Alla VET vilka som finansierar folkslakten! Tyst i västvärlden

Inte kan väl fattiga jihadister ha råd med så många nya och fina bilar!

”Biljätten Toyota en del av IS varumärke”, skriver nu t o m Aftonbladet!

Alla VET vilka som finansierar folkslakten – men ingen låtsas om sanningen i den förljugna ”västvärlden”, skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare.

Att vräka in vapen och legosoldater i gamla klankulturer är liktydigt med att starta ett inbördeskrig. Ingenting är värre på denna jord. Hatet lever kvar i generationer. Det är precis detta hatet vill. Hatet har ingen plan. Hatet vill bara se blod och lidande. Det är hatets natur.

Den som inte ställer frågan om varför alla dessa fasansfulla inbördeskrig i Mellanöstern plötsligt har blossat upp, vill inte veta av sanningen. Sådana är vi.

Desmund Toto och Dalai Lama har naturligtvis tagit upp denna avgörande fråga. De är inte rädda för sanningen. Så länge vi andra är tysta och rädda kommer folkslakten att fortsätta.

Efter att nästan hela den förljugna västvärlden gått ihop och skenbombat IS under månader, så gick plötsligt Ryssland med i kampen mot IS. Putin berättade om landets planer i FN. Ingen kunde naturligtvis protestera eftersom väst så länge terrorstämplat IS. Detta var ännu ett genidrag av Putin. Nu först bombas IS ställningar i verkligheten. De ryska bombningarna är inga skenbombningar.

En hög amerikansk befälhavare anklagade genast Putin för att bomba grupper som USA utbildat och tränat. Han tänkte sig inte för så noga. Han berättade bara den sanning som vi alla vet. När en saudisk kronprins öppet hotar att skicka tiotusentals krigare till Ryssland reagerar ingen heller – inte i den förljugna västvärlden. Dessa krigare har nu skickats till Irak och Syrien.

Det är ondskans imperium USA som håller i trådarna. Det är blodsdollar som finansierar alla krig i Mellanöstern. Miljoner barn får betala ett fruktansvärt pris – men den förljugna västvärlden hukar sig för sanningen. Inga krig löser några problem. Det är precis tvärtom. Alla krig skapar ett helvete.

Det är synd om människan. Vi stöter bort  obehagliga sanningar.

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till Alla VET vilka som finansierar folkslakten! Tyst i västvärlden

 1. Pingback: Stefan Löfven på presskonferens: Inget slut på krisen – nu bygger vi tältläger | Asylkaos

 2. Björngunnar skriver:

  Alla vet kanske också att anledningen till att det är så tyst är att media ägs av krigsfinansiärerna!
  Sverige har nog dessvärre sjunkit under den nivå där en militärkupp typ Sydamerika är möjlig.
  Sverige än nu lägre än en bananrepublik.
  Internet finns alljämt, frågan är hur länge?!

  Gilla

 3. Martin skriver:

  Bra inlägg!
  Och +1 til Björngunnar.

  Gilla

 4. Sofia skriver:

  … och vi som vågar se sanningen i vitögat
  LIIIIIIDER!!!!!!

  Gilla

 5. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Det som pågår i Mellanöstern är sedan länge känt och dessutom publicerat av självaste regissörerna till händelserna.
  Googla på The Kivunim Plan eller Kivunim Planen och läs deras egen beskrivning av hur de ska utvidga sitt lilla herravälde till att sträcka sig mellan Nilen och Eufrat i en bred remsa däremellan. Titta på kartorna som finns i artiklarna på Google. (Detta finns beskrivet i Gamla Testamentet, Första Mosebok, Kap 15, vers 18 i Guds förbund med Abraham, som sedan blev ogiltigt eftersom
  israeliterna ganska snart bröt detta förbund.) En krigisk falang, som dessutom är ateistisk, av detta folk har nu tagit ”löftet” som skäl för sina anspråk på den nämnda området,

  Än mer får ni reda på genom att läsa boken ”The Grand Chessboard” av Zbigniew Brzezinski som i många årtionden varit rådgivare åt en rad amerikanska presidenter i utrikespolitiska frågor.(gissa varifrån han kommer?) I boken beskriver han ett amerikanskt imperium som måste ringa in Ryssland och Kina för att hindra dessa två att få en så stark position att de kan hindra den amerikanska strävan till global kontroll. Zbigniew är far till USA:s nuvarande ambassadör i Sverige och det är bl a därför som pressen för ett svenskt NATO-medlemskap är påtaglig just nu! I boken skriver han att ”man ska förmå Sverige och Finland att bli medlemmar i NATO efter det att Polen och Baltstaterna har gått med – och detta senare har ju redan skett!

