Bankeliten satsade på Hitler med målet att upprätta fascistiska diktaturer och krossa Sovjet!

Kanske Hitler var rätt person att skapa ett rike som kunde knäcka Sovjetunionen. Den rika bankeliten i väst gjorde till slut valet – att satsa allt på Hitler, skriver Brage Norin- fysiker och kinakännare.

Målen:
1): Upprätta fascistiska diktaturer i Europa
2): Krossa Sovjetunionen

Allt gick vägen – från början

Fascistiska regimer tog över många länder i Europa. I norr tillsattes marionettregimer på kort tid både i Norge och Danmark. I söder var Spanien och Italien redan under fascistiskt styre. Frankrike kunde inte stå emot länge. En marionettregim var redan klar att ta över makten. Miljoner fransmän hyllade Vichyregimen. Den politiska kartan i Europa ändrades på nolltid. Nästan hela Europa samarbetade villigt med Hitlertyskland.

Så var det dags för det avgörande slaget – operationen Barbarossa.
Över tre fjärdedelar av alla tyska divisioner sattes in i sin huvuduppgift – att krossa Sovjetunionen. Men snart fastnade general von Paulus med hela sjätte armen i Stalingrad. Krigsläget var på väg att vända. Sovjetunionen hotade att krossa hela den tyska armen. Detta förändrade det historiska pusslet på en gång.

USA gick med i kriget
Goda råd var dyra. USA måste ta det historiska tillfället att bli en militär supermakt – eljest tar Sovjetunionen över hela Europa. Militära bedömningar visade att Röda armen förmodligen skulle knäcka den tyska armen. Stalingrad blev en vändpunkt i det andra världskriget. USA drogs in i kriget. Det fanns inget val. Nazityskland måste nu i stället krossas. Genom att driva ut tyskarna från länderna i Västeuropa skulle Europa läggas under amerikanskt herravälde. Detta var den enda möjliga politiska väg att vandra för USA. USA skulle bli Västeuropas ”befriare”.

DET KALLA KRIGET
Europa delades i mitten och kriget mot Sovjetunionen gick över i en kall fas – det kalla kriget. Propagandakriget varade i månader och år. Det fortsatte i flera årtionden – men till slut inträffade en historisk överraskning.

Sovjetunionen krossades inte militärt, utan av Coca-Cola och rockmusik.
Segern överraskade fullständigt de militära tänkarna i Pentagon. Det dröjde inte länge innan oligarkerna tog makten i Ryssland – de rövare som skulle dela Rysslands oändliga tillgångar med de stora amerikanska bolagen. Det firades stort på Wall Street. Men precis som så många gånger förr i historien togs segern ut i förskott.

Putin kastade tärningarna där väst inte kunde se dem – någonting dramatiskt inträffade.
Plötsligt reste sig den ryska björnen och det begärliga bytet – det största i USA:s historia – försvann ur greppet mitt framför ögonen på Wall Streets bankirer. USA chockades. En djävulsk hatkampanj drogs igång av CIA och alla allierade stater. Putin blev den stora djävulen. Massmedia i hela den så kallade ”fria världen” gick till stormangrepp mot Putin.

En ny krigsplan växer fram
1): Skär av Västeuropa från Rysslands naturgas – först i söder därefter i norr.
2): Flytta fram de militära positionerna. Ukraina blir en nyckelsatsning.
3): Störta Syriens regim och tillsätta en amerikansk marionettregim.
4): Led fram gasen från Qatar genom Irak och Syrien till södra Europa.
5): Förse Tyskland med gas från söder. Lägg ner Nordgasledningen.

PRECIS ALLT HAR GÅTT ÅT HELVETET FÖR USA
* Tyskland och Frankrike gjorde upp om fred i Ukraina med Ryssland. USA ställdes helt enkelt åt sidan.
* Putin lovade snällt i FN att hjälpa väst med att bekämpa ISIS. Hela den förljugna Västvärlden chockades.
* Syrien befriades snabbt från tiotusentals ISIS-legosoldater av den syriska armen med ryskt flygunderstöd.
* En gigantisk historisk lögn avslöjades. USA:s enorma satsning på ISIS avslöjades inför hela världen.
* USA:s anseende störtdyker i nästan hela världen. Den förljugna västvärlden fortsätter att ljuga.
* USA:s allierade Turkiet, Israel och Saudiarabien sattes i skamvrån.
* Putin blev hela världens hjälte – en rysk triumf utan like.
* Iran slapp så småningom ut ur CIA:s mördande grepp.
* Israel, Turkiet och Saudiarabien börjar gå sina egna vägar.

Det går inte att tänka sig ett större amerikanskt utrikespolitiskt fiasko. Precis allt har gått fel. Men att händelser skulle inträffa som för alltid skulle förändra världen var helt oväntat. Den värsta av alla tänkbara mardrömmar för USA blev verklighet. Öst sluter sig samman.

ALLIANSEN KINA, RYSSLAND OCH INDIEN
Närmare tre miljarder människor i öst börjar dra åt samma håll. Ingen kraft i världen kan stoppa skeendet. Återigen måste CIA lägga om sitt pussel. Drömmarna om att behärska hela världen kom av sig. En ny strategi växer långsamt fram. Västeuropa måste till varje pris knytas samman med USA politiskt, ekonomiskt och militärt. Om Västeuropa och USA inte sluter sig samman faller den amerikanska supermakten i graven. Det är bara att konstatera att Donald Trump har rätt – ”det är två sheriffer i stan”. USA kan inte besegra öst. USA måste acceptera detta. Slaget om Västeuropa får nu högsta prioritet. Nu måste Sverige och Finland med i NATO – det är bråttom.

ETT FULLSTÄNDIGT KAOS BRYTER UT
Ärkefienden Iran attackeras inte av USA. Total desperation griper Israel och Saudiarabien. Saudiarabien öppnar oljekranarna på vid gavel. Nu djävlar ska Ryssland och Iran knäckas ekonomiskt. Turkiets nationella agenda tar över. Ett kalifat under turkiskt styre hägrar. Flera års enorma CIA-ansträngningar att ta över Syrien och norra Irak – för att bereda marken för gastransporterna från Qatar till södra Europa slås i spillror. USA:s, Israels, Saudiarabiens, Qatars och Turkiets storsatsning på ISIS grusas på nolltid. Värden för flera hundra miljarder dollar bombas till smulor. Hela den gigantiska organisationen för att stjäla oljan från Syrien och Irak bombas sönder och samman. ISIS tiotusentals legosoldaterna flyr åt alla håll. Syrien får snart fred. Flyktingarna kan börja återvända.

TOTALT KAOS UTBRYTER ÄVEN I USA
Donald Trump vräker ur sig beskyllningar mot alla håll och kanter. Alla anklagar varandra för att indirekt stödja ISIS. Ingen törs säga sanningen att ISIS var USA:s största satsning i modern amerikansk historia. Idén med Kalifatet var genial – men Putin förstörde allt. Wall Streets vampyrer stormhatar Putin. Problemet är att Putin har blivit så respekterad i nästan hela världen, att det inte längre är politiskt gångbart att hetsa mot honom. Till och med i det förljugna Sverige avtar hatkampanjen i massmedia. Förvirring utbryter. Finns det några framkomliga vägar?

