Putin rädda oss! Vi vill inte vara med i Nato!

Sigillet på dollarsedeln! Det allseende ögat i topp. Läs mer på wikiedia bland andra sidor.

Sigillet på dollarsedeln! Det allseende ögat i topp. Illuminati tuffar på! Finns det något hopp?

Nu har Syrien tillkommit på denna lista där han Putin totalt förnedrat både Obamas administration liksom Pentagon och deras Generaler, skriver Orglasse i en kommentar under Alla VET…  och som här kommer i sin helhet i ett inlägg. Why? Därför att det är så bra!

”Ni som läser och skriver på denna sida tillhör en minoritet i samhället av kloka dugliga människor som inte fallit för propagandan. Det har gjort er farliga för makten den makt som vill leda oss i en viss riktning. Den riktning de vill ta oss är mot Nato och USA:s maktsfär. Alla fyra allianspartier är nu villiga att sälja ut vårt lands historia och frihet – en frihet som gett oss fred i 200 år även om turen där varit inblandad till stor del.

Vad Ryssland gjort på Krim är ett praktexempel på politisk fingertoppskänsla – man får sedan tycka vad man vill om resultatet men Ryssarnas förmåga att göra för dem rätt sak vid rätt tillfälle visar på att de är mycket dugliga (läs Putin).
Nu har Syrien tillkommit på denna lista där han Putin totalt förnedrat både Obamas administration liksom Pentagon och deras Generaler. Han har visat på deras inkompetens. Ryssarna har redan vunnit kriget i Syrien efter 2 veckor och den som inte förstår detta saknar strategisk kunskap.
Ryssarnas militär behärskar nu inte bara Syrien utan även Irak och Turkiet blir nu nästan helt inringat av Ryska trupper då det finns en mycket stor Ryska militärbas även i Armenien.

Vad som nu sker är att Europa som helhet ser att Nato av idag är en papperstiger. Till och med företrädare för EU börjar nu svaja om USA:S bojkott mot Ryssland och säger att Europa inte ska styras från USA.

Låt oss fundera lite om vad som kan ske om Sverige och Finland skulle gå med i den snart avsomnade organisa-tionen Nato. Jo läget på Nordkalotten förändras då radikalt och med den kunskap vi har idag av hur Ryssland och Putin kan agera så är det ingen omöjlighet att anser detta vara näst intill en krigsförklaring och det kan utlösa att Ryssland anfaller både Sverige och Finland innan vi blir en del av Nato. Varför inte!!

Om USA vill inringa Ryssland helt och hållet med att Sverige och Finland blir del av Nato då kan det vara lika bra att sätta hårt mot hårt innan vi är med. Vilka skulle hjälpa oss – Norge, Danmark? Varken Britterna, Fransmännen, Kanada, eller USA går i krig med Ryssland för vår skull.
Vi kommer att stå ensamma om vi driver på denna dumhet att vi skall bli en del av Nato.

Vi har idag ingen nytta av att vara med i Nato till skillnad mot på 1970 – talet då vi borde varit med i Nato för att ta vår andel av hotet från Kommunistsovjet som på den tiden var stort – men då var vi fega vilket vi är även i denna dag.
De politiker som lade ner vårt försvar på 1990 – talet det är deras fel att vi idag står med rumpan bar. Vi har inget försvar och vi kommer inget att ha de närmaste åren
Skulle vi nu driva Nato spelet för långt kan vi få finna oss i att stora delar av Nordkalotten blir Ryskt liksom Gotland och vad kan vi göra åt det. Svar ingenting.

Vid pennan: Orglasse

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Putin rädda oss! Vi vill inte vara med i Nato!

