FN 2030: Kriminellt att samla regnvatten och odla egna frön!

Det blir kriminellt att samla in regnvatten, att odla egna frön i trädgårdstäppan och  förbud för hemundervisning och lite annat smått och gott 2030. Det är vad som står på FNs agenda på tåget mot  The New World Order – NWO. En polisstat på G!

United Nations global enslavement
Natural News: ”Today I translate the plan’s 17 points, explaining that once you look beyond the flowery language, it’s actually a plan rooted in government coercion and the crushing of individual freedom. This is the blueprint for a global police state that’s being pushed under the claim of ”sustainability.” Läs mer här!

ELITEN HAR EN PLAN

Denna enorma flyktingström ingår i planen mot en ny världsordning. Sen efter ett enormt debacle ska vi alla välkomna EN världsregering. Fråga er varför länderna ikring  i mellanöstern inte hjälper till – Saudi och Israel t ex. Varför ska strömmen upp i Europa och Norden? Bland alla som kommer finns insprängda krigare – jihadister – som sen dom fått äta sig mätta och etablera sig kommer att vända sina vapen mot dig och mig. Jihad über alles! Tittar man på dokumentärer om islam så sitter turban- och skäggprydda imamer och säger hur erövringen ska gå till: Vi ska ta länderna med hjälp av skägget och slöjan!

Sigillet på dollarsedeln! Det allseende ögat i topp. Läs mer på wikiedia bland andra sidor.

Sigillet på dollarsedeln! Det allseende ögat i topp. Läs mer på wikipedia bland andra sidor.

Du som sett en endollarsedel har också sett pyramiden som pryder sedeln. Under står Novus Ordo Seclorum = Den Nya Världsordningen. Det var Franklin D Roosevelt som lät trycka detta sigill på sedlarna 1933. Våra ledare tävlar om hur man ska hjälpa människorna som tågar upp mot våra länder. Vanliga svenskar möter upp på stationer och vid färjor. De vill hjälpa men vet inte om att dom samtidigt stjälper framtiden för sina barn och barnbarn. Visst är det för sorgligt! För alla som kommer är inte i behov av skydd. De flesta är män i arbetsför ålder. Hur många är ISIS-krigare bland dom? Frågan kräver ett svar.

ISIS threatens to send 500,000 migrants to Europe as a ‘psychological weapon’ in chilling echo of Gaddafi’s prophecy that the Mediterranean ‘will become a sea of chaos’

Välviljan har inga gränser när det gäller att hjälpa (stjälpa). SJ har beslutat att slopa kravet på att resenärer måste kunna visa giltiga id-handlingar för att deras biljett ska gälla. Anledningen är att företaget vill anpassa sig till den ökade tillströmningen av flyktingar från Europa som vill åka tåg i Sverige, men som inte har något id-kort. – SJ har visat sitt starka stora hjärta, säger kommunikationsdirektör Monica Berglund till SVT Nyheter.

Och den lilla treåringen Alan på stranden som chockat en hel värld! Pappan tog med sig fru och tre barn i en liten gummibåt för han ville ha nya tänder i Tyskland. Ingen hade flytväst. Familjen hade bott i Turkiet i tre år och man kan undra varför dom inte stannade kvar där. Eller så lät propagandan om en framtid med bidrag i Tyskland eller Sverige allför lockande. Enligt uppgift har flyktingsmugglarna en hemsida där man kan läsa vilka länder som erbjuder bäst bidrag. Säg något som är nytt under Solen!

Foto: David Levett

Foto: David Levett

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till FN 2030: Kriminellt att samla regnvatten och odla egna frön!

 1. holfve skriver:

  han ville ha nya tänder i Sverige Lena

  Gilla

 2. Maja Dacke skriver:

  Lena, vi som vet vi vet … Akut tandvård står det i avtalet, men implantat à ca 70.000-100.000 är ingen akut tandvård. Vem ändrade detta? Tjänstemannamakten har ökat medan ansvaret från dem tagits bort och …

  Vansinnet är värre än någonsin här i landet … Hoppas att du är OK där du nu bor …

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Lena: Okey! Nya tänder var i alla fall grejen! Har läst både Sverige och Tyskland. Herregud!

