Myntets man Armstrong: Det blir en finanskrasch september/oktober!

Martin Armstrong, född 1 november 1949 i New Jersey. Han började samla mynt och frimärken när han var 13 år.
Martin Armstrong, född 1 november 1949 i New Jersey. Han började samla mynt och frimärken när han var 13 år.

Är uppe sent och glor ibland på tv. En gång råkade jag se denna film – Novemberrevolutionen. Hur det gick till när Sverige avreglerades på ett icke demokratiskt sätt av fem män.  Med förödande konsekvenser för hela landet. Med oändliga tragedier som följd. Varför visades denna film kvart över tolv på natten? Va´? Varför får inte barn se den i skolan? Svaret ligger i frågan!

Igårkväll vad det dags igen. Då råkade jag se The Forecaster sent. En film om Martin Armstrong som satt finkad i USA i tolv år utan rättegång. Vilket övergepp! Men klart dom måste låsa in honom som klädde av Wall Street inpå skinnet. Armstrong har genom statistik som spänner över flera århundraden visat att finanskrascher och krig hör ihop. Nu varnar han för en kommande blast i september/oktober. En film som måste ses! Hedrande för Armstrong är också att han besökte en man som lade tarotkort för att få sin framtid spådd. En present från sina medarbetare. Inget att skratta åt! De flesta stora ledare tror på astrologin och får sin framtid tydd. Men inget man pratar högt om eftersom det anses skämmigt!

Svt talar nu om för oss – folket –  rakt ut i rutan att det kommer en krasch! Men varför sändes filmen så sent? Ut i skolor och tidningsredaktioner med dokumentären.

”Dokumentär. Martin Armstrong är mästare på att förutse framtiden. Med stor precision har han prickat in ekonomiska toppar och dalar och blivit en rik man. Samtidigt har hans fiender gnisslat tänder. Efter att ha suttit i fängelse för bedrägeri är Armstrong tillbaka på världscenen. Nu varnar han för nästa kollaps – och den kommer snart.
Kan ses till ons 16 sep (29 dagar kvar.”

http://www.svtplay.se/video/3186356/dox-the-forecaster/dox-the-forecaster-avsnitt-1

För övrigt kan ni läsa det jag skrivit i ämnet under fliken Pengar!

Martin Armstrongs finanssida.

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Myntets man Armstrong: Det blir en finanskrasch september/oktober!

 1. Zetatronica skriver:

  Intresserade bör även kolla upp att Jeff Berwick meddelar liknande info/budskap ( https://www.youtube.com/channel/UCpf2Lxgf10AjzBT4GIIgDJw )

  Shemitah infaller den 15 September 2015, så det verkar vara det som som alla utgår ifrån, när det gäller den stora kollapsen som kommer.

  Not. Att Svt väljer att sända dokumentärer sent på Söndagskvällar har väl att göra med att de då kan säga att de fyllt sin kvot med att vara ”oberoende” media. Perfekt att sända det vid denna tidpunkt, då majoriteten inte ser, då de flesta lägger sig relativt tidigt för en ny arbetsvecka…

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  När den kommande finanskrisen är ett faktum kommer många svenskar att tvingas lämna sina högt belånade bostäder. Då kommer med stor sannolikhet dessa att bli nya hem till etablissemangerts högt ärade och älskade nysvenska kelgrisar dsk invällarna. Bankerna står som hyresvärdar och VI Svenska folket betalar hyran via skatter till staten och dess förlängda arm migrationsverket fixar det praktiska.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Ja, det kunde ha sänts tidigare, men Dox dokumentär går alltid på den tiden. Utmärkta dokufilmer så även detta.

  Gilla

 4. Bengt Buttler skriver:

  Cornucopia – Lars Wilderäng:

  ”Vad är det då som ska hända 1:a oktober 2015? Från dokumentären så sägs det sovereign debt big bang. Sedan anger Armstrong någon form av nedgång till 28:e oktober 2016, sedan en mindre rekyl uppåt till den 24-25:e november 2017 och sedan en fortsatt krasch till 18-19:e januari 2020. Någonstans där sade han att räntorna kommer skjuta i höjden. Någonstans där sade han att räntorna kommer skjuta i höjden. Andra uttalanden från 2012 handlar om att det kommer bli en flykt till dollarn, bort från andra valutor, vilket alltså kan ge ett stöd till de amerikanska marknaderna.

