Terror och symbolik! Ondskan gömmer sig nästan alltid i religiös skrud!

Twin Towers finns inte mer! Sprängningen var början på terrorismen mot folk och fä och WW3 som pågått sen dess och pågår nu!

Twin Towers finns inte mer! Sprängningen var början på terrorismen mot folk och fä och WW3 som pågått sen dess och pågår nu!

NÅGRA FRÅGOR LYSER MED SIN FRÅNVARO, skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare. 

MADRID
De fasansfulla sprängningar som genomfördes i pendeltågen i Madrid den 11:e mars 2004 – ägde rum exakt 911 dagar efter 9/11-attackerna i New York 2001. Niohundraelva – 911 – dagar efter”Nine-eleven” i New York – slog döden till i pendeltågen i Madrid. Vilket märkligt sammanträffande. Det var elektroniskt fjärrutlösta mycket avancerade bomber som detonerade – sådant som alla unga muslimska pojkar är experter på. Denna unika kompetens är enligt CIA bevisad ”bortom varje tvivel”.

FRÅGA: Är det någon person som har hört talas om att CIA kanske höll i trådarna? Är det någon som tror att CIA hade planerat attentatet utan att den spanska säkerhetstjänsten och flera höga politiker i Spanien var inblandade (eller informerade)?

The truth goes to oil and it has its roots in the relationship between former CIA director George Bush Senior’s family and Saudi Arabian intelligence chief Prince Bandar bin Sultan also named “Bandar Bush” by the Bush clan.

The truth goes to oil and it has its roots in the relationship between former CIA director George Bush Senior’s family and Saudi Arabian intelligence chief Prince Bandar bin Sultan also named “Bandar Bush” by the Bush clan.

LONDON
Tänk om följande inträffade. I arla morgonstund erbjöds fyra muslimska unga pojkar att ta med sig ett paket till en person som väntade på paketet vid en annan tunnelbanestation. De fick alla bra betalt. Mottagaren skulle betala litet extra för paketen när de överlämnades. Glada i hågen ställde alla fyra upp. Det är inte varje dag man kan tjäna stora pengar så enkelt. Vad som var i paketen struntade de i.

Klockan 08:50 i morgonrusningen den 7:e juli 2005 small det i tre pendeltåg i Londons tunnelbanor. Med cirka 20 sekunders mellanrum exploderade tre fjärrutlösta bomber kort tid efter varandra. Tre knapptryckningar – med 20 sekunders mellanrum – that´s all.

GPS visade att en bomb inte togs med till den avsedda tunnelbanan. En pojke stal paketet. Han hoppade av tunnelbanan och tog bussen. När det visade sig att pojken med paketet satt i en dubbeldäckare trycktes det en fjärde gång på den elektroniska fjärrutlösaren. Hela bussen exploderade. Detta inträffade 57 minuter efter sprängningarna i tunnelbanan. Det tog lite tid att lokalisera paketet. Alla fyra pojkarna satt glada vid sina paket. Det fanns inga att förhöra efteråt – så synd.

VARFÖR BLUNDAR ALLA FÖR OBEHAGLIGA FRÅGESTÄLLNINGAR?

Hur länge ska terrorns arbetsgivare få känna sig trygga? Hur länge ska den CIA-organiserade terrorn fortsätta? Så länge vi är rädda för sanningar och hukar oss för lögner – så länge fortsätter terrorn. Så länge vi lever i rädsla kommer terror att plåga oss.

SANNINGENS HACKARE STÖTER SNART I SINA BASUNER

Jag lovar er – Tony Blair sover oroligt. Han och alla andra ondskans krafter sover mycket oroligt. Sanningens hackare har kommit över information som kommer att skaka många länder i världen på några sekunder – när den offentliggörs. Tro mig – detta kommer att göras när tiden anses vara lämplig. Då exploderar flera politiska vätebomber i en väl genomtänkt följd – bomber som ondskan fruktar.

FRÅGA: Varför sprängdes det bara i Madrid och London? Varför small det inte även i Paris och Berlin? Låt mig omformulera frågan. Varför tillät inte säkerhetstjänsterna och de högsta politikerna i Tyskland och Frankrike att liknande terrordåd skulle få äga rum även i deras länder?

FRÅGA: Hur långt efter sprängningarna i Madrid small det i London? Svar – 483 dagar. Är det också ett ”märkligt” sammanträffande? Har siffran 483 någon viktig symbolisk betydelse?

SVAR: ”483” är inget mindre än en biblisk symbolisk vätebomb.