  USA och deras strävan efter global dominans kommer sig av att Amerika agerar i rollen av den store, starke men dumme muskelknutten som går ärenden åt den lille, svagare men mycket förslagne och intelligente dvärgen som så småningom blir ”The winner takes it all”.
  Michael Collins Piper heter författaren till en bok som med artiklar och uttalanden av grabbarna som ligger bakom världshändelserna förklarar hur detta går till och givetvis av media helt tystas i många länder. (gissa varför?) Boken heter ”The New Jerusalem – Zionist Power in America” och finns på http://www.americanfreepress.net.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Jan-Ola: Ja, det finns en plan! Och hittills har dom flyttat fram sin pjäser men det sket sig lite i Syrien. Frågan är väl om vi har någon chans att rädda oss ifrån förtrycket.
  Vad ska vi säga om tältlägren som Löfven introducerade idag. Kanske ett smart drag i det stora havet av idioti trots allt. Kanske många drar sig för att komma hit när dom får bo i tält. Många kommer ju från tältläger och tror att dom ska få ett paradis i Sverige! Snacka platt fall!

  Gilla

 7. Benny skriver:

  Läste att EU:s ledare Juncker börjar få kalla fötter…USA ska inte få diktera EU:s utrikespolitik påstår han? Borde han inte agerat för länge sedan kan man ju undra, som vän av ordning? Jag har en känsla av att man inom EU äntligen börjar inse att USA lurade skjortan av dem när man lockade med EU i sanktionerna mot Ryssland. Samtidigt har ju USA ÖKAT sin handel med Ryssland vilket knappast kan gått de korkade EU-politikerna förbi. Det bästa är om man i Syrien låter syriska armen, Iran och kurderna ta hand om markanfallen och Ryssland med sina högteknologiska vapen slår ut IS och Al Nusras träningsläger, sambandscentraler, pansarfordon m.m så är kriget snart slut, eller i alla fall är IS borta som hot så att folket kan återvända. USA som hela tiden stött IS och Al Nusra i smyg är ju helt diskvalificerade att deltaga och dessutom verkar Nato så inkompetenta att det lilla de kan bidra med saknar betydelse. Det bästa Nato kan göra är att hålla sig ur vägen och framförallt hålla käften (idioten Stoltenberg) så att jobbet en gång för alla kan bli gjort.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Heja Benny! Ja, Juncker är rädd om sin rygg. Det borde flera vara.

  Gilla

 9. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Benny m fl: Problemet innehåller också att Syrien, Irak, Jordanien, Libanon och lite till ingår i det Stor-Israel som Kivunim-planen omfattar och som är ett högprioriterat mål i Z-kretsar. Frågan är vad som händer när deras/USA:s lakejer IS möter motstånd och USA verkar förvirrat på grund av den nuvarande vändningen. Vi kan nog räkna med en hel del uppseendeväckande händelser i detta område framöver.

  Kolla noga kartan över Stor-Israel som finns i artiklarna om Kivunim-planen!!

  Gilla

 10. syster skriver:

  Håller med om allt i texten förutom att Toto och Dalai Lama blandas in. En del menar att de är CIA-agenter. Jag är inte säker på det men är mkt misstänksam mot båda dessa män.

