Wall Street planerar ett kuppförsök! Stormvarning fejkad jobbstatistik!

David Rockefeller, född 12 juni 1915 i New York, är en amerikansk bankman och son till oljemagnaten John D. Rockefeller, Jr. Wikipedia

David Rockefeller, född 12 juni 1915 i New York, är en amerikansk bankman och son till oljemagnaten John D. Rockefeller, Jr. Han har genomgått sex hjärtbyten.

”Sanningen är att det snabbt skapas ett mänskligt helvete på den amerikanska arbetsmarknaden. Varför? Därför att USA:s ekonomi håller på att krascha”, skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare.

KLOCKAN KLÄMTAR ÄVEN FÖR DIG – USA!
Lögnen före stormen.
Den myndighet som regelbundet rapporterar upp och nergångar i arbetslösheten i USA ”Bureau of Statistics” – har publicerat den mest förfalskade statistiken i hela USA:s historia. 271 000 nya jobb rapporterades i oktober. Detta översteg alldeles oerhört den förväntade siffran på 175 000 till 190 000 nya jobb. Cirka 182 500 plus/minus 7 500 nya jobb var marknadens förväntningar.

Marknaden måste ha chockats rejält. Det var verkligen en överraskande rapport. Antalet rapporterade jobb var nästan 50 procent högre än det förväntade antalet (271 000 är nära 50 procent högre än 182 500). Snacka om julklapp för amerikansk ekonomi.

Sanningen är att denna rapport är en STOR LÖGN från början till slut. Vill man finna sanningar i rapporten så måste man kunna sila ut sann text och dessutom läsa mellan raderna. Antalet jobb för män i åldern 25 – 54 år minskade med 119 000 i oktober månad. HUR I HELVETE går detta ihop med rapporten? Jo – massor av heltidsjobb hade ersatts med deltidsjobb och jobb till arbetslösa äldre som håller på att svälta ihjäl. Samtidigt tvingas fler och fler i arbetsför ålder att ta många arbeten för att kunna överleva. Antalet ”multiple job holders” ökade i oktober månad med 109 000 personer. Vilken hårresande rapport – samma rapport som nu tas emot med stor glädje av Wall Stretts ”banksters” (finans-gangster).

Sanningen är att det snabbt skapas ett mänskligt helvete på den amerikanska arbetsmarknaden. Varför? Därför att USA:s ekonomi håller på att krascha. Med förljugen statistik försöker USA dölja detta faktum. Alla finanshajar ”hajar” att rapporten är en stor lögn, men detta struntar de fullständigt i. Allmänheten i USA lever i en verklighet där all välfärd kollapsar mitt framför ögonen. De vet att nästan all rapportering från myndigheter är en enda soppa av lögner.

Närmare en femtedel av USA:s befolkning i arbetsför ålder söker inte längre aktivt arbete, eftersom det inte finns några jobb att få. Denna enorma mängd människor är naturligtvis arbetslösa. Arbetslösheten i USA är cirka fem gånger högre (fem hundra procent högre) än vad myndigheterna uppger. Inget land i hela världen fuskar så sjukt med statistik som USA.

ÄNNU VÄRRE – alla rapporterade nya jobb var ”Third World type” – städuppdrag, vara hundvakter,”bartenders” på kvällstid, hålla vissa gator rena, hjälpa handikappade att handla – listan är utan slut. Nästan hela den tidigare välbärgade medelklassen i USA har slungats ut i fattigdom på ett par årtionden. Bureau of Statistics rapport är en rapport från det mänskliga helvete som nu snabbt skapas i USA. Dagens Industri skriver glatt om den amerikanska ekonomins uppgång – artiklar som bygger på lögnens fula statistik. Om man använder sanningens läsglasögon när man läser rapporten vill man gråta inombords. USA slungas just nu snabbt in i fattigdom.

Varenda kunnig ekonom i hela världen vet att USA håller på att kollapsa. Vanligt folk vandrar omkring helt förvirrade och har ingen aning om vad som kommer att hända. Imperiets tid är snart ute! Men de som stal allt i USA och lämnade folket att svälta ihjäl har planer. Det är detta som nedanstående text handlar om.