 1. Pingback: Nä te NATO | Jan Millds blogg

 2. STIG PALM skriver:

  Vad ska vi med ett Militärt försvar till? Vi är redan med hjälp av den ‘trojanska hästen’ även kallad Regeringen ockuperade av Muslimer vilka ökar blixtsnabbt i antal för varje dag. Sedan parar de sig och gör 4>5 gånger fler avkommor än de vita svenska kvinnorna vilka är upptagna med karriär och självförverkligande.
  Ryssland vilja ockupera Sverige? Ska möjligen vara kortsiktigt då, de också får ännu fler Muslimer emot sig än de som redan finns i södra delen av landet och angränsande f d sovjetstater.
  Ryska folket är islamofober sedan länge. Svenska folket har nu sakta, ja för sakta, börjat bli detsamma.
  Hälsar jag som blev detta redan 1954 som upplevde då Mellanöstern

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Stig: Man ser att Löfven inte är herre i sin egen kropp. Karln borde nog ha stannat kvar och lurat arbetarna via facket istället. Och vad ska vi säga om kvinnorna Anna Batra, Ebba Busch, Annie och Skyttedal o s v: Jo, att fögderiet är tomt och ockuperat för länge sedan! Då släpps kvinnorna fram! Fast dom har nyfödda barn hemma! Världen är verkligen sjuk. Speciellt Sverige!

  Gilla

 4. Hela I-världen är ett DÅRHUS, Sverige dess ISOLERINGSCELL, försedd med många SPÄNNBÄLTESSÄNGAR; allt styrt av kompletta IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 5. STIG PALM skriver:

  Angående don kommentar till min förra insändare;

  Skrev detta till Anna Dahlberg, Expressen, nyss..

  Det tar sig Anna med ditt skrivande?

  Den ‘Trojanska hästen’ men kallas Regeringen, utsätter Sverige för den största faran sedan Gustav Wasa?

  Importen av MUSLIMER och har den inte fattat vad de ställer till med över tiden?
  En Muslim, ännu mindre än en Katolik, överger sin tro och Koranen vilken du vet också är lag. Jag har studerat mer i den då ett X finns i hyllan här och signerad av två Shejker i Saudi Arabien där jag verkat.

  Allt deras Imamer här säger är struntprat ända tills de är tillräckligt många och då är det för sent. De sätter agendan.

  Vi tar in Kristna Syrier och är självklart rätt då Muslimernas avsikt är dessas död. Att sedan här hemma i Sverige myndigheten föser samman båda sorter är förödande för säkerheten. Detta sker p g a okunnighet av Politikerna.

  Finns endast EN lösning? Inga fler Muslimer in i Sverige.

  Hälsar
  Stig Palm i Göteborg, som redan i mitten av 1950-talet fick grundutbildning i ämnet Islam i Mellanöstern och har inte behövt ändra uppfattning sedan dess och nu benämns Islamofob och helt rätt efter alla besök ända in på 1990-talet i deras värld

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  JA, JAG KOMMER!

  Gilla

 7. Freddan skriver:

  Återpostar mitt svar från andra troden här:

  Ryska Federationen invaderade inte Ukraina trots att Ukraina har styrts från Moskva i flera hundra år. Anledningen är att Moskva vet att ockupaton är dyrt och besvärligt och öppnar upp sårbarheter för dess fiender både propagandamässigt och ekonomiskt och militärt.
  Att RF skulle ockupera sverige när det inte invaderat Ukraina är en dålig analys.

  Dessutom hade Sverige inte gynnats av att gå med i NATO på sjuttiotalet. Ledarna i sverige har plikt mot medborgarna i sverige, inte till några atavistiska globala ideologiska strider. Sverige befinner sig mellan två maktblock. Ginge vi med i det ena maktblocket så garanterade vi att vi blev ett slagfält i en konflikt. Syftet med neutralitetspolitiken var att få maktblocken att planera sina konflikter på andra ställen än i skandinavien.

  Gilla

 8. Hans Nilsson skriver:

  Putin kan inte komma fort nog och rädda vårt land undan total kollaps. Skulle det behövas vapenhjälp strider jag mer än gärna med Putin och Ryssarna.

