Vilka stater ligger bakom blodbaden och flyktingströmmarna?

Kampen om naturtillgångar och oljan är orsaken till USAs aspiration på världsherravälde. Energi is the skit! Det vet alla. Medlet för kontroll är således petrodollarn.

Kampen om naturtillgångar och oljan är orsaken till USAs aspiration på världsherravälde. Energi is tha skit! Det vet alla. Medlet för kontroll är således petrodollarn.

”Överallt där USA och Nato härjar flyter blodet i strömmar. Men imperiets tid är snart över. USA:s fall är nära. Sammanbrottet kommer att ske snabbt och våldsamt”, skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare.

Västvärldens förljugenhet är total.‏

NÅGRA ENKLA FRÅGOR RÄCKER FÖR ATT FÖRSTÅ
* Är det Kina som skickat in tiotusentals krigare och vräkt in vapen i land efter land i Mellanöstern?
* Är det Ryssland?
* Är det Indien?
* Är det möjligen Brasilien eller Sydafrika?
* Är Grönland inblandad?
* Vilken eller vilka stater ligger bakom alla plötsligt uppblossande inbördeskrig?

Det är en enorm uppgift att organisera storskaliga inbördeskrig. Mat, sjukvård, vapen, ammunition, transporter mm. Allt detta kostar fruktansvärt mycket pengar. Förberedelserna är omfattande. ”Logistiken” är extremt komplicerad. Planeringsarbetet tar lång tid.

Att pumpa in vapen och legosoldater i gamla klankulturer är som att kasta syra i ansiktet på hela befolkningen. Länderna exploderar i fasansfulla inbördeskrig. Miljoner barn förpassas till ett brinnande mänskligt helvete. Det behövs inga kunskaper för att förstå. Detta är självklart. Demokrati byggs inte med vapen. Krig löser inga konflikter – krig skapar bara hat.

Vilka stater ligger bakom blodbaden?
Det är inga privata personer ligger bakom inbördeskrigen. Det förstår alla. Det är stater som håller i trådarna. Det är USA som bär huvudansvaret. Jordklotets sista militära supermakt USA är den skyldiga. Hela vår planet är nedlusad med amerikanska baser – långt över 500 militära baser. Inga andra nationer har militärer utanför sina egna länder. Överallt försöker det amerikanska imperiet stärka sin ställning. Överallt där USA och Nato härjar flyter blodet i strömmar. Men imperiets tid är snart över. USA:s fall är nära. Sammanbrottet kommer att ske snabbt och våldsamt.

En politisk Big Bang händelse förändrar nu världen. Alliansen Kina och Ryssland är en enorm megapolitisk händelse. Ytterligare en historisk händelse som chockar väst har inträffat. Indien har anslutit sig. En trippelallians – Kina, Ryssland och Indien är ett faktum.

Kinas gigantiska industriella revolution var början. En ännu större industriell megasatsning – den nya sidenvägen – berör hela Asien. Många länder är inblandade. Halva världens befolkning har inlett ett omfattande samarbete på alla plan. Olje- och gaspipelines, motorvägar, höghastighetståg, kommunikationsnät, flygplatser, hamnar – precis alla områden berörs.

Oj vad fort allt går. Hör och häpna – Ryssland och Kina samordnar sin rymdforskning. Det berör allt från gemensam standard för dockning i rymden till en storsatsning på en gemensam rymdstation som snart ska ersätta ISS. USA:s rymdindustri har redan havererat. Dom klarar inte längre av att sköta några transporter till ISS – varken av astronauter eller av förnödenheter. Putin låter vänligen ISS-projektet fortsätta. Ryssland ansvarar för alla transporter till och från ISS. Just nu testas dyr sprit i viktlöst tillstånd – ombord på ISS. ISS pensionering är en stor symbolfråga. Den slocknande rymdstationen är en symbol för detta århundrades största geopolitiska händelse ”God natt väst – God morgon öst”.

Förljugenheten i väst kan inte beskrivas i ord.
Frågan om vilka stater som ligger bakom alla blodiga inbördeskrig i Mellanöstern lyser helt med sin frånvaro. Vi ser bara fasansfulla bilder av gråtande barn i TV – men all undersökande journalistik är bortblåst från massmedia. Endast tårdrypande bilder visas. Inte ett enda ord om vilka stater som organiserat alla inbördeskrig. Syftet är att vi inte ska tänka. USA är på god väg att skapa ett brinnande helvete i hela Europa. Europa måste bryta med USA. Någon annan väg finns inte.