Det drar ihop sig till storm – en finansiell storm med orkanvindar.

WALL STREET PLANERAR ETT KUPPFÖRSÖK.
USA:s centralbank FED gör snart ett desperat försök att destabilisera världen – de höjer styrräntan trots historiskt låga räntor under ett helt årtionde! Inga investeringar lönar sig längre i USA trots noll-ränta. Till och med de långa räntorna har fallit till mycket låga nivåer. Ingen tror längre på framtiden. Att i det läget höja räntan innebär en dolkstöt för amerikansk ekonomi. Alla kunniga ekonomer i hela världen vet detta. Men varför fattar FED ett så vettlöst beslut?

FED kastar medvetet USA utför det finansiella stupet i ett desperat försök att skapa kaos i ”den fria Västvärlden”. I detta kaos hoppas Wall Streets ”banksters” kunna införliva hela EU i sin ekonomiska diktatur. De demokratiska traditionerna i västra Europa är ett hinder som först måste undanröjas. En ”katalyserande” historisk händelse måste skapa kaos i Europa – för att bereda marken för Wall Streets maktövertagande. ”The Financial Cliff” skapar de rätta historiska förutsättningarna. Stupet kommer förr eller senare – men det är bättre att utlösa det nu än att vänta till ett stort kaos förlamar USA.

Den amerikanska finanseliten tog makten i USA efter sprängningarna i New York den elfte september 2001. Då skapades det kaos som möjliggjorde maktövertagandet. Det var en statskupp som ägde rum. Men de amerikanska storbankerna har redan satt landet i konkurs. Ett USA som steg för steg isoleras från Europa innebär slutet för finanshajarna på Wall Street. Imperiet måste utvidgas. Det är nu det måste ske om kuppen ska ha en chans att kunna lyckas.

ALLA FÖRSÖK ATT MED KRIG SKAPA KAOS I VÄST HAR MISSLYCKATS.
Försöket att provocera fram ett krig mot Ryssland via Ukraina misslyckades. Putin lyckades med hjälp av Tyskland och Frankrike stoppa CIA:s planer. Merkel och Hollande förhandlade fram fred på egen hand med Putin. USA ställdes helt enkelt åt sidan. Hela Ukrainaprojektet misslyckades. Försöket att sätta Syrien i brand och skapa ett totalt kaos i EU ser också ut att misslyckas. Putin kommer ännu en gång med Frankrikes, Tysklands och inte minst det syriska folkets hjälp – att få stopp på CIA:s planer. Trots tiotusentals legosoldater misslyckas CIA i Syrien. CIA:s försök att med krig skapa kaos i Europa fungerar inte.

Men den amerikanska finanseliten ger inte upp. Nu återstår bara ett sista desperat försök att skapa kaos – det finansiella stupet. Wall Streets banksters har inget val. De stenrika amerikanska bankirernas herravälde går under om USA splittras från Europa. Det är exakt detta skeende som nu äger rum. Splittringen får inte gå för långt för då blir det för sent. Ett FED-beslut att höja räntan är att trycka på knappen för ”The Financial Cliff”. I det kaos som väntas kommer kuppen att äga rum.

VARFÖR KOMMER KUPPFÖRSÖKET ATT MISSLYCKAS?
Därför att USA störtas in i ett storskaligt inbördeskrig om räntan höjs. Det kan dröja ett tag – men en räntehöjning i USA är liktydigt med att inbördeskrigets stubin tänds. Självklart inser Wall Streets finanselit detta, men de tror att de kan få stopp på inbördeskriget. Ännu en gång gör CIA en katastrofal missbedömning. Inbördeskriget blir så våldsamt att USA kollapsar som fungerande stat. Detta är givet med exakt ett hundra procents säkerhet! The Financial Cliff innebär raka motsatsen till vad Wall Street banksters hoppas på. Det blir i stället början till slutet för ”det militärindustriella komplexet” i USA.