EN SUNNITISK STATSBILDNING I NORRA IRAK – EVENTUELLT ÄVEN EN KURDISK STATSBILDNING
Men då faller stödet från Turkiet. En kurdiskt statsbildning som gränsar mot Turkiet är värre än att gränsa till helvetet för en majoritet av turkiets politiker. Erdogan är rasande. Netanyahu är rasande. Det saudiska kungahuset är rasande. Fullständigt kaos utbryter.

Oljekriget börjar skapa statskollapser runt om i världen. Venezuela och Nigeria står inför en akut statskonkurs. Hela det ekonomiska systemet som styrs av USA hotas. Oljekriget som skulle knäcka ryggen på både Ryssland och ärkefienden Iran – får andra effekter än som avsågs. När blockaden mot Iran hävdes började oljeinkomster strömma in i Iran. Kina och Ryssland och Indien stärker nu mycket snabbt banden till Iran. Iran omfamnas även av europeisk business. Västeuropa tecknar massor av nya affärsförbindelser med Iran. Historiens vingslag sker snabbt.

USA TAPPAR GREPPET OM VÄSTEUROPA
Flyktingströmmarna från USA:s slaktplatser i Libyen, Irak, Syrien och Afghanistan paralyserar hela EU. Europa börjar splittras. Hela södra EU går mot kaos. Välfärdssystemen bryter samman. Bostadsbubblorna briserar i land efter land. Euron hotas av kollaps. Italien och Spanien och Storbritannien hotas av nationell splittring. Englands ställning i EU ifrågasätts. Hela EU-projektet är i gungning. De antiamerikanska stämningarna i Europa exploderar i flera länder. EU är politiskt lamslaget.

Samtidigt dras många fler länder i Asien in i det gigantiska projektet – ”den nya sidenvägen”. Mänsklighetens största industriella satsning genom hela historien kraftsamlar nu nästan hela Asien. Allt sker så fruktansvärt snabbt. Man måste skåda skeendet ”von oben” för att kunna hänga med i de historiska svängarna.

Europa har absolut inget val
Antingen dras hela EU med i avgrunden tillsammans med USA – eller så bryter Västeuropa med USA. Det finns inga mellanalternativ. Det militärindustriella komplexet som tog över makten i USA – efter att ha mördat tre tusen amerikaner i New York den elfte september 2001 – har plundrat hela det amerikanska folket färdigt. Wall Streets likmaskar säker desperat ett nytt värdträd – EU. Men precis allt pekar åt samma håll – Europa kommer att vända sig österut. Försöket att isolera Ryssland från Västeuropa håller på att misslyckas. Det av USA beordrade handelskriget mot Ryssland är på väg att avbrytas. Denna helt avgörande händelse inträffar senare i år.

I år 2016 – kommer den stund som alla hela varma människor längtat efter.
Ondskans krafter börjar bli rädda. De som stödde nazisterna flydde över på ”rätt sida” när de förstod vad som skulle hända. Nu strax upprepas samma skeende igen. De i väst som stödde den amerikanska militarismen känner rädsla. De är rädda för ”visselblåsare”. Hur mycket känslig elektronisk kommunikation har de kommit över? Kan jag finnas med på CIA:s lönelista? Kan jag verkligen lita på att ingen pinsam information kommer ut?

Den stenrika eliten i USA som stal allt och lämnade folket att svälta ihjäl har börjar lida av psykisk ohälsa. Bill Gates verkar ha drabbats av rena paranoian. De som börjar förstå att dollarn faller lider av svår ångest. Fler och fler fattar att ett storskaligt inbördeskrig i USA är oundvikligt. Paniken sprider sig bland USA:s politiker.

De grövsta angreppen mot politiska motståndare får journalister att jubla – vilka säljande nyheter för allmänheten. När Hillary Clinton blev kvar på toaletten en minut för länge och inte hann infinna sig i tid för den fortsatta debatten, konstaterade Trump att han visste var hon var. ”Det är äckligt” upprepade han två gånger. Journalisterna skrattade hysteriskt. En normal människa som ser vanvettet blir förskräckt. Hur galna kan människor bli?

Stöd våra landsförrädare i Sverige. Rösta för svensk NATO-anslutning. Fortsätt att kriga för flickskolor i Afghanistan. Ställ upp och bomba med NATO som vi gjorde i Libyen. Kämpa för demokratin även i andra länder i Mellanöstern. Fy fan vilket sjukt land vi lever i. Ondskans hjärntvätt har förvandlat oss till hönor utan förstånd. Stackars alla människor som mist det politiska förståndet.

I år 2016 faller jordens sista militära supermakt USA. Mycket snart får vi jubla. Jag har skrivit detta många gånger tidigare. Det är min inre kristallkula som gång på gång berättat det för mig. Tro mig – min kristallkula misstar sig aldrig. En sanningens ängel kommer att stöta i sin basun. En miljon elektroniska dokument, som avslöjar vad som hände i New York den elfte september 2001, kommer att släppas. Men detta sker först i samband med att inbördeskriget i USA bryter ut.

Människan är inte bara kropp. Vår viktigaste identitet är vår livsande. Vi bör nog tänka lite mera på det enda som betyder någonting – vår ”själ”. I själva verket betyder själen allt. Det finns inget viktigare motto att leva efter än ”Vägen, sanningen och livet”. Sluta leva i rädsla för ondskan. Välj sanningens väg. Var rädd om er själva.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Är fascismen här nu! Polisen går på knäna!

Polisen klarar inte längre av att göra sitt jobb. En starkt bidragande orsak: De kriminella unga männen vid och runt Stockholms central som upptar stora resurser från en redan ansträngd kår.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/stockholm/polisens-larm-vi-gar-pa-knana-nu

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

31 kommentarer till Bankeliten satsade på Hitler med målet att upprätta fascistiska diktaturer och krossa Sovjet!

 1. Helena Palena skriver:

  Lars Lindeberg på Facebook: Lars Lindeberg DET ULTIMATIVA LJUGET FRÅN PARNASSEN!

  US played the most vital role in WW II so vital it secured the communist victory for the future!
  The future we live in today!!!!!
  Franklin D. Roosevelt through the lease act sent stalin a billion dollars. I never knew this. Germany nearly defeated communism in the beginning and the good ole USSA saved the day.
  http://thegreateststorynevertold.tv/…/part-10-stalingrad/
  Roosevelt’s Lend-Lease Act: The Arm and Hammer / Hammer and Sickle Connection
  Your decision, Mr. President, to grant the Soviet Union an interest-free loan to the value of $1,000,000,000 to meet deliveries of munitions and raw materials to the Soviet Union is accepted by the Soviet Government with heartfelt gratitude as vital aid to the Soviet Union in its tremendous and onerous struggle against our common enemy-bloody Hitlerism.
  http://justice4germans.com/…/roosevelts-lend-lease-act…/
  Sword of Stalingrad presented to Marshall Joseph Stalin in Russian Embassy, Tehran, Iran.
  http://www.criticalpast.com/…/65675053430_Winston…
  I can’t believe that you never heard of FDR’s Russian aide program, where do you think the Russians got their arms, from China? We sent entire factories over there in pieces, it was American factories reassembled in Siberia, that built their tanks and planes and heavy artillery. My father was an officer in the US Merchant marine, he was involved with this massive exportation of our technology. Without it, Russia didn’t have a chance. Btw, occasionally American ships were sunk, and survivors made it to shore in lifeboats, none of them were ever returned, they were all sent to the gulag, along with the downed crews of American aircraft. Talk about thankless, the Russians were, and are, filth.
  The Truth About Hitler They Don’t Want You To Know

  http://6millionfairytale.wordpress.com/

  Gilla

 2. Lars Lindeberg skriver:

  NORIN KÖR EN MASSA HALVSANNINGAR OCH RENT LJUG I GOD KOMMUNISTISK ANDA!
  HAN ÄR HELT VÄCK I HUVUDET!
  FÖR DET FINNS INGEN BOT!

