En mardröm: Ryssland har tagit kommandot i Mellanöstern!

Putin är en större man än Obama!

Putin är en större man än Obama!

Heja Putin! Ska du rädda världen från storkrig en tredje gång!  Ryssland har tagit kommandot i Mellanöstern skriver Expressen! Men äntligen några sanningens ord. Tugg, tugg i FN men inte ett ord om vilka som skapat och sponsrat IS! De kommer i nya Toyotajeepar med fina vapen och kläder! Hur kan det komma sig? Svar USA, Israel och Saudi ekiperar dom och sen spelar Obama storfåne där han står och håller sina tal. Nu ser alla att han är en nolla!

Även om Putin också har en pistol riktad mot skallen spelar han sin roll bra. Han kanske t o m går utanför manus och lägger in lite egna repliker här och där!

Riggat spel i Paris! Vilka förser ISIS med vapen och nya Toyotajeepar?

…….

 

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En mardröm: Ryssland har tagit kommandot i Mellanöstern!

 1. HEJA PUTIN, du ende Statsmannen med ryggrad, intelligens och mod, bland svärmen av ryggradslösa titelstjälande sk. statsmän!!!

  Gilla

 2. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Toyotas fyrhjulsdrivna Pick Up-modeller som är mycket vanliga hos olika samhällsomstörtande element började för många år sedan att internationellt kallas ”Taliban-Taxis”. Fordonen är stabila, har god framkomlighet och med en teknologi som kan underhållas och repareras under mycket enkla förhållanden.

  Gilla

 3. Magnus Johansson skriver:

  OK, Jan-Ola; CIA visste alltså vad som fungerar. ”Taliban-taxi” var ett käckt uttryck! Självaste mack daddyn (han till höger på bilden här ovan) åkte nog en del taliban-taxi när han var CIA:s kontaktperson med talibanerna under Sovjets ockupation av Afghanistan.

  Gilla

 4. Janne D. skriver:

  Skit i Putin, skit i ”systemet” fatta att allt som sker är regisserat av en självmordskult sen länge där Hr Putin är medlem, överväg att fokusera på lösningar och ta fullständigt ansvar för alla egna tankar, ord och handlingar och söka samarbete lokalt med likasinnade.
  Viktigast av allt för stunden är att ta sin TV och ta den till den lokala skjutbanan och se till att den blir obrukbar för all framtid, samt aldrig mer besöka en vallokal i tron om att man kan bidra till en förändring till det bättre, för hur i h-vete kan man inbilla sig att man kan delegera till nån annan det man enskilt inte besitter.
  The road to hell is always paved with good intentions, enfald är ingen ursäkt det ”påstådda” året 2015.
  Det finns inga YTTRE frälsare, utan det är upp till oss själva att gottgöra det vi alla ställt till med för att kunna se kommande generationer i ögonen, fullständigt eget ansvar, det är vad allting handlar om och inget annat.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.