USAs flotta lämnar Mellanöstern! Samlas utanför Australien för ett krig mot Kina

TV: USS Gerald Ford är USA:s nya hangarfartyg

USS Gerald Ford är USA:s nya hangarfartyg.

L Andersson: Alla ni som läser och följer dagens militära och politisk skeenden ni vet vad som är på gång och vad som kan ske av de vansinnigheter som nu styr dagordningen i stora delar av vår Värld. Men till er vill jag överföra en så kallad brasklapp (reservation). Det jag ger er nedan är min syn – mitt troende.

Tror ni att det finns en plan kanske till och med många planer som nu är satta i rörelse. För de är jag nämligen övertygad om att det finns eller åtminstone har de funnits.

Redan för snart 20 år sedan såg jag en artikel då som sa att USA planerade ett krig mot Kina runt 2012. Varför detta år?  Jo, därför att det stora nya hangarfartyg man då började på att skissa (Gerald Ford heter det) skulle vara klart runt 2010 – nu är fartygen inte klart förrän i dessa dagar 2015 och därmed är kriget uppskjutet tills nu.

Varför skall man då gå i krig mot Kina?

Det handlar om strategiska villkor och ekonomiska dito. USA har sedan Koreakriget på 1950–talet byggt en Krigsmakt i ett format som är ofantligt. Detta fartyg ni ser på bilden ovan är Gerald Ford och detta hangarfartyg har mer slagstyrka ombord än hela den samlade Engelska krigsmakten. Med 4 600 besättningsmän och den absolut förnämsta krigsutrustning som finns och med cirka 90 stycken av de nyaste flygplan USA byggt i den fjärde och den femte generationen av krigsflygplan, samt robotar och luftvärn är det här fartygen i sig själv en av Världen största krigsmakter.

Till det här hangarfartyget tillförs 2 jaktubåtar, 2 stora kryssare samt ett antal jagare och minsvepare samt förrådsfartyg så hela eskadern handlar om cirka 20 000 man och ett 25 tal fartyg. Man kan också tillföra ett mindre hangarfartyg med helikoptrar och en marinkårsbataljon om 600 man eller mer om det behövs.

Vad är det då som nu sker i vattnen norr om Australien? Jo, dit skickar man stora amerikanska marinstyrkor. Man kraftsamlar sin flotta där, och det hangarfartyg som funnits i Persiska viken har nu tagits bort därifrån och därmed försvinner USA:s viktigaste insats mot IS. Vart har då fartyget avseglat mot? Jo, mot en samlingspunkt norr om Australien inför ett nytt amerikanskt engagemang.

”Freedom of Navigation” vad är detta? Jo, det är så att USA skall förflytta denna flottstyrka upp till Kinesiska vatten och förhindra att Kina bygger ut ett bassystem på små öar i Kinesiska havet. Man kommer att konfrontera Kina där och visa vem som bestämmer i området. USA går i Krig mot Kina för det här om det behövs. Kina kommer att förlora sitt ansikte för Kina har inget att sätta emot när det gäller.

Att ha en fungerande krigsmaskin är något annat än att ha folk som går i takt på ett torg. USA:s krigsmakt är överlägsna allt som finns det är så överlägsna att alla andra länders samlade resurser inte räcker till mot dem.

Vad har USA som de kan sätta in där? Jo, man har en flotta av enorma proportioner och man har flygsatelliter och alla andra moderna vapen. Men man har ingen armé för att gå iland i Kina och det har man inte heller tänkt göra har jag läst om. Man ska bara få Kina att finna sig i underlägsenhet.

Kinas ekonomiska verksamheter ligger allt runt kusterna i öst. Allt som Kina har finns bara några tiotal mil från havet. Alla stora städer finns där och all industri av betydelse. Deras kärnkraftverk finns där och med drönare och flyg samt robotar slår USA ut Kina på cirka 7 dagar. Sätter Kina in atomvapen är landet dödsdömt för då bombar USA deras egna kärnreaktorer och därmed är allt över. Kina har cirka 50 städer med mer än en miljon innevånare i dessa kusttrakter och flera städer med mer än 10 miljoner innevånare.