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Lars: Helt väck är han väl inte! Han kanske inte har insett vidden av bankirernas ränkspel bakom drapereriet. Men man lär så länge man lever. Bena gärna upp vad som är fel i texten enligt dig istället för att gorma med stora bokstäver! 😛

  Gilla

 4. Hans Nilsson skriver:

  Det blir många timmar vid datorn detta år för att följa utvecklingen i Sverige och världen. Brage Nordin är ett ljus i mörkret. Det är dax att börja förbereda sig för vad som komma skall.

  Gillad av 1 person

 5. Helena Palena skriver:

  Vi kanske ska läsa lite hos Jan Milld:Han gör gedigna genomgångar.

  https://janmilld.wordpress.com/2016/01/03/vilka-styr-oss-vart/

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  Svar till Lars Lindeberg.
  Jag har skådat tillräckligt av svineri i olika kommunistiska diktaturer. Rövslickeri och angiveri är vanligt i alla former av diktaturer. Färgen spelar ingen roll. Men de kommunistiska staterna stoppade även människans behov av att skapa. Alla skulle bli kuggar i ett maskineri, Jag lovar dig Lars att jag att jag inte är ”kommunist”. Om jag är ” helt väck i huvudet” – vet jag faktiskt inte. Det är väldigt svårt att bedöma sig själv.

  SÅ TILL DEN MERA SERIÖSA FRÅGAN OM ANDRA VÄRLDSKRIGET.
  Krig handlar om pengar och världsherravälde. Detta vet nästan alla. Göring träffade mitt i prick när han under Nurnbergrättegångarna konstaterade att segrarna skriver historien. Det var i själva verket de stora inflytelserika bankerna och företagen i USA och Europa som möjliggjorde det andra världskriget. Hitler fångade deras intresse. Hans glödande agitation skulle kunna tända den eld som möjliggjorde ett nytt storkrig. Huvudsyftet med det massiva finansiella stödet till Hitlertyskland var att skapa en krigsmakt som kunde krossa Sovjetunionen. Detta var finanselitens viktigaste mål redan från början. Att krossa Europas demokratier och tillsätta fascistregimer var ett annat viktigt mål.

  Hitler var helt i händerna på storfinansen. Tyskland behövde bränsle. Egen olja saknades. Enorma fabriker för tillverkning av syntetiskt bränsle byggdes av storföretagen. Tyskland behövde gummi – syntetiskt gummi var enda alternativet. Enorma industrisatsningar gjordes. Tyskland behövde kullager. Svenska Kullagerfabriken SKF stod för cirka 80 procent av världsproduktionen av kullager. Hela 60 procent gick till Nazityskland. SKF byggde en ny stor kullagerfabrik i Schweinfurt för att förse nazisternas väldiga krigsmaskin. Allt som rullar behöver kullager. Behovet var enormt.

  Att tro att Hitlers fotfolk skulle klara av allt detta är bara barnsliga naiva fantasier.
  Det var finanseliten i väst – däribland flera världskända judiska bankirer – som byggde upp Hitlertyskland. Även familjen Wallenberg var djupt inblandad. Jacob Wallenbergs bank ”Stockholms Enskilda Bank” hade omfattande affärer med Hitlers Reichsbank. I själva verket var familjen Wallenbergs imperium en av Hitlertysklands viktigaste allierade i Europa. Bofors försåg nazisterna med betydande delar av stål och vapen under nästan hela kriget.

  Även den svenska staten var ansvarig. Svensk järnmalmsproduktion till Tyskland var igång ända fram till att den tyska krigslyckan vände. Gruvorna i Kiruna hotades till slut att bombas av engelsmännen. Vem satt tillsammans med Hitler och Göring vid olympiaden 1936 i Berlin – Gustav Adolf. Detta var inte ödets ironi. Även det svenska kungahuset var anhängare av nazisterna. Gustav V var en stor beundrare av Hitler. DENNA KOMMENTAR FÅR RÄCKA.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Kommentar från Lasse: När det gäller historia skall man vara väldigt försiktig med att framföra sina egna känslor, vilja och politisk hemvist något som om det vore historiska fakta. Låt mig få förklara vad jag menar med följande förklaringar på det som vår vän Brage skrivit ty mycket av det han framför i sin artikel är tyvärr inte vare sig sant eller historiskt korrekt.

  För det första – Tyskland och Adolf Hitler var aldrig Fascister mer än för Stalin. Tyskland och Adolf Hitler var Nationalsocialister. Skillnaden mellan Fascism och Nationalsocialism = följande.

  Fascism = en treenighet mellan; storfinans, storbanker, statsmaktens innehavare. Man har en ledare men han är icke egenmäktig diktator utan han är en del av denna maktgrupp som han företräder.

  Nationalsocialism = en politisk rörelse byggd på något som kallas för ”ledarprincipen” där man har en allsmäktig diktator som personligen bestämmer allt.

  Länder som under 1930 – talet och 1940 – talet i Europa var Fascistiska före, under och efter kriget 1939 – 1945 var följande. Italien före och under kriget. Spanien före under och efter kriget. Portugal efter kriget fram till 1970 – talets slut. Polen före kriget. Rumänien, Bulgarien före och under kriget. Det kan finnas något ytterligare land men det här får räcka för att illustrera Fascismens utbredning i Europa. Men Tyskland var aldrig Fascistiskt.

  Den Tyska socialdemokratin och dess företrädare utropade ofta att vi måste stoppa Fascismen och det de då menade var konstellationen storbankerna och storföretagens hårda grepp över Tysk ekonomi under 1920 – talets slut och de första två åren av 1930 – talet. Men de angrep aldrig Adolf Hitler för att vara Fascist då han var något mycket värre nämligen Nationalsocialist.

  Den Sovjetiska Kommunistiska ledningen med Josef Stalin och den Tyska Nationalsocialistiska med Adolf Hitler i ledningen var två stycken Diktaturer med två ledare med personlig makt över egendom, liv och död. Deras diktaturer började under mitten av 1930 – talet intimt samarbeta med varandra.