  Gilla

 9. JR skriver:

  Ryssland vill inte ge sej in i en väpnad konflikt med Nato, då blir alla förlorare. Det är bara vi själva som kan ta oss ur detta, tydligen lär dom flesta bli tvunga att lyfta sej själva i håret. Dom som forfarande naivt tror på Nato och bankstermaktens styrka efter skådespelet i mellanöstern kan ju förbli i den tron då. Den tron visar ju bara på deras egen minimala potential att påverka. Ett uppvaknande kommer förr eller senare.

  Gilla

 10. JR skriver:

  En relevant bakgrund finns på Redicecreations och denna länk med gratis podcast att ladda ner. Det är inte bara Sverige det gäller, hela Europa undermineras av zionistisk bankirstyrd kadaverpropaganda som också kör över dem som flyr undan krigen. Man baktalar på båda håll för att skapa en våldsspiral. http://www.redicecreations.com/radio/2015/09/RIR-150921.php

  Gilla

 11. Rolf Löfgren skriver:

  Den allra största katastrofen vore om vi tillåter NATO på svensk mark. En rak neutralitets-politik med ett aktivt fredsarbete, icke militärt, är Sveriges räddning.

  Gilla

 12. Björngunnar skriver:

  Nu är vi tyvärr redan med i Natto!
  Svenska soldater har tjänstgjort i Afganistan, JASplan har flugit uppdrag i Libyen, Sveriges försvarsindustri är såld till internationella intressen, den politiska klassen går deras ärenden, median tillhör de där ni vet o skriver knappast Natokritiskt, däremot gärna rysshat, detsamma gäller utrikesministern Margot Wallström som äventyrar Sverige genom att ljuga och påstå att ryska armen är i Ukraina.
  När jag skrev om detta till Wallsröm fick jag svar av en underhuggare att ” det visste alla, däri låg beviset.
  Jag hoppas fö. att vintern blir den kallaste i mannaminne…

  Gilla

 13. Philip skriver:

  Men självklart har inte Ryssland vunnit något. I så fall har ju USA vunnit alla krig de har gått in i – de örevrade Irak båda gångerna militärt inom ett par dagar, och Vietnam var också vunnet militärt, där USA förlorade 53 000 man mot nordvietnams 1.1 miljoner. Vi vet dock att dessa krig inte riktigt slutade med amerikansk vinst; varför? Att vara militärt överlägsen innnebär inte att vinna – i Vietnamns fall hade USA inte politiskt stöd, och när ansvaret lämnades över på Sydvietnam förlorade de snabbt all vunnen mark. I fallet Irak fanns det rebellgrupper kvar i alla år, trots att USA ”vann”, vilket till slut fick lokalbeflkningen att tröttna på USA:s närvaro. Varför är det annorlunda nu? Rysslad har inte vunnit något, de har bara börjat bomba. Som vanligt finnns inga referenser till källor, och verklighetsuppfattningen är obefintlig, liksom förmågan att jämföra (som jag precis gjorde åt dig). Anledningen till att ni är så få i samhället är på grund av det är ni som är lurade, det börjar bli dags att förstå det. Slår inte tanken dig att USA för några år sedan gick in i 2 länder för att städa upp bland terrorister (och inledde krigen precis som Ryssland nu gjort) – inte för att jag stödjer USA:s utbildning av rebellgrupper, men gissningsvis används den taktiken eftersom de lärt sig läxan att inte blanda sig i andra länders krig hela tiden. Om några år vet vi hur det gick för Ryssland. Jag gissar på att Afghanistan 1.0 kommer upprepas.

  Gilla

 14. Ragnar Rak skriver:

  Kan det tänkas att Ryssland på det här viset hjälper USA att dra sej ut ur Irak? Ryssland gick väl in i Syrien ganska omedelbart efter Putins möte med Obama. Kan det tänkas att man kom överens under bordet s.a.s?

  En skillnad mellan USAs vietnam krig och Rysslands närvaro i Syrien är att den sittande regimen i Syrien bjudit in Ryssland dit. Målsättningen är alltså att assistera och bevara nåt som redan finns, inte att bekämpa ett fientligt land. Jag tror att efter 5 års krig i Syrien så är alla trötta på att bråka nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.