Feminister! Öppna era hjärtan och sära på benen! Köln på ett torg nära dig!

Folksamling framför tågstationen i Köln i Tyskland på nyårsafton där så många som nära 100 kvinnor polisanmält att de utsatts för sexuella övergrepp och rån. Foto: AFP

Folksamling framför tågstationen i Köln i Tyskland på nyårsafton där så många som nära 100 kvinnor polisanmält att de utsatts för sexuella övergrepp och rån.
Foto: AFP

På den här bloggen finns många inlägg om gruppvåldtäkter. Jag länkar till facebook och då kommer alltid kommentarer om att man inte kan peka ut någon speciell grupp. Och så kommer det att även svenskar våldtar. Ja! Det gör dom! Men inte i grupp. Enligt statistiken finns det en sån våldtäkt i Norrland på 60-talet – fem fulla killar på en tjej. Sen 20 år tillbaks är det så gott som vardagsmat och värre kommer det att bli med tanke på det som hände i Köln! Snart händer det på ett torg nära dig! Men du ska helst inte säga ett pip! Och du ska helst inte veta något eftersom våra fega svenska medier inte skriver.

Här flyr kvinnorna undan flyktingmännens sexuella massövergrepp på nyårsnatten – Tyskland i chock över den nya verkligheten.

Nina Lekander skrev ett inlägg på facebook om detta och sen vågade flera följa. Jesus! ”Det förvånar mig att inga svenska medier – utom Avpixlat och liknande avskrädeshögar – har rapporterat om händelserna vid Kölns centralstation under nyårsnatten. Då sextrakasserade, hånade, rånade och (i minst ett fall) våldtog en hord män, runt 1 000 stycken, ett 80-tal kvinnor. Polis och press har gripit 60 stycken för ovanlighetens skull pekat ut männen som ”av arabiskt och nordafrikanskt ursprung”. Fulla ska de också ha varit.
På Reeperbahn i Hamburg skedde detsamma i något mindre skala. De tyska sajterna har nu ett hårt jobb med att rensa i kommentarsfälten. Vilken jävla sorglig start på det nya året.”

Blueshift (se nedan) frågar sig var våra feminister är! Ja! Gudrun Schyman & Co var är ni? Flickor stympas i underlivet fastän det är förbjudet i Sverige! Sharialagar finns i Malmö! Kvinnor ska bära slöja och män ska få ha fyra fruar och inget pip från den s k kvinnofronten.

Blueshift:  ”Var befinner sig Sveriges feminister egentligen?“Kan jag göra sex med dig?” – här ofredas kvinnan på nyårsafton.
Två “flyktingbarn” anhållna för grov våldtäkt mot barn på boende i Alvesta.
Gäng började tafsa på två flickor: “Bildade ring runt dem”
Över 1000 ”flyktingar” efterlysta efter massövergrepp, rån och våldtäkt. Tack Reinfeldt och Romsom!”

Sens moral: Det är meningen att vi ska slåss på alla fronter: Kalergiplanen! Feminismen är dessutom  skapad av män för att slå sönder samhället och så split mellan könen!

 

https://www.youtube.com/watch?v=zCpjmvaIgNA

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Feminister! Öppna era hjärtan och sära på benen! Köln på ett torg nära dig!

 1. Det här går ej längre, om man nu tar emot 200 000 mestadels män kommer så även ske här.
  Se nu till att dela sprid http://www.folketsdemonstration.se/

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  Fy fan vilken framtid dagens unga och kommande generationer Svenskar går till mötes. Var det så här vi ville att det skulle bli? Ja tydligen för VI har ju själva röstat fram våra politiker sen 40 år tillbaka. Jag började tidigt se vad det mångkulturella riksdagsbeslutet som togs 1975 förde med sig. När man som jag då bodde nära en industri och färjestad med många arbetskraftsinvandrare från många olika länder märkte man stämningen men inte på ett positivt sätt milt uttryckt. När sen anhöriginvandringen tog fart på riktigt efter detta beslut då brakade eländet lös på riktigt. Nu bor jag sen många år tillbaka i denna stad och nu är det invällare som är inkvarterade i precis alla tänkbara och otänkbara byggnader över hela straden och hela kommunen . Man blir helt matt.

  Gilla

 3. ladulaas skriver:

  “Var är feministerna?” är en berättigad fråga. Däremot är det vi ser idag feminismens sanna natur. Det stöd till kvinnor, som feministiska organisationer utfört, har bara varit kamouflage för feminismens verkliga innehåll.