  Tyskland hyrde av Sovjet stora markområden för att där träna sin militär då detta var förbjudet att göra i Tyskland efter fredsavtalen från första Världskrigets slut. Tyskland köpte råvaror i mängder från Sovjet ända fram till den 22 juni 1941 då kriget mellan Stalin och Hitler bröt ut.

  Utan den Sovjetiska oljan så skulle Hitlers flyg aldrig haft tillräckligt med bränsle för att attackera England 1940. Bränslet skulle inte heller ha räckt för att invadera alla länder i Europa som Hitler gjorde. Det var den Sovjetiska oljan som gav Hitlers krigsmaskin den styrka den hade 1940.

  Hitlers trupper anföll i september 1939 Polen från väst och Sovjets trupper anföll Polen från öst. Man delade på Polen och Tyskland och Sovjet var bästa vänner. Stalin höll hyllningstal till både Tyskland och Hitler i sitt Sovjetiska rike. Judar som flytt från Tyskland till Sovjet utlämnades tillbaka till Tyskland – hur det gick för dem var att de hamnade i Tyska koncentrationsläger och dog.

  Den Sovjetiska kommunismen var i stort detsamma som den Tyska nationalsocialismen. Men Tyskland har aldrig varit Fascistiskt. Detta är ett faktum.

  Att ett stort krig skulle komma mellan Sovjet och Tyskland om herraväldet i Europa framgick helt klart i Adolf Hitlers Mein Kampf. Han såg det Sovjetiska systemet som underlägset. Men det troliga det som skedde i och med operation Barbarossa den 22 juni 1941 var inte det som var planerat.

  Kriget mot Sovjet utlöstes av det faktum att Sovjets anfall på Finland gick åt pipan för Sovjet. Hitler resonerade då på följande sätt. Att om inte Sovjet enkelt kunde besegra detta lilla land vad hade de då att sätta emot det starka Tyskland. När Tyskland anföll så förlorade också Sovjet allt man hade fram till dess att Tyskarna stod utanför Moskva i november 1941.

  Hur kunde då Sovjets trupper kunna slå tillbaka? Jo detta beror på två orsaker. Den första är en man vid namn Richard Sorge som var spion i Tokyo åt Sovjet och han kunde meddela Moskva att Japan inte skulle anfalla det östra Sovjetunionen med staden Vladivostok. Därmed kunde Stalin överföra 100 divisioner från östra Sovjet till Moskva. Men det verkligt mest viktiga var att USA ställt sig på Sovjets sida och börjar sända enorma mängder med varor av alla typer till Sovjet.

  Under detta II världskrig skickade USA 50 000 lastbilar, 12 000 flygplan, enorma mängder med livsmedel och ammunition till Sovjet via Iran, Murmansk och Arkhangelsk. Tusentals allierade sjömän fick offra sina liv för att rädda Stalin från Hitler när dessa två tidigare kompisar började slåss.

  Amerikanskt smör och amerikanska Jeeps räddade den Sovjetiska krigsmakten och var det som vände kriget till nederlag för Tyskland. Men Stalins ära var för alltid förstörd och han som berömt Tyskland och dess Nationalsocialistiska styre måste hitta en utväg och det var då som Kommunisterna började kalla Tyska Nazister för Fascister. Så var det med det.

  När Tyskland invaderade Frankrike där det fanns ett mycket stort Kommunistisk parti så fick de problem då under våren 1940. Det var så att det Sovjetiska moderpartiet gav sin Franska bröder order om att stödja den Tyska ockupationsmakten i Frankrike. Franska kommunister blev angivare av personer som sa något negativt om Tyskarna, men inte nog med för att Franska kommunister angav Franska Judar för ockupationsmakten.

  Det här varade ju ett år fram tills det att Hitler den 22 juni 1941 anföll Sovjet då ändrades villkoren från Moskva till Paris att de Franska kommunisterna därefter var fiender till det Nationalsocialistiska Tyskland. Så det var Franska kommunister som stödde de Tyska nationalsocialisterna ett helt år, och om detta vill man inte tala om idag. Men så var det.

  Hur det kommer att bli – inte Fasiken vet jag och ingen annan heller för den delen. Men att vi står inför enorma utmaningar det är helt klart. Den som vill försöka förstå måste läsa historia som den var – inte som man tror den var.

  Gilla

 8. Brage Norin skriver:

  DOLDA SANNINGAR OM ANDRA VÄRLDSKRIGET BÖRJAR ÄNTLIGEN KOMMA FRAM.
  Den välkända amerikanska författaren Charles Higham startade ett omfattande detektivarbete om andra världskriget 1978. Han lyckades efter några års arbete lyfta hemligstämpeln på flera historiska dokument. Han fick läsa information som chockade honom. För första gången började sanningar om andra världskriget – som varit dolda under lång tid – komma fram. Dessa sanningar kommer snart att vända upp och ner på historieskrivningen.

  USA:s HANDEL MED FIENDEN.
  Den 13:e december 1941 undertecknade president Roosevelt ett dekret ”Trading with the Enemy Act” – där det beslutades att tillstånd för handel med Tyskland kunde beviljas av finansministern. De känsliga frågorna om ”handel med fienden” delegerades av presidenten. Detta överraskade Higham. Efter år av grävande journalistiskt arbete avslöjades en sanning som först nu börjar skaka världen.

  Krig handlar om pengar och världsherravälde. Detta vet nästan alla. Det var i själva verket de stora inflytelserika bankerna och företagen i USA och Europa som möjliggjorde det andra världskriget. Det var de hägrande vinsterna hos finansvampyrerna i väst som drev fram kriget.
  Ett storkrig i Europa skulle garanterat skapa astronomiska vinster för finanseliten i USA.

  Familjen Rockefeller som ägde Chase National Bank. var världens största finansmagnat vid andra världskrigets utbrott. Denna finansfamilj var Hitlertysklands viktigaste stöd.

  Hör och häpna – en stor del av Rockefellers imperium stod för nazisternas omfattande import av krigsmaterial. Många stora USA-företag etablerade hemliga affärer med nazisterna. Ford Company var bara en i raden. Företaget exporterade massor av fordon och lastbilar till Tyskland ÄVEN EFTER den tyska ockupationen av Frankrike. Hela den giriga finanseliten i väst var djupt inblandade i uppbygget av den största krigsmaskin som Europa skådat. Det andra världskriget skulle garanterat ge astronomiska vinster – och samtidigt – förhoppningsvis sänka Sovjetunionen i graven. Att miljoner skulle dö bekymrade inte finansvärldens psykopater. De är tomma skal utan mänskliga känslor. Så var det då och så är det än idag.

  Sveriges judiska finansfamiljen Wallenberg var en av de viktigaste aktörerna i Europa för Hitlertysklands upprustning. Att tro att Hitlers fotfolk skulle klara av att bygga upp den starkaste krigsmaskin som skådats i historien är en stor historisk lögn. Det var finansvapyrerna i väst som såg till att Hitler kunde ta makten i Tyskland. Hitler var deras gosse. (om det omfattande svenska stödet till Hitlertyskland finns att läsa i min kommentar ovan).

  ”Lasses” definition av fascism (som Helena framför ovan): Fascism = en treenighet mellan; storfinans, storbanker, statsmaktens innehavare – stämmer ganska väl på Hitlertyskland.