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Maja och Lena: Det här med tänderna är en grej för studier på högskolan. Svenskarna får betala dyra pengar för sin tandvård. Tyskarna får den gratis. Men flyktingarna får tydligen allt gratis i båda länderna! Så vilka är det som är mest blåsta här om inte vi!

  Gilla

 5. orglasse skriver:

  Vi lever i en Fascistisk diktatur.
  Kan vara svårt för en del att förstå.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Orglasse: Verkligen! Speciellt när man tror att man lever i den bästa av världar!

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Vi har bara sett toppen av isberget eller ja, pyramiden.
  Kriget i Syrien har nu pågått snart i 5 år, nästan lika länge som Andra världskriget. Hur länge ska den pågå?

  Gilla

 8. STIG PALM skriver:

  En klen tröst för alla barn i Sverige och Europa med enfaldiga föräldrar och, för den delen morföräldrar vilka skapat detta samhälle, att jag är gammal och snart ska dö och slippa se undergången.
  Ett vitt samhälle som i enfald begår kollektivt självmord i sin godhetstro.
  Islam som en gång kastades ut från den Pyreneskahalvön lovade att komma att återerövra Europa men inte med svärdet utan demografiskt. Nu ser vi detta besannas i dubbel bemärkelse?
  Invällande i mängder okontrollerat av Europas myndigheter. När de är här, de gör 5 x fler barn än de via kvinnorna vilka är upptagna med sina ‘karriärer’ och självförverkligande och de gör ett (1) barn per kvinna. Enkel matematik visar självförintelse av den vita Europeiska människan.
  Allah är Stor!

  Gilla

 9. Benny skriver:

  Antonia, kriget i Syrien pågår tills USA, Israel, Saudi och Turkiet fått bort Assad trots att undersökningar visar att hade man haft demokratiska val i Syrien skulle Assad väljas till president igen för att han och hans parti kan skapa lugn i ett disparat land som Syrien. Det här med demokrati ska tydligen vara på EU:s och USA:s villkor, inte vad syrierna själv vill ha för ledare! Som en fotnot kan nämnas att Assad fick makten efter sin far i början av 2000-talet och fram till 2011 så fanns det ca 1250 flyktingar i Syrien. Efter USA o co:s proxykrig som startade 2011 (den s.k arabiska våren) har andelen flyktingar ökat till över 10 miljoner.

  Gilla

 10. Lisa skriver:

  Förra året var det en program i Svt om en afrikansk flyktingkvinna med några barn och när hon kom till Sverige hade hon inga tänder i överkäken, i allafall syntes inga när hon pratade och skrattade. Sen visades kvinnan med familjen ett par år senare i deras nya lägenhet och vips, hon hade fått nya fina tänder. Svt frågade inte henne vem hade betalat tänderna men kan inte tro att hon hade gjort det själv.

  Gilla

 11. Rune Nilsson skriver:

  Det här låter som en avläggare till SD.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Rune: Menar du inlägget? Tror inte SD har en susning om vad som väntar oss. Tyvärr!

  Gilla

 13. Michael Thudén skriver:

  Gilla

 14. Michael Thudén skriver:

  Det är ju så de brukar hålla på om man kollar bakom gardinen.

  På 70-talet leddes det amerikanska nazistpariet av Frank Joseph (Cohen) som var jude.

  På trettiotalet finansierade ADL det amerikanska nazistpartiet.

  På nittiotalet drevs det amerikanska nazistpartiet av en viss Davis Wolfgang Hawke vars födeslernamn är Andrew Brita Greenbaum.

