Ta seden dit man kommer! Glöm det när det gäller Sverige!

Stackars flickor! Så opraktiskt det måste vara att vandra omkring i så mycket tyg!

Stackars flickor! Så opraktiskt det måste vara att vandra omkring i så mycket tyg! Hur ska dom här kunna hoppa hopprep, klättra i träd och leka kull obehindrat?

Hörde på ekot  att det är bråkigt på biblioteken. Det gjordes ett inslag från Huskvarna, där det varit bråkigt i flera år. En biblotekarie fick ett knytnässlag i ansiktet av en 14-åring.  Det är många eu-migranter som besöker biblioteken. Herregud! Kan man inte bara tala om vad som gäller i Sverige!

Tänk om dom muslimer som kommer hit fick höra lite vilka skyldigheter som gäller istället för att bara tro att allt är rättigheter. Våra myndigheter och politiker är så flata. Lämnar walk over utan någon som helst förmaning om vad som gäller i Sverige. Det är otroligt men sant!

Här kommer ett inlägg från Stig Olsson som han la ut på facebook. Han har en blogg också som heter Cyberliv:

”Jag tycker att texten som borgmästaren i Montreal skickade ut, till svar på ett krav från muslimska inflyttare, är underbart bra och bör kopieras och skickas till varenda beslutsfattare i Sverige, alltifrån vaktmästare till statsminister och sedan delas ut till varenda invandrare som kommer in i vårt vackra land, inklusive muslimer. Jag har översatt och bara ändrat lite i ursprungstexten, för att få en mer personlig och passande text.

Borgmästaren fick ett brev från en grupp muslimska föräldrar som krävde att skolorna i området skulle avskaffa allt griskött. De ansåg att det är förolämpande mot muslimska familjer, att servera griskött, och uppvisar stor respektlöshet.

Ni muslimer måste förstå att ni måste anpassa er till Sverige och svenskarna, våra seder och bruk, våra traditioner, vårt sätt att leva, eftersom det är ni som valt att fly/invandra hit.
Ni måste förstå att ni måste integrera er och lära er att leva i Sverige. Ni måste förstå att det är upp till er att förändra er livsstil, inte islamisera det och de som så generöst välkomnat er.
Ni måste inse att vi svenskar varken är rasister eller främlingsfientliga. Vi har accepterat och tagit emot många invandrare långt innan någon muslim kom till vårt land.
Däremot är kristna och judiska invandrare inte accepterade i muslimska länder.
Ni måste också förstå att likväl som alla andra nationer, är svenskarna inte villiga att ge upp sin identitet och inte heller sin kultur. Och när ett land som Sverige välkomnar er är det inte bara en statstjänsteman som välkomnar er utan hela det svenska folket.
Ni måste äntligen börja förstå och acceptera att i Sverige med sina Judisk-kristna rötter, julgranar, kyrkor och religiösa festivaler, både måste och ska religionen förbli i den privata sfären.
För de muslimer som inte tycker om att leva i ett mångskiftande samhälle och därför inte känner sig bekväm i Sverige, vill vi bara helt vänligt informera om att det faktiskt finns 57 vackra muslimska länder i världen, de flesta av dem glest befolkade, redo att ta emot er alla, med förhoppningsvis öppna armar.
Om ni nu en gång har flyttat från ert land, till Sverige, och inte till något annat, muslimskt land, måste det ju ha berott på att ni har kommit till slutsatsen att Sverige är bättre att leva och bo i än ett muslimskt land.
Och eftersom det verkar vara så bör ni fråga er själva, åtminstone en enda gång, varför det är bättre här än i det land ni en gång kom ifrån.
”En skolmatsal där det serveras fläsk är en del av svaret”.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Ta seden dit man kommer! Glöm det när det gäller Sverige!

 1. Sofia skriver:

  Det borde vara självklart men…

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  De som har skyldigheter i detta land och snart inga rättigheter är Pursvenskarna.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Via mejl: Nej, men vad tror Du!
  Hit kan man komma och ställa krav, bli berättigad till allt som skapats genom årtionden av
  skattemedel, idogt arbete, stats skick, lagar och förordningar, skyldigheter mot samhället,..av
  det svenska folket,….trots ingen insats, trots bevisad avsky till kristendom och västerländskt
  tänkande, medfört kvinnoförtryck, mm mm mm mm men vi bugar och ställer upp på att dessa
  skall få börja bygga upp i vårt land, det som dom flytt från,….D v s samma religiösa förtryckar-
  religion och galna synsätt på liv, kvinnor och makt.

  Det är snart dags att sätta upp stängsel runt Sverige med varningsskyltar, och texten;

  Beträd inte detta land längre för det håller på att formas till ett komplett dårhus!

  trevlig helg och god fortsättning
  Olle

  Gilla

 4. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Vi har nu med ”våra” politikers ivriga bistånd en invasionsarme av kravmaskiner som kommer att kräva oerhörda summor av våra skatter och i gengäld har de redan börjat trakassera svenska kvinnor/flickor, till och med ett antal våldtäkter. Ett alltför stort antal uppträder arrogant, och behöver inte vare sig städa sina förläggningar eller bära ut sina sopor. Liksom i ursprungsländerna röker många ständigt och dessutom inomhus. Det är ett evigt gnällande på maten eller att förläggningarna är belägna ”där det är för ödsligt”, ”för mycket skog” eller ”för kallt och för mycket snö”. Om inte de mottagande enheterna duger till att klargöra normala uppträdandekoder i Sverige utan att apfasonerna får breda ut sig utan kontroll så kommer vi snart att ha en form av inbördeskrig i landet, och de som då blir i underläge är de krumryggade svenskarna som enfaldigt tror varenda person om enbart goda avsikter och inte duger till att klargöra de svenska reglerna för migranterna. Det normala jorden runt är annars att respekt förtjänas genom att man beter sig civiliserat och tar seden dit man kommer.

