Birro och Michaela blev kära på Facebook! SD-Kinnunen får inte vara med

Foto: Pernilla Wahlman

Foto: Pernilla Wahlman

Tänk att det kan tända till mellan raderna! Ny tid! Nya mötesplatser! Marcus Birro, 43, och Michaela Kälveskog, 27, har blivit kära i varandra. Visar nu upp sin kärlek. Birro och Kälveskog är formellt gifta på olika håll, vilket gör situationen mer komplicerad. Poetens nya kärlek är gift med SD-toppen Martin Kinnunen, de ska skiljas och lever inte ihop idag. Så är det i tidens tand. Man tror att det blir bättre med en ny. Säkert! I alla fall en tid. Så länge tändningen varar. Men sen! Blir det inte samma gnäll om det vardagliga. Båda har barn på sina håll. Hur ska man få ihop det! Mina barn och andras ungar. De har en sak gemensamt. Båda är katoliker. Ah! Vi få önska Birro lycka till! Så hudflängd han  blev bara för att han råkade knysta lite om islam.

AB

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Birro och Michaela blev kära på Facebook! SD-Kinnunen får inte vara med

 1. Antonia skriver:

  Folk tror verkligen att äktenskapet är som på film. Att det är risa fluff hela tiden. Och när det är ju inte så så skiljer folk sig. Att lösa problem ligger numera inte på schemat.

  Gilla

 2. STIG PALM skriver:

  Hur får folk till alla konstiga efternamn? KÄLVESKOG? BIRRO?

  Gilla

 3. christalbum skriver:

  Katoliker som vänstrar. Modernt antar jag.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Paret är helt i synk med tidens tand. De gör som man ska nu där allt stabilt ska slås sönder. Vi ska vara rotlösa, rädda och byta partners hela tiden. Mycket bra för då kan staten/makten jobba ostört. Det är bra med rädda och svaga individer m a o.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Svaga individer som tror sig vara starka.

  Gilla

 6. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Under de åtminstone tre senaste årtiondena har begreppen kärlek/älska förlorat sin ursprungliga innebörd och används nu allmänt i beskrivningar av erotiska aktiviteter i alla bokstavskombinationer och ställningar. Ordens egentliga innebörd har ju att göra med mycket mer än att det bara glöder i trosorna och sprattlar i kalsongerna. Det vi nu ser är resultat av systematiska ”utbildningar” och indoktrineringar som utgått från politiska beslut under årens lopp.
  Har ni läst boken ”Barnens Kärleksliv” av Gertrude Aigner och Erik Centervall? RFSU gav ut den som instruktionsbok för barnomsorgs?personal i könsrelaterade frågor på 80-talet och rekommenderade bl a att om personalen upptäckte barns som onanerade så skulle de inte avbryta, utan berätta för dem hur de kunde göra akten skönare! Lite värre blev det härom året
  då likaledes RFSU producerade en film för sexualutbildning i skolorna (finansierad av Allmänna Arvsfonden!) där det mesta i akrobatik och bokstavsaktiviteter ingående beskrevs och uppmuntrades. Den finns på nätet. Googla på begreppet Sex på kartan och se hur era barn får sina kanske första uppfattningar av kontakt med det andra könet. Filmen är bara på ca en halvtimme.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.