  Gilla

 15. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  På tal om kaoset i Mellanöstern kan det vara intressant att googla på begreppet The Kivunim Plan och läsa den ordentligt och inte minst titta på kartorna över det Stor-Israel som planerades redan då de tillvällt sig staten Israel 1948. Det skedde för övrigt enligt Mossads valspråk: ”By way of deception thou shalt make war”.

  Stor-Israel (se kartan) är det samma område som nämns i Bibeln (GT, 1.Mos. Kap. 15, v.18)
  i det förbund som Gud slöt med Abraham och hans avkomma skulle få OM de höll Guds bud.
  Emellertid bröt de upprepade gånger det ingångna förbundet som givetvis upphörde att gälla.
  Sionismen som är en ateistisk revolutionär etnocentrisk rörelse har emellertid kapat ovannämnda vers och angett det däri nämnda landområdet som mål för sitt agerande.

  Staten Israels flagga har två blå ränder som symboliserar de båda floderna Nilen och Eufrat som nämns i Bibelversen, med sionismens emblem/symbol, den sexuddiga stjärnan där emellan.
  De Torahtrogna judarna (gammaltestamentliga) förklarar på sin hemsida http://www.nkusa.org att sionismens anspråk på landet står i strid med deras egen lära. Men alla judar som inte delar sionisternas mål kallas ”self-hating jews”, ungefär som de svenskar som vill ha en saklig debatt om invandrarkaoset kallas ”främlingsfientliga” – alltså en slasketikett för att skrämma debatten till tystnad.

  Genom sitt orimliga inflytande i USA, både ekonomiskt och politiskt så styrs USA:s utrikespolitik av judar sedan flera årtionden. Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, George Soros, Madeleine Albright (Korbel) och mängder av andra. USA bär alltså en stor del av skulden till det kaos som nu övergår Levanten/Mellanöstern. Det finns till och med en historia om den israeliske skolpojke som fick frågan på geografilektionen om vad huvudstaden i USA heter. Grabben svarade blixtsnabbt
  Tel Aviv! Detta faktum kommer aldrig fram i dagsljuset men styr den oro som nu plågar världen.
  Bristen på kunskap kommer att leda oss i fördärvet och den processen pågår just nu med det styrda inflödet av migranter till norra Europa.

  Gilla

 16. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  I artiklarna om Kivunim-planen finns en del att läsa i form av artiklar av den israeliske professorn Israel Shahak, och de är mycket intressanta. Han finns också publicerad på svenska språket, så läs gärna hans rättframma syn på vad som sker och som planeras i Mellanöstern!

  Gilla

 17. Johnny skriver:

  Det är inte utan man undrar varför massinvandringspolitiken är så enormt viktig för politikerna att de bildar en koallition för att försvara den med DÖ. Sedan beslutet att ge alla syrier permanent uppehållstillstånd, som om att man vill tömma hela landet på invånare, helt enligt Israels önskemål. Sedan media som bedriver intensiv propaganda för massinvandringen och drar sig inte för att ljuga, vinkla, mörka, hylla, försköna saken. Sedan att massinvandringspolitiken i princip drabbat alla västeuropeiska länder i mer eller mindre omfattning som om den vore internationellt koordinerad. USA vasallstater gör som USA vill och där har zionistiska judar med necons i spetsen stort inflytande, 911 false flag för att starta krigen i MÖ för att försvaga och skapa kaos vilket Israel tjänar mest på. Är ISIS syfte att driva ut så många araber som möjligt till Europa som lockar med välfärd och försörjning. Ett stort långsiktigt projekt på 50 till 100 år att skapa ett stor israel som är en gammal dröm. Man börjar verkligen undra vad som ligger bakom allt ihopa.

