PPC15-riktiga klimatexpeterna i Paris sågar globalisternas försök att kupp in FN som världsregering! Irakkriget startades av psykopater!

Det är Solen som bestämmer! Vad gör du om solen slocknar?

Det är Solen som bestämmer! Vad gör du om solen slocknar?

Ibland slinker det med bra grejor på TV! Det brukar då vara sent. Så var när det jag såg Novemberrevolutionen. Det var Den var bra och för avslöjande. Inte meningen att gå på prime time med andra ord. För fler kan ju komma på idén att vakna upp till det elände vi lever under. Här kommer tips på en bra film till!

Hälsningar från Kalle:  ”Den här videon måste ni se (om ni inte såg den på kunskapskanalen på TV i går)! Den beskriver mycket ingående om hur de högsta makthavarna ljuger och arrangerar utplantering av lögner i väldens media för att få till ett totalt olagligt krig. Den handlar om hur det gick till för att få igång kriget mot Irak 2003, en mycket bra beskrivning om hur alla de psykopater som vi tillåter vara världsledare kan manipulera media och allmänhet. Jag har skrivit massor om detta sedan första kriget mot Irak i början av 90-talet (som givetvis ingen media publicerat något av), men man talar numera bara om kriget som startade 2003 (det som hände 1991 verkar media vilja att vi ska glömma). Totalt handlar det om mord på över 1,7 miljoner helt oskyldiga människor i Irak, varav ca 1 miljon är barn.

Min fråga är: Varför straffas inte dessa massmördare, varför tvingas de inte till den internationella domstolen i Haag? Detta är den absolut bästa redovisningen av vår galna värld som jag sett på svensk tv (jag är förvånad över att svensk tv visar den, var det ett misstag?), se den!

Irak, Libyen, Afghanistan och nu Syrien är krig som psykopaterna startat för att dessa länders ledare inte varit den verkliga makten lydiga, de hade alla gått ifrån världsvalutan dollar och sålde olja i Euro, vilket måste straffas för att skrämma andra från att göra likadant…”

http://www.ur.se/Produkter/177412-Att-starta-ett-krig

Det här med klimatbluffen! Herregud hur kan det vara fel att andas in syre och sen ut koldioxid. Som växterna tar upp och så avger dom syre som vi inandas. Här kan vi snacka den ultima symbiosen. Ett absolut måste för att vi ska kunna leva här! I Paris träffas inte bara Al Gores klimatalarmiser utan också såna som företräder en sån som mig. Hört något om det i media? Nä, skulle inte tro det. Blueshift sammanfattar bra:

10 FRÅGOR TILL BAN-KI MOON – COP21 UTMANAD AV PCC15

Det är inte bara COP21 som ockuperat Paris – på plats finns och PPC15: de riktiga klimatexpeterna som sågar globalisternas försöka att via en klimatlögn kuppa in FN som världsregering.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till PPC15-riktiga klimatexpeterna i Paris sågar globalisternas försök att kupp in FN som världsregering! Irakkriget startades av psykopater!

  1. Såg denna VETSKAP i filmen, på Kunskapskanalen i går kväll. Avskrapet som styr är uppblåsta av lögner, falskhet och viktiga undanhållna Sanningar! FÖRINTA DJÄVLARNA, slutgiltigt!”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.