Gud gillar inte när människobarn torteras av ondskans krafter. Gud gillar inte västvärldens totala förljugenhet.
En förbannelse vilar över hela västvärlden.

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till Vilka stater ligger bakom blodbaden och flyktingströmmarna?

 1. Ett oändligt tort TACKKK, Brage, för denna, som vanligt faktabaserade artikel, och lika stort TACKKK Helena, för din delning och kommentarer så vi alla får ta del av SANNINGAR – det mer sällsynta än islagda sjöar i Sahara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 2. orglasse skriver:

  Mycket bra skrivet och sanningsenligt enligt min syn. USA är militärmakten nummer ett och dom är krigiska. Men dom kommer inte att lägga sig ner godmodigt för att försvinna på det sätt Sovjetunionen gjorde.
  När det gäller Krig och betalning av dessa så står idag Saudiarabien i en särskild pengafil för sig. Saudi betalar idag tillsammans med några av de andra små Gulfstaterna otroligt stora pengar till olika grupper som bedriver krig. Saudi är de som idag för krig mot ett annat land som heter Yemen där 1000 – tals människor dödas. Saudi är kassachef för flera av de grupper som mördar i Syrien.
  Saudi med sin Muslimska Wahabistiska religion för religionskrig mot alla Shiamuslimer i hela Världen. Saudi är ondskans hemvist nummer ett idag och inte USA , även här har USA halkat ner ett pinnhål.
  Saudi är en diktatur.
  Saudi lever efter Sharialagar och halshugger folk och stympar folk för småbrott.
  Saudi bedriver anfallskrig mot Yemen.
  Saudi betalar för ISIS.
  Saudi är en terrorstat – 18 stycken av 9/11 flygarna kom därifrån.
  Saudi är Bin Ladens företagsgrupps hemvist.
  Saudi förtrycker flera miljoner Shiiter i sitt hemland Arabien. Namnet Saudi är den styrande familjens namn inget annat. Tänk er en familj äger ett land med 30 miljoner innevånare.
  Saudi-Arabien tillkom enbart för att Familjen Saud stödde Engelsmännen under första Världskriget.
  Man fick då landet av Engelsmännen landet var innan Turkiskt.
  Saudi är idag det land som orsakar det mesta lidandet som pågår inkl. det skoningslösa kriget i Syrien där de vill ha bort Assad för han är Allawit.

  Gilla

 3. Hans Nilsson skriver:

  Det är snart den 23 september. Det var väl då det stora fallet skulle starta? Spänningen är på bristningens gräns.

  Gilla

 4. Olle Gill skriver:

  Jag tror nog ni skall passa Er i all fartblindhet som kan uppstå,..när rädslan kommer mot skinnet.
  Ni glömmer nog en hel del vad kommunismen har gjort världen runt,..vad Kina gör än idag men
  oliktänkande i sitt land,..vad är Putin kapabel att göra,…???Vidare vilka otäckheter det finns bakom dessa länders gränser som vi aldrig får klart för oss,..i form av fruktansvärd kriminalitet
  korruption, utpressning, mord mm,..lyft inte fram dessa två Kina och Ryssland som jordens
  frälsare och räddare i vare sig fred eller ekonomi.
  Skulle dessa vara så humana och behjälpliga rent humanitärt och inte vara inblandade i vapen-
  affärer i Mellan östern skulle dom gärna ta emot flyktingar, från bl a Syren,..viket skulle innebära
  att dom slapp åka över Medelhavet,…men ingen söker sig dit????
  Nja,..er teori bör nog fingranskas lite till,..

  Gilla

 5. Gunnar Thorell skriver:

  Tillräckligt mycket sanning i detta för att göra det läsvärt! Sällan man stöter på sammanhängande tankegångar utanför det tillåtna.

  Gilla

 6. Hej Olle Gill! Kul att ”se” dig! Du säger: ”Jag tror nog ni skall passa Er i all fartblindhet som kan uppstå,..när rädslan kommer mot skinnet.” Rädslan kommer mot skinnet? Erfarenhet, eller hur tänker du? Skit samma, men nog vet väl även du att USA under förra seklet och tills nu har startat över 300 krig, ”i humanismens namn, givetvis”, och att detta land har 500 militärbaser spridda över jordklotet – och att inga andra länder har m.baser – utanför egna territoriet? Visst vet du också att nämnda land har omringat Ryssland med militärbaser, trots att det slöts avtal med Ukraina, för blott 5-6 år sedan, om att IFALL Ukraina skrotade alla sina vätebomber så inghick i nämnda Avtal att INGA FLER MILITÄRBASER skulle sättas upp närmare Rysslands gränser. Så fort Ukraina hade uppfyllt sin del av avtalet – så bröt ”Stora Satan” det, givetvis, och började sätta upp fler och fler, allt närmare ryska gränserna! Mycket finns att säga, Olle, men kanske bör här tilläggas: Under tiden USA har startat 300 krig, så har ryssland startat 12. eN VISS SKILLNAD? Vad tror du usa, eller ”Stora Satan” skulle ha gjort ifall ryssland hade etablerat bara 1 – EN ENDA militärbas vid USAs gräns?