Världens folk kan snart få sina drömmar om fred uppfyllda. När den sista supermakten på jorden faller är de mångtusenåriga krigens epok över. Hela mänsklighetens mest glädjande stund – världsfred – kommer vi snart att kunna fira. Vi får äntligen ringa ut krigens helvete på jorden – för första gången i människans historia. Nästan alla krig och inbördeskrig och militärkupper som skett efter det andra världskrigets slut är ett verk av CIA. När USA kollapsar föds automatiskt en mycket fredligare värld. Fredsriket som väntar är inget paradis, men det är mycket bättre än en värld i krigstillstånd.

Osäkerhet och motsättningar inom FED om vad som händer om styrräntan höjs, kan skjuta på räntebeslutet ännu ett tag. Men planeringen att medvetet störta USA utför stupet har pågått länge. Massor av framträdande finansexperter som motsatt sig planerna har rensats ut. Knappast någon är medveten om det krig som länge rasat inom finansvärlden i väst. Den förra IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn var bara en i raden som neutraliserades. Han lurades i fällan av CIA med ett ovanligt vackert kvinnligt lockbete. Men han kom undan med livet i behåll. Många ekonomiska experter som motsatt sig J P Morgans och Bilderberg-gruppens planer har mördats. Tro det eller ej – det handlar om en serie lönnmord. Det är en brutal sanning som få känner till. Det är i mörkrets korridorer som planläggningen av kuppen har pågått. Carl Bildt har varit mycket upptagen.

Det är mycket som talar för att det ödesdigra räntebeslutet tas före jul. USA har redan förlorat Iran ur sin maktsfär. Detta var en mycket stor strategisk förlust. Syrien har också slunkit ur USA:s mördande grepp. Ukraina är på väg att gå i statskonkurs. Antingen slår Wall Streets finanselit till nu- eller så får de bevaka imperiets undergång steg för steg.

Jag tror att galningarna slår till med sin räntehöjning vid nästa FED-möte i mitten av december månad 2015 – trots att alla ekonomiska varningsklockor ringer samtidigt. Argumenten för att höja räntan är rena påhittade lögner. Wall Streets gangsters gör snart sitt sista ödesdigra misstag. Kuppförsöket är dömt att misslyckas. Tyskland och Frankrike kommer att stoppa CIA:s planer – precis som de gjorde i Ukraina och därefter i Syrien. USA:s fall utför stupet kan dröja ett tag – men vi har inte lång tid på oss att förbereda oss inför den kris som kommer att drabba hela EU fruktansvärt.

Vad vi är hjärntvättade. Vi sitter kvar på spåret trots att tåget är på väg i full fart. Jag förstår mig inte riktigt på människor. Hundratals av världens ledande ekonomer varnar – men nästan ingen lyssnar. Det är som vanligt med andra ord.

Ett avslutande citat:
”Vi är tacksamma mot Washington Post, New York Times, Time Magazine och andra stora publikationer vars direktörer har deltagit i våra möten och respekterat sina löften om diskretion i nästan 40 år. Det skulle ha varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade utsatts för publicitet under dessa år. Men världen är mer sofistikerad och förberedd att marschera mot en ny världsregering.
Den överstatliga suveränitet hos en intellektuell elit och framträdande bankirer är säkert att föredra framför nationellt självbestämmande som praktiserats i tidigare århundraden.” David Rockefeller vid ett av Bilderberg-gruppens möten.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Wall Street planerar ett kuppförsök! Stormvarning fejkad jobbstatistik!

 1. orglasse skriver:

  Först ett tillägg och det är USA:s handelsunderskott som varit på stora minus sidor nu under snart 20 år – månad för månad köper de mer än de säljer för. Snittet för denna tid ligger nog i nivån 20 miljarder dollar per månad minus.

  Sedan deras budgetunderskott som nu är ackumulerat till 19 000 miljarder dollar på ett ungefär. Lägger man sedan till de utlovade förmåner som skall komma USA:s befolkning till del sägs underskottet uppgå till minst 65 trillioner dollar 65 000 miljarder dollar. Eller kanske sådär en 250 tusen dollar per innevånare i USA i skuld.

