Det är bankerna som styr politikerna! Det skulle väl för fan vara tvärtom!

Obama kom till Sverige och sen lovade Reinfeldt att alla syrier skulle få automatiskt PUT!

Obama kom till Sverige och sen lovade Reinfeldt att alla syrier skulle få automatiskt PUT! Superlakejen Fredrik sålde ut Sverige på alla fronter inför öppen ridå!

Uppdatering: Båda dessa herrar fyller år idag – 4 augusti. Lejon som vill ha makt. Obama fyller 54 år och Reinfeldt 50. Ville bara upplysa om sammanträffandet.

Ibland tänker jag: Det är Obamas fel att vi har sånt uselt väder! Inte Putins! Han kör ut gmo ur Ryssland o s v. Men Obama är ju bara en synlig marionett. Tror alla som kommer sig upp lever under hot. En klick styr världen genom terror, false flags och hot av olika slag. Styr även våra små tomtar. Tänker på det s k självmordet i Sagerska! Det var nog en signal till Reinfeldt att gör du inte som vi vill är det din tur  nästa gång. Här kommer ett mejl från Andersson:

Mycket som nu sker rapporteras inte här hos oss.

Våra tidningar fylls av uppgifter som saknar betydelse.

Men det ser illa ut ekonomisk runt om i vår värld.

Sedan det mycket konstiga väder och klimat vi nu har fått.

Skördarna kommer att bli usla.

Cirka 80 – 100 miljoner i befolkningsökning per år.

Flyktingar, kaos, usla politiker osv.

Ukraina, Turkiet, Syrien, och nu även Baltikum där uppladdning sker.

Läs mer på denna sida om vad som pågår och som inte SvD, DN och et consortes skriver om: Den ekonomiska kollapsen och vad vi har att vänta i september!

Vill du ha kontanterna kvar? Häng på här då? Vem äger politikerklassen? Ja, bankerna förstås! Annars skulle väl människorna kunna ha det hur  bra som helst! Det är ekonomin som styr politikerna! Det skulle väl för fan vara tvärtom!

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det är bankerna som styr politikerna! Det skulle väl för fan vara tvärtom!

 1. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Ett antal av våra ledande politiker har i åratal arbetat med att förbereda Sverige för den Nya Världsordningen, alltså den centralt styrda globala regering som ska styra den värld där de traditionella nationalstaterna är avskaffade och man på olika sätt reducerat befolkningarna enligt de mål som globalisterna angett på monumentet The Georgia Guidestones.i USA. Googla på begreppet och läs den första av de tio målsättningar som finns angivna på monumentet.

  En bra bild av vad den globala finanseliten tillsammans med råvarumogulerna och en rad internationella politiker i deras ledband planerat och som är under förverkligande beskrivs i boken ”Globaliseringsfällan” som refererar den konferens som skedde strax före sekelskiftet i Kalifornien. Där planerades för de stora förändringar som ska ske under det nya seklet. Ta reda på bl a vilka svenskar som spelar med i detta utan medborgarnas vetskap. Leta rätt på Bilderberggruppen, The Trilateral Commission samt The Committee of 300. Gå sedan in på respektive organisations medlemslistor och se vilka som säljer ut Sverige. En av dom som mullvadat bakom kulisserna har ett efternamn som börjar på bokstaven R och denne lämnade i tysthet sin post ungefär som ett djur som också börjar på R och brukar lämna sjunkande skepp för att själv slippa katastrofen. Nu får svenskarna både öppna sina plånböcker och sina hjärtan för att ta hand om resterna.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Jan-Ola: Ja huvaligen så planerat allt är! Och ingen går emot! Det är otroligt hemskt! Och GMO och chemtrails! Jesus! Att dom får hållas.

  Gilla

 3. Josef Bobergj skriver:

  ”Det är ekonomin som styr politikerna! Det skulle väl för fan vara tvärtom!”

  Japp.

  Gilla

 4. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Jomen nu för tiden har vi ju bara mediokra företrädare med misstänkt psykopatiska personlighetsdrag som valda ombud för Sveriges folk. Ofta rena politikerbroilers utan gedigen erfarenhet av kvalificerade jobb eller kommunikation och samverkan med mogna, intelligenta människor. Den sortens individer är lätta att muta eller skrämma till underkastelse. Ett klassiskt arabiskt ordspråk är tillämpligt på många av våra rikspolitiker: ”Det finns inte en mur som är så hög att inte en guldlastad åsna kan hoppa över den”. Många politiker tjänar tyvärr inte sina väljare, utan sina herrar bakom kulisserna. Demokratin som ide existerar inte i dagens Sverige,
  vilket är skälet till att samhället knakar i fogarna.
  Huvuddelen av Sveriges undersåtar är dessutom upp över öronen låsta i skuldfällan som ränteslavar åt bankerna. Ingen varken kan eller törs protestera och definitivt inte strejka, eftersom
  de flesta kreditfinansierar sin livsföring. Detta beroende skapar en slavsjäl och den är värre än bojorna. De svarta i USA under slavtiden hade ett ordspråk som sa ”Det är inte bojorna som kännetecknar en slav, utan slavsjälen”.

  Gissa om våra barn och barnbarn kommer att förbanna den generation som överlämnade detta kaos till dem.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.