  Skilda åsikter är nyttigt! 🙂 Hur än, Ha det bra, Olle!!! Vi syns, hoppas jag! 🙂

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Sven-Erik: 500 baser! Räcker inte. Nä, det är upp emot 1 000! Dessutom måste man komma ihåg att kommunismen skapades för att plundring av länder skulle kunna ske. Vilka gjorde revolutionen i Ryssland? Sköt tsarfamiljen och tog över och plundrade landet under 70 år? Var det fattiga arbetare? Nä, det var yrkesrevolutionärer med hjälp av bankirpengar som gjorde det hela. Nu försöker man sig på bolsjevik.2 men det skiter sig lite lätt för Putin håller emot bra i Syrien.

  Här har vi en bolsjevik i vår tid som gör vad han kan för att folk ska strömma hit och dit. Han har skrivit en handbok i konsten att få stanna i ett land.
  GEORGE SOROS BAKOM FLYKTINGFLODEN – SÅ HÄR GÅR HAN TILL VÄGA
  Undrande inför hur hundratusentals med ensamstående unga män sommaren 2015 plötsligt drabbas av tanken att söka sin lycka i EU? Svaret är inte krigen i Mellanöstern, som hållit på i över ett decennium, utan den gamle svensk-bekantingen George Soros – mannen som kraschade den svenska ekonomin 1994…

  http://blueshift.nu/george-soros-bakom-flyktingfloden/

  Gilla

 8. Thomas skriver:

  Tack Brage för att du för fram sanningar ut i ljuset som media gör allt för att dölja för mänskligheten. Man kan säga att sanningen nu kommit ikapp de mörka makternas fula agenda

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  Svar till signaturen ”Olle Gill” ovan.
  Jag har inga som helst illusioner om att Kina eller Ryssland är demokratier. Jag vill bara beskriva det skeende som nu förändrar världen. Jag hoppas och tror att den dag den yttre fienden USA faller, kommer många unkna diktaturer att sitta otryggt. Diktaturer behöver yttre fiender för sin existens. Ingenting kan stoppa människans längtan efter frihet. I en värld i krigstillstånd dör demokratin. I en värld med fred börjar demokratin att gro. Det är en ljusare värld i sikte.

  Gilla

 10. Brage Norin: Sämre har jag förmått beskriva världssituationen och förväntningarna – men INTE BÄTTRE, TACKKK!!!

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Sofia: Skriv gärna några rader vad dina länkar handlar om. Underlättar när man har elden i baken.

  Gilla

 12. olle Gill skriver:

  Hej,,Sven – Erik.
  Förvisso,..kan Ni peka på allt hemskt som USA har gjort, i Dina och andras åskådning,..men ingen av vare sig Du, jag eller andra har något facit på vad som varit utan USA. Det har också kunnat
  vara ännu ”jävligare” på vår jord utan USA:s alla ingripanden i form av kontrakrig. Visa då också
  allt som Ni anser att kommunismen gjort som blivit bra,..och i vilka länder då. Hur hade det sett
  ut i bl a Ost Asien om inte USA hade kvävt Japanerna,..Hur hade det sett ut i Korea om inte USA
  mött upp kommunismens framfart,..Hur blev det för Europas folk som delades mellan öst och väst
  vem fick det bäst,…Jag är väl medveten om allt skit som kommer från USA i form av livsstil, syn –
  sätt och trender,…Men det kommer inget annat positivt från forna öst heller.
  Vi ska nog vara oss själva,..men den Svenska kulturen och dess vagga, förintar man sakta men
  säkert till förmån för helt främmande kulturer och synsätt,…(men vilket Sverige vill vi ha?,..sade
  en nyss f d statsminister) för vi öppnar ju plånböckerna till förmån för detta vansinne.

