Frick! Mitt i prick! Polischefen i Köln fick gå! Eliasson som kräks på Åkesson sitter kvar!

Zara Larsson underhåller i Kungsan 15 augusti 2015. Under tiden utsätts unga tjejer för omfattande sextrakasserier.

Zara Larsson underhåller i Kungsan 15 augusti 2015. Under tiden utsätts unga tjejer för omfattande sextrakasserier.

Tur att det finns alternativa medier så sanningen kan sippra fram! I Sverige serverar vi våra flickor på silverfat och ingen gör något! ”Förtroendevalda utan förtroende. Politiker och politiserande journalister är på väg att avslöjas. Folket känner allt större förakt för denna överhet och dess maktmissbruk”. Ian Wachtmeister på facebook. Instämmer till fullo!

Normalt sett blåser media upp allt som luktar abnormalitet! Men när utländska män sextrakasserar inhemska blir det problem. När det gäller Sverige undlät DN att skriva om en grej i kungsan i somras eftersom man befarade att det hela skulle gynna SD! Vojne! Vojne! Vilket sjukt land! Det är värre än man någonsin kunde ana. Chang Frick som avslöjat det hela kan verkligen slå sig för bröstet.

Så mörkade Dagens Nyheter omfattande sexövergrepp i centrala Stockholm
Lördagen den 15 augusti toppade artisten Zara Larsson ungdomsfestivalen “We are Stockholm” med en fullsatt konsert i Kungsträdgården i centrala Stockholm. Tusentals ungdomar var på plats för att ta del av arrangemanget under några av de sista sommarkvällarna på året.

Men för ett okänt antal tjejer kom det att utvecklas till en mardröm. Gäng av killar tryckte sig mot unga tjejer, tafsade och försökte föra in händer under kjolar, byxor och tröjor. Det var grova sexangrepp som pågick mitt framför scenen där artister som Zara Larsson spelade.

Chang Frick på fb: ”Jahapp. Då har man pushat DN att göra en artikel där polisen erkänner att de mörkar för att inte gynna Sverigedemokraterna. Det är ju lite kul.
Men DN kommer fortsättningsvis ha en del att förklara. Orkar bara inte skriva nästa artikel just nu, är lite trött. De väljer att skifta fokus på polisen, men inte bemöta mina uppgifter i min artikel. Nåväl, kriget fortsätter imorgon.”

I Tyskland fick polischefen avgå eftersom han sölade. I Sverige har vi en som heter Dan Eliasson och som förut var chef på Försäkringskassan! Hur kunde han helt plötsligt bli chef för polisen? Behöver man inte kunna något eller är det så att när man är i politiska toppen kan man göra allt! Man blir belönad helt enkelt. Dessutom kräks Eliasson över Jimmie Åkesson! Bara det! Det stinker. Eliassons twitter 28/2-14: ”Normalt håller jag mig till socförsäkringen. Men J Åkesson i debatt gör att jag kräks!” Detta fick SD-ledaren Jimmie Åkesson att själv twittra: ”Det är helt oacceptabelt att en GD uttrycker sig som Dan Eliasson. Han måste givetvis sparkas.” Åkesson hänvisar också till att Eliassons tweets ligger ute på Försäkringskassans hemsida under Press. Läs mer!

Tidigare inlägg om Köln här. Organiserad attack på tyska kvinnor i Köln! Läckt polisrapport ger klarhet. Publicerades den 7 jan. 2016
German media has published, what it claims, is a leaked police report on the mass attacks in the city of Cologne. On New Year’s Eve, a group of about a thousand men – mostly of Arab and North African appearance – sexually assaulted more than a hundred women in the city’s main square.

https://www.youtube.com/watch?v=vozvIKB4jUo

Från NyheterIdag. “Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna. Vi får ta på oss det här inom polisen”. Så påstås Södermalmspolisens chef Peter Ågren ha uttalat sig för Dagens Nyheter när han blev kontaktad av tidningen apropå brott som människor med invandrarbakgrund gör sig skyldiga till. Ett påstående som Ågren inte säger sig ha sagt.