Mer än fem hundra år i förväg förutsades det i Bibeln vilket år Messias skulle framträda. Tiden som skulle gå fram till dess angavs i årsveckor, dvs. varje vecka var sju år lång. Det skulle gå 7 plus 62 årsveckor – totalt 69 årsveckor, alltså 483 år. När började den här perioden? Enligt Bibeln började den när Guds tjänare Nehemja anlände till Jerusalem och började bygga upp staden igen. Persisk historia visar att det här inträffade år 455 f.v.t. (Nehemja 2:1–5) Jesus blev döpt som Messias 483 år senare, år 29 v.t., exakt enligt profetian. (Läs Daniel 9:25.). Därför ansågs den 7:e juli 2005 vara en lämplig terrordag.

Den ondska som försöker gömma sig bakom Bibeln har sina rötter i väst. Alla västerlandets krig har välsignats med Bibeln i hand. Det är nämligen lättare att döda i Guds namn än i ondskans namn.

Fortsätt vara rädda ända tills alla flyger i luften – eller vakna upp. Det är bara att välja. Nu har jag stött i mun basun. Sätt in hörselpropparna – eller vakna upp.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Terror och symbolik! Ondskan gömmer sig nästan alltid i religiös skrud!

 1. Brage Norin skriver:

  NÄSTAN ALLA TERRORDÅD SOM GENOMFÖRTS AV CIA ÄR PÅVERKADE AV BIBLISK TALMYSTIK.
  Så har det alltid varit. Talet elva har satt sin prägel på CIA i flera årtionden. 11:e september är CIA:s signum. Chiles president mördades DEN 11:e SEPTEMBER 1973. USA:s president George Bush ”den äldre” höll ett tal i mystikens tecken i USA:s kongress DEN 11:e SEPTEMBER 1990. Då yttrade han – ”Kriget i Irak … är ett sällsynt tillfälle att förflytta oss till en ny historisk period av samarbete. Bort från dessa besvärliga tider … till en ny världsordning – a New World Order”. Det var dödstyst i kongressen under presidentens predikan. Exakt på dagen elva år senare genomfördes terrorattentaten i New York – DEN 11:e SEPTEMBER 2001. Då infördes ”Den Nya Världsordningen” i USA. Då tog ”det militärindustriella komplexet” makten i USA.

  Gilla

 2. Sofia skriver:

  Söta polskor sjunger ”Sov lille Jesusbarnet”;
  http://gloria.tv/media/MQqQTzoeZoY

  Gilla

 3. Anders skriver:

  Ronnie Peterson avled 11 september 1978 efter kraschen på Monza. Kan den också vara ett verk av CIA?
  Även Anna Lindh avled den 11 september (2003). Ännu ett dåd av CIA?

  Ser fram emot att få läsa flera konspirationsteorier.

  Gilla

 4. Sofia skriver:

  Jesus Kristus är motsatsen till Satans Synagoga.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Anders: I alla fall när det gäller Anna Lind! Konspirationsteorier gillar du! De flesta har visat sig vara sanna. Vilken tur att det finns intelligenta människor! Eller hur! Pengar tystar!

  Gilla

 6. Anders skriver:

  Sofia: Vad menar du med ”Satans Synagoga”?

  Gilla

 7. Kan vi slippa tramset. Brage har en poäng. Följ pengarna.

  Gilla

 8. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Anders: Sofia menar sannolikt med ”Satans Synagoga” det som du kan hitta i bl.a. Johannesevangeliet 8:44-45, Uppenbarelseboken 2:9 samt 3:9. De judiska ”skriftlärde” som kallades fariseer (ett ordenssällskap) hatade Jesus och tillhörde det han kallade Satans synagoga. Detta var den sorts ”judendom” som avvikit från den ursprungliga Torah (Moseböckerna) och under den s.k. babyloniska fångenskapen hade tagit till sig många element av avgudadyrkan och andra främmande element från de folk som omgav judarna under de många år som fångenskapen varade. Under denna fångenskap hade också den omfattande skriftsamlingen Talmud tillkommit, liksom även Kabbalah, en judisk mystisk lära (med en hel del talmystik).

  De så kallade Torah-trogna judarna (ursprungstroende j.) har en hemsida som heter http://www.nkusa.org och där kan ni läsa bl. a. deras totala avståndstagande från staten Israel som har tillkommit genom svek och våld ända sedan den moderna sionismens grundande 1897. Sionisterna är ateister, egocentriker och rasister och erkänner inte Jesus/Messias,
  och har alltså ingenting med den ursprungliga judiska tron att göra.

  Bokverket Talmud innehåller många regler som är rent hatiska mot goyim (=icke-judar) och en mängd hädelser riktade mot personen Jesus. (Försök gärna få tag i utdrag ur Talmud och läs!). Likväl har den så kallade Satans synagoga snott hela iden om ”det utlovade landet”, det rike som Abraham lovas av Gud OM hans efterkommande höll de gudomliga buden, och tänker med våld. återskapa detta.(kolla 1. Mosebok 15:18). De håller nu på att skapa detta land (utan gudomlig sanktion) och ni kan läsa om det om ni googlar på The Kivunim Plan.
  Där finns också i artiklarna kartor över detta område.

