Västmetoder för att skapa rysshat!

Putin utsedd som världsledaren.

Putin är en mycket populär ledare! Dock inte i väst som använder honom som en fiende så man har  något att lägga an mot  för att kunna trigga igång   WW3.

Mejl från Kalle H:

Propagandan från västliga krigshetsare breder nu ut sig om den ”farliga Ryssen”, starkast omkring de stater som gränslar till Ryssland, allt för att skapa sådan oro hos folket i väst så ett krig blir möjligt och oundvikligt. Och inte bara propaganda, väst finansierar nationella organisationer med kapital för att sprida lögner om Rysslands farlighet.

http://vestnikkavkaza.net/articles/politics/59359.html

Men inte bara i Rysslands närområde, vi ser i vår media dagligen en enorm propaganda för samgående med NATO och en allt mer fientlig ton i skrivelserna mot Ryssland. I dagens Borås Tidnings ledare finns ett tydligt exempel på detta, där kravet ställs på politikerna i Almedalen för ett samgående med NATO och en upprustning av vår krigsmakt för att kunna möta den ”allt mer hotande ryssen”

http://www.bt.se/ledare/sag-ifran-lofven-det-ar-okej/

Här finns agendan för hur man driver fram till ett krig genom lögner och propaganda

https://en.wikipedia.org/wiki/Fourth-generation_warfare

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Västmetoder för att skapa rysshat!

 1. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Det är skamligt hur våra politiska USA-marionetter nu hetsar i alla tonarter mot Ryssland. Liksom Kalle så hoppade jag högt i morse (söndag 28/7) då jag läste Borås Tidnings ledare som var ren krigshets. Många av medias tangentknappare är varken gamla nog eller tillräckligt erfarna för att göra politiska bedömningar med någorlunda träffsäkerhet. Deras jönserier är beklämmande att läsa då man själv har deltagit i FN-bataljoner och andra verksamheter i många länder alltsedan början av 1960-talet och sett spelet bakom kulisserna som pågått helt osminkat med målet att skapa ett globalt herravälde med USA som ledare. Märkligt nog är en annan etnisk grupp i majoritet bland dessa amerikaner. För att få ett grepp om vilka svenska förrädare vi har i de kretsar som nu hetsar för ett krig mot Ryssland så kan man gå in på nätet och läsa medlemslistorna för tre mäktiga organisationer som jobbar parallellt för att genomföra den Nya Världsordningen: 1. Bilderberggruppen, 2. The Committee of 300, 3. The Trilateral Commission.
  Det finns dessutom olika underavdelningar till dessa där man sedan länge placerat nyttiga medlöpare som sålt sin personliga heder för att svika det land där de är ”folkvalda”.
  Dessvärre har dessa också sett till att vi inte längre har några granskande media som längre tillbaka kallades ”den tredje statsmakten”. Samtliga utgör nu en samstämmig kör som utgör Husbondens Röst. Inte heller verkar det finnas något överskott på svenskar som verkar bry sig om att Sverige vittrar sönder i snabb takt. Det förefaller som om en mångårig mental nersövning har fungerat alldeles utmärkt och man i allmänhet är beredd att ropa: Ledare Befall! och vi följer!
  Men sådana samhällen har tidigare i historien fått tråkiga slut. Vill vi det?

  Gilla

 2. Rune Pettersson, Motala. skriver:

  Rysshatet från förmögna svenskar har alltid varit påtagligt stor bland överklassen i Sverige, men det är samtidigt mycket egendomligt att så pass många bland denna skräckslagna överklass från fastlandet vågar sig överhuvudtaget till Gotland och Almedalsveckan? Men det är väl som allt annat
  i vårt kapitalistiska samhälle bara ett ”överklassnöje”! Alla bemanningsföretag och producenter som gör program åt Sveriges Radio och Tv, är ”högervridna” och registrerar alla personer som kan
  ha en avvikande åsikt i någon fråga och de släpps sedan inte fram i programmen! Ryssen tillhör ett
  ”fredligt folk”, men vill självklart inte ha Nato-anhängare i sitt vardagsrum, som utgöres av Ukraina
  Ungern m. fl. a. länder som alltid har varit satellitstater till Ryssland och stått varandra nära både politiskt och socialt! Om det nu ändå skulle vara så att ”ryssen skulle komma”, då är det ett så otroligt, kärleksfullt och fredligt folk som kommer och de vill säkert inte börja slåss. Jag läste här på Helena Palenas blogg att det var en rysk politiker som ville skapa normala vänskapliga förbindelser mellan våra länder. Det finns inget mer så trevligt folkslag i världen, som Ryssen är! Dom skall vi hålla oss väl med, jag känner flera Ryssar här i Motala. Carl Bildt kan slänga sig i väggen, han
  har totalt gjort bort sig som utrikesminister och likaså Fr. Reinfeldt, de är lika goda kolsupare och utgör en säkerhetsrisk för Sverige.

