Slaktaren från Turkiet! Organhandeln är i full sving! IS håller i knivarna!

Recep Tayyip Erdoğan, född 26 februari 1954 i Kasımpaşa i Istanbul, är Turkiets president sedan den 28 augusti 2014. Han var tidigare Turkiets premiärminister från den 14 mars 2003 fram till dess att han tillträdde som president.

Recep Tayyip Erdoğan, född 26 februari 1954 i Kasımpaşa i Istanbul, är Turkiets president sedan den 28 augusti 2014.

Turkisk organhandel! REDAN FÖR ETT ÅR SEDAN VAR ISIS ORGANHANDEL IGÅNG

Turkiets president Erdogan har lyckats med något som få politiker i hela världen har lyckats med. Var han påverkad av droger? Fick han ett dampanfall? Eller är han bara fullständigt galen? Eller – gjorde han det möjligen på order? (Rätt svar finner du nederst i denna artikel), skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare.

Massgravar med slaktade människor som rensats från bl a njurar har redan påträffats. Rysslands utrikesminister anklagar Turkiet för organhandel med ISIS. Han har bevis! När ISIS invaderade norra Syrien tog handeln fart på allvar. Transporten av organ till Turkiet blev betydligt kortare. Tillfångatagna syriska soldater tömdes på värdefulla organ och handeln tog fart på allvar i Turkiet. Redan i början av 2015 var ISIS organhandel igång. SOTT.NET

Vladimir Odintsov
New Eastern Outlook
Tue, 03 Nov 2015 00:00 UTC

On February 18, 2015, Mohammed al-Hakim, the representative of Iraq to the United Nations, said that the ”Islamic State” has been killing people to sell their organs. According to him, in the mass graves of ISIS victims, bodies of people have been found with signs of surgery. These people were missing kidneys and other internal organs.

Just nu ser det ut som om ryssarna låter honom komma undan – mot politiska eftergifter. Hela klanen Erdogan faller om sanningen avslöjas på ett brutalt sätt av ryssarna. Erdogan har två gånger ringt ryska utrikesdepartementet för att få tala med Putin – men han har inte varit ”anträffbar”. Erdogan vill till varje pris träffa Putin i Paris. Ryska UD har bara meddelat att de tagit emot hans förfrågan. Erdogan är djävligt orolig. Sitter hans makt på spel och hela hans klans makt – gör han vad som helst för att rädda sitt eget skinn. Turkiet har haft en nyckelroll vid uppbyggnaden av IS. Kanske de tvingas ge upp.

Jag har aldrig någonsin skådat ett så ofattbart politiskt jättemisstag som – TURKIETS NEDSKJUTNING AV DET RYSKA FLYGPLANET NÄR DET BOMBADE IS INNE I SYRIEN.

Turkiets president Erdogan har lyckats med något som få politiker i hela världen har lyckats med. Var han påverkad av droger? Fick han ett dampanfall? Eller är han bara fullständigt galen? Eller – gjorde han det möjligen på order? (Rätt svar finner du nederst i denna artikel).

Miljarder människor i världen vet – att IS stulna syriska olja fraktades i kilometerlånga konvojer över IS-kontrollerade områden i norra Syrien raka spåret till Turkiet. Alla journalister i hela världen vet detta. Många journalister vet också att Erdogans son – ”mini-Erdogan” – var en av de som berikade sig mest på denna illegala oljehandel. Den nakna sanningen är att hela klanen Erdogan tjänade miljarder dollar på den stulna Syriska oljan.

Alla journalister som inte är betalda för att ljuga, vet att IS huvudsakliga inkomster kom från denna gigantiska oljestöld. Det handlar om en av de största stölderna i mänsklighetens historia. Den pågick inför helt öppen ridå. Bevisen är överväldigande. Hela världen VET sanningen.

Världsopinionen avskyr intensivt IS terrorhandlingar. Att skjuta ner ett ryskt bombplan inne över Syriskt territorium som bombar IS ställningar – det slår alla tiders rekord i hjärnsläpp.

Att Obama och NATO:s ledning (Pentagon) försvarade Turkiets nedskjutning är om möjligt ännu värre. Vilket politiskt jättemisstag – men samtidigt så märkligt. Varför beslutade sig Pentagons talespersoner för att så öppet stöda Turkiets nedskjutning av planet???

Därför att de hoppades på att terrordådet skulle skapa en spricka mellan Ryssland och Västeuropa. USA och NATO:s värsta mardröm är att Frankrike och Tyskland på egen hand ska börja samarbeta med Ryssland i kampen mot IS. Därför beordrade CIA nedskjutningen. Erdogan följde bara CIA:s order.

Hur kan någon enda person tro på att Putin är så enastående korkad att han låter sig luras så enkelt? Han förstod omedelbart att det var en politisk fälla. Försöket att splittra EU och Ryssland har redan misslyckats. Ännu ett nytt rekord i CIA-dumhet – har vi fått bevittna.

