USAs IS-bombningar var ett spel för galleriet! Obama tvingas nu bomba egna posteringar! Totalfiasko!

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

USAs bombningar av IS var ett spel för galleriet! Nu tvingas Obama bomba egna posteringar.

”USA kommer att utsättas för svåra påtryckningar – att bomba IS – på riktigt!”, skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare. Dessutom står USAs socialsystem inför en kollaps. Systemet är bankrutt (se länk nedan). 

MASSMEDIA I VÄST VET INTE LÄNGRE HUR MAN SKA LJUGA
Frankrike anfaller IS fästen på riktigt! Tillsammans med Putin!!!Putin Jag måste kommentera detta tydligare. DET ÄR HELT OTROLIGT. Putin ger order till den ryska marinen att välkomna det franska hangarfartyg som nu är på väg till östra Medelhavet.

VI BEVITTNAR HISTORISKA VINGSLAG AV STORA FORMAT.
USA och deras ”allierade” bombade IS i över ett år, alltmedan IS växte sig allt starkare i provins efter provins i både Syrien och Irak. Men allt var ett skådespel för gallerierna. IS var USA:s viktigaste länk i kedjan av terrororganisationer som hade en enda uppgift – att avsätta Syriens president Assad för att bana väg för en amerikansk marionettregim i Syrien.

Det är så fruktansvärt otroligt det som sker. USA kommer att utsättas för svåra påtryckningar – att bomba IS – på riktigt! Vilken sits – tvingas bomba sina viktigaste egna allierade på marken. Det börjar bli tragikomiskt. USA:s politiska fiasko är monumentalt. Avgörande geopolitiska skeenden är på väg. Processen går fruktansvärt snabbt.

OM TVÅ VECKOR ÄR KINESISKA YUAN MED I IMF:s VALUTAKORG
Då plötsligt börjar världshandeln steg för steg lämna dollarn. Det kommer att gå mycket fort. Alla kunniga ekonomer i hela världen vet att USA redan är i konkurs. Kinas inträde i IMF kommer att accelerera dollarns fall som världsvaluta. Jag hisnar inombords.
”The financial cliff” är nära

Brage Norin

Brage Norin – Skogså tankesmedja

USA:s socialsystem är bankrutt, står inför kollaps

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till USAs IS-bombningar var ett spel för galleriet! Obama tvingas nu bomba egna posteringar! Totalfiasko!

 1. Som vanligt: APPLÅÅÅÅÅÅÅÅD-ÅSKORRRRRRRRRRRR för glasklara F A K T A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Sofia: Inte OT! Allt hör ihop!

  Gilla

 3. orglasse skriver:

  Tittar man på värdet på den amerikanska dollarn idag så är det väl inte precis det förlopp som Brage tror sig se.

  Men jag vill på inget sätt kritisera honom, men jag tror att USA är mycket segare än någon kan ana.
  Om USA väljer Trump till President nästa år då kommer vi att få ett mycket starkare USA igen då Trump uppvisar alla tecken på att sätta USA före dess nuvarande roll som någon slags Världspolis och Världsfrälsare.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Orglasse: USA är ett råttbo. Men dom en procenten som styr oss har redan flyttat över sina assets. Om vi tror att dollarn faller så är det för att det ingår i spelet. I min värld har finansoligarkerna redan säkrat sina kort. Putin är också bara en spelare. Han har kanske inte så stort svängrum. Men jag tror att han gör så gott han kan. Räddningen för världen är att fler och fler ser igenom spelet som pågått i flera hundra år. Om inte blir vi totalt förslavade.

  Gilla

 5. Pingback: Orbans tal | Jan Millds blogg

 6. Brage Norin skriver:

  KRIGET GÅR IN I EN AVGÖRANDE FAS
  (17 November 2015) – Låt mig citera:
  The operations’ center at Russia’s Defense Ministry held a meeting in the presence of Russian President Vladimir Putin. ”By conducting military missions in Syria, you are protecting Russia and its citizens,” Putin told his military chiefs.

  Russia’s Defense Minister Sergey Shoigu said “We are conducting a mass airstrike campaign against ISIS targets in Syria and we have now DOUBLED the number of sorties”.