  Nästa sak är att USA kommer med stor sannolikhet att få en ny sorts President om ett år. Han är en ickepolitiker men miljardär i dollar och en otrolig affärsman. Donald Trump vinner om han överlever fram till dess valet blir i november nästa år. Han kommer att förändra USA till något vi aldrig sett tidigare i vår tidsålder.

  I det gamla Rom kom deras Kejsare under en lång tid från bara ett par tre olika familjer. Dessa familjer slogs inbördes om makten men höll alla andra utanför. Detta gick bra fram till ungefär 200 år in i vår tideräkning men därefter föll det samman och de som därefter blev Kejsare var ofta de rikaste de som kunde betala i mutor de största summorna. Idag är det inte mutor som gäller utan tid i TV kanalerna och andra media som kostar pengar.

  Ser ni likheten.

  USA det nya Rom deras tid blir kort och det som fäller dem är deras egen girighet.
  Det främsta märket för girighet på nationell nivå heter Petrodollarn. Det vill säga hur man köper och säljer olja. Det måste ske i dollar annars kommer Marinkåren och gör processen kort med den som försöker sig på något annat.

  Men jag fortsätter att utfärda en stormvarning för när nya Rom faller kommer de inte att lägga sig ner och förtvina frivilligt utan de kommer att använda sina arsenaler som också är välfyllda till sista legosoldat.

  Gilla

 2. Brage Norin skriver:

  Signaturen ”Orglasse” ser hela skogen – träder skymmer inte sikten – imponerande!.
  De kommer inte att ”förtvina frivilligt” – skriver Orglasse. Detta är mitt i prick. CIA:s order är att destabilisera maximalt på alla fronter – både i Ukraina, i Irak och i Syrien. Den största faran är att huvudmålet är att destabilisera EU. Vi kan tyvärr vänta oss terrordåd av både kemiska och biologiska vapen. Det räcker inte med skjutningar för att skapa kaos i EU. Den länge planerade kuppen av Wall Streets banksters kan endast lyckas om EU drabbas av ett storskaligt kaos.

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Så länge jag minns har det talats om Usa,s skuld.
  Men till vem, vilka är man skyldig?
  Hade Usa varit ett bolag hade det gått i konkurs och geldenären blivit lottlös.
  Nu talas inte om någon rekonstruktion utan om destruktion.
  På vad sätt gynnar det geldenärerna?
  Jag menar att en faktor fattas i denna ekvation…om man vill att den skall gå jämnt ut!
  Vidare när det gäller parasiter, om jag fattat detta korrekt, så finns det två sorter, parasiter som lever av värddjuret och parasitoida som lever och till slut dödar värddjuret, för att sedan söka ett nytt do.

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  JAG SKA FÖRSÖKA SKISSA DET HISTORISKA SKEENDET SOM LETT TILL USA:S KONKURS.
  Wall Street drömde om den tid när slavar arbetade åt de rika i USA.
  Det var en ”glorious time”. Hatet bubblade mot de svarta slavarna. De rika trivdes. De vita poliserna behövde inte träna batongteknik på fyllerister längre. Bomullen plockades snällt. Det var fina tider. Men denna tid är svunnen och kommer aldrig mera igen.

  Då föddes en idé – som skulle komma att förändra världen.
  Kineserna kan tillverka alla produkter som efterfrågas i marknaden – billigare än om slavar hade tillverkat dem i USA – under vissa villkor. Den kinesiska valutan var kraftigt undervärderad. De förhatliga Mao-sedlarna var nästan värdelösa jämfört med den mäktiga amerikanska dollarn.

  Vad händer om vi låser fast Yuan mot dollarn – och flyttar produktionen till Kina?
  Kinas president Deng Xiao Ping öppnade armarna – varsågod. ”Joint Venture Agreements” kallades samarbetsformen. Snart fylldes världshaven med containerfartyg som avreste i skytteltrafik från de kinesiska hamnarna. Hela ”den fria Västvärlden” nappade på det kinesiska anbudet. Precis allt förändrades i Kina på nolltid. Kina formligen exploderade. Kineserna skaffade sig snabbt alla de råvaror som behövdes till den kinesiska produktionen – till priser som ingen i väst kunde konkurrera med.