  Gilla

 9. Lars Lindeberg skriver:

  Jag skall fatta mig kort! Det är inte mycket du känner till ser jag!
  Utan den enorma hjälpen från de Amerikanska krigsförbrytarna hade aldrig kommunisterna vunnit kriget!
  Liberty båtarna som jag själv har mött på de 7 haven var ett av de hjälpmedel som gavs!
  2,711 båtar byggdes och hela fabriker skeppades över!
  Stalin skröt med att han hade obegränsat med Ryssar!

  Liberty Ships built by the United States Maritime Commission in World War II

  ”Liberty ship” was the name given to the EC2 type ship designed for ”Emergency” construction by the United States Maritime Commission in World War II. Liberty ships were nicknamed ”ugly ducklings” by President Franklin Delano Roosevelt.

  The first of the 2,711 Liberty ships was the SS Patrick Henry, launched on Sept. 27, 1941, and built to a standardized, mass produced design. (2,710 ships were completed, as one burned at the dock.) The 250,000 parts were pre-fabricated throughout the country in 250-ton sections and welded together in about 70 days. One Liberty ship, the SS Robert E. Peary was built in four and a half days. A Liberty cost under $2,000,000.

  The Liberty was 441 feet long and 56 feet wide. Her three-cylinder, reciprocating steam engine, fed by two oil-burning boilers produced 2,500 hp and a speed of 11 knots. Her 5 holds could carry over 9,000 tons of cargo, plus airplanes, tanks, and locomotives lashed to its deck. A Liberty could carry 2,840 jeeps, 440 tanks, or 230 million rounds of rifle ammunition.

  http://www.usmm.org/libertyships.html

  Gilla

 10. Lars Lindeberg skriver:

  Stalin skröt med att han hade obegränsat med Ryssar!
  Med vapen och annan krigsmateriel FRÅN DE AMERIKANSKA KRIGSFÖRBRYTARNA anföll kommunisterna MED JUDISKA POLITRUCKER I RYGGEN SOM SKÖT VARJE RYSS SOM FÖRSÖKTE VÄNDA TILLBAKA!
  SÅ RYSSARNA VAR MER RÄDDA FÖR DE JUDISKA POLITRUCKERNA ÄN FÖR TYSKARNA!!
  UTAN DEN HJÄLPEN HADE KOMMUNISTERNA ALDRIG VUNNIT KRIGET!

  DU TROR PÅ FÖRINTELSEN OCKSÅ FÖRMODAR JAG!
  DET STÖRSTA LJUGET I VÄRLDSHISTORIEN!

  Gilla

 11. Lars Lindeberg skriver:

  EN AV ORSAKERNA TILL ATT JUDARNA INTE VAR ÖNSKVÄRDA HAR DU HÄR!

  No account of the Jewish Question in Germany can be complete without some mention of the tidal wave of sexual immorality that was to engulf the country during the period of the Weimar Republic (1919-1933) following World War One. This also happened to be the apogee of Jewish power in Germany. Every single sphere of major influence had now fallen under Jewish control.

  1. THE CULTURAL TAKEOVER OF GERMANY BY THE JEWS

  Dr Karl Wiehe, in his Germany and the Jewish Question, is painstaking in the details he provides:
  Well before 1933 the Jews had taken possession of the film industry even more thoroughly than of the theater. That was understandable, because the earnings in the film industry overshadow the earnings of any other artistic activity….
  The biggest step in the direction of the decline of the German cultural life [however] was taken in the field of the light entertainment genre. Here—in the genre of musical comedy and above all in revue and burlesque—frivolity and lasciviousness were to rear their ugly heads. So much so that during these years Berlin was quite correctly considered the most immoral city in the world.
  It was Jews who introduced this pornographic “art form” to Germany, a debased genre completely unknown before the Great War, and so it is the Jews who can be held responsible for the general decline in morals.
  The Jewish sexologists Ivan Bloch and Magnus Hirschfeld became the representatives of “sex research” camouflaged as science—a bogus science that was merely an excuse for pornography and propaganda designed to destroy the institute of marriage and the sanctity of the family. [2]

  Wiehe provides the following useful facts and statistics:

  In 1931, over 60 percent of German films were produced by Jews and 82 percent of the film scripts were written by Jewish writers, though Jews made up less than 1 percent of the German population (0.9o%). A quick look at the names of directors, producers, stage managers, actors, script writers and critics, “revealed everywhere an overwhelming preponderance of Jews.”
  Alexander Szekely, German brothel in Ghent
  Alexander Szekely, German brothel in Ghent

  A cursory survey of the film titles, Wiehe tells us, shows us that the Jews had only one thing on the brain: sex. Here are some typical titles: “Moral und Sinnlichkeit” (Morals and Sensuality); “Was kostet Liebe?” (What is the Price of Love); “Wenn ein Weib den Weg verliert” (When a Woman loses her Way); “Prostitution” (Prostitution); “Sündige Mutter” (Sinful Mama); “Das Buch des Lasters” (The Book of Vices).

  “The sensational titles correspond to the sleazy contents,” Wiehe complains. “All wallow in filth and display with cynical frankness the vilest scenes of sexual perversion.” [3]

  Light entertainment (revue/burlesque) was a Jewish innovation. The revue theaters, all concentrated within great cities such as Berlin, were owned and run almost exclusively by Jews. Shows consisted of little more than excuses for sexual titillation involving the display of the female form in lascivious dances that were to degenerate later into striptease and scenes of public masturbation. “In these revues,” Wiehe notes indignantly, “the uninhibited sex drive surrendered itself to disgusting orgies. All life was reduced to a common denominator of lust and its satisfaction. Chastity and self-discipline were mocked as old-fashioned prejudices.”

  The Jews had managed, in the space of a mere fourteen years, to bring about a major “transvaluation of values” [4] in Weimar Germany. The vices of the past were now its virtues. The only vice that remained was chastity.

  https://www.darkmoon.me/2013/the-sexual-decadence-of-weimar-germany-by-lasha-darkmoon/

  Gilla

 12. Lars Lindeberg skriver:

  KOMMENTARER FÖRSVINNER HÄR SÅ DET ÄR INTE LÖNT ATT HÅLLA EN DEBATT!
  DU KAN TITTA PÅ MIN FB-SIDA SÅ LÄR DU DIG NÅGOT!

  Gilla

 13. Lars Lindeberg skriver:

  OM DU NU INTE ÄR NATIONELL BRAGE NORIN!
  VAD ÄR DU DÅ?

  Gilla

 14. Lars Lindeberg skriver:

  DET RÄCKER MED DETTA!