  Feminismens syfte är att, liksom marxismens klasskamp och liberalismens anarkistiska frihetsideal, att splittra folken, krossa kärnfamiljen och göra människor rotlösa. Målet är att göra dem till lättstyrda slavar under bankmaffians totalitära styre.

  Det är inte långt kvar nu: Bankmaffian äger/kontrollerar idag i stort sett alla företag, de äger alla media, deras lakejer sitter i alla förvaltningar och alla politiker springer deras ärenden. Därför låter feministerna täckelset falla och deras verkliga natur komma fram.

  Satanismen, som är den verkliga kärnan i socialismen-anarkismen-kommunismen-liberalismen, breder ut sig i hela världen. Perverterat sex, våldtäkt, misshandel, pedofili, krig och förtryck är dess mål. Blod och död är dess ultimata njutning. Och feminismen har nu visat att det är där den har sin naturliga plats.

  Så svaret på frågan är: Feministerna är där de alltid varit – och det är inte där vi, i vår outsägliga naivitet, trott dem vara…

  Gilla

 4. ladulaas skriver:

  Nina Lekander är uppenbarligen, tyvärr, fortfarande kvar i den politiskt korrekta bubbla, som bankmaffians medier skapat. Att det skall behövas ett övergrepp, av den dimensionen som skett i Köln, för att hon överhuvudtaget skall reagera, på vad som sker i Europa? Av hennes kommentar att döma, står hon ljusår från verklig insikt i vad som är på gång: Att den sataniska ondskan planerat – och nu utför – européernas undergång och totala förslavande.

  Med enorma skygglappar fast förankrade, rackar hon ned på Avpixlat och andra Sverige-vänliga nättidningar. Att hon inte förstått för länge sedan, att det endast är hos dessa vi kan läsa någorlunda ofiltrerade nyheter? Att hon inte för åratal sedan insett att mediemaffian kontrollerar alla andra nyhetsmedia – t.o.m. public-service, genom sina marxistiska medlöpare – är tydligen omöjligt för henne att begripa, trots att det varit uppenbart i decennier.

  Lekander kan ses som en typisk representant för svenskarna av idag. Självupptagna, genomindoktrinerade och totalt utan intresse av att se bakom Potemkin-kulisserna. Det enda man kan få av dem är en ryggradsreflex, när det händer något hemskt.

  Suck! Vi är körda…

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  EUROPA STÖRTAR IN I KAOS
  En extremt patriarkaisk kultur – en ”manssvinkultur” – går naturligtvis inte att snabbt blanda med en kultur där kvinnan anses ha lika värde som mannen. Vem som helst med IQ över 4 förstår detta – men politikerna vägrar tala om saken. Ingen vågar försvara kvinnans självklara rättigheter. Det är den bittra sanningen.

  Att med våld gräva sig in i en ung kvinnas underliv borde naturligtvis leda till livstids utvisning. Då är man inte en flykting – man är ett mänskligt svin. Vilka drabbas hårdast av dessa övergrepp? Naturligtvis alla verkliga flyktingar och de unga flickor som blivit så djävulskt förnedrade..

  Grupper av unga arbetslösa berusade män, som ser kvinnan som mannens egendom, beter sig som – nästan – alla män gör i krig. Överallt på jorden där krig eller svåra konflikter råder mellan olika befolkningsgrupper, upprepas beteendet.

  Det var likadant under den svenska FN-insatsen under ”Kongo-krisen”. Massor av svenska FN-soldater knullade underåriga afrikanska flickor regelbundet under sin tjänstgöring i Kongo. Långt ifrån alla var skyldiga – men ingen stoppade den omfattande pedofilin. De unga flickorna kunde tjäna pengar till sina föräldrar genom att prostituera sig. Unga fredsbevarande soldater i FN-tjänst beter sig på precis samma sätt överallt i världen. Folk i FN som idag utreder problemen får stora problem.

  Mannen kan inte kontrollera sin sexualitet i krig. Det är därför fältbordeller alltid ansetts vara nödvändiga i krig. ISIS legosoldater i Syrien och Irak har försetts med tusentals sexslavar från hela Mellanöstern. Vi får aldrig slut på svineriet om vi inte lyckas stoppa krigen. Vi är genetisk mycket nära besläktade med schimpanser. Vi måste fatta detta.