Kina kommer att backa här. Kina kommer att vika ner sig. Kina kommer att byta regim. Kina blir en del av väst. Kinas stöd till Ryssland försvinner. Där ligger en kärnpunkt att Kina inte längre kan backa upp Ryssland.

Därför lämnar nu USA:s flotta mellanöstern och går mot viktigare insatser. Därför bryr sig inte USA om hur det längre går i Syrien. De har gett upp där, och de inser att de förlorat både Irak och Syrien. Frågan blir vad som sker med Ukraina. Personligen tror jag USA också lämnar detta bakom sig då Ukraina är ett stort svart hål. De låter Nato bli Ukrainas beskyddare.

USA siktar nu på en avgörande strid som kommer att förändra världsbilden totalt.

L Andersson

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till USAs flotta lämnar Mellanöstern! Samlas utanför Australien för ett krig mot Kina

 1. Kan mycket väl vara så som här beskrivs, då USA = Dårhusens ISOLERINGSCELL, varifrån obotliga SINNESSJUKA STYR!!!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Jan Bengtsson: Men vad händer i övriga världen om detta blir verklighet? Borde det inte bli oerhört stora anti-amerikanska upprorsrörelser i nästan alla länder? Kan USA & NATO/EU verkligen hantera en sådant GLOBALT allmänt uppror? Sannolikt i både USA & Västeuropa? Ja, man kan ju sätta in kärnvapen i diverse länder, och göra slut på BÅDE protestern, folken, sig själva och den värld som vi känner den nu. MEN Tja, detta blir ett worldwar III med en totalt okänd utveckling och okänt slut. Är dom sinnessjuka galningarna i Vita Huset, Pentagon & London verkligen beredda att handla på detta katastrofala sätt? Tja, vi vet ju inte hur dom tänker, särskilt inte när dom som nu kanske insewr att dom är på väg att förlora ddet globala politiska spelet och den globala ekonomiska dominansen, så återstår ju för dom den militära överlägsna slagkraften, och i det läget kanske dom inte ser någon annan utväg än att använda denna militära slagkraft, och sedan får det gå hur som helst med vår värld. Är dom verkligen beredda att handla på detta katastrofala sätt??

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Per Per Intressant artikel, om man nu kan använda uttrycket i dessa sammanhang. Scenariot är militärstrategiskt något som kan vara helt rätt, man byter flank helt enkelt. Kommer man inte åt Ryssland från väst, så tar man det från öst. Ett försvagat Kina kan inte vara sköld längre till Ryssland. Men US lär inte kunna gå iland och strida på mark, de är chanslösa där. Dessutom är jag säker på att Ryssland och Kina förutsett utvecklingen som sker nu, så det finns nog en del jokrar med. Osvuret är dock bäst, det är fullständiga psykopater vi har att göra med.

  Gilla

 4. STIG PALM skriver:

  Helena, Nu är du ute och cyklar rejält? Jag har i åratal via abonnemang på US Navy följt vad de håller på med. Det handlar inte om krig med Kina utan bevakning av vattenlederna i havet mellan Korea, Fillippinerna, Vietnam, Japan, där Kina bygger en konstgjord ö och anlägger en stor flygbas.
  Eftersom USA är den ledande i ASEAN-pakten och allierade marint med här nämnda stater finns anledning till att visa Kina bestämdhet.
  Att detta ska bli krig är ingen som tror på. I synnerhet inte med det stora handelsutbyte som finns mellan Kina och USA. Nu senast att kinesisk bilindustri går in i USA.
  Precis som med NATO är detta enbart en styrkedemonstration. Kina vet att de förlorar om de försöker. Politik kallas detta.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Stig: Kanske inte ändå! Vad händer om Ryssland backar upp Kina med sina vapen som sätter skräck i USA. Men tänk om allt är ett schackspel och Lucifer flyttar pjäserna.

  Gilla

 6. Benny skriver:

  Ett hangarfartyg är ur militär synpunkt helt värdelöst om man vill anfalla en avancerad fiende som Kina. Det är en sittande fågel för moderna vapen och missiler, så detta scenario som beskrivs är ju helt utesluten om det inte är frågan om ett direkt självmordsuppdrag. Dessutom förfogar Kina över 300 egna kärnvapen som kan nå USA! Ryssland skulle ju knappast sitta med händerna i kors utan de skulle med största säkerhet slå ut hangarfartyget med ett taktiskt kärnvapen från en missil eller en kärnvapenbestyckad torped från en ubåt. Hangarfartyg använder man att hota u-länder med och andra länder utan större militär kompetens.

