan nationalstater men under EN ledning, ska se ut och befolkas.

  Gilla

 7. Sofia skriver:

  Jan-Ola Gustafsson = verklig professor

  Gilla

 8. Maja Dacke skriver:

  Och vill/kan någon förklara vad som menas på denna sajt?

  http://www.deagel.com/country/Sweden_c0192.aspx

  Gilla

 9. Sofia skriver:

  @ Maja
  ”Forecast 2025” är mycket määääärkliiiig!!!!

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Maja och Sofia: Nej! Inte alls märkligt! Googla på Georgia Guidestones och se första punkten. Det ska bara finnas 500 miljoner på jorden. Så då måste dom ju börja med att förgifta folk via medicin och vaccin. Men det är klart! Det kanske inte alltid går så bra för dom onda heller. Så prognosen kanske ine håller.

  Gilla

 11. Maja Dacke skriver:

  Helena: Här har pågått detta med medicin och vaccin mycket länge. Lägg därtill felmedicineringar och felbehandlingar och det som pågår i övrigt inom vården – allt från att svälta beroende gamlingar till att sänka pensioner, Plus ställningstaganden i politiska sammanhang vad gäller äldre som ska bort.

  Genom att förgifta vår miljö på olika sätt – mat, vatten, luft … …

  Här i södra delarna har det varit ett märkligt väder senaste veckan/veckorna – plötslig dimma, oftast em och kväll, som lika plötsligt upphört på natten. Tjocka moln som har dolt det som pågått ovanför eller klar himmel som rutats in som ett stort luffarschacksbord … …

  Hade jag haft en stark ficklampa skulle jag undersökt luften i den tjocka dimman som fallit ner. Jag har nämligen sett videor från geoengineering.org där innehållet i ‘dimregn’ kunnat filmas … … Vi ligger lite efter amerikanerna, ty detta fenomen är gammalt (ca 20 år) i USA men nytt här.

  Så 4 milj (av 500) ska få finnas kvar här i landet? Ganska mycket egentligen. Hälften av dem är möjligen de ‘nya svenskar’ som kommit de senaste 35 åren … eller inte. Borde vi inte varna dem som tar sig från de solklara himlarnas länder till våra dimmiga?

  För övrigt är det väldigt många etniska svenskar som redan drabbats av både det ena och det andra å hjärnans område. Tillhör vi här i bloggen dem som hittills klarat oss bättre? Men jag har märkt i min omgivning … …

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Maja: Ja, jävlar vad dom sprutar. Men enligt myndigheterna är det ingenting! Oh, nej! Så man kan ju säga att dom redan tagit över och äger oss och allt. Ja, 4 miljoner! Hur många är svenskar tror du? Det går fort nu. De föder många barn och det gör inte vi.

  Gilla

 13. Sofia skriver:

  SOROS SKA KONTROLLERA RÖSTNINGSFÖRFARANDET!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.