Sverige är världens SJUKASTE land! Kolla denna lista!

Förräderiets Tio i Topp!

Förräderiets Tio i Topp på Förnedringslistan!!

Johan! Skulle tro att du inte är ensam om att tycka så här! Det vimlar av oss men var ska vi ta vägen med vår oro och vrede! Kolla den här kommentaren från Glenn Jason:
Glöm inte:
* en person som inte själv firar jul ska bli julvärd – bara för att hon är muslim
* sedlarna byts ut för att de är kränkande, men sedan uppfattas de nya kvinnosedlarna också kränkande för att Birgit Nilsson sjöng operor som också Hitler gillade, och hon som ”upptäckte” denna nazism belönas genom att få hålla SVTs nyårstal
* alla får gratis sjukvård utom svenskar
* 90% av de som söker asyl har ”tappat” sitt id-kort men inte sin mobil
* flyktingar får åka gratis med SJ men inte svenskar
* flyktingar som misshandlar busspersonalen belönas med gratis busskort
* den som skapar ett mervärde men oavsiktligt missar att skatta kastas i fängelse utan att något offer finns
* den som vill tjäna pengar kan lämna bort barnen på statlig barnpassning som andra tvingas betala
* den som innehar en TV tvingas betala för statlig propaganda

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till Sverige är världens SJUKASTE land! Kolla denna lista!

 1. Helena Palena skriver:

  Det värsta är att det är medvetet gjort! Skepparn har släppt ratten med vilje! Förmodligen har han en pistol riktad mot nacken! Men ändå…! Men kursen kommer att vända! Det kommer nya skeppare som kan navigera! Så måste det bli annars går vi och världen under! Så det finns hopp! Cheer up!

  Gilla

 2. orglasse skriver:

  Minns ni styråran, skepparen med styråran. Stefan Löfven han som styr.
  Man borde skratta men man gråter.

  Gilla

 3. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Det här kaoset som nu ökar i världen är planerat sedan LÄNGE! Kolla bara vad vår främste globalist och landsförrädare Carl Bildt sa i sitt tal i USA 22 Februari 1992 där han ivrigt agiterade för att snarast införa ”The New World Order”, den totalitära feodala slavstat där nationerna är avvecklade och står under en världsregering bestående av bankirer och industrialister:

  Googla på: Carl Bildt tal om The New World Order och hör själv! Man har hunnit MYCKET
  LÅNGT i förberedelserna sedan dess! Många av ”våra” höjdare inom politik, myndigheter, och media är sedan länge köpta, hotade eller på annat sätt värvade för att delta i denna process.

  Ledningen i många länder har uppenbart tappat besinningen, och intressant nog så finns detta beskrivet i Bibelns förutsägelser för de senare tiderna, vilket också gäller för det avskaffande av kontanterna som pågår globalt för att ersättas av en personlig RFID-chip som anbringas på varje person. Det kommer antagligen att överträffa vad Orwell skrev i sin berömda bok.

  De som saknar mental förberedelse för planerade händelser som ännu inte satts i verket
  kommer att få det svårast när åtgärderna genomförs.

  Gilla

 4. Sofia skriver:

  SPRID DETTA TILL SÅ MÅNGA DU KAN!

  Gilla

 5. Birgitta Palén skriver:

  Tack Jan-Ola! Utmärkt sammanfattning. Det är ett riktigt ondskefullt scenario som har ställts upp länge!

  Gilla

 6. Nej pensionärer har inte råd att leva här. Det är ju helt medvetet att man skall valla ner dom till Spanien och Plura för att supa ihjäl sig fortare. Så sparar Staten in på deras pensioner och kan ta in än fler invällare då man dessutom frigör pensionärernas gamla bostäder.

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  DET SJUKASTE AV ALLT ÄR FAKTISKT NÅGOT ANNAT – TJÄNSTEPENSIONSSYSTEMET!
  Nästan ingen vet något om detta, trots att detta pensionsbeslut slår alla rekord av svineri i kubik.
  ”Det ska löna sig att jobba” – är den mest förljugna paroll som politikerna någonsin har uppfunnit.
  Jag själv insåg i god tid att det var motsatsen som gällde för mig. Jag tog enbart ut min tjänste-pension i hela tre år före 65 års ålder. Cirka 35 000 kr per månad var min lön (före skatt) i tre år – utan att jag jobbade en enda dag – innan jag blev pensionär. Lika förbannat hade jag kvar så pass mycket kvar av min tjänstepension så att min pension efter 65 års ålder blev hög.
  DET LÖNAR SIG ABSOLUT INTE ATT ARBETA FÖR EN VÄLBETALD TJÄNSTEMAN/KVINNA. ABSOLUT INTE LÄNGRE ÄN TILL 61 ÅRS ÅLDER.