  Gilla

 15. Kalle skriver:

  Vad som hände i detalj kan vara svårt att bena ut när det finns en sionistisk makt som förbjuder och dikterar om vart annat vad man får säga, tänka och forska i. Holohoaxen tillsammans med federal reserve hoaxen är de största som dessa som kallar sig judar ligger bakom. Läser Norins inlägg med stor behållning och att världen är helt ”upfuckad” är inte att ta miste på med groteska lögner, vansinniga politiker med sina kumpaner, lakejer och andra as och avskum. Varför den har blivit vansinnig är dock enkelt att förstå. För att vi hängivit oss till alla dessa lögner om påhittade folkmord, att judar inte kontrollerar finanssystemet, att alla skulle vara lika mycket värda och att det inte finns några raser.. Den kognitiva dissonansen tjuter som en mistlur på en supertanker i tät dimma.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Lars: De försvinner inte! Jag måste bara godkänna dom. Och eftersom jag inte hänger framför skärmen hela tiden kan det dröja. 😛

  Gilla

 17. Lars Lindeberg skriver:

  EN SISTA FRÅGA TILL BRAGE NORIN! VAR STÅR DU POLITISKT?
  NÄR DU PÅSTÅR ATT DU INTE ÄR KOMMUNIST!

  Gilla

 18. Lars Lindeberg skriver:

  EN TILL TILL DIG HELENA?
  VEM ÄR ”LASSE”?

  Gilla

 19. Sofia skriver:

  Många menar att Bobby Fischer (med judisk mor) är den bäste schackspelaren någonsin. Han använde sin offentlighet till att varna mänskligheten för vad judarna höll på med. Många misstänker att han blev mördad långsamt och diskret.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Lars: Vi som vet hur det förhåller och vilka det är som styr förstår att man måste ha nya ord och begrepp! Varför! Jo, därför att orden är färgade och man genast börjar tänka i den bana som makten vill. Alla -ismer och ideologier kan vi slänga på soptippen. Vi behöver nytt! Det enda vi behöver ha i åtanke är att fel personer spelar monopol med hela mänskligheten. Det är ett pyramidspel – förbjudet för alla andra men inte för bankeliten. Vill vi ha ett SAMhälle ska staten ha makten att ge ut och fördela pengar och krediter. Bankerna ska vara som vilka företag som helst som får konkurrera om pengarna. Kan dom inte det får dom gå omkull. Och inga skattefår – vi i massan – ska hjälpa till när det krisar. Man får stå sitt kast. Hävdar man detta får man genast epitetet kommunist kastat på sig. Åh vad Rothschild & Co skrattar! Rothschild = Röd skylt!
  Kommunism och kapitalism är kommunicerade kärl för att lura oss!

  Gilla

 21. Lars Lindeberg skriver:

  DET DU INTE TYCKS VETA ÄR ATT KOMMUNISM OCH JUDENDOM ÄR SAMMA SAK! NWO ÄR MEST JUDAR SOM SITTER I TOPPEN OCH STYR! DESS AVSIKT ÄR ATT INFÖRA JUDENDOMEN/KOMMUNISMEN SOM LEDANDE I ALLT!
  SÅ DET HANDLAR OM JUDENDOMENS ÖVERTAGANDE SOM RELIGION OCH SOM LEDANDE MAKT I HELA VÄRLDEN!
  SVENSKA KYRKAN ÄR ÖVERTAGEN REDAN AV JUDEN ÅKE BONNIER SOM SITTER SOM BISKOP I SKARA! HAN OCH HELLE KLEIN HÅLLER PÅ ATT JUDAISERA KYRKAN!
  VI ÄR TILLBAKA 100 ÅR I TIDEN DÅ JUDARNA HADE ETT ENORMT GREPP ÖVER VÄRLDEN!
  FRÅN ATT HA VARIT UTKASTADE FRÅN VÅRA SAMHÄLLEN 109 GÅNGER!
  HÄR HAR DU PILTEN KALLE BILDT PROPAGERA FÖR UTBYTE AV SVENSKA FOLKET FÖR ATT UNDERLÄTTA INFÖRANDET! 1992,

  Gilla

 22. Lars Lindeberg skriver:

  HÄR HAR DU BARBARA SPECTRE (HÄXAN) PÅ UPPDRAG AV DEN SVENSKA REGIMEN, HON FICK SEK 40 MILJONER FÖR ATT STARTA UPP PAIDEIA! FÖR ATT IMPORTERA NEGRER OCH MUSLIMER TILL SVERIGE!

  Gilla

 23. Lars Lindeberg skriver:

  SOM DU SER HÄR SÅ VILL DE UTROTA OSS! VI ÄR INTE VÄRDA ATT LEVA, TROTS ATT DET ÄR VI SOM BYGGT UPP DAGENS SAMHÄLLE!

  http://govtslaves.info/liberal-professor-calls-genocide-says-white-males-consider-suicide-sent-death-camp/

  Gilla

 24. Brage Norin skriver:

  SANT ELLER FALSKT
  * Is this the truth: Big banking or industrial interests played a substantial role funding Hitler.
  * is this the truth: Most of the Nazi Party’s money came from small contributions and sales of literature.

  DET FÖRSTA PÅSTÅENDET ÄR DEN NAKNA SANNINGEN.
  DET ANDRA PÅSTÅENDET ÄR EN REN LÖGN.

  USA:s OCH SVERIGES POLITIK GENTEMOT HITLERTYSKLAND VAR MYCKET LIKA
  * Familjen Rockefeller som ägde Chase National Bank. var världens största finansmagnat vid andra världskrigets utbrott. Denna finansfamilj var Hitlertysklands viktigaste stöd hela vägen – även efter att Tyskland besegrat Frankrike(!) – ända fram till att det var uppenbart att Tyskland höll på att förlora kriget i öster. När USA gick med i kriget förändrades situationen.

  * Den judiska finansfamiljen Wallenberg var en av de viktigaste aktörerna i Europa för Hitlertysklands upprustning. Jacob Wallenbergs bank ”Stockholms Enskilda Bank” hade omfattande affärer med Hitlers Reichsbank. Bofors försåg nazisterna med betydande delar av stål och vapen under nästan hela kriget.

  Även den svenska staten var ansvarig. Svensk järnmalmsproduktion till Tyskland var igång ända fram till att den tyska krigslyckan vände. Gruvorna i Kiruna hotades till slut att bombas av engelsmännen. Vem satt tillsammans med Hitler och Göring vid olympiaden 1936 i Berlin – Gustav Adolf. Detta var inte ödets ironi. Även det svenska kungahuset var anhängare av nazisterna. Gustav V var en stor beundrare av Hitler.

  DENNA SANNING KOMMER ATT FÖRÄNDRA VÅR FÖRLJUGNA HISTORIEBESKRIVNING.
  Den som vill veta mera om historiens mest obekväma sanningar bör läsa på om den amerikanska författaren Charles Highams. Jag har kortfattat i mina kommentarer ovan beskrivit vilka groteska sanningar han stötte på när han lyckades häva hemlighetsstämpeln på några dokument som länge varit sekretessbelagda. Återigen . det är segrarna som förfalskar historien.

  DET MEST OFATTBARA ÄR ATT NÄSTAN INGEN REAGERAR
  Påståendet att den judiska finansfamiljen Wallenberg var djupt insyltad i Nazitysklands uppbyggnad är faktiskt hårresande. ÄR DETTA VERKLIGEN SANT? I så fall är ju helvetet lös.

