False flag? Sveriges första skolattack var väntad

Sigillet på dollarsedeln! Det allseende ögat i topp. Läs mer på wikiedia bland andra sidor.

Sigillet på dollarsedeln! Det allseende ögat i topp som berättar att vi ska få en ny världsordning – NWO.

SvD:  ”Vid tiotiden i morse gick en maskerad man beväpnad med flera stickvapen in på Kronan skola i Trollhättan. Mannen, som är i 20-årsåldern, angrep flera personer innan han sköts av polis. En vuxen man avled på skolan och fyra vårdas nu på sjukhus, varav en är gärningsmannen.Två elever, en 11 år och en 15 år, finns bland de skadade. Gärningsmannen är identifierad. Motivet bakom attacken är ännu oklart.Sjukhuset i Trollhättan efterlyser nu blod från blodgivare i området.”

Fick ett mejl från en kille för en stund sen:

”Hej, Helena! Vad tror du om den idag inträffade incidenten i en skola i Trollhättan?
Hälsningar, M”

Svarade: ”Har väntat på det här. Men varför just Trollhättan? Gärningsmannen lever. Är det en false flag lever han farligt. Sverige ska ju förstöras – plus resten av länderna. Och politiker och journalister vet inte ett skit om vad som pågår. Killen var säkert inte heller ensam. Vi kan inte lita på medierna. Inte på någon. Men är det en false flag ska det bli intressant att se om någon polischef  eller dylikt framgent tar livet av sig.”

Och då tänkte jag på polischefen i Paris som sades ha tagit liver av sig. Charlie Hebdo var med all sannolikhet en false flag. Liksom Boston Maraton plus en del skolskjutningar i USA.  Det är många som håller koll.  Det stinker om världen men allt hör ihop. Om ni vill veta vad som pågår kan ni läsa Västs mörka hjärta. På baksidan står rakt upp och ner: ”Världen går sönder för att någon vill det.” Gå genast och beställ den. Har tänk skriva om boken  men har inte hunnit.

Skjutningen är en stor nyhet i världen. CNN, BBC och The Guardian rapporterar bl a. Gustav Fridolin sa i radion att detta var en attack på hela Sverige. Ja, sannerligen! Och det var väl det som var meningen.

vmh-full-cover

Uppdatering – mejl från M: ”Det har redan cirkulerat motstridiga uppgifter: Först var gärningsmannen död; nu lever han men allvarligt skadad. Jag har aldrig sett en vimsigare Rapportsändning på SVT än den de presterade klockan 12 idag. Pinsamt! Hade man inte fått ordentligt manus? Men tror du verkligen inte journalisterna vet vad som pågår. Jag har svårt att tro att de är ovetande, men det kanske är som du säger eftersom folk ju inte är så dumma som man tror — de är dummare. Sedan verkar det vara dåligt med ögonvittnen som kommer fram i dyngskallemedia — inget bra tecken. Polisens presstalesman Fuxborg verkade dock ha fått ett ordentligt manus; där var det mycket förutsägbart! Svetsloppan lär redan ha begivit sig till Trollhättan. Han var inte lika snabb till Västerås! Ska bli intressant att se fortsättningen.”

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till False flag? Sveriges första skolattack var väntad

 1. Johnny Andersson skriver:

  Det var ju bara en tidsfråga innan ett terror attentat skulle inträffa i Sverige. Är det en lokal muslim som leker ISIS eller vad?

  De 87% som röstat på massinvandringspartierna 2014 är ytterst ansvariga för vad som händer i Sverige.

  Gilla

 2. Rolf Löfgren skriver:

  Ytterst ansvarig är Obama. Med sitt terrorkrig på alla håll i världen.

  Gilla

 3. Magnus Johansson skriver:

  Du kan mycket väl ha rätt, Rolf. Barack Hussein ”The long-legged mack daddy” Obama, som hyllades 2008 som en messiasgestalt i dyngskallemedia, och horder av korkad valboskap svimmade av förtjusning inför den totala bedragaren och hans farliga ord om ”change”. Mack daddyn är den största politiska bluffen i USA:s historia.

  Gilla

 4. Magnus Johansson skriver:

  Sofia, är det Darth Vader det handlar om?

  Gilla

 5. Myndigheterna har ju behov av #farliga_manniskor.  Så, som sagt, väntat.

  Gilla

 6. Magnus Johansson skriver:

  Jag har under dagen försökt kommentera SVT:s livesändning på nätet om skolattacken, men redaktörerna där var effektiva mörkläggare av mina kommentarer och frågor. Jag undrar hur många fler än mina egna kommentarer som maktfullkomligt sorterades bort i allmänhetens tjänst. SVT är en fruktansvärd inrättning, mack daddyns förlängda arm.