  Judiska författare har hävdat att dessa fariseer var de som medverkade till att den Khazariska
  folkstammen som bosatte sig ungefär norr om Svarta havet under första århundradet och antog judendomen som sin religion när de övergick från vandringsfolk till bofasta. De kom då att kallas Ashkenazim och utgör den del av ”judarna” (konvertiter som inte är etniska judar) som fanns/finns i hela Östeuropa.
  Det finns också Sefardim, ”västjudar” som framför allt i samband med spanska inkvisitionen flyttade till många andra västliga länder och även ofta skendöpte sig till kristendomen och tog namn som lät likt namnen i de länder de bosatte sig i för att inte utsätta sig för förföljelser.

  Det finns väldigt mycket som sker idag som har rötter långt bak i historien och faktiskt påfallande mycket som går tillbaka till sådant som finns beskrivet i både Gamla och Nya Testamentet i Bibeln. Inte minst har de olika falangerna av det judiska folket sinsemellan ofta starka motsättningar och detta måste man begripa för att få en hyfsad bild av det som sker i vår tid.

  Gilla

 9. Thomas Skogman skriver:

  Hur svårt som helst att räkna ut eftersom den judiska ”bibeln ” inte räknar tid som den Kristna,,Du är lite väl genomskinlig numer Brage,,synd,,eftersom i sak tror jag du har rätt i mycket.

  Gilla

 10. Brage Norin skriver:

  Jag är alltid genomskinlig eftersom jag försöker skriva som ett barn. Jag är absolut övertygad om att de psykopater inom CIA som organiserar terror gillar att dölja sina handlingar bakom biblisk mystik. En slags religiös mytomani präglar deras ondskefulla handlingar. Därför tycker jag det är kul att spåna litet om sådant.

  Ett akademiskt språkbruk med massor av referenser som ger en vetenskaplig trovärdighet – det språket når inte ut. Den allra bästa vetenskapliga litteraturen lever fruktansvärt isolerad. Bättre att skriva med känslor – då kanske man når ut även om det blir lite ytligare.

  Gilla

 11. Michael Thudén skriver:

  Håller med dig, Brage. Auktoritetstron är vår tids största gissel över det som håller oss i mentala bojor. Ett barn ifrågasätter och har ett öppet sinne för sanningen. Jag försöker också hålla allt på ett barns nivå för ska man avslöja den nakne kejsaren måste man våga vara ett barn och våga påpeka det uppenbara fastän skräddarna med grötmyndig röst säger att du är dum i huvudet som ser nakenheten. Genom auktoritetstro förnedras vi till tystnad.

  Och ingenstans är denna tystnad och böjande för auktoritetstron så uppenbar som när det gäller penningsystemet.Hoppas du orkar läsa mitt barnsligt enkla blogginlägg där jag visar att vi inte har penningsystem – bankerna har satt upp ett riggat kasino där alla deltager till slut blir skuldslavar åt banken (om inte annat så genom skatten som är en del av bankernas kasino). Mycket med enkla bilder (för jag är som ett barn där med – jag förstår bäst i bilder).
  Bankerna är maffiakasinon med riggad vadslagning

  För att återknyta till det du skrev och lite tysta fakta (för att vara tråkig 🙂 ) . Den 10 September höll USA:s försvarsminister Rumsfeld en presskonferens om att Pentagon hade ”tappat bort” 2 biljoner dollar. Den nyheten begravdes snabbt den 11 september – lägligt för den som höll i Pentagons räkenskaper, Dov Zackheim. Zackheim var före han blev Pentagons ”comproller” vd för ”System Planning Corporation” som hade teknik (Flight Termination Systems) för att fjärrstyra flygplan. Han var även en av de som skrev PNAC (Project for a New American Century) som förordade att ett nytt Pearl Harbor måste ske för att USA skulle kunna bre ut hela sin makt som imperium.

  Börjar man rota så kryllar det av exempel på ovan. Kolla t.ex upp ”dancing Israelis”, vem som leasade WCT tornen och tog ut försäkringar på terrordåd samt kammade hem dubbla försäkringar. Kolla vilket företag som hade hand om säkerheten på flygplatserna och i WCT. Kolla vem som ledde ”utredningen” om WCT (11 september kostade mindre att utreda än Levinskys avsugning av Clinton – vem är Levinsky förresten?). Osv, osv det finns en gemensam nämnare och den är INTE araber vars pass tycks överleva allt..

  Troll som Anders ovan vill givetvis få det till att det bara är tillfälligheter och få en tyst genom att förnedra genom uttryck som ”konspirationsteorier” kryddat med fåniga motexempel och ett stänka av spelad arrogant auktoritet.

  Gilla

 12. kao skriver:

  Det är och har alltid varit så att folken får skörda det elände kungar och presidenter, politiker och borgare har skördat. Alltså också fått utstå terrorbombningar.

  Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.