  Varför reagerar nästan ingen? Vilka var delägare i Bofors under den tid när Bofors skeppade mängder av vapen till Hitlertyskland? Vilka handlingar fann man när amerikanska soldater rev Bosch-industrierna efter krigsslutet? Jo man fann avtalet mellan den judiska finansfamiljen och nazisterna. Den svenska regeringen trodde att finansfamiljens öde var beseglat men ack vad de bedrog sig. Efter förhören i Washington kom dom hem som om ingenting hänt. Ordföranden byttes ut – that´s all. DETTA FÅR BLI MIN SISTA KOMMENTAR.

  Gilla

 25. Lars Lindeberg skriver:

  Senast inkommet!

  Gilla

 26. Lars Lindeberg skriver:

  ATT DU ÄR UTE OCH CYKLAR ÄR HELT KLART OCH DU KOMMER MED EN MASSA HALVSANNINGAR OCH RENT LJUG! DU ÄR EN FABULATOR!
  HUR FÖRKLARAR DU ANNARS LIBERTY-BÅTARNA?
  http://www.usmm.org/libertyships.html

  Liberty Ships built by the United States Maritime Commission in World War II

  ”Liberty ship” was the name given to the EC2 type ship designed for ”Emergency” construction by the United States Maritime Commission in World War II. Liberty ships were nicknamed ”ugly ducklings” by President Franklin Delano Roosevelt.

  The first of the 2,711 Liberty ships was the SS Patrick Henry, launched on Sept. 27, 1941, and built to a standardized, mass produced design. (2,710 ships were completed, as one burned at the dock.) The 250,000 parts were pre-fabricated throughout the country in 250-ton sections and welded together in about 70 days. One Liberty ship, the SS Robert E. Peary was built in four and a half days. A Liberty cost under $2,000,000.

  The Liberty was 441 feet long and 56 feet wide. Her three-cylinder, reciprocating steam engine, fed by two oil-burning boilers produced 2,500 hp and a speed of 11 knots. Her 5 holds could carry over 9,000 tons of cargo, plus airplanes, tanks, and locomotives lashed to its deck. A Liberty could carry 2,840 jeeps, 440 tanks, or 230 million rounds of rifle ammunition.

  HUR FÖRKLARAR DU LAND AND LEASE AVTALET?

  US played the most vital role in WW II so vital it secured the communist victory for the future!
  The future we live in today!!!!!
  Franklin D. Roosevelt through the lease act sent stalin a billion dollars. I never knew this. Germany nearly defeated communism in the beginning and the good ole USSA saved the day.
  http://thegreateststorynevertold.tv/…/part-10-stalingrad/
  Roosevelt’s Lend-Lease Act: The Arm and Hammer / Hammer and Sickle Connection
  Your decision, Mr. President, to grant the Soviet Union an interest-free loan to the value of $1,000,000,000 to meet deliveries of munitions and raw materials to the Soviet Union is accepted by the Soviet Government with heartfelt gratitude as vital aid to the Soviet Union in its tremendous and onerous struggle against our common enemy-bloody Hitlerism.
  http://justice4germans.com/…/roosevelts-lend-lease-act…/
  Sword of Stalingrad presented to Marshall Joseph Stalin in Russian Embassy, Tehran, Iran.
  http://www.criticalpast.com/…/65675053430_Winston…
  I can’t believe that you never heard of FDR’s Russian aide program, where do you think the Russians got their arms, from China? We sent entire factories over there in pieces, it was American factories reassembled in Siberia, that built their tanks and planes and heavy artillery. My father was an officer in the US Merchant marine, he was involved with this massive exportation of our technology. Without it, Russia didn’t have a chance. Btw, occasionally American ships were sunk, and survivors made it to shore in lifeboats, none of them were ever returned, they were all sent to the gulag, along with the downed crews of American aircraft. Talk about thankless, the Russians were, and are, filth.
  The Truth About Hitler They Don’t Want You To Know

  http://6millionfairytale.wordpress.com/

  HUR OKUNNIG KAN DU VARA! DU LIDER AV SVÅR COGNITIVE DISSONANCE SÖK HJÄLP FÖR DET MENS DU KAN!

  TACK VARE DESSA INSATSER FRÅN DE AMERIKANSKA KRIGSFÖRBRYTARNA KUNDE KOMMUNISTERNA VINNA KRIGET!

  DÅ HADE VI SLUPPIT ALLA DESSA DEKADENTA HOMOFILER FÖRSTÖRANDE VÅRT SAMHÄLLE SOM JAG MED MINA ANFÖRVANTER HAR BYGGT!

  http://www.darkmoon.me/2013/the-sexual-decadence-of-weimar-germany-by-lasha-darkmoon/

  VAD ÄR DU OM DU INTE ÄR VÄNSTERSLÖDDER?
  DET FINNS BARA NATIONALIST, ANTINGEN ÄR DU SVENSK ELLER SÅ ÄR DU KOMMUNIST!

  TA NU OCH LÄS IGENOM DETTA NOGGRANT OCH LÄR DIG NÅGOT!
  GÖR SEDAN DIN INSATS ATT ÅTERSTÄLLA SVERIGE SAMT ARRESTERA ALLA LANDSFÖRRÄDARE!

  Gilla

 27. Kalle skriver:

  Brage, det är mycket att fundera på, det du skriver. Jag skulle vara försiktig med Charles Higham som källa. Skälet är att den bok du nämner helt enkelt inte tas som seriös forskning. Vad jag förstår saknar boken referenser annat än till andra böcker. Charles Higham skrev många böcker med fantastiska påståenden. Inte mycket gick att styrka. Han blev dock påkommen en gång med att ha förfalskat ett FBI-dokument för att kunna stödja en ”story”. Han var poet från början och verkar rent allmänt ha haft en livlig fantasi. Det kanske är därför som inte en enda historiker, varken hovhistoriker eller sanningssökande har bemödat sig med att varken kritisera eller recensera boken. Det är svårt att kritisera fiction. Källhänvisningar och dokument kan man granska. Nu har jag inte läst boken men jag är tydligen inte ensam om det.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Higham_(biographer)

  Jag har själv kollat lite på detta och för mig en mycket trovärdig källa K.R. Bolton har sammanfattat forskningen och de berättelser som finns om påstådda ”hemliga” finansiärer till Hitler. K.R Bolton finner inga sådana belägg. Henry Ford som var industrialist och såg faran med sionistmaffian som regerade på Wall Street skulle ha kunnat ge bidrag till NSDAP men gjorde det inte. Kanske för att han var för rädd för zion? Den som gav tidigt var Fritz Thyssen och det berodde på hans förtvivlan över Tysklands totala förfall p.g.a. den påtvingade Freden i Versailles.

  Det kan ändå ha förekommit finansiering eller hjälp som vi inte känner till. Det skulle kanske vara konstigt annars med tanke på att Hitler blev årets man 1938 i Time Magazine. Vi kan därför inte utesluta att något det Higham framför kan ha hänt. Dock bör man inte dra för vida slutsatser.