Från White TV: ”Det blir nu allt klarare att den hårda kärnan av sexterroristerna var ISIS-soldater från den redan hemligt insmugglade ISIS-armén, som begick de våldsamma sexattackerna mot över 500 kvinnor i Köln på nyårsnatten. Ja, antalet polisanmälningar bara för Köln ligger redan på över 500 idag.

Dessa nya fakta visar återigen, att ISIS redan har insmugglat en stor armé utan militära kännetecken in i många europeiska länder, mest i Tyskland, och att sexjakterna på nyårsafton 2015/16 varit stora övningar att samordna och belöna dessa ISIS-soldater utan uniform för den stora attacken i mars 2016. Ja, ISIS-terroristerna är redan bland oss, de har kamouflerat sig genom att de rakat av sina skäggar och låtsas att smälta in i samhället. Men sextrakasserierna på nyår visade deras bockfot.”

Det går rykten om att attackerna runt om i Europa är organiserade och att George Soros ligger bakom. Förövarna har genom sms fått instruktioner och meddelat varandra.

Från Blueshift: Undrande inför hur hundratusentals med ensamstående unga män sommaren 2015 plötsligt drabbas av tanken att söka sin lycka i EU?
Svaret är inte krigen i Mellanöstern, som hållit på i över ett decennium. Kriget mot Syrien startade redan 2011. Svaret har visat sig vara den gamle svensk-bekantingen George Soros – mannen som kraschade den svenska ekonomin 1994 och som därefter finansierat allehanda färgrevolutioner och civil olydnad världen över. För inte så länge sedan i Ferguson i USA, där han pytsade ut med motsvarande en kvarts miljard svenska kronor i hopp om att få till stånd våldsamheter i USA.

Taharrush – Circle of hell! Den tyska federala polismyndigheten BKA uppger att den arabiska “våldtäktsleken” taharrush nu har etablerat sig i Tyskland.  “Våldtäktsleken” taharrush går ut på att en stor grupp arabiska män omringar sitt offer, för det mesta en västerländsk kvinna eller en kvinna som klär sig västerländskt, för att därefter utsätta henne för sexuella övergrepp.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Frick! Mitt i prick! Polischefen i Köln fick gå! Eliasson som kräks på Åkesson sitter kvar!

 1. Sofia skriver:

  Kommer ni ihåg vad som hände under den glorifierade ”arabiska våren”?

  Gilla

 2. Merkel sa det enda riktiga för några dagar sedan: Alla invandrare som begår brott i vårt land riskerar att utvisas, även de som redan fått permanent uppehållstillstånd! Och våra makthavare? Tystnad! Ynkryggar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 3. Sofia skriver:

  Eloge till blogginnehaverskan som oförtrutet sprider sanna ord!

  Eftersom den store konstnären David Bowie lämnade jordelivet nyss, känns det rätt att lyssna på hans musik;


  (Hoppas att det är OK)

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Sofia: Det är verkligen okey! 😛

  Gilla

 5. Michael Thudén skriver:

  Det är inte mycket som är sant av det vi tutas i av media. Svältkatastrofen i Syrien t.ex.

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Ungersk toppekonom talar ut om Agendan som förstör Europa:
  http://gloria.tv/media/jRUQvEBwyiQ

  Gilla

 7. Sofia skriver:

  Är detta den nya Globala Monopolreligionen?

  http://gloria.tv/media/f3RgbvwQoSC

  Gilla

 8. Johnny Andersson skriver:

  Instämmer med ovanstående talare att Helna förtjänar en stor hyllning för sin insatts att ta upp viktiga sanningar som politiker och media mörkar. Bravo Helena.

  Vi har alltså journaliuster och politiker och myndigheter som mörkar kriminellt sexuellt ofredande av svenska tonnårstjejer bara för att den begås av muslimer från Afghanistan, Arabien och Afrika. Det är så Sverige styrs idag, helt otroligt. Forhoppningsvis kommer många huvuden att rulla nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.