  Gilla

 7. Sam West skriver:

  Tror inte att just denna händelse är en ”Fals flag”, däremot vad fick honom att begå denna gärning? Tydligen är han mycket intresserad av Nazityskland och deras vapenarsenaler från 2:a världskriget.. Men mycket kan ligga bakom, tyvärr så dog han så det blir nog mest spekulationer om orsak.

  Gilla

 8. Magnus Johansson skriver:

  Är Antons Facebooksida äkta?

  Gilla

 9. Zetatronica skriver:

  ”Lustigt” att denna händelse skedde samma dag som (chock)beskedet om 30 Miljarder extra i kostnader för Migrationsverket, Uppskriven prognos för flyktingmottagandet…Blev inte mycket snack i media om detta idag.

  Gilla

 10. Sofia skriver:

  När hela MAKTELITEN dundrar enstämmigt mot en svensk ”knäppgök” är det dags att analysera.
  Vad har nu MAKTELITEN kokat ihop?
  Först sade Åklagarämbetet att gärningsmannens namn var under sekretess.
  Några timmar senare har EXPO gått in i GM´s privata konton och kollat vad GM gillat!!!
  Står EXPO högt över Svensk Lag?
  STÄMPEL: högerextremist som ogillar utländskt maktövertagande av Sverige –
  nejmenuschdå!

  Samtidigt publiceras:
  http://vlt.se/ikeamorden/1.3213362-mordarens-val-av-offer-de-sag-svenska-ut-

  MAKTELITEN vill inte att det svenska folket ska fundera över detta…
  de kan ju dra slutsatser…
  som inte MAKTELITEN gillar!

  DUNDRA MOTSATSEN PÅ HÖGSTA VOLYM I ALLA MSM!!!!!

  Gilla

 11. Är ni intresserade av Boston Marathon och Sandy Hook så rekommenderar jag er att prenumerera på podcasten Caravan To Midnight. John B Wells har haft några program om dessa som fullkomligt drar ner byxorna att dessa ens skulle vara i närheten att vara äkta. Finns även ett program med Rebekkah Roth som jag tror gick i september som definitivt kopplar 9/11 till Mossad.

  Gilla

 12. Magnus Johansson skriver:

  Sofia, vilka slutsatser är det makteliten inte gillar?

  Sofia: ”DUNDRA MOTSATSEN PÅ HÖGSTA VOLYM I ALLA MSM!!!!!”

  Det har dyngskallemedia sett till att omöjliggöra.

  Gilla

 13. Nyligen avslöjade New York Times att Sverige var inblandat i attacken mot ett sjukhus i Kunduz (Afghanistan) som dödade 22 oskyldiga och inga terrorister.” (NewsVoice, ”USA:s antiterrorstyrka JSOC bedriver krig i 75 länder – Svenska specialförbandet SOG inblandat i flera länder”.)  Så ”lämpligt” då, att något här hemma tar fokus från detta.

  Gilla

 14. Ang. Henning Wittes analys kommenterade jag den i hans diskussionsforum som följer:

  Du kommenterade något jag även vid tidigare svenska händelser har tänkt på, ”I båda fall verkar Säpo eller andra svenska säkerhetstjänster ha bidragit med att det blev så litet offer som möjligt. Det skall de ha ett visst tack för, då de inte har makten att stoppa Mossad eller MI6 helt och hållet.

  Den intressanta frågan är varför de alls låter dessa krafter hållas. Kan inte låta bli att undra om de anser att vi annars kommer att straffas så hårt som nation, att mindre offer ”är värt det”. Om detta är fallet är det ändå inte OK, för i så fall ska detta göras öppet och transparent. Ingen är skyldig att offras ”för flocken”. Vill någon frivilligt offra sig, är det en annan sak.

  Håller alltså med om att media är skyldiga.

  Gilla

 15. Maja Dacke skriver:

  Jag som ingen tv har kvar – tackochlov! – fick höra av en vän med tv att kanal 10 hela tiden kör med serier om WWII och nazismen. Är detta sant? Och varför i helskotta? (Aha!) Hjärntvätt, sa någon.

  Den här stackars aktuella killen har tydligen tillbringat många timmar framför kanal 10 på sistone och kollat Internet dessemellan. Jag kollade igenom hans gilla-lista på youtube och hans val förvånade mig emellanåt. Nu tror jag inte att han är/var ensam om sina tankegångar – hur många andra ungdomar som möter verkligheten i verkligheten tänker inte i samma banor? Och hur många vuxna? Utom dem som smörjer kråset med grädde.

  En tyst minut. Jag har många tysta minuter för våra barn och barnbarn i landet. Alltid.

  Och jag släcker inte några lampor när det påbjuds ovanifrån. Ingen i mitt område gör det, förresten, har jag märkt. Men så är jag rätt antiauktoritär av mig och …

  Sverige är uppochnerlandet nr 1 och det är oacceptabelt om något.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.