  KAN VI GÖRA NÅGOT ÅT SITUATIONEN?
  Javisst är detta möjligt. Vi kan enkelt förvärra situationen Vi krigade för bland annat flickskolor i Afghanistan, Det är bra med flickskolor – sades det. Idag flyr massor av människor från Afghanistan till Sverige. Folk som var med och hjälpte väst i sitt hemland vågar inte stanna kvar. Vi var med och kämpade för demokrati i Libyen – sades det. Massor av flyktingar strömmar nu norrut från Libyen över Medelhavet. Genom att Sverige deltar i NATO:s ”fredsbevarande insatser” – kan vi öka på flyktingströmmarna effektivt. Till och med politikerna borde fatta.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  ÖGONVITTNE

  Gilla

 7. Pekka Rousu skriver:

  När det gäller våldtäkter så bör man först och främst konstatera att förekomsten i Mellanöstern och speciellt Nordafrika är ohyggligt mycket mera vanligt än i Sverige. Anmälan och dom därom är däremot sällsynt. Det anses t ex i Marocko vara i princip omöjligt ur teoretisk synvinkel att våldta sin hustru. Känner en Marockan som våldtagit där och som anser att det inte är så mycket att yvas över. I Sverige har han inte våldtagit förutom hans fd Marockanska sambo, men det är verkligen inte något att ens prata om anser han. Han har dock slagit en svensk kvinna i Göteborg, men det berodde ju på att hon ”tjatade så mycket”. Nå, männen där våldtar MER än män gör i Norden och det är exakt just detta som är det viktiga. När de kommer till Sverige så försvinner ju inte deras önskan om att hålla på med detta, jag tror att det dessutom blir ännu mera ”nödvändigt”. De är stressade, har dålig ekonomi, har föga respekt och inflytande i samhället. Då våldtar man lite till. Speciellt korkade jäkla svenska kvinnor som inte har ”vett” att skyla sig. Så är det tyvärr. Det finns statistik från BRÅ från 2006 gällande våldtäktsåret 2001. När rapporten kom blev dock BRÅ tillsagd att det inte är relevant att göra sådana undersökningar, dvs att ta fram statistik om etnicitet kring våldtäkter. Motivet var att det skulle bara öka främlingsfientlighet, alltså att framtagande av statistik skulle vara hets mot folkgrupp eller att det kunde leda till det. Siffrorna från denna studie är häpnadsväckande. Jag skiter fullkomligt i alla som säger att ”muslimer våldtar” eller den motsatta idioten som säger ”svenskar våldtar också”. Både förhållningssätten är korkade och ovetenskapliga och båda kommentarerna är sanna. Det intressanta är att se SKILLNADEN i hur förtjusta olika folkgrupper är i att våldta kvinnor. En liten siffra som skrämmer mig fortfarande. Marocko, 22 ggr högre sannolikhet. Det här betyder ingenting för de flesta som inte kan statistik och inte kan tänka i siffror, men det kan ju vara en vägledning för kvinnor som är oroliga om kvällarna när de är ute och går. 22 svenska män är lika farliga som en Marockan (om nu detta känns relevant). Gruppvåldtäkter finns det nog otroligt lite info om statistikmässigt beträffande etnicitet är jag rädd. Vi har ju i Sverige vår kriminolog Jerzy ? som är vår egen Bagdad Bob som spelar ner statistiken. Finns det någon person som jag genuint avskyr så är det just han. Jag vet att han vet, men han vill inte säga som det är. Dessutom är jag sur på en av mina idoler GW som också tonar ner statistiken på detta område. Även han har tyvärr en agenda trots att det på många sätt en hygglig karl. Gällande sådana här saker som du förtjänstfullt delar och skriver om så finns det ENDAST en sak som egentligen är intressant och det är statistik, men tyvärr så är den omöjlig att få ut. Tack dock för ditt inlägg. // Pekka

  Gilla

 8. ladulaas skriver:

  Mycket bra inlägg.

  Det är krigen i Mellanöstern som skapar flyktingströmmarna. Vem är det som startar krigen? Alla krigen i MENA-länderna det senaste kvartsseklet har en enda orsak: NATO! Och Sverige deltar med liv och lust i NATO’s våldtäkt på länderna där och hjälper därmed till med att slakta folk och driva dem från hus och hem.

  Vad gör då Sverige? Jo, vi betalar unga, friska och starka män för att komma till Sverige för att här bli arbetslösa. Dessa kostar Sverige mer än hela FN’s flyktingbudget. För att ha råd med denna enormt verksamhet drar vi in bidragen till flyktinglägren i Syrien, där de sjuka, skadade, barnen, kvinnorna och gamlingarna finns – de som verkligen behöver hjälpen. Bara i Syrien är över 10 miljoner på flykt.