  Shoigu said that Russia’s strikes targeted terrorists’ positions in Raqqa, Deir Ezzor and Aleppo and destroyed 140 positions for the terrorist organizations. Shoigu said – ”127 sorties are due to be carried out tonight to destroy 206 targets”. (SLUT CITAT)

  Alla vet att CIA:s ”allierade” i arbetet med att bygga upp terrorgrupper i Irak och Syrien – är Israel, Turkiet och Saudiarabien. Israel har förstånd att ligga lågt. Men Turkiets Erdogan och Saudiarabien verkar inte ha kontakt med verkligheten. De beter sig som kameler i Antarktis. EU:s stöd till USA:s Mellanöstern-politik sviktar. Frankrike bombar nu IS i verkligheten.

  IS FALLER OM DE INTE KAN BETALA LÖNERNA TILL SINA TIOTUSENTALS LEGOSOLDATER
  IS har ingen som helst kompetens att installera avancerad utrustning för oljeutvinning. Mycket välbetalda oljeexperter från många länder har anlitats av CIA. Hela kedjan från de stulna oljekällorna till kunderna, har byggts upp på rekordtid. Enorma bilkolonner – flera kilometrar av fullastade tankbilar – har länge färdats hela vägen till Turkiet. En hel del olja har även strömmat ut via smugglare till lokala intressenter. Oljeinkomsterna har inbringat 40 – 50 miljoner dollar i månaden till IS konton. Massor av konton som inte ska synas ingår i planeringen.

  Vi vandrar fram som enögda cykloper som till råga på allt har drabbats av grå starr. Allt pågår inför öppen ridå – men vi förstår ändå ingenting. Vi bor nämligen i en förljugen del av världen och utsätts för en systematiskt lögn-information.

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  RYSSLAND BOMBAR HELA IS:s ENORMA OLJEKONVOJER I SMULOR PÅ NOLLTID
  Idag togs beslutet om fri jakt – ”free hunt” – mot IS oljetruckar. Över 500 – ”fuel trucks” – bränsle transportfordon har nu slagits ut. Ryssland tog tillfället i akt och bombade även över områden där de normalt inte bombar (för att inte störa USA). Världsopinionen stöder helhjärtat Rysslands militära insats.

  Det är ett oerhört dråpslag mot CIA:s fleråriga arbete för att bygga upp IS finansiering.
  ”Revenues from oil smuggling are a key part of IS financing” – javisst är det så.

  PUTIN HAR SATT IN STÖTEN – USA TVINGAS SE PÅ
  * Långdistansbombare har satts in för första gången mot IS-mål i Syrien.
  * Kryssningsmissiler har avfyrats från ryska bombplan mot flera IS-fästen i Syrien.
  * Ryska stridsflygplan har attackerat 150 mål bara det senaste dygnet.

  USA:s politik i Mellanöstern har slagits i smulor inför hela världen. En större politisk katastrof för den amerikanska supermakten (?) – har aldrig inträffat. Över tiotusen legosoldater står snart utan lön. Hur ska CIA fixa detta – när nästan hela världen vet sanningen? Det är snart över för IS.

  Gilla

 8. Sofia skriver:

  Skönt att lyssna på Magnus Norell eftersom inget trovärdigt finns i MSM;
  http://www.axess.se/tv/vodplayer.aspx?vod=6614

  Gilla

 9. Michael Thudén skriver:

  IMF:s SDR är en möjligt långsiktig lösning men det är inte IMF:s valutakorg (som sätter värdet på SDR) som är den Kinesiska hävstången mot dollardiktaturen. Kinesernas skapande av CIPS som alternativ till Swift är det som hotar dollarimperiet USA/Israel.
  Skrev om det här:
  https://parasitstopp.wordpress.com/2015/11/21/vad-hande-vi-g20-motet-har-usaisraels-dollardiktatur-baserat-pa-terror-fatt-vika-sig/

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Michael: Vi får hoppas att något ändrar på eländet. Fler och fler ser ju vad som pågår. Även fast våra medier skriver på i samma ordning. Nätet är ett hot för dom onda. Vi får reda på för mycket. Under tidigare ränkspel har dom kunnat smida ostört dom jävlarna. Vi får se vad Carl Bildt kommer upp med. Han har ju fått en utredning av makten på halsen. Det är ju så mycket hat på nätet. Det ska han fixa. Glöm det! Det handlar bara om hot mot hegemonin. Fuck off!

  Gilla

 11. Pingback: Taktiken som lurar så många | eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.