  Gilla

 11. Invällarna är ju inte ens nöjda med att bo på herrgårdar och lyxhotell. Dom har ju misshandlat personalen om dom inte fått lov att surfa efter klockan 22. Dom matsrejkar om dom får ”undermålig” svennemat. Halalmat skall det vara annars blir ”barnen” arga. Får dom inte röka så löper dom amok och kastar avföring. Är boendet för långt ute på landet så vägrar dom att ens gå ur bussen.. Är det verkligen någon som på fullt allvar tror att tältlägren är till för flyktingar? Ja, inre flyktingar då möjligtvis. Politikerna vet ju redan att svenskarna kan man hunsa hur som helst. Dom bara knyter näven i fickan och stirrar surt på dom i värsta fall. Jag tror snarare att man planerar massvräkningar av svaga svenskar. Sedan blir et lyxrenoveringar av deras gamla bostäder och sedan flyttar den nya adeln in, Die dummen schweden får väl vara glada bara dom har en simpel tältduk över huvudet under smällkalla vintern. Dom rasisterna ska inte komma och klaga. Dom har inte upplevt bomber och granater eller krig och tortyr. Inte än i alla fall.

  Gilla

 12. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Enbart kompletta nollor bortser från möjligheterna att många tusen ”kulturberikare” utgör en farlig kraft i ett samhälle i förfall som det svenska. Majoriteten av inflödet är män i 18-45-årsåldern, alltså det åldersspann som i de flesta länder kallas soldatåldern. Med sin uppväxt och fostran i miljöer och tänkesätt som är främmande för normalsvensken, som aldrig har vistats i länder eller miljöer med starka motsättningar och våld som konfliktlösning, och där död och hämnd är vardagsmat, så kommer detta massiva inflöde inte utan stora svårigheter att kunna integreras i vårt annorlunda både kulturella och fysiska klimat.

  Gilla

 13. Benny skriver:

  Man kan bara konstatera att antingen är Löfven komplett idiot eller så är han otroligt naiv! Jag skulle tro att det är både ock med tanke på hans uttalanden och agerande. Vem minns inte hans famösa resa till Ukraina där han delade ut närmare en miljard av våra skattepengar till skurken Poroshenko för hans fortsatta krig mot sin egen befolkning? Redan där borde ju i normalfall det mediedrevet drivit honom från makten. Men det har ju hänt något med den någorlunda fria media vi hade i Sverige förr det senaste årtiondet. Tidningar ägs av utländska mediebolag med sin egen agenda och SVT har kapats av miljömuppar och PK-maffian som springer maktens ärenden. Den enda lösningen är nyval efter att DÖ torpederats av KD, och lika bra är det. Problemet är att sju-klövern är livrädda för att låta demokratin få verka fritt. Jag misstänker att efter ett nyval är SD största parti och KD plus FP ramlar ur då stödrösterna från M behövs för det egna partiets räkning. En upprensning och tillnyktring behövs i svensk politik det är dock uppenbart. Frågan är ju om SD tillåts vinna? Jag tror att de övriga partiernas brådska med Sveriges Natointräde har att göra med att man vill ha utländskt trupp som ska garantera att Sverige inte avviker från EU och den USA-vänliga linjen i fall SD skulle vinna en jordskredsseger i nyvalet. Tyvärr är jag rädd för att detta är den troliga orsaken till att makten vill ha med Sverige i Nato…läs gärna om hur Nato under övningen i Ungern uppträdde mycket hotfullt mot den ungerska befolkningen och budskapet var tydligt…här är det vi som bestämmer.

  Gilla

 14. SD ÄGS & STYRS helt av ISRAEL, alla tiders vämjeligaste Apphardhejdstat! Detta land är ICKE en demokrati, det är en TEOKRATI, ett ”Gudsvälde”; på samma sätt som Saudi, Iran, Irak, ja, så gott som alla arabstater, vars grundlagar/konstitution vilar på Islam/Koranen. Gudsväldet Israels grundlagar/konstitution vilar på Thoran & Talmud!