Erdogan har begått ett politiskt självmord – men han har mycket mera på sitt samvete.
Den ryska utrikesministern Lavrov har öppet anklagat Turkiet för något som är ytterst obehagligt – en storskalig organstöld. Det har länge skrivits om IS vedervärdiga avrättningar, men det har sällan skrivits om de omfattande organstölderna som pågår i Syrien. Unga tillfångatagna soldater i den syriska armen skjuts bara i huvudet och töms på värdefulla organ, som omedelbart tas omhand av professionella experter. Mängder av friska njurar har sålts och slussats ut från Turkiet. Att Lavrov tog upp denna extremt känsliga fråga skrämde Erdogan rejält. Klanen Erdogan sover mycket oroligt.

Det är ett hundra procent säkert att ryssarna kommer att slå ut alla IS försörjningsleder från Turkiet. Detta är redan nästan klart. Handeln med organ har varit mycket omfattande. Mängder av medicinsk utrustning för nedkylning och transport av mänskliga organ kommer att beslagtas. Massgravar med organplundrade lik kommer garanterat att påträffas. IS brukar försåtsminera sina massgravar – inte mala sönder liken. Den ryske utrikesministerns anklagelser mot Turkiet kommer att kunna bevisas – bortom varje tvivel. Alla artiklar som skrivits om detta kommer att bekräftas. Klarar Turkiets president av en sådan fasansfull skandal? Erdogans dagar kan vara räknade.

Men realpolitik är realpolitik. Turkiet är en nyckelstat även på det ryska schackbrädet. Det är mycket troligt att Erdogan kan klara sig kvar vid makten, men det förutsätter en helomvändning av den turkiska politiken i Syrienfrågan. Naturligtvis måste även allt stöd till IS upphöra. Putin är ett politiskt supergeni. Erdogan kan tvingas krypa till korset.

Hur galen Erdogan är demonstrerades tydligt när hans säkerhetstjänst detonerade en jättebomb mitt inne i en stor pro-kurdisk demonstration i Ankara. Nästan lika många dödades som under terrordåden i Paris. Detta hände bara för en månad sedan. Naturligtvis beskylldes IS för dådet, men hela den kurdiska minoriteten i Turkiet och alla politiker som är i opposition mot Erdogan vet vem som bär ansvaret. Erdogans glödande hat mot kurderna demonstrerades på ett mycket obehagligt sätt. De sörjande förbjöds att lägga ut blommor på mordplatsen.

EU satsar nu många miljarder Euro på att få Erdogan att bygga enorma flyktingläger nära den Syriska gränsen. Erdogan själv vill bygga dessa läger inne på syrisk mark – men han fattar äntligen att hans planer är orealistiska. Ryssarna har redan satt stopp för detta. Sverige har avsatt över en halv miljard kronor avsedda för Erdogans läger. Hela storsatsningen på läger för syriska flyktingar är planerad i detalj av CIA i samarbete med Erdogan. Planen är inte längre realistisk. Inte ens läger som byggs på turkiskt territorium kommer att brukas. EU har gripits av ren paranoja.

Putin bombar nu sönder och samman alla IS ställningar i Syrien som gränsar mot den turkiska gränsen. Där har IS länge kunnat känna sig säkra. Den turkiska säkerhetstjänsten har skyddat dem. Men allt detta är i spillror inom några dagar. Alla tillfartsvägar från Turkiet till hela detta IS-kontrollerade gränsområde kommer att bli obrukbara. När IS krossats stoppas automatiskt massflykten från Syrien. De läger som eventuellt byggs inne i Turkiet kommer att stå tomma. Ingen syrier vill leva i ett turkiskt ”läger”. Hellre begår de självmord.

De syriska flyktingarna vill inget annat än att återvända till sitt hemland. Blir det fred i Syrien kommer massor av flyktingar att återvända – även många som fått permanent uppehållstillstånd. Familjerna vill återförenas. Barnen vill leka med sina gamla kompisar. Ett Syrien i fred är det enda som behövs för att flyktingkatastrofen ska kunna lösas. När IS är krossat blir det fred i Syrien. Den syriska armen i samarbete med det ryska flyget är snart klara med uppgiften.

EU måste snarast möjligt bryta med krigsgalningarna i Pentagon. Det är de som har makten i USA. Det amerikanska ”militärindustriella komplexet” drar snart med sig hela EU i avgrunden. USA håller på att bli EU:s kvarnsten runt halsen. Generalerna i Pentagon lever i en värld som är avskärmad från verkligheten. Europa måste klippa banden med USA.

Jag känner det på mig. Det amerikanska romarriket är på väg i graven. Vilket rabalder det kommer att bli i hela den så kallade ”fria Västvärlden”. Stackars oss. Vi är så förvirrade av all hjärntvätt att vi ingenting kommer att förstå. Den sanna historien om jordens sista militära supermakt kommer äntligen att skrivas. Det ser jag fram emot.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Slaktaren från Turkiet! Organhandeln är i full sving! IS håller i knivarna!