  En snabb sökning på Armstrongs blogg visar upp den graf han visade 2012 angående sovereign debt big bang och inte har reviderat. Initialt handlar det om att kommuner (eng municipalities) kommer börja få problem. Smällen startar alltså i botten av det skattefinansierade samhället och inte från toppen. Vi känner ju alla till den svenska kommunhybrisen. Och Sverige är knappast det enda landet där kommunalpampar bygger monument över sig själva utifrån rekordlåga räntor…”

  Läs vidare här:

  http://cornucopia.cornubot.se/2015/08/martin-armstrongs-marknadscykler.html

  Gilla

 5. Bengt Buttler skriver:

  Detta skrevs för lite mer än ett år sedan:

  ”De svenska kommunernas enorma upplåning för att klara välfärden är något som det är i det närmaste knäpptyst om i den politiska debatten. Det är dock en allt högre tickande bomb. Inom ett år kommer kommunernas sammanlagda låneskuld att passera 500-miljarderstrecket. Det motsvarar som en jämförelse 40 procent av Sveriges statsskuld och är lika mycket pengar som bankerna i det krisande Spanien behövt i nödlån för att landets finansiella system inte helt ska bryta samman.

  Komuninvests upplåning, företrädesvis på den internationella lånemarknaden, är idag uppe i svindlande 500 miljarder kronor. Bara under åren 2009–2012 ökade skuldberget med över 100 miljarder kronor, från 360 till 470 miljarder kronor, och ökningen fortsätter i oförminskad takt. Detta är pengar som kommunerna lånar för att ha råd att driva den kommunala kärnverksamheten: skola, omsorg, bostäder, energi osv och för att kunna betala ut försörjningsstöd.”

  http://www.dagenssamhalle.se/kronika/ingen-debatterar-kommunernas-500-miljarder-i-lan-8586
  http://www.kommunrating.se/blog/?p=767
  http://avpixlat.info/2014/04/20/invandringens-kostnader-doljs-med-500-miljarder-i-kommunlan/

  Eller ur ett annat perspektiv:

  ”För att bekosta den största invandringen i något EU-land pågår en plundring av svenska folkets skattemedel utan historisk motsvarighet. Genom att hålla gränserna vidöppna för till största delen oidentifierade utlänningar har politikerna bjudit in rovdjur och kravmaskiner att ta för sig av det som finns kvar av den svenska välfärden. Det havererade lotssystemet är bara det senaste i raden av vad regeringen nu kallar ‘systemhotande brottslighet’.”

  http://snaphanen.dk/2015/03/22/1sondagskronika-vi-och-dom/

  Och det som håller liv i ekonomin…

  ”Vi måste bygga ett nytt Norrköping varje år för att hålla något så när jämn takt med inflyttningstrycket, men det blir för lånade pengar. ‘Flyktingarna’ kan inte betala hyrorna, så byggbolagen bygger för de svenskar som kan få lån. Pengarna styr och bostäderna byggs i ‘svenska’ segregerade områden. 75 procent av nybyggnationen i dag är småhus eller bostadsrätter.

  Upphör invandringen så minskar efterfrågan på bostäder och därmed banklånen. Hela tillväxten sedan år 2000 beror på lånade pengar. Invandringen i sig själv skapar inget välstånd, men den ser till att människor lånar pengar till bostäder. De pengarna skapar efterfrågan i den svenska ekonomin när de är i omlopp. Upphör invandringen hamnar Sverige i en ekonomisk recession. Fortsätter invandringen så växer landets låneskuld ännu mer tills systemet kraschar. I journalisternas frågeformulär finns inte denna verklighet.

  Räkna med stora överraskningar efter valet när dessa problem måste hanteras. Uteslut inte nyval inom två år.”

  http://www.nyatider.nu/journalisterna-styr-valdebatten/

  Så, när det väl brakar, så brakar det ordentligt:

  http://www.friatider.se/bostadsbubblan-mot-kollaps-manga-lever-ur-hand-i-mun

  Och medan Sverige är sårbarare än någonsin tidigare, så har Schweiz valt en annan än väg inför den annalkande systemkollapsen:

  http://www.friatider.se/schweiz-rustar-for-oroligheter-i-europa

  Gilla

 6. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Till Bengt Buttler m. fl: Vi går en mycket omvälvande framtid till mötes men svenskarna stämmer in på ordspråket : ”Det finns ingen som är så blind som den som inte VILL se”. En nation av ränteslavar som konsumerar på kredit långt över sin ekonomiska kapacitet lever på en knivsegg, men det förefaller som om flertalet varken kan eller vill göra någon form av konsekvensanalys av
  sin egen situation.

  Just nu sticker före detta ledande politiker bort från rampljuset med välfyllda kassaskrin och lämnar sina undersåtar, ”packet”, åt det kaos dom varit med om att skapa. Exempel på sådana som smitit på sista tiden är Fredrik Reinfeldt, Björn Rosengren och Göran Hägglund.

  Våra barn och barnbarn går en tuff tillvaro till mötes!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.