  Gilla

 3. Johnny skriver:

  Två riktigt bra artiklar om världspolitiken:

  http://www.friatider.se/det-blir-mer-bidrag-till-grekland-eftersom-usa-vill-det

  http://www.zerohedge.com/news/2015-06-10/obama-destroying-europe-dragging-it-crusade-against-russia-former-french-pm-german-b

  ”Asked about the future, Folker Hellmeyer says: ”For me, the conflict has already been decided. The axis Moscow-Beijing-BRIC wins. The dominance of the West is through. In 1990 those countries accounted for only about 25% of world economic output. Today, they represent 56% of world economic output, and 85% of world population. They control about 70% of the world’s foreign exchange reserves. They grow annually by an average of 4% – 5%. Since the United States were not prepared to share power internationally (e.g., by changing the voting-apportionments in the IMF and World Bank), the future rests with those countries themselves, to build in the emerging markets sector on their own financial system. There lies their future. The EU is currently being drawn into the conflict, which the United States caused because she did not share power and want to share. The longer we pursue this [mono-polar, hegemonic, Imperial, supremacist, internationally dictatorial, aggressive] policy in the EU, the higher the price [to Europe will be].”

  Gilla

 4. Kevin skriver:

  You must understand. The leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. The October Revolution was not what you call in America the “Russian Revolution.” It was an invasion and conquest over the Russian people. More of my countrymen suffered horrific crimes at their bloodstained hands than any people or nation ever suffered in the entirety of human history. It cannot be understated. Bolshevism was the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant of this reality is proof that the global media itself is in the hands of the perpetrators.”
  / Alexander Solzenitzyn, nobelpristagare.

  Gilla

 5. Johnny skriver:

  Här är en artikel från Zerohedge om hur det kan gå för Spanska banker och investerare samt för sparare på Cypern. Intressant hur snabbt det kan gå och hur bankirer och politiker agerar:

  http://www.zerohedge.com/news/2015-06-28/do-not-ignore-europe%E2%80%A6-same-crisis-coming-us

  Gilla

 6. orglasse skriver:

  Uppvaknandet har börjat

  Allt fler förstår nu vad som egentligen sker

  Många ser vad det är som styr i bakgrunden

  Runda bords kabaler som Fabian Sociétés och de ovan nämnda av Jan Ola Gustavsson

  Varför far Svenska politiker på Bilderbergs möten – i fjol var Lövfen där i år Mikael Damberg.

  Vi styrs av krafter utanför Sverige och uppkomlingarna här i vårt land de jamar med för att få sitta vid köttgrytan något år

  Men likt Törnrosa börjar vi vakna

  Landssvikarna borde darra

  Gilla

 7. Johnny skriver:

  Kevins kommentar ovan säger det mesta och förklarar så mycket.

  Gilla

 8. Maja Dacke skriver:

  En bok man inte sträckläser men gör att man blir upplyst är Jüri Linas Under Skorpionens tecken. Den ger samband och sammanhang som förklarar dagens situation i världen. Köpt via Bokus förresten.

  Nu till länkarna … (Alltså inte Länkarna – det blev inget maskrosvin i år, Helena!)

  Gilla

 9. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Betr Kevins kommentar: De allra flesta svenskar har under detta århundrade invaggats i lögnen om ”den spontana arbetar- och bonderevolutionen i Ryssland i början av 1900-talet.” Sanningen är att detta var en sionistisk statskupp som skedde i St Petersburg 1917 med deltagande av
  anarkister och andra yrkesrevolutionärer som tränats i USA och finansierades av amerikanska bankirer. Kuppmakarnas stamfrände, den svenske bankiren Olof Aschberg deltog intensivt som ”Lenins Bankir” och mellanhand genom att slussa enorma belopp fram och tillbaka mellan USA och den nya Sovjetstaten. De kolossala offer i människoliv som de nya herrarnas utrotnings- och mordorgier kostade det arma Ryssland saknar motstycke i senare tiders historia. Kristendom och olika slags kunskap skulle utrotas och sovjetmänniskan (homo sovjeticus) skulle skapas genom att familjestrukturerna skulle upplösas, barnen skulle uppfostras av staten och befolkningen blev i praktiken slavar under den ledande eliten. Den rysk-amerikanske Armand Hammer spelade en stor roll i att amerikanskt bank- och industrikapital gjorde enorma vinster på att bygga upp sovjetstatens infrastruktur för att denna slavstat skulle vara en ”fiende”, en motpol till väst som motiverade kostsamma upprustningar av båda blocken , inte minst under ”kalla kriget”. Historien om allt fulspel som alltsedan 1917 och fram till idag har förekommit finns dokumenterat i överväldigande omfattning, men har märkligt nog undanhållits både allmänheten och olika lärosäten, vilket bevisar att den som håller i plånboken kan lyckas med nästan vad som helst. (Det finns ett träffande arabiskt ordspråk för detta: -”Det finns ingen mur som är så hög att inte en guldlastad åsna kan hoppa över den”.) Okunnigheten beträffande 1900-talets historia och vad som EGENTLIGEN skedde på många håll i världen är massiv och den kunskapen måste var och en som är intresserad skaffa på egen hand. Officiella instanser som omhuldar den s k offentliga lögnen, framför allt nutida massmedia, är i allmänhet centraldirigerade och utgör ”Husbondens röst”. Den främsta uppgiften för dessa visar sig mer och mer osminkad, nämligen att hålla nere allmänhetens kunskap om den allt snabbare marschen mot globaliseringen och den Nya Världsordningen.