 1. Brage Norin skriver:

  SAXAT FRÅN NÄTET
  Dr. Paul Craig Roberts: “It could well be that this is going to work out so much in Russia’s favor that Putin will send a letter of thanks to the Turkish President and say, ‘Thank you very much. You’ve done us a huge favor. (Laughter). We lost a pilot and a naval marine but we sure have gained a lot. That was only two deaths for winning a war.”…

  “So that looks to me like the most likely outcome. The unintended consequence of this are so positive for Russia that it’s got Washington quaking and Europe wondering about the idiocy of being in NATO.”

  Jag berättade för en glad ung kille att vi länge letat efter intelligent liv ute i rymden.
  ”Var fan ska vi eljest hitta det?” – kommenterade han omedelbart,

  Gillad av 1 person

 2. Sofia skriver:

  Hoppas att du har rätt Brage!

  Gilla

 3. Pingback: Slaktaren från Turkiet! Organhandeln är i full sving! IS håller i knivarna!, Av Brage Nordin | Arab Nyheter

 4. Brage Norin skriver:

  EN FÖRBANNELSE VILAR ÖVER USA OCH ALLA DERAS ALLIERADE I VÄSTVÄRLDEN
  Krigsförbrytarna som mördade en miljon Irakier ”beklagar” nu sitt misstag.
  Kunskapskanalen SVT sände i kväll den 1/12 kl 20.00 filmen ”Att starta ett krig”. Programmet visade hur lätt det är att vilseledande information kan användas för att starta krig. Men det är inte enkelt att veta vem eller vilka som ljugit. Den extremt påkostade filmen var en mycket skickligt gjord CIA propaganda. George Bush sa bara vad han ombads att säga, Tony Blair var bara vilseledd osv.

  Men förre vicepresidenten Dick Cheney offrades faktiskt – liksom förre utrikesministern Colin Powell. De utpekades av många CIA-agenter som de som förde allmänheten bakom ljuset. Det var verkligen fina människor dessa agenter som berättade sanningen – oj vad vi hjärntvättas. Programmet har visats i TV många gånger i hela den förljugna västvärlden. CIA har nått ut med sitt budskap.

  Storbritanniens premiärminister Tony Blair och Danmarks statsminister Anders Fogh Rasmussen, var de mest pådrivande i Europa för att kunna starta folkslakten i Irak. Man måste sakna sanningens sinne om man tror att dessa två personer inte ljög medvetet. I Sverige var Carl Bildt den som mest utmärkte sig som krigshetsare. I mina ögon är massor av politiker i Västvärlden skyldiga till massmorden i Irak. De ljög medvetet inför hela världens människor. De ljög inför hela världens barn. De ljög inför alla journalister som så gärna ville skriva spännande artiklar.

  Varenda varm hel människas vill kräkas av ångest inför det amerikanska kriget. Över ett hundra tusen barn fick uppleva ett brinnande helvete. Detta berör emellertid ingen av de ansvariga. De är tomma mänskliga skal. Det lustiga är att de inte rår för det. De saknar inre värme. När de ser ett litet barn i en barnvagn reagerar de inte med värme. De vet inte vad mänsklig kärlek är för någonting. De är ”psykopater” – helt omedvetna om sitt tragiska livsöde.

  Vårt stora problem är att vi hukar oss för psykopater. Vi ser inte skillnaden mellan en hel människa och en människa som är sönder. Rasmussen och Bildt jobbar frenetiskt vidare. Nu är det Syrien som gäller. Hittills är det bara en kvarts miljon döda i Syrien – en liten tröst. Ett annat stort problem är att vi nästan alla är tysta. Vi vill inte veta av sanningen. Vi pratar om terror utan att ha den minsta aning om hur terror uppkommer. Ännu mindre fattar vi vilka krafter som är terrorns arbetsgivare.

  KOMMENTAR: Anders Fogh Rasmussen, former Prime Minister of Denmark and Secretary General of NATO

  Jag sörjer inför Gud. Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 5. Sofia skriver:

  Välförtjänt 😉

  Gilla

 6. CastoroPollux skriver:

  De som skaffat hästen måste blivit halshuggna i smyg. Annars skulle väl alla med självbevarelsedrift leta en halvsovande kuse så att inget skulle hända dem, kraken eller den polvända magnaten.

  Men hästkraken kan också blivit beskjuten med sten, pil, eller något vasst under sadeln.
  Nog ser det ovanligt ut med två skallar som håller i betslet..

  Gilla

 7. Varför tiger svensk media ?

  När kommer sanningen fram om Wallenberg och statsministerns resa till Saudi, hela beställningen av vapenfabriker var klar.
  Vilken ” vinst” gör svenska folket på att Löfven drar egen nytta av sin politiska position, vilket är olagligt även om ingen blivit dömd ännu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.