  Gilla

 18. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Johnny, om du fortsätter att forska i den överväldigande mängd skrivna dokument som författats och öppet publicerats av sionistiska ledare och handlar om tillvägagångssättet för det efterstävade globala imperiet så behöver du inte undra vad som ligger bakom alltihopa, utan då förstår du både avsikterna och metoderna för den just nu aktiva processen för att genomföra planerna. Kolla mer detaljerat planerna som Greve Kalergi-Coudenhove lanserade och fick starkt stöd för i början av förra seklet och som via Kol- och Stålunionen sedermera blev EU (avsikten Europas Förenta Stater) där de traditionella nationerna utplånas i en större enhet för att i sin tur uppgå i det globala imperiet. Läs Chalmers Johnsons bok ”Imperiedrömmen” till att börja med.
  Förutom de krig som tar död på en massa människor så förstör globalisterna (genom USA)
  arvsanlagen hos en stor del av mellanösterns befolkningar (exvis Afghanistan och Irak) genom den ett par årtionden bedrivna enorma användningen av bomber och granater innehållande DU=Depleted Uranium/utarmat uran.

  Kolla http://www.rense.com/general70/deathmde.htm och få bara en aning om omfattningen. DEn är hudrafalt värre än det helvete som ”Agent Orange” förorsakade natur och människor i Vietnam, och ändå har INGA västmedia rapporterat vad som pågår för att inte väcka en opinion mot vad som sker och som våra politiker biträder både med önskan om NATO-medlemskap, svenskt flygunderstöd av förstörelsen av Libyen och de nya svenska förslagen om att skicka JAS-plan till
  den syriska krigsskådeplatsen.

  Gilla

 19. abc skriver:

  Nu med senaste psyops terrordådet i Frankrike fick vi direkt nya regler på tåg : http://www.europaportalen.se/2015/08/efter-attack-tagsakerheten-hojs

  Sakta men säkert mot polisstaten…

  Gilla

 20. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Till abc med flera: Det är rätt uppfattat! EU är ett experiment för att testa hur ett stort område samtidigt går att förvandla från hyfsad demokrati till ett totalitärt styrt område. Vi kommer sannolikt inom kort att få uppleva en sorts undantagstillstånd eftersom tecken på anarki har visat sig här och där. Invasionstrupperna gratisåker på tåg, smugglas in i Sverige av svenska landsförrädare och reser krav på betjäning på alla områden. Dumsvenskarna som i åratal har omtalats i omvärlden för sin flathet och brist på konsekvens i integrationsexperimentet har ingen aning om var detta kommer att sluta. Men det är alltid längst ner i pyramiden som våra generösa politiker kommer att utkräva kostnaderna för vår ”välvilja”.

  Såg ni i söndagens TV-nyheter (13/9) hur John Hood Reinfeldt konkurrerat ut Bert Karlsson i SM i Girighet. Han nöjer sig inte med miljoninkomster från sitt nystartade företag utan mjölkar ut drygt hundratusen kronor i månaden i ”socialhjälp” som avgångsvederlag. Är det underligt att landet faller sönder med sådana rufflare i ledningen?

  Gilla

 21. tommy skriver:

  ja det är ju rent för jävligt att våra banker vi har i Sverige är ren diktatur ! jag ville sätta i 150 kr på mitt visa kort på handelsbanken i Stockholm. då skulle jag redovisa med kvitto vad dem 150 kr. kommer i från helt totalt sinnes sjukt ! 2015.

  Gilla

 22. tommy skriver:

  ock inte nog med det. då hade jag med mej en femhundring till handelsbanken ock ville sätta in 150 kr. det gick inte heller då blev jag tvungen att gå ut igen från banken ock köpa
  en tidning så att jag fick hundra lappar. att sätta in på mitt visa kort. för alla svenska banker i Sverige har inga 100 hundra lappar kvar längre på bankerna. vist är det sjukt så in i helvetes sjuuukt !!!

  Gilla

 23. Helena Palena skriver:

  Totalt slavsamhälle på G!

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Vem äger regnet? Svar: Goldman Sachs!

  Gilla

 25. Pingback: Agenda 21 ska införas över hela världen! Planera globalt och implementera lokalt! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.