  Produkter som efter frakt över världshaven kostade nästan ingenting fyllde snart diskarna i Västvärlden. Handelsbalansunderskotten skenade i väst. Detta var givet på förhand. Värst blev det för USA. Landets skulder ökade med rekordfart, men detta berörde inte den stenrika eliten ett dugg. Astronomiska inkomster flöt in till rätt personer – Wall Streets ”banksters”. Det amerikanska folket drabbades av den värsta arbetslöshet som skådats i modern tid. Snart bröt fattigdomen ut i full skala i landet.

  Djävlar – den stenrika eliten i Väst förlorade Rysslands gigantiska naturegendomar.
  Putin – det värsta monstret som skådats i Ryssland – stal tillbaka bytet mitt framför näsan på Wall Streets banksters. Den ryska björnen var skadad men vaknade plötsligt upp. USA tappade greppet om det begärliga bytet. Putin satte stopp för oligarkerna som skulle dela bytet med finanshajarna i väst. Pensioner började äntligen betalas ut igen i Ryssland.

  Ryssland utsattes för alla slags krigföring på en gång. CIA gick på offensiv på alla fronter. Ryssland sviktade men snart hade alla försök att destabilisera Ryssland misslyckats. Putin vann hela det ryska folkets kärlek. En större historisk rysk seger har aldrig skådats i historien. Putin tillkännager nu att det ryska folket är självförsörjande på alla områden redan om fem är – 2020. En sådan framgångssaga har få nationer i världen fått uppleva.

  En historisk superchock i USA – den ryska björnen och den kinesiska draken finner varandra.
  Den opålitliga kinesiska draken hade egna framtidsplaner än att bara producera billiga produkter till Väst. Deng Xiao Ping hade lurat USA i fällan. En historisk allians – Ryssland och Kina – växte fram i öst på rekordtid. För första gången efter andra världskriget var det amerikanska romarrikets världsherravälde hotat. Den amerikanska utrikespolitiken visade tecken på förvirring och desperation.

  Ännu djävligare – den indiska tigern går samman med björnen i norr och draken i öster. En trippelallians i öster är ett faktum.
  Närmare tre miljarder människor i öster börjar dra åt samma håll. En historisk kraft som ingenting i världen kan stoppa är ett faktum. ”Den nya sidenvägen” – den största industriella satsningen i mänsklighetens historia dras igång. Massor av länder i Asien dras in i denna mega-satsning. Pakistan, Vitryssland och många fler asiatiska ”stans” är nu på väg in i den asiatiska gemenskapen.

  USA ger upp – världen måste delas mellan öst och väst. EU är pusselbiten som avgör USA:s öde.
  USA har redan gett upp försöket att erövra Iran. Detta var en enorm förlust. USA förlorade Irak – ännu en amerikansk katastrof. Nu ger dom upp även i Syrien. Läget börjar snabbt bli desperat. USA rusar mot det finansiella stupet. Skulderna har skenat till himlen bara under det senaste årtiondet. Det går käpprätt åt helvetet med expressfart.

  En kupp planeras av Wall Street i sista stund. De rika som stal allt – knuffar medvetet USA utför det finansiella stupet.
  De kriminella galningarna höjer FED:s styrränta om tio dagar!!! Alla räntor både ”korta” och ”långa” har sjunkit ner till historiskt låga rekordnivåer. I detta läge HÖJER FED styrräntan. Detta är ju självmord. Det innebär att FED störtar USA utför det finansiella stupet medvetet. Argumenten för räntehöjningen är en fruktansvärd samling av lögner. Till och med en normalbegåvad ekonom kan förstå att beslutet är helgalet.

  Kuppförsöket kommer att misslyckas – med ett hundra procents säkerhet!
  Wall Street försöker att inlemma hela EU i sin vidriga ekonomiska diktatur. Men både Tyskland och Frankrike och många andra länder i EU kommer att sätta stopp för planerna. Ett storskaligt inbördeskrig har utbrutit i finansvärlden i Väst. Massor av ekonomer och politiker börjar agera. En spricka mellan Västeuropa och USA är redan ett faktum – och den vidgas nu snabbt. Frankrike exploderar snart av antiamerikanska stämningar. EU kommer inte att uppslukas av Wall Streets banksters. USA är på väg att kollapsa.

