Åh vad jag älskar min Muff! Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Mamma och pappa är bondkatter men den här blev långhårig! Vilken lycka! Dock lite krävande päls.

Mamma och pappa är bondkatter men den här blev långhårig! Vilken lycka! Dock  har han lite krävande päls. Rosa nos och krusbärsfärgade ögon. Snöskor på tassarna. 

Förra julen la sig min katt Socker-Muffen på vedspisen! Han draperade sig runt en fin engelsk kruka som jag fick av en vän! Då måste jag ju genast ta fram kameran och fota lite. Han glodde och blev konsternerad. Och faktiskt så blev det första kortet bäst. Jag laddade upp bilden till en fotofirma och gjorde julkort av det som jag skickade till 30 pers i vanlig ordning. Med porto och allt! Men det här kortet är utan rött och annat glitter! Märker att folk i gemen slutar att skicka med snigelpost. Skickar på nätet! Det är inte samma sak! Få se hur länge jag håller på med mitt frimärkande.

Socker-Muffen är på bilden tre år. Han blir fyra den 15 juni. Gud så gullig han är! Och han är helt fixerad vid mig. Det är sånt man får ta! Förra året önskade jag gott nytt år med hans syster Elsa Knäpp Blusen Beskow. Ikväll firar vi med kräftor och räkmackor och en jävla massa ostar! Det får räcka! Plus hembränt, cola och citron! Och öl och julmust = Mumma! Och whisky förstås! Har märkt att män gärna dricker det. Kanske en snaps! Konjak till kaffet! Nä! Får se! Rödvin förstås! Fan! Hur mycket ska man orka med!

Vad månde hända kommande år 2016. Har mina onda aningar men tänker inte skriva om det nu säger istället Gott Nytt År till mina läsare! Hoppas vi träffs nästa år!

…….

Detta inlägg publicerades i Djur, Kuriosa och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Åh vad jag älskar min Muff! Gott Nytt År!

  1. Maja Dacke skriver:

    Gott Nytt År, Helena – med alla sockermuffar etc! Underbar vän du har! För att inte tala om fjädrarna där ute i hönshuset … och …

    Så mycket starkt du har hemma – jag och mitt sällskap nöjer oss med Norrlands Guld, 2,8, iskallt. Vi får vara oss själva då, liksom … Traditionsriktigt sköljer vi med detta ner den räkrisotto, där räkorna konkurrerar med vitlök och persilja. Imorn stannar vi hemma utan att umgås med andra – så är det.

    Gilla

  2. carina.hallen@gmail.com skriver:

    Gott nytt år. Låter dock trist att du har dina onda aningar.

    Gilla

  3. Sofia skriver:

    GOTT NYTT ÅR alla här på bloggen!

    Vi firar med Gubbröra, potatis och räkor.

    Gilla

  4. Antonia skriver:

    Gott Nytt År till dig och till familjen.
    Underbar katt, en riktig skönhet. Hon vet hur hon tar plats.
    Jag skickar också kort, och får en del med. Jag läste nånstans att fler och fler skickar kort igen. 🍾

    Gilla

  5. Tant Herrmann skriver:

    Vilken underbart vacker kissemiss. ❤ God Fortsättning på det nya året.

    Gilla

  6. Pingback: Ida och Socker-Muffen! Äter ni danska grisar! | Helena Palena

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.