  Gilla

 13. RL skriver:

  Tänk om det är usa som betalar diktatorn i Nordkorea att provocera, så att dom kan motivera stora trupper i Sydkorea och Japan till kinas förtret! Annars en rolig och spännande blogg 🙂

  Gilla

 14. Hej Olle! Förlåt dröjsmålet med kommentar till ditt senaste inlägg!
  B.la. säger du: ” Det har också kunnat
  vara ännu ”jävligare” på vår jord utan USA:s alla ingripanden i form av kontrakrig.”
  Kontrakrig? Var det ”kontrakrig” som gjorde att USA fällde atombomber över Hirochima/Nagasak, TROTS att Japanske Kejsareni sedan flera veckor före hade sänt Kapitulationsintyg? Nej, yankarna hade provsprängt atombomber i Nevadaöknen (tror jag det var) flera gånger, men inte sett dess verkningar i Praktiken. Därför passade de på att se verkningarna i Verkligheten Omänskligt!

  Skall inte här rabbla upp alla anfallskrig, på olika sätt frammyglade till ”För Rikets säkerhet startade ”Kontrakrig”, De räknas i hundratusental.

  Visst vet du, Olle, vilka som styr USA, Sverige, ja hela världen??? Vill minnas att dessa styrande inte ”står högst i kurs” hos dig heller?!

  Vara hur det vill: Ha det bara bra, Kämpe!!! =D
  Kika upp nån gång på en balja kaffe, så kan vi vrida och vända på världssituationen!

  Gilla

 15. Pingback: Taktiken som lurar så många | eaqhan

 16. leif skriver:

  Vem ligger bakom 9/11?Samtliga länder som är inblandade i kriget så även sverige och
  även ryssland kanske fler.kanske även kina.Varför hände det?Jo för att få en anledning till att starta
  ett krig och ta över oljekontrollen till kina för att få igång en svältkatastrof och oroligheter där.
  Varför?För annars tar kina över hela världen.Vem planerade det?Nikita chrystjov på 60 talet.
  Varför just den 11 september 2001?Exakt 30 år på dagen efter hans dödsdag 11 sep 1971.
  Varför satt han i husarrest (fotboja enl wikipedia) jo för ”misslyckad jordbruks politik”han svalt ihjäl
  sina egna ingen vet hur många han gjorde det medvetet varför?Kunde inte försörja dom redan då mao dse dong är han inblandad i planeringen?
  Han gjorde samma sak och sa att det är bättre att låta ena halvan äta sig mätta och andra
  halvan gå under.Då var kinas/asiens befolkning inte hälften av vad dom är idag.Och allt som
  händer i nutid är alltid planerat för länge sen.Vem har inte hört om hur ansträngd planeten
  är och det svälter ihjäl 1 barn var 5 sekund i nuläget (hörde det idag på you tube)
  kina tvingas att köpa upp jordbruksland i afrika för och klara försörjningen och dom
  har problem med överbefolkningen 4 miljarder mäniskor i asien och 3 miljarder i övriga
  världen.Planen med 9/11 var att starta en händelse som leder till en kris som blir så stor
  att den inte går att stoppa den krisen går inte att lösa utan den krisen kan bara lösa
  sig av sig själva och det gör den först då befolkningsantalet är nere på den nivån
  så jorden klarar av att försörja så många mäniskor då förstan löser krisen sig av sig själva.
  Det fanns inga massförstörelsevapen i irak.Hade inte 9/11 (startskottet för krisen)hänt
  så hade dom inte behövt det kriget och det hade inte uppstått någon global kris. .Vem ”tjänar” på kriget?Om hela planen går i lås så jordens befolkning kommer ner på den
  nivån så jorden kan återhämta sig så är det framtidens mäniskor som överlever som ”tjänar” på det
  sk naturens lag
  Vem ska ha skulden?Bin laden?

  Gilla

 17. Pingback: På väg vart? | Jan Millds blogg

 18. Mike skriver:

  Den självkorrumperande pyramid staten ekonomin o regeringen är djävulens påfund. Vill man ha demokrati ansluter man sig till ubuntu. Allt annat är i långa loppet rivalitetsbaserad bs.

  Gilla

 19. Juhani Laine skriver:

  Det är Ryssland som härjar som mest i Mellanöstern tillsammans med sin lydnadstat Iran.
  Deras kärleksbarn är palestinierna Fy…
  Hoppas västvärlden får koll på dem. Sällan har man fått läsa sånt här trams som ovan.

  .

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Juhani! Du får nog ta och läsa på lite! Allt är ett spel som vi inte ska förstå! Örnen har som bekant en vänster och en höger vinge! Wake up!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.