  Gilla

 15. orglasse skriver:

  Ni som läser och skriver på denna sida tillhör en minoritet i samhället av kloka dugliga människor som inte fallit för propagandan. Det har gjort er farliga för makten den makt som vill leda oss i en viss riktning.
  Den riktning de vill ta oss är mot Nato och USA:s maktsfär. Alla fyra allianspartier är nu villiga att sälja ut vårt lands historia och frihet – en frihet som gett oss fred i 200 år även om turen där varit inblandad till stor del.
  Vad Ryssland gjort på Krim är ett praktexempel på politisk fingertoppskänsla – man får sedan tycka vad man vill om resultatet men Ryssarnas förmåga att göra för dem rätt sak vid rätt tillfälle visar på att de är mycket dugliga (läs Putin).
  Nu har Syrien tillkommit på denna lista där han Putin totalt förnedrat både Obamas administration liksom Pentagon och deras Generaler. Han har visat på deras inkompetens. Ryssarna har redan vunnit kriget i Syrien efter 2 veckor och den som inte förstår detta saknar strategisk kunskap.
  Ryssarnas militär behärskar nu inte bara Syrien utan även Irak och Turkiet blir nu nästan helt inringat av Ryska trupper då det finns en mycket stor Ryska militärbas även i Armenien.
  Vad som nu sker är att Europa som helhet ser att Nato av idag är en papperstiger. Till och med företrädare för EU börjar nu svaja om USA:S bojkott mot Ryssland och säger att Europa inte ska styras från USA.
  Låt oss fundera lite om vad som kan ske om Sverige och Finland skulle gå med i den snart avsomnade organisationen Nato. Jo läget på Nordkalotten förändras då radikalt och med den kunskap vi har idag av hur Ryssland och Putin kan agera så är det ingen omöjlighet att anser detta vara näst intill en krigsförklaring och det kan utlösa att Ryssland anfaller både Sverige och Finland innan vi blir en del av Nato.
  Varför inte!!
  Om USA vill inringa Ryssland helt och hållet med att Sverige och Finland blir del av Nato då kan det vara lika bra att sätta hårt mot hårt innan vi är med. Vilka skulle hjälpa oss – Norge, Danmark?
  Varken Britterna, Fransmännen, Kanada, eller USA går i krig med Ryssland för vår skull.
  Vi kommer att stå ensamma om vi driver på denna dumhet att vi skall bli en del av Nato.
  Vi har idag ingen nytta av att vara med i Nato till skillnad mot på 1970 – talet då vi borde varit med i Nato för att ta vår andel av hotet från Kommunist sovjet som på den tiden var stort – men då var vi fega vilket vi är även i denna dag.
  De politiker som lade ner vårt försvar på 1990 – talet det är deras fel att vi idag står med rumpan bar. Vi har inget försvar och vi kommer inget att ha de närmaste åren
  Skulle vi nu driva Nato spelet för långt kan vi få finna oss i att stora delar av Nordkalotten blir Ryskt liksom Gotland och vad kan vi göra åt det. Svar ingenting.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Orglasse: Nageln i ögat! Lägger upp det som ett inlägg plus sprider det på nätet. 🙂

  Gilla

 17. Pingback: Putin rädda oss! Vi vill inte vara med i Nato! | Helena Palena

 18. Martin skriver:

  @Orglasse
  Ryska Federationen invaderade inte Ukraina trots att Ukraina har styrts från Moskva i flera hundra år. Anledningen är att Moskva vet att ockupaton är dyrt och besvärligt och öppnar upp sårbarheter för dess fiender både propagandamässigt och ekonomiskt och militärt.
  Att RF skulle ockupera sverige när det inte invaderat Ukraina är stolligt.

  Dessutom hade Sverige inte gynnats av att gå med i NATO på sjuttiotalet. Ledarna i sverige har plikt mot medborgarna i sverige, inte till några atavistiska globala ideologiska strider. Sverige befinner sig mellan två maktblock. Ginge vi med i det ena maktblocket så garanterade vi att vi blev ett slagfält i en konflikt. Syftet med neutralitetspolitiken var att få maktblocken att planera sina konflikter på andra ställen än i skandinavien.

  Gilla

 19. Tor Svärdtorp skriver:

  Bra skrivit… som vanligt Helena! Och, så många kloka kommentarer!!
  Från TOR http://vi-pr.se/

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Tor: Det är ju Brage Norin som skrivit!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.