  De svenska politikernas oerhörda hyckleri, ivrigt påhejade av de politiskt korrekta medierna, är skamligt. De har dessutom den oerhörda fräckheten att slå sig för bröstet och kalla sig för ”den humanitära stormakten”!

  Att tro att våra politiker och ‘journalister’ är så korkade, att de inte begriper vad de håller på med, är höjden av naivitet. De vet vad de gör – de är betalda för att göra det – och de tycker om att göra det! De är perversa satanister, som njuter av att skapa blod, död och förödelse – hela bunten…

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  ”Oh Tannenbaum – oh Tabbenbaum – wie grun sind deine Blätter” – spelade gumman på sin grammofon, medan kanonmullret kom allt närmare. Tusentals unga män dödade varandra varje dag. Det var under det första världskriget. Det är samma krafter som byggt upp ISIS i Syrien och Irak – som de krafter som organiserade både det första och det andra världskriget. Härskare ser möjligheter att utvidga sina imperier. Finanseliter ser hägrande vinster. Folk måste börja hata för att de ska bli villiga att döda sina fiender. Hatet måste piskas fram. Pumpa bara in vapen i gamla klankulturer så exploderar allt. Till och med en död höna fattar detta. Men vi vill inte veta av sanningen.

  Alla som törs tänka – vet att USA, Israel, Turkiet, Saudiarabien, Quatar m fl har byggt upp ISIS. Huvudsyftet var att tillsätta en amerikansk marionettregin i Syrien. Men det sket sig när den syriska armen fick stöd av ryssarna. Sanningen är att massor av folk vet innerst inne – men nästan alla är rädda. Därför får USA och NATO härja vidare – alltmedan strömmarna av flyktingar väller in i Västeuropa. Våra förljugna massmedia fortsätter att pumpa ut husbondens lögner.

  Sverige har varit mycket engagerad i USA/NATO:s krig i både Libyen och Afghanistan. Fortsätt bara att rösta på partier som vill ansluta Sverige till NATO – så får även vi svenskar skörda den draksådd – som vi själva så ivrigt har sått. De som hjälpte väst i Afghanistan flyr nu från sitt hemland. De vågar inte stanna kvar. Massor flyr till Sverige. Heja Sverige – vi kämpade så tappert för flickskolor i Afghanistan. Med soldater och vapen måste vi slåss vidare för friheter i världen. Jag vill kräkas över Sveriges ”fredsbevarande insatser” i NATO:s regi.

  Gilla

 10. Sofia skriver:

  Ni kan tänka er vilka minnen dessa händelser framkallar i Tyskland?!?
  2VK våldtogs och mördades tusentals flickor/kvinnor.

  Gilla

 11. Björngunnar skriver:

  Sofia, Obamas tårar är krokodiltårar förståss…

  Gilla

 12. ladulaas skriver:

  Det går fort nu. Bankmaffian/Frimurarna ser nu hur lyckade alla deras falseflag-aktioner varit, de senaste årtiondena. De hjärndöda européerna fortsätter att, likt strutsar, stoppa huvudet i sanden. De mässar fortfarande sina mantran om ”rasism” och ”främlingsfientlighet”, alltmedan invandrarrelaterat våld och sexövergrepp sprider sig. Den okunniga och halvbegåvade menigheten kommer nu att låta sig ledas av bankmaffian till våld mot invandrare, så att kaos och undantagstillstånd – som redan införts i Frankrike – kommer att införas överallt.

  Den som åtminstone har någorlunda förnuftet i behåll, genomskådar naturligtvis det hela. Målet för bankmaffian är ju att införa diktatur i Europa – det har varit målet hela tiden – genom ohämmad invandring av primitiva och våldsbenägna människor, som skall provocera upplopp och pogromer, som sedan skall slås ned av allt aggressivare poliser och miliser. Trots det oerhört enkla upplägget fattar folk fortfarande inte vad som sker – att det skall vara så f-bannat svårt för folk att begripa att det finns ondska i världen!

  Förberedelserna, som pågått under åtminstone ett par sekler, har grundligt underminerat nationalismen och folk är idag så indoktrinerade, att de inte längre kan lägga ihop två co två. De ignoranta kretinerna i Europas länder kommer nu att fullborda kontinentens förstörelse på egen hand, genom att med sömngångaraktig säkerhet förgöra sig själva.