  Närmare 200 000 högavlönade tjänstemän/kvinnor stal från pensionssjön allt vad de kunde. Tjänstepensionssystemet är en ”gummisnoddspension”. Den går ända upp till taket. Men ingen undersökande journalist vill skriva om detta – trots att det är så enkelt att ta reda på fakta.

  ”Kvarvarande medellivslängd” är cirka 20 år efter pensionering vid 65 års ålder. Det motsvarar 240 månadslöner. Lyfter man 10 000 kr/mån (efter skatt) mera i pension – jämfört med en normal gymnasielärare – så kvitterar man ut 2 400 000 mera i inkomst under den period i livet när man inte arbetar. Ingen pensionsförsäkring i världen hade kunnat garantera detta. Men det klarade våra politiker av. Folk skulle spy tarmarna ur sig om de visste sanningen. Inte ett ljud hörs och inte ett ord skrivs – om denna gigantiska skithög.

  Gilla

 8. Björngunnar skriver:

  Jan Ola skriver att detta är förutspått i bibeln.
  Har man förstått hur självutvalda av en viss ras har för mentalitet är denna spådom enkel, ja självklar.
  Antingen försvarar vi oss eller så går vi under.
  Politiken, skolan, arbetslivet, ja ta vilket område som helst i livet och det är genomsyrat av detta folk.
  Antingen är det en agenda eller så är det ett genetiskt betingat beteende eller bägge.
  Vi uppmanas att tänka på oss själva, inte av omtanke om individen, men därför att ett samhälle med egoister är ett lätt offer.
  Helenas blogg är däremot ett bevis på omtanke och det värmer!

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Tänk att Gud har valt ut just ett folk! Hur ska man kunna greppa det? Nä, det kan man inte om man börjar tänka. Gud finns inte. Det är en konstruktion. Alltså har dom skrivit ihop det hela i ett visst syfte. FN ska bli världsregering snart och 2030 ska alla vara chippade. Inga folk och nationer ska finnas. Alla ska blandas i en gigantisk sörja. Åh, herre gud! Hur kan det finnas sån ondska?

  Hade det utvalda folket ej fötts av en kvinna då skulle jag kunna köpa det hela. Punkt.

  Gilla

 10. Björngunnar skriver:

  Vi kan ju fråga Jan Olof Gustavsson vad det står i bibeln om män som kom från rymden och beblandade sig, kanske var det så det gick till?
  Men jag är ingen bibelexpert.
  Vill dock minnas att någon ” biblisk kändis” erbjöd dem sina döttrar , men den ville ha sönerna.
  Detta kan ju ha varit en bluff men å andra sidan så har vi ju gayparader varje sommar i Stockholm .
  Mm.mm av destruktiv art!

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Ingen vet något egentligen! Var vi kommer ifrån och vart vi ska! Kan vara en bra hållning. Det är i alla fall min. Jag har gröna ögon och en ovanlig blodgrupp. Cirka 2 procent som har gröna ögon och 15 som har min blodgrupp. Man får lära sig att vi kommer från Lucy i Afrika. Nä, det tror jag inte på. Jag kommer i alla fall från rymden. 😛

  Gilla

 12. Björngunnar skriver:

  Jaså!
  Jag har också gröna ögon.
  Om man antar att människan reinkarnerar, vilket jag tror, gäller även djur!
  Så borde det gå att få fram något av detta?
  Vi har förleden re som i re-ligion.
  Re betyder åter.
  Nova är ny, jag skall åka upp till Söderhamn på onsdag och hämta en bil som jag skall, re- novera 🙂

  Gilla

 13. Björngunnar skriver:

  Glömde legion, jmfr romersk legion, en samling, församling…

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Hoppas det är en klassiker! Ja, det heter ju re-tarded. Det gick lite fel då men i alla fall. Sen har vi re-volution. Volution! Re-gain återfå ditt hår! Re-tur!
  Det finns ingen gud. Den som skapat allt har menat att varje som går i ett par skor är sin egen gudom och bor mitt i centrum av universum. Så enkelt är det med det. Men det gillar ju inte makten. Man måste skrämma folk till underkastelse för hur skulle vi annars kunna slava åt eliten.