  Gilla

 5. Björngunnar skriver:

  Tack Brage för mycket intressant läsning.
  Skulle allt du skrev bli verklighet så inte mig emot.
  Eu får också gärna gå åt helvete , allt detta centraliserarnde av makt har varit av ondo.
  Jag har alltid trott på små cirklar där makten fördelas ut så mycket det går, tvärtom mot den inriktning som globalisterna har.
  Men vågar man verkligen hoppas på detta, det är länge sedan nu som Wallenberg köpte upp stora delar av svenskt näringsliv.
  Den svenska industrin ägs idag mest av utlänska bolag, banker?
  Så frågan blir, för Sveriges del är ett strypgrepp kopplat eller kan vi gå mot en bättre framtid?
  Blir kronan värdelös eller blir fasta tillgångar det som minskar i värde?

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  FANTASTISKA ”BJÖRNGUMMA”.
  Du har själv fångat det mitt i prick med orden – ”Vidare när det gäller parasiter, om jag fattat detta korrekt, så finns det två sorter, parasiter som lever av värddjuret och parasitoida som lever och till slut dödar värddjuret, för att sedan söka ett nytt do”.

  Det är precis exakt läget, Bättre går inte att uttrycka sig. USA har sugits ur till sista blodsdroppen. Det finns inte mera att suga ur denna nation. Nu står EU på tur. Folk fattar inte vilken strid det redan har utkämpats inom finansvärlden. Wall Streets banksters kommer att göra allt i sin makt för att överleva USA:s kollaps. De kommer att försöka skapa kaos i kubik i EU – för att få det begärliga bytet – och själva överleva USA:s kommande fall. Biologiska och/eller kemiska stridsmedel kommer sannolikt att sättas in för att sätta EU i chocktillstånd.

  Men ingenting kommer att hjälpa. USA är på väg i graven – allt blod är redan tömt. Våldet exploderar. Scener som vi aldrig trodde skulle kunna utspelas i väst kommer att chocka oss.
  Min inre kristallkula har berättat detta under flera år. Den misstar sig aldrig!.
  .

  Gilla

 7. Katerina Karlsson skriver:

  Har du autoseponerats dina neuroleptika?

  Gilla

 8. Björngunnar skriver:

  Hej KK!
  Vi verkar ha fått in ett riktigt proffs.
  Nu undrar jag om du kan ge mig ett råd, jag har autoseponerat Zyprexa, Serogmed, Theralen, Leponex men känner mig ändå orolig, tror du att jag skulle må bättre av att spetsa på med benzodiazepiner?

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  Om Katerina Karlsson menar mig – vill jag gärna kommentera:
  * Min analys av oktoberrapporten från Bureau of Statistics bygger bl a på en analys av Dr Paul Craig Roberts (Kort info: Dr. Paul Craig Roberts attended four of the finest universities, studied under two Nobel Prize-winners in economics, authored 20 peer-reviewed articles in …).
  * Min analys av USA:s astronomiska skuld bygger på en rapport från David Waker – före detta chefen för Government Accountability Office mellan åren 1998 – 2008, den amerikanska motsvarigheten till Riksrevisionen som har i uppdrag att oberoende granska den amerikanska statens utgifter.
  * Min analys om ”The financial Cliff” bygger på en serie av världens mest respekterade ekonomer bland annat sådan personer som erhållit Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne (ibland felaktigt kallat ”Nobelpriset i ekonomi”).
  * Min analys om att CIA har full kontroll över massmedia i väst och att de verkar för Wall Streets ”banksters” – bygger på minst tusen olika källor. En bok av den tyske journalisten Udo Ulfkotte – (arbetade för Frankfurter Allgemeine Zeitung under många år) – som blev en bestseller i Tyskland 2014 berättar i detalj hur omfattande CIA:s styrning är och hur korruptionen har spridit sig i ”den fria Västvärlden”. Han var själv med och skrev bara under färdigskriva artiklar – och fick bra betalt för detta. Men efter tre hjärtinfarkter ville han berätta sanningen. Han betraktas idag som Snowdens motsvarighet inom den politiska journalistkåren.
  JAG TROR ATT JAG NÖJER MIG. (Jag är glad utan att använda mediciner)