  Gilla

 7. STIG PALM skriver:

  Visst, allt kan hända i en allt föränderlig värld.
  Just nu borde Ryssland & USA förenas i att förinta ISIS i Mellanöstern. En gemensam världsfiende = ISLAM
  Blir väl inte förrän Obama har lämnat Vita huset.
  Sibirien ligger där stort och oskyddat för en kinesisk invasion? De länge tittat längtansfullt på detta område.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Benny: Ja, Ryssland skulle ju inte sitta still i båten. Kolla på denna kommentar som Martin Ernestam skrev på facebook under inlägget: Intressanta tankar Helena, även om du kanske drar lite drastiska slutsatser.

  Det man först och främst måste förstå är att de riktiga makthavarna i världen är globalister och inte alls knytna till en speciell nation. Ryssland är sen länge infiltrerat. Faktum är att Putin hade den globala finanseliten i sin rygg när han tog över makten i Ryssland. Det är inte otroligt att tänka sig att eliten i Kina också rör sig i de här kretsarna. Politikerna spelar sitt nationspel, men för det riktiga etablissemanget är nationerna blotta schackpjäser och jorden dess bräde. Krig är något som måste fortgå i deras vision, dels av ekonomiska skäl men framförallt politiska. Ju mer man kastar in världen i kaos, ju enklare blir det att få folk att köpa den lösning de senare kommer presentera; The New World Order.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  New Russian Jamming System Near Latakia Blocks All NATO Electronics Inside Bubble 600 Km in Diameter; Radar, Satellites, Communications All Disrupted; System Shifts Military Balance in Favor of Russia

  http://osnetdaily.com/2015/10/russian-jamming-system-blocks-all-nato-electronics-inside-bubble-600-km-in-diameter-over-syria/

  Gilla

 10. Maja Dacke skriver:

  Suck, Helena, men som vi vet … Pojkar är och förblir pojkar – det är bara storleken på deras leksaker som blir större och större och … det är inte alls roligt! ”Min pappa är starkare än din – så det så!”

  Gilla

 11. Brage Norin skriver:

  Den republikanska presidentkandidaten Trump hävdar att Obama-regeringen har drivit samman Kina och Ryssland. Detta är det värsta tänkbara mardrömsscenariot för USA anser han. Faktum är att denna allians redan är cementerad. Jag skulle kunna skriva många sidor om detta. Allt har gått med blixtens fart och det berör precis alla områden. Kina och Ryssland kan liknas vid statliga enäggstvillingar. Ödet hade fört dem samman förr eller senare – men USA har påskyndat procesasen. Det är därför att har gått så fort..

  Att USA drar tillbaka krigsfartyg från Medelhavet signalerar fara. Vad är på gång – din fråga är mitt i prick. I min föreställningsvärld kan någonting stort vara på gång i Mellanöstern. Jag tror inte på ett krig mot Kina, men jag är orolig för att något dramatiskt kan ske i Mellanöstern.

  Gilla

 12. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Kolla denna sida: http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/US-Israel/roots_of_US-Israel.html
  Herrefolket skriver här det som vi som varit med i ordenssällskap vetat länge, nämligen att vid Förenta Staternas grundande fanns redan ”rådgivare” från dessa med och har alltsedan dess använt just den store, dumme, muskelstarke jätten för att tjäna den lilla men ofantligt listige och förmögne dvärgen som med UZA:s och Englands hjälp lyckades bita sig fast vid en markplätt längst in i östra Medelhavet 1948. Tekniken beskrivs av avhoppade Mossadofficeren Viktor Ostrovsky med samma ord som bokens titel: ”By way of deception” (svensk titel: Med sveket som vapen).

  Men det är bara en språngbräda. Googla på The Kivunim Plan och läs hur Stor-Israel ska etableras mellan floderna Nilen och Eufrat i en bred remsa däremellan. Det är denna operation som nu floppat på grund av Rysslands inträde och vi har STORA, DRAMATISKA händelser som kommer de närmaste åren.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.