  Gilla

 15. Eftersom skapandet av pengar ur luft, fiat valuta går tillbaka till Babylon och Babylonian Money Magick så anser jag att Anunnaki är dom som står bakom allt. I antiken verkar dom ha rört sig mer öppet bland människor än vad dom gör idag. Kanhända att dom bestämde sig för mellan 2000 till 3000 år sedan att styra världen med proxy-användare. Det var säkert därför man groomade vissa blodslinjer. Eliten själva säger ju att dom räknar släktskap med Nephilim. Tänker man sedan på Bohemian Grove och Moloch så ligger förmodligen mer bakom det än vad vanligt folk anar. Khazarerna lär ju dessutom ha varit Baal-dyrkare innan dom konverterade till judendomen. Topparna är förmodligen fortfarande Baal-dyrkare. Syftet har förmodligen varit att för att kunna driva igenom en världsregering så var man tvungen att låta människorna utvecklas teknologiskt först. Genom att dra sig tillbaka i skuggorna skulle dom alltmer intelligenta människorna inte förstå sammanhangen och vilka som låg bakom. Det sägs ju att djävulens smartaste trick var att övertyga mänskligheten om att han inte existerar. I sammanhanget är det ju också intressant det där med Planet X eller Nibiru som planeten med sitt dvärgsolsystem egentligen heter återigen börjar närma sig jorden.

  Gilla

 16. Sofia skriver:

  När inte ens Robert Aschberg får säga sanningar om vissa invandrare……..

  Gilla

 17. Som tillägg till mitt förra inlägg.

  Gilla

 18. Arne skriver:

  1. Falskt. Partiet kan anses fascistiskt, vilket inte på något sätt implicerar att väljarna är det.
  2. Falskt. Terrorister/olagliga stridande kan och ska dömas enligt gällande rätt och kan efter avtjänat straff erbjudas samma möjligheter till återgång till samhället på samma villkor som andra dömda brottslingar, vilket inte på något sätt innebär förtur till arbete eller bostad.
  3. Sant och falskt. Den som haft låga pensionsgrundande inkomster, svarta inkomster, invandrat till Sverige i hög ålder, dåliga eller inga pensionsplaceringar, dålig avkastning, hög inflation eller på grund av andra faktorer, har låg pension och får därmed svårt att leva. Det är långt ifrån alla.
  4. Falskt. Sverige har till största delen avvecklat sitt territorialförsvar till förmån för ett insatsförsvar, vilket bygger mycket på ändrad säkerhets- och hotbild jämfört med dito för 50 år sen.
  5. Sant! En grupp människor hävdade besittningsrätt till en fastighet. Detta var dock inte framgångsrikt, helt i enlighet med gällande rätt.
  6. Subjektivt. Om man anser att följa pressetiska regler – som till exempel att delge en brottslings etniska ursprung, vilket är helt ointressant ur nyhetssynpunkt – är att ljuga, är det upp till en själv.
  7. Subjektivt. De allra flesta människor bänder sanningen för egna syften, vilket potentiellt inkluderar alla politiker från alla partier.
  8. Falskt. Det finns inget lagstöd för att genomföra detta på det sätt som beskrivs.

  Gilla

 19. Sofia skriver:

  Annika Hamrud – som helt saknar respekt för att ”Julia Caesar” ville vara anonym – ser sig själv som ett oskyldigt offerlamm:

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=98&artikel=6310902

  Gilla

 20. Björngunnar skriver:

  När jag läser Arnes kommentarer så kommer jag att tänka på Putte Kock och hans program där han tippade tolv rätt, och det brukade gå dåligt.
  Så dåligt att en kille vann på att göra tvärtom mot puttes rad.
  Ett tips kan vara att inte läsa det som står i Msm om man inte är bekant med deras agenda.

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Vissa har inte alla hemma! Putte ja! Herregud! Då fick man ha cigarr i käften. Ha, ha, ha! Putte Kock! Kutte Pock! 🙂

  Gilla

 22. Pingback: Tältasyl | Jan Millds blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.