  Gilla

 10. Gustav_Vasa skriver:

  Tack Brage Norin för en fantastisk sammanfattning av den ekonomiska historien.
  En sak bara får mig att ställa mig undrande till det du skriver:
  När människor har så mycket pengar att de i stort sett kan köpa vad de vill så är det inte längre utökandet av rikedomen som blir drivkraften i livet, utan andra drivkrafter tar över istället. Många gånger blir det att ackumulera makt. Om nu Fed och den finansiella eliten inom anglosionist- sfären med världsherravälde som mål skulle medvetet krascha den västliga ekonomin med krig som följd, så innebär ju det att deras makt och kontroll över folket i väst förvinner. De förgör sin egen maktsfär och blir kungar av sand.
  Varför skulle de göra så framför att bara vänta, fortsätta vara den regerande eliten och låta skulderna stiga till det mångdubbla?

  Gilla

 11. orglasse skriver:

  Att var grym elak och stygg är tydligen också en kvinnlig egenskap som här visas upp av en Katerina.
  Bitch

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Katerina: Brage äter inget skit! Han äter sin egen honung från vidderna i Norrbotten. Äter hans honung! Wow! Jag är lite av expert på smak och doft. Gör parfymer bl a. Och Brages honung tar priset. Vad känner man: Jo, ljung, anglica och annat gott som inte kan köpas för pengar. 😛

  Gilla

 13. Björngunnar skriver:

  Nja Orglasse!
  Katerina är inte stygg.
  Hoa arbetar antagligen i branschen läkemedel för själen.
  Pskiatri står för läka själen.
  Deras religion är marxismen – kommunismen eller kulturmarxismen.
  De är alla parasitoida, vad är konstigt med det?
  En räv är också parasitoid, ges han att äta den sista kaninhannen på jorden så äter han upp den!?
  Om däremot du eller jag kan påverka skeendet så att kaninen inte blir uppäten så är det vår plikt och den utför vi ju just i detta nu när vi skriver här.
  6.000.000 miljoner kaniner kan väl inte ha fel?

  Gilla

 14. Brage Norin skriver:

  Svar till ”Gustav Vasa”.
  Jag tror att signaturen Björngumman redan har lyckats väl att besvarat din fråga. Om en insekt tar död på sitt värdträd försöker den ta ett nytt träd i besittning. EU är nästa utsedda värdträd för Wall Streets ”banksters”. Hur attacken planeras i detalj är synnerligen svårt att nysta ut. Hittills verkar det tvärsäkert att CIA till varje pris först måste skapa ett stort kaos i EU – något som påminner om läget i USA efter CIA:s attack i New York i september månad 2001. Det var i detta kaos som ”det amerikanska militärindustriella komplexet – Wall Streets militära gren” tog makten.

  MIN INRE ALARMKLOCKA VARNAR FÖR ATT CIA PLANERAR ETT NYTT TERRORDÅD.
  Ett CIA-försök med kemiska eller biologiska stridsmedel är på gång. Jag kan inte förklara det – men tro mig – min kristallkula misstar sig aldrig. En vecka efter den noga planerade terrorattacken i New York ägde ett annat terrordåd rum. De demokratiska senatorer som motsatt sig kriget i Irak fick ta emot torkade mjältbrandssporer. Hela fem gram hade odlats fram av dessa sporer. Detta betyder en enorm industriell produktion som pågått under flera år. Jag är biodlare – det motsvarar att jag slungat fram ett tusen ton honung.

  När det bevisades – bortom varje tvivel – att dessa mjältbrandssporer var genetiskt identiska med de som fanns vid ett amerikanskt militärt forskningsinstitut – chockades massmedia. Men det visade sig att bakterierna hade tagits från detta laboratorium och odlats i industriell skala någon annanstans. Några på nätet har hävdat att spåren leder till Israel. Det hade varit svårt att klara av att odla fram så mycket mjältbrandssporer i hemlighet i USA – åtminstone mycket riskabelt.