  Det du sedan skriver om att planen var att införa fascism i alla västländer – det stämmer helt enkelt inte. Tvärtom. Bolsjevismen var ju bevisligen helt finansierad och genomförd av zion på Wall Street. Det spred sig ju som en farsot i hela Europa. Herregud Bavaria var ju t.o.m. utropad som en Sovjetisk Republik av Herr Eisner. Ledande i Tyskland var kommunisterna Rosa Luxemburg och Karl Radek. I Spanien hade man börjat döda präster och bränna ner kyrkor. Spanien skulle bli den första västeuropeiska Sovjetiska Republiken. Denna kommunistiska rörelse började under tidigt 1900-tal och stöttades av Wall Street och extremistjudar. Detta skryter man t.o.m. själv om i Judiska Encyklopedin.

  Det du beskriver som fascism var i grunden ett folkligt motstånd. Speciellt i Tyskland. Hitler vann alla val och där deltog utländska valobservatörer. Han var dessutom den enda som höll folkomröstningar i viktiga frågor. Så Hitler var faktiskt den enda folkvalda ledaren. Roosvelt kan vi räkna bort eftersom han ljög amerikanska folket rakt i ansiktet att USA skulle aldrig gå med i kriget. Det du säger fascism var inget annat än en folklig protest mot förfallet i Tyskland som efter Versailles totalt dominerades av extremistjudar på alla ledande positioner i samhället. Jämför med USA idag. Ser troligen ganska lika ut. Så går landet snart i backen också.

  Jag är ingen supporter men nationalsocialismen byggde på att kapitalet och företag skulle tjäna folket. Vidare byggde det på arbete som centralt begrepp för att stödja en valuta inte guld. Man värnade nationen och folket men var knappast mer rasistisk än något annat land på den här tiden, tvärtom. För mycket socialism för min smak.

  Tyska folket var lika lite fascister som de som röstar på SD är idag. Det handlar om ett folks rätt till självbestämmande. Enda skillnaden är att Åkesson vill bilda regering med förrädarna medan Hitler kastade ut dem och skrev lagar som hindrade Tyskfientliga krafter att fortsätta förstöra landet. Bonnier får i SD’s Sverige fortsätta spy ut sin propaganda men i Hitlers Tyskland fick de inte fortsätta. Den förra får därför gå fri. Hitler och det tyska folket skulle däremot krossas. Man utmanar inte zion obestraffad. Det har tyska folket lärt sig nu.

  Idag är USA och hela EU totalt infiltrerat av sionistmaffian. När Putin kommer på besök vill journalisterna tala om varför Ryssland inte tillåter homo-propaganda till barn. Det är den enda frågan han får. Det säger något om det samhälle vi lever i. Ryssland har nu, under Putin, sakta brutit sig loss. Idag är den nya Hitler, ja just det, Putin. Han hade mage att köra ut de 10 sionostiska oligarker som plundrade Ryssland efter 1991 med hjälp, återigen, av bankirerna på Wall Street. Folket i Ryssland är inte extremister som stödjer en stark ledare. Valen i Ryssland är inte fusk som västmedia vill påstå. Putin vill ha en multipolär värld inte en NWO med världsregering som zion vill..

  Gilla

 28. Brage Norin skriver:

  SVAR till ”Kalle”.
  Om jag under 1930-talet ville omvandla USA till världens ekonomiska, politiska och militära supermakt – då hade jag gjort allt för att hetsa fram ett storkrig mellan mellan Tyskland och Sovjetunionen. Men då måste rätt man först ta över rodret i Tyskland. Allt hänger på detta.

  Ett Tyskland och Ryssland i ruiner och ett kraftigt försvagat Storbritannien – det vore mitt mål. Detta skulle öppna portarna på vid gavel för den nya supermakten USA. Astronomiska vinster skulle flöda in när allt skulle återuppbyggas ännu en gång.

  RISKER
  Tyskland skulle bli den dominerande supermakten om de snabbt besegrade Sovjetunionen. Då måste det ösas in vapen till Sovjetunionen. Det gäller att förse motståndarna med vapen i rätt tid. Motståndarna måste kraftigt försvaga varandra för att min plan ska fungera.

  SIONISMEN
  Att upprätta en stat i Palestina för judar var lika otänkbart som att upprätta en stat för romer där dom kom ifrån en gång i historien. Tanken fanns men den levde en tynande tillvaro. Att i FN:s regi fatta beslut om att skapa staten Israel fanns inte i tankevärlden. Efter andra världskriget slut var denna fråga löst. Priset var fruktansvärt – men Israel blev stat. Utan koncentrationsläger skulle Israel inte existera på kartan.

  Det enda som jag skulle ha varit missnöjd med var att Sovjetunionen blev en supermakt. Men en motståndare är egentligen inte så illa. Allt måste nu satsas på den amerikanska militären. Det kalla kriget blev nästa fas i historien. Utan en stark militär fiende skulle inte det amerikanska militärindustriella komplexet finnas till i dag.

  HUVUDBUDSKAPET i min artikel var att det amerikanska imperiet nu faller och att det kollapsar snabbare än vad de flesta kan ana. Det var detta scenario som jag försökte skissa fram i min artikel. Kanske jag ägnade för mycket text åt det andra världskriget.

  Gilla

 29. Lasse Anckarman skriver:

  Bra jobbat Lars Lindeberg! Jag har i många år letat efter dokument som styrker påståendet att Hitler finansierades av judiska bankirer och att han därmed skulle ha varit deras marionett. Det tycks inte existera några såna och då bör man som seriös forskare konstatera att det troligaste är att det inte är sant.

  Gilla

 30. Lars Lindeberg skriver:

  ABSOLUT LASSE ANCKARMAN, HISTORIEN ÄR FÖRFALSKAD MED SYFTE ATT HÅLLA OSS I ETT (H)JÄRNGREPP OCH KÄNNA OSS SKYLDIGA TILL GÄRNINGAR SOM VI INTE HAR BEGÅTT!
  DET ÄR TYPISKT FÖR DET UTVALDA FOLKET ATT SKYLLA DERAS MISSGÄRNINGAR PÅ OSS!
  TITTA BARA PÅ SLAVERIET!
  MEN VÅRA STÖRSTA FIENDER FINNS INOM VÅRA EGNA LED!
  UPPTÄCKTE NU FÖRSTEN ATT DEN POLSKE JUDEN DAVID SCHWARZ DROG IGÅNG SVERIGES FÖRSTÖRELSE MED HJÄLP AB BONNIERJUDARNA REDAN PÅ 1960-TALET!
  SVENSKA FOLKET TOTALT OVETANDE!
  JAG SOM VAR SÅ AKTIV BÅDE POLITISKT OCH FACKLIGT HADE INGEN ANING OM VAD SOM UTSPELADE SIG! DE GICK TOTALT BAKOM RYGGEN PÅ SVENSKA FOLKET!
  HADE JAG VISST DÅ VAD JAG VET NU HADE HISTORIEN MED STÖRSTA SÄKERHET FÅTT EN ANNAN UTGÅNG!
  MEN DET ÄR INTE ÖVER ÄN!
  LANDSFÖRRÄDARNA SKALL STRAFFAS! JAG SKALL PERSONLIGEN SE TILL DETTA!

  UTDRAG! det fanns inget samlat motstånd mot Schwarz & Co – svenskarna överrumplades.

  http://www.vitbok.se/10/c.html

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.