Vill du lämna dårhuset Sverige? Här finns bästa råden!

Cypern.

Cypern.

I ett tidigare inlägg skrev jag om Lena Holfve som bor utomlands stora delar av året. Hon vistas på Cypern och i Kerala i Indien. Hon har nu startat upp en ny hemsida – Emigrera från Sverige – där man får bra info om hur det är och vad som gäller. Kan behövas med tanke på vad som hände Greta G  som vistades i Frankrike och hennes kamp mot Försäkringskassan. Holfve skriver:

”Nu är vi framme vid (slutsatsen) emigrera.com som kommer att ha sitt fokus på att flytta ut, och jag presenterar två bra alternativ, och som jag känner väl; Kerala i Indien och norra Cypern. Men man ska veta vad en av mina indiska ”Guds söner” säger:
– Kerala är inte Indien!

Jag själv är fortfarande skriven i Sverige, och har ”väsentlig anknytning”, för att tala Skatteverkets språk, och ska man flytta ut får man inte äga någon vinterbonad fastighet i Sverige t ex och det är förmodligen det enda landet i världen som inte tillåter något mer. Det är ofta på det viset att vi är de enda i världen, och det normala håller på att bli onormalt och vise versa.”

På hemsidan kan man botanisera bland rubriker som:

VI HAR TAPPAT VAD SOM ÄR NORMALT
EKOBY PÅ NORRA CYPERN
POLISUTREDNING
JAG GILLAR DET
DET TOG TID
UTVISADE PÅ LIVSTID
KRIMINALITETEN ÄR MYCKET LÅG
VÄGEN TILL AFFÄRER I INDIEN
VISA
OM LENA & BLOGGMÅL
DIN START I INDIEN!

Det är många som lämnar Sverige. Beror förmodligen oftast på invandringen. Det är nog som att när det blir för många invandrare i en förort då flyttar svenskarna. Sorgligt men sant! Ska man lämna Sverige och vill komma tillbaka 0ch få del av bidrag o s v är det bäst att sätta sig in i vad som gäller! Men å andra sidan hjälper inte alltid det med tanke på vad som hände Greta G! Sen moral: Man kan inte lita på någon! Inte ens myndigheterna. Tänker på en kvinna med sjukpension som fick kasta sig hem från Indien hastigt och lustigt eftersom FK annars tänkte dra in hennes sjukpension. Följden blev att hon landade i Sverige häromdagen utan ytterkläder och höll på att frysa ihjäl på flygplatsen. Så kan det gå när haspen är på!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik, Tips! och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Vill du lämna dårhuset Sverige? Här finns bästa råden!

 1. Vickan skriver:

  Man ska inte fly. Man ska stanna och kämpa. Vad är det Jonatan i bröderna Lejonhjärta säger om folk som inte stannar och slåss?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Små lortar! Men vad ska pensionärer göra som inte klarar sig i Sverige. Det är billigare att leva i Indien och på Cypern t ex.

  Gilla

 3. Sigvald Dalaholm skriver:

  Kerala är fint. De är kända för naturmedicin. Tyvärr är de inte lika goda ekonomer.

  Gilla

 4. Jag bor själv i Alanya, Turkiet sedan två år tillbaka. Sjukpensionär och politisk flykting! 😉
  Jag är intresserad av den där eko-byn på Cypern och skulle gärna besöka den någon gång.
  Dock kommer jag det närmaste året att bo i ett hippiekollektiv i Spanien.
  Friköpt land med 4-500 sköna människor nära Orgiva i södra Spanien.
  Tveksam till om jag någonsin återvänder till Sverige. Landet lär ju knappast existera om några år.

  Gilla

 5. LH skriver:

  Äldre kan slåss via ordets makt för vi är inte speciellt stridsdugliga och kan inte leva på våra ppensioner.

  Gilla

 6. Hans Nilsson skriver:

  Jag håller med Vickan man skall stanna och slåss. Alla vi som är över 20 år SKALL göra allt som står i vår makt att återställa det som VI genom våra egna beslut varit med om att rasera. Jag har varnat för detta förfall sen 1975 nästan helt för döva öron och tunnelseende ögon. Jag har inga ungar att skämmas inför men det finns någon miljon svenskar över hela vårt avlånga land som skall ta sig en allvarlig funderare om deras fattade beslut var väl igenomtänkta med tanke på deras barn ock kanske barnbarn. Det finns en professor Lars Trädgård som nästan varje dag talar på SVT om samhällskontraktet som Sverige är uppbyggt kring gör din PLIKT kräv din RÄTT. Jag har efter 47 år i arbetslivet gjort min del PLIKTEN nu återstår att kräva min RÄTT. Denna RÄTT kommer jag att börja utkräva 160901. Jag är född i landet och tänker också dö här allt annat är otänkbart.slut

  Gilla

 7. Sofia skriver:

  Lite humor…

  Gilla

 8. hanundertrappen skriver:

  Själv hade jag nog skrivit såhär: Man kan inte lita på någon. I synnerhet inte på myndigheterna. (istället för ”inte ens på…”) En väldigt trevlig och läsvärd blogg har du:-) Framförallt modig och rakt på sak.

  Gilla

 9. Lasse skriver:

  När haspen ÄR på?? Tänk då när den, enl talesättet, inte är på?😝 ”Sen moral?!” Jaha, här brukar vi väl tala om ”sensmoral”? Slutligen; ”Och få del av bidrag osv…” oj, detta känns verkligen svenskt…

  Gilla

 10. muhammed skriver:

  ormet ormet kryper,,,muhammed, muhammed, muhammed

  Gilla

 11. Eva Fatima skriver:

  Ja, nu när man som muslim inte går säker på gatorna i Sverige, på grund av allt som händer mot muslimer. Även om jag är helsvensk så känner jag mig orolig av all hets. Vart ska jag ta vägen….inte helt lätt, tyvärr. 😶

  Gilla

 12. Alibaba skriver:

  Fatima? Du är inte Svensk du är rasförädare.

  Gilla

 13. Herr Fallac skriver:

  Om man ska bolla förslag på migration. Vad sägs om Österbotten? Jag är norrlänning. Jag kan leka med tanken, att om det uppstod på ömsesidig förälskelse mellan mig i en kvinna från Österbotten, skulle jag flytta med henne. Det positiva är svenskt klimat och en del svensktalande?

  Åt andra sidan. På tal om Sverige och faktorer som skulle få oss att migrera. Jag har sett en svenska för invandrare-klass som har gett mig hopp. Bara en hijab i hela klassen. Med andra ord, inte alla migranter kommer från super konservativa, super religiösa delar av världen. Jag vet naturligtvis att jag nu låter fixerad vid islam (la religion la plus con). Tyvärr känns det konstigt att ha växt upp i ett av världens mest sekulariserade länder, bara för att som vuxen bo i ett land med ett stort inslag av en religion med så mycket makt, så mycket förtryck och så stort våldskapital.

  Sedan har jag en del mindre roliga anekdoter från mitt eget liv som involverar muslimer. Samtidigt som jag naturligtvis har minnen om hur kul det kan vara ha personer med många olika bakgrunder omkring sig. Jag tycker inte vi ska förneka det kan vara kul med bekanta från hela världen. Att Sverige under lång tid har haft en destruktiv, dysfunktionell asylpolitik, som inte varit förankrad i verkligheten är en annan sak. Och egentligen skulle jag bara bolla förslaget att flytta till svensktalande delar av FInland.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.