  Gilla

 10. m.h skriver:

  https://m.facebook.com/Exponerarussofobin

  Kolla länken , fbsida mot rysshatet!

  Gilla

 11. orglasse skriver:

  Bra – Jan Ola du har koll på det här och det är ovanligt att folk har den kunskap du visar upp.

  Vi som folk är förda bakom ljuset men uppvaknandet har börjat – darra ni i kabalerna för snart kommer Madam Giljotin fram igen. Västvärlden skall reformeras. Sanningen gör oss fria.

  Gilla

 12. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Tack Orglasse för komplimangen! Ja, jag har haft ett intensivt historieintresse sedan skoltiden på 1950-talet. Dessutom följde man som skolgrabb dramat med ryssarnas nedskjutning av den DC3:a som för NATO:s räkning spionerade på Sovjetunionen (Googla på Catalinaaffären) – en skamfläck i den svenska historien som lämnade 8 familjer faderlösa och dessutom ljög staten för de kvarlevande under flera årtionden. Jag var också som ung FN-soldat i Kongo 8 månader 1963
  och såg hur CIA och Mossad gjorde den unga republiken till ett lydland under internationella råvarukarteller till den dag som idag är sedan starka krafter hade ”eliminerat” Dag Hammarskjöld. Jag har varit i många länder under årens lopp och har ett stort nätverk av intelligenta och VAKNA människor lite varstans i världen. För ca 40 år sedan var jag inlurad i ordenssällskap och lämnade detta sedan jag begripit den dolda agendan som är allt annat än demokratisk. Tyvärr har den svenska allmänheten ingen aning om den hårda framtid som väntar och tråkigt nog är det ett fåtal som vill veta sanningen om vad som pågår. Eller som ordspråket säger: Det finns ingen som är så blind som den som inte VILL se! När man själv har barn och barnbarn känns det vemodigt att så få yngre människor bryr sig om vad som pågår bakom kulisserna.
  Ni som kan tänka själva och söka kunskap bortom fulmedias dimridåer har i alla fall bättre utsikter att tackla kommande händelser. Lycka till

  Gilla

 13. Magnus Johansson skriver:

  Vladimir Vladimirovitj skulle kunna avslöja USA som den totala bananrepublik det är och avvärja det militära hotet, men han gör det inte. Varför?

  Gilla

 14. Benny skriver:

  Magnus, jag tror Putin väntar på rätt tillfälle…vi ska komma ihåg att USA:s militär är närmast bindgalen och trots den inkompetens som genomsyrar USA:s försvar (dvs anfall) så har man trots allt tusentals kärnvapen kvar. Mycket av USA:s kärnvapenarsenal är föråldrat och förfallet men säkert fungerar minst hälften och en trängd stormakt kan ta till farliga utvägar. USA:s ”ekonomi” är helt beroende av värdet på petrodollarn och jag misstänker att Kina snart börjar agera för att minska sitt innehav av dollar, vilket kommer att medföra ett ras som kommer att få 2008 att likna en promenad i parken.

  Gilla

 15. Magnus Johansson skriver:

  Vad menar du, Benny, skulle vara vitsen för Putin att vänta med det när USA:s och den nya världsordningens söndra-och-härska-strategi fortsätter att skapa död, lidande och kaos i världen?

  Gilla

 16. Benny skriver:

  Magnus, som jag skrev, Putin har knappast något val än att vänta! Alternativet är ett storkrig vars konsekvenser är oöverskådliga med hundratals miljoner dödsoffer och i förlängningen troligtvis resten av mänskligheten. USA är på fallrepet och troligtvis avvaktar man i Ryssland utvecklingen då ju slitningarna i samhället i USA skapat en explosiv atmosfär, det kan braka igång när som helst. Den verkliga arbetslösheten i USA är närmare 24% och ca 50 miljoner är beroende av soppkök och matkuponger för att kunna ha mat över dagen. Antalet s.k mobile homes ökar i takt med fattigdomen. Om allt detta får vi inget veta i SVT eller MSM-media som låtsas som allt är frid och fröjd. Visst får vi ibland höra om dödskjutningar men det är bara när oskyldiga civila drabbas i tillräckligt stort antal. Krigen mellan brottssyndikaten som skördar massor av offer varje dag bevärdigas ens en notis varken i USA eller än mindre här. Kriminaliteten trotsar all beskrivning för att vara i ett s.k i-land. På något sätt tror gangsterstyret i Washington att man ska kunna fortsätta att lura sin egen befolkning och resten av världen i det oändliga men fasaden krackelerar mer och mer, inte ens den påhittade statistiken lurar någon längre. Man håller skutan flytande med att prångla ut miljarder dollar som man hoppas att världen på något sätt ska kunna absorbera. Uppenbart är att USA nått vägens ände med parasiterandet på resten av världen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.