Prinsessan Madeleine är hemma med sina barn! All heder åt henne!

Madeleine är lillasyster och mamma till två barn:

Madeleine är lillasyster och mamma till två barn: Leonore och Nicholas. De är födda inom 18 månader och räknas därför som pseudotvillingar.

Det kan inte vara så lätt att vara drottning eller prinsessa. Eller ingift måg. När Chris och Madeleine var hos Skavlan gjorde dom succé! Det kan dom behöva. Man såg på bröllopet att Chris var lycklig. Men det är en sak. Att få två barn i snabb följd och följa hovetikett är en annan sak. Chris  har beskrivits som en festprisse och en grottman med ett ojämnt humör som inte alls tar hand om sin prinsessa på rätt sätt. Ögonvittnen som observerat paret ute på lokal i Stockholm har också vittnat om en närmast olustig känsla då Madeleine och Chris knappast har pratat med varandra alls. Eller som vid andra tillfällen då de grälat helt hysteriskt enligt Stoppa pressarna.

Men när paret framträdde i ”Skavlan” strax innan jul förändrades svenskarnas bild av Chris. Här visade han på riktigt sin personlighet när han charmade både de övriga gästerna och tv-tittarna med sitt okonstlade sätt och sina charmigt humoristiska svar.Det var första gången som prinsessparet ställde upp i en tv-intervju på det här sättet. Många tror att anledningen också var att motbevisa den mediebild som har spridits om dem.
– Han får mig att känna mig väldigt trygg. Vi är ett bra team, berättade Madeleine som också förklarade hur hon nu vill fokusera på att ge sina barn den uppmärksamhet som hon själv saknade som barn.

Madeleine berättade att hon var hemma på heltid med sina barn. Att hon inte ville att dom skulle få samma uppväxt som hon fick. Det var andemeningen. Förstår precis vad hon menar. För ett litet barn är det mamma och pappa som gäller! Tänker på alla ettåringar som börjar på dagis i vårt land. Det är synd om dom. Men vad hade Silvia och Carl Gustaf för val. Dom måste ju resa och vara borta mycket. Så för mycket ska inte lastas Silvia så här i efterskott. Men det barn upplever sätter sina spår och det kan inte repareras. Tänker på Felicia Fäldt och hennes sågning av sin mamma Anna Wahlgren. Det man sår får man skörda!

…….

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Prinsessan Madeleine är hemma med sina barn! All heder åt henne!

 1. kao skriver:

  Hmmm kungligheter…men visst är det väl bra att hon gör en sån självklar sak som att vara hemma med sina barn.
  —–
  Önskar dej ett Gott Nytt År.

  Kao

  Gilla

 2. Martin skriver:

  För ett litet barn är det MAMMA som gäller. Heder åt Madeleine.

  Gilla

 3. Sofia skriver:

  Angelina aspirerar på att bli toppdiplomat i FN –
  är det sådan inställning som krävs?

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Sofia: Hemsk bild! Känns som hon föraktar sin vita unge. Ja, det är vad som krävs om man vill vara med i Kalergis plan!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.