  Det har med andra ord hänt förr – precis det jag vill varna för. Jag tror ingen har snappat upp min varning. Ingen har i alla fall kommenterat det. DÄRFÖR VILL JAG VARNA ÄNNU EN GÅNG. Det kan bli ett angrepp mot vattenförsörjningen i flera storstäder i EU. Ingen vill tro på det värsta – men det värsta är tyvärr nästan alltid det mest sannolika. Det behövs ett terrorangrepp av den digniteten för att skapa det kaos som behövs för att Wall Streets finanselit ska kunna ta över makten i EU och lägga Västeuropa under sin vidriga diktatur

  Gilla

 15. Frank Nilsson skriver:

  Hej Brage!
  Tyvärr delar jag inte din tro på att vi får en fredlig värld när USA fallit. Vi får ett storkrig, där uppstigande supermakter på nytt delar världen mellan sig, som gjordes vid de båda tidigare världskrigen. Förödelsen kommer att bli mycket större denna gång.
  Enda möjligheten till att det skulle så småningom utmynna i en fredligare värld. är om storkriget utmynnar i stora revolutioner världen över.

  Gilla

 16. Brage Norin skriver:

  Tanken att Ryssland och Kina skulle börja kriga mot varandra – när USA har fallit – är extremt långsökt. Sannolikheten för krig mellan Kina och Ryssland är exakt lika med noll. Samma sak gäller Indien. Det är helt otänkbar med krig mellan Indien och Kina – eller mellan Indien och och Ryssland. Det är nästan bara USA som har krigat efter det andra världskriget, Det blir naturligtvis världsfred när det amerikanska krigsimperiet faller.

  Gilla

 17. Björngunnar skriver:

  Hehehe!
  Grymt roligt KK!
  Jag har märkt att trots att den bistra sanningen om New world order tränger sig på så blir roliga skämt allt vanligare,
  Roliga psyliatriker är däremot extremt ovanliga.
  I Sovjetunionen var det en hel industri att droga ner oliktänkande, det skulle ju inte kunna hända idag?
  Bland de bästa böcker jag läst ber jag att få rekommendera Mästaren och Margarita av Bulgakov.
  Han skrev också en annan historia om två psykiatriker som bytte ut tallkottkörteln, den del där personligheten, själen finns.
  En mycket sympatisk hund fick personlighetskörteln från en krimenell nyss avliden alkoholist inopererad.
  Den boken och hur den slutar tror jag skulle intressera Katerina!

  Gilla

 18. Frank Nilsson skriver:

  Ja Brage, det blir fred – ett tag. Men så länge det finns imperialistiska stater kommer det också att bli omfördelningskrig, eftersom deras ekonomier utvecklas i olika takt och den starkaste kommer åter att kräva ”lebensraum”

  Är du förresten den Brage jag lärde känna i Umeå?

  Gilla

 19. Brage Norin skriver:

  SIGNATUREN BJÖRNGUMMAN ÄR SYNNERLIGEN SKARP – HUMOR ÄR VIKTIGT

  JAG FICK NYSS EN TOKFRÅGA PÅ NÄTET:
  En mamma är 21 år äldre än sin son. Sex år senare är hon
  fem gånger så gammal som sonen. Var befinner sig pappan?

  MATEMATISK FUNDERING:
  Sonens ålder: x
  Mors ålder: 21 + x

  Sex år senare:
  Sonens ålder: x + 6
  Mors ålder: 21 + 6 + x = 27 + x (5 gånger äldre än sonen)

  5 *(x + 6) = 27 + x
  5x + 30 = 27 + x
  4x = -3
  x= – 3/4 (år)
  3/4 år lika med 9 månader.

  VAR BEFINNER SIG PAPPAN?
  SVAR: På toaletten och duschar!

  Svar till Frank Nilsson:
  Jag fördjupade mig i kvantmekanikens värld i hela 6 år i Umeå – i min stormiga ungdom.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.