  Det är ett illavarslande tecken att våra bibliotek som traditionellt varit en lugn och fredad zon för studier m.m. nu på sina håll blivit en bråkig rövarkula för unga kulturberikare som till och mer ger sig på bibliotekarierna.

  Gilla

 5. Hans Nilsson skriver:

  Jag påstår att 70% av Svenska folket är redan i underläge för de vet inte hur man skall skydda sig själv sin familj sina ägodelar och sin bostad. De som väller in i landet har inga Persson,Nilsson, Olsson, Hansson värderingar. Dessa invällare tar för givet att de skall få extra allt bara de lyckas att nå Europa och speciellt lyckolandet Sverige den humanitära stormakten som flödar av mjölk och honung. Den stora del av Svenska folket som tror att det finns myndigheter här i landet som kommer till undsättning när väl helvetet brakar lös på allvar kan fortsätta som de gjort de senaste 40åren nämligen att sova sin törnrosasömn. Jag själv är välklädd har bra på fötterna ständigt i beredskap att försvara de värderingar som jag fick med farvattnet och modersmjölken tidigt 1950 tal.

  Gilla

 6. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Hans Nilsson: Du har rätt! Vi som tillhör din generation fick en fördel som våra barn och barnbarn berövats genom sämre utbildning och effektiv desinformation från politiker och media under de senaste ca 50 åren. Det blir svårt för dem då samhället kollapsar för då är det de råa, djuriska instinkterna som styr.

  Gilla

 7. Invällarna som betalat stora summor för att ta sig hit, blivit lovade både hus och svenska flicka kommer aldrig i livet acceptera att hamna i tältläger. I Turkiet och Jordanien är det åtminstone varmt men inte här. Dom kommer gå samman i flockar och fysiskt avhysa oss från våra bostäder och själva flytta in. Någon hjälp från staten eller polisen skall vi inte räkna med. När detta scenario inträffar får vi klara oss bäst vi kan. Vi får nog vara glada om vi klarar livhanken i samband med avhysningen.

  Gilla

 8. Torbjörn skriver:

  Frågan är väl varför vi över huvud taget välkomnar folk, som så tydligt klargör att de inte tänker anpassa sig, utan istället förgöra oss?

  Gilla

 9. Sofia skriver:

  PEGIDA demonstrerade idag i Köln.
  Polisen stoppade inte 1000 araber som busade på nyårsnatten.
  Idag sprutade polisen vatten på det tyska folket:

  Gilla

 10. Hans Nilsson skriver:

  Torbjörn : det finns även ett vi och dom bland det Svenska folket. Jag talar för egen del har ALDRIG välkommnat och kommer ALDRIG välkomna någon som kommit hit eller som kommer hit till vårt land för att dra ekonomisk nytta av vad tidigare generationer Svenskar har fått försaka för att landet Sverige skulle bli bättre att leva i för nästa generation. Jag tillhör VI ca 30% av befolkningen som anser att Sverige och dess tillgångar till hör oss det Svenska folket sen finns det dom resten 70% som på fullaste allvar anser att Sverige som land och dess tillgångar är resten av världens länder och deras befolkningars fulla rättighet att ta del av. Vi och Dom tänkande är mig en självklarhet.

  Gilla

 11. Johnny Andersson skriver:

  Utmärkt brev. Varför ta emot människor som inte kan anpassa och försörja sig själva som ser oss som fiender som de skall besegra. Det kan bara leda till inbördeskrig och det är väl det som är meningen. Det svaga Europa skall söndras och härskas.

  Gilla

 12. Sofia skriver:

  För några år sedan visste vi inte om att grymhet/sadism var ett premierat beteende;
  I Sverige har några onämnbara blivit fällda för djurplågeri.
  Arma svenska folk som tvingas gå undan för dessa samt försörja dem!

  Gilla

 13. flowerbush skriver:

  Gode Gud vilka as vi har fått in i vårt land. Jag ser på bilden ovan och det gör mig så fruktansvärt ont om djuren och männniskor som råkar ut för dessa as. Jag kallar dom as för jag använder inte benämningen på djur för att tala om vad jag känner för dessa entiteter. Ordet gris och svin är ord för fina djur och hör inte hemma för att benämna dessa vildar som kommit hit. Jag har inte gett mitt medgivande till att vi ska invaderas av dom. Precis som jag läser ovan så är det fler som har den inställningen. Hur ska vi bli av med dom egentligen? Vi har en regering och en som styr den som är utsedd just för att han är i avsaknad intelligens, kunnighet och vanligt folkvett.
  Det är verkligen synd om oss och kommer bli än värre om vi inte gör något åt det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.