  Bankmaffian sitter nu och flinar över oss idioter och Satan, nere i Helvetet, skrattar så han pinkar på sig.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  ladulaas: Oj! Så bra det går. Den nya våldttäktsleken taharrush har lanserats i Europa nu. Leken betyder Circle of hell där arabiska män omringar en försvarslös kvinna som inte har muslimkläder på sig. Om inte detta kan få folk att vakna upp så undrar man ju om det inte är kört helt enkelt. Raka spåret in i slavsamhället!

  Gilla

 14. Krister Rosengren skriver:

  Fi har ju många interna problem med sin ideologi:

  Det finns en rad märkligheter kring Fi:s agerande som jag ser det.

  1. Det finns tyvärr en likhet mellan Fi och Sd i argumentation och retorik.
  Fi ser män som ett kollektiv vad gäller ansvar och deras absoluta motsats ser
  invandrare som problemet. Fi gör bägge misstaget att generalisera. För
  Fi är det inget problem när det gäller män men samtidigt motsätter dom
  att Sd gör detsamma om invandrare…

  2. Fi har en styrelse som är politikens minst jämställda. Hur kan det komma
  sig att ett parti så präglat av jämställdhet hamnar där? Jag har pratat med
  en del Fi:are och jag får samma svar som Gudrun S själv får när hon kräver ett ‘
  mer jämställt näringsliv. Att det är en styrelse utnämnd för sin kompetens och
  att det inte finns tillräckligt kunniga kvinnor/män. Det Fi inte accepterar
  som svar fån andra använder dom själva.

  3. Fi säger att Gudrun S är ute i landet och ägnar dig åt folkbildning.
  Är det en absoluta sanningen Fi står för? Jag ser ingen öppen debatt inom feminismen.
  Kan Fi ge några exempel på detta så vore jag tacksam. Det hela verkar väldigt dogmatiskt.

  4. Vad ”erbjuder” Fi oss män? Jag har inte hittat ett enda politiskt förslag riktat för oss.
  Istället ger Fi en bild av att männen är en generell motståndare. Mannen skall omformas och patriarkatet skall stoppas. Matriarkatet kanske skall ersättas men då ta över en del av dess negativa delar som görs om till nåt positivt? För när kvinnor är i majoritet kan det plötsligt inte ifrågasättas. En grupp män är ojämställt medan en grupp kvinnor inte är det. Vi kan ta högre utbildning som ex. Varför engagerar i Fi er inte i frågan varför betydligt fler kvinnor än män går på högskola och universitet? Därför att Fi inte ser det som ett jämställdhetsproblem. Bara kvinnor kan vara utsatta för det. Tala om det så alla förstår.

  5. Att kulturskillnader existerar begriper väl alla som rest utomlands, även förhållandet män-kvinnor. Men Fi har svaret ”kön” på alla problem. Mannen alltså. Resten viftas bort. Om min svenska kvinnosyn är samma som den Argentina, Nepal eller på Mauritius så blir säkert forskare i sociologi förvånade.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Sociologi

  Gilla

 15. ladulaas skriver:

  Du har träffat huvudet på spiken. Media, och därmed Svensson, fokuserar allt intresse på sakfrågorna och ser inte ‘elefanten i rummet’: Logiken i tänkandet.

  Kommunister, socialister, anarkister, fascister, nazister är siamesiska tvillingar. Inte bara är de lika – de har alla samma ursprung! Bankmaffians kalla, hänsynslösa och kalkylerande förmåga, genom vilken den skapat sin enorma förmögenhet och sin totala kontroll över världen, har skapat och finansierat alla dessa politiska rörelser. Så länge som majoriteten av mänskligheten fortsätter att låta sina arma substitut för hjärnor domineras av den ena eller andra antipatin, kan bankmaffian lugnt fortsätta att manipulera världen.

  Det finns dock en viss – mycket betydelsefull – skillnad mellan F! och SD: F!’s hatobjekt hotar inte vårt lands fortbestånd, men det gör SD’s. Det är ett genialt grepp, av bankmaffians frontman Soros, att överösa Sverige och Europa med muslimer, från de mest våldsbenägna kulturerna i världen. Med SD fast förankrat i det sionistiska Israel, spelar det ingen roll för bankmaffian, vad som segrar – SD’s invandringsmotstånd eller islamismen – Sverige är i deras händer i båda fallen.

  Om man bara har fått upp ögonen för logiken i det hela, faller pusselbitarna på plats, den ena efter den andra, och allt bildar ett mönster, som, i all sin komplexitet, egentligen är sanslöst enkelt och primitivt.

  Gilla

 16. Pingback: Glada Nyheter – Nytt mode – En kevlardräkt med trygghetsknapp mot terrorism | Vetenskapliga partiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.