Föredrag om månfärderna 4 juni i Stockholm! Kineserna tar över!

Måndlandningen surveyorKRASCHLANDA ELLER MJUKLANDA – DET ÄR FRÅGAN som Brage Norin – fysiker och kinakännare –  ställer i detta inlägg och i ett kommande föredrag i Stockholm. 

Att landa på månen med stabila mekaniska konstruktioner som
tål att ”kraschlanda” har vi klarat under cirka 50 år. Det är bara
att sända en farkost direkt mot månen och strax före landningen tända en bromsraket som bromsar upp fallet. Bromskuddar kan användas för att skydda konstruktionen vid själva landningen. Stabila konstruktioner som reflektorer klarar en sådan landning medan människor skulle ha en minimal chans att överleva.

Ska vi landsätta människor på månen måste vi klara av att ”mjuklanda” med hjälp av bromsraketer. Ingen annan teknik är möjlig. Ingen rymdexpert ifrågasätter detta självklara faktum. Den första mjuklandningen på månen av kinesiska Changé-3 farkosten var en sensationell bedrift. Denna mjuklandning ägde rum den 14:e december 2013. Naturligtvis klarade farkosten bara själva landningen. Att med samma farkost även klara av en uppstigning från månen är oerhört mycket svårare.

Kineserna har tagit ledningen inom bromsrakettekniken. Även NASA har satsat några år på denna forskning. ”Morpheus-team” jobbar med bromsraketteknik, men de är hopplöst efter kineserna. Den 9:e augusti 2012 när en Morpheusfarkost skulle skulle testas inträffade ännu en NASA-katastrof.

Farkosten hade tidigare klarat en uppstigning på cirka 4,5 meter och ”hovrat” perfekt i närmare 50 sekunder. Nästa steg var att försöka stiga 30 meter och därefter färdas 30 meter i sidled – men detta test var betydligt svårare. Farkosten kantrade i sidled och exploderade med en våldsam brand som följd.

Den rymdfärja som skulle föra astronauter tillbaka från ISS brann upp i atmosfären för några år sedan. Alla astronauter dog. Den rymdfarkost – i privat regi – som skulle föra ut rymdturister så att de skulle få uppleva viktlöshet i cirka 3 minuter exploderade för något år sedan. Morpheus-farkosten brann upp 2012. Den amerikanska rymdverksamheten ”måste
ses över i sin helhet” – är NASA:s egen kommentar. NASA:s verksamhet har drabbats av enorma problem. Läget är kaotiskt.

Ryssland och Kina har nyss inlett ett strategiskt rymdsamarbete. Teknik och standarder, bland annat för dockning av rymdfarkoster – ska tas fram. I praktiken har Ryssland och Kina gått ihop inom rymdforskningen.
Detta är en enormt viktig historisk händelse. Mycket preliminära planer för en första bemannad månfärd i slutet av nästa årtionde har utarbetats. Denna målsättning är till för att väcka allmänhetens intresse – den är helt orealistisk. (Tidigare har kineserna nämnt både 2030- och 2040-talet som
målsättning – men samtidigt påpekat att planerna är mycket preliminära).

Den dag ryssarna meddelar att de inte längre tar ansvaret för trafiken till ISS – är det enorma rymdprojektet över. Nu är det bara frågan om några år innan ryssarna beslutar att avbryta sitt samarbete. Läs om meningenen gång till. ISS kommer att gå i pension inom några år! Precis som jag skrivit för tre år sedan kommer Ryssland och Kina samordna sin rymdforskning. Nu har detta inträffat. Den amerikanska militären bär det
yttersta ansvaret för att samarbetet med ISS snart havererar.

Nästa rymdstation som svävar runt jorden kommer att bli rysk-kinesisk. BRICS-länderna kommer att knytas på olika sätt till projektet. Detta historiska beslut kan komma att fattas redan i juli i år. Vilken symbolik – ”den roterande stjärnan” blir en symbol för vår nya värld.

God Natt väst – God morgon öst. USA har blivit Europas kvarnsten runt halsen. Den amerikanska krigsmaskinen fördärvar hela jorden. Syrien, Libyen, Irak, Afghanistan, Ukraina – katastroferna efter USA:s och NATO:s framfart är
en serie av blodpölar. Vi måste resa oss i Europa och få stopp på samarbetet med de amerikanska krigshetsarna som har ett enda mål i sikte – krig och kaos.

Tro mig – jag VET! USA drabbas inom något år av ett fasansfullt inbördeskrig som förgör landet. USA blir sig aldrig mera likt – aldrig någonsin. En mardröm för världens folk är snart över. Jordens sista militära supermakt är äntligen på väg i graven. Själva gnistan som startar upp den ”globala finansiella härdsmältan” blir Greklands statskonkurs. Den är nära förestående. Förbered er på kaos.

Om ni känner folk i Stockholms-området som kan vara intresserade av mitt föredrag hoppas jag att ni tipsar dem. Var och när ser ni i annonsen nedan.

Med detta föredrag har jag gjort mitt. Jag har upprepade gånger blivit hotad för att jag står upp för sanningen om månen – andra måste ta vid.

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

Månlandningen – det största bedrägeriet. Föredrag av fysikern Brage Norin

Månlandningen – det största bedrägeriet
Ett otroligt spännande föredrag av fysikern Brage Norin

Föredragshållaren visar vad som döljer sig bakom kulisserna av månladningen och att hederliga astrofysiker vet att vi inte kan åka till månen.

Frågan är varför låtsades man göra det?

Föredragshållaren berättar om sina otroliga upptäckter.

Varmt välkomna till detta offentliga föredrag!

Föredraget avrundas med frågestund.

Tid: Torsdagen den 4 juni 2015, klockan 19-21.

Plats: Hägerstensåsens Medborgarhus (Hasseln-salen).

Adress: Riksdalervägen 2 (Hägerstensåsen), vilken är en sidogata till Sparbanksvägen.

Inträde 120 kronor.

Tunnelbanans röda linje 14 (mot Fruängen). Från centralen tar det 15 minuter. Gångavstånd från Hägerstensåsens tunnelbanestation är 500 meter. Buss 147 från Liljeholmen eller Hökmossen stannar framför det stora tegelröda medborgarhuset. I anslutning till huset ligger en Ica affär, ett café, en videoaffär och Hägerstenåsens skola. Efter avfart från E4 tar det tre minuter med bil. Enklast är att svänga av vid Västberga. Planera in tid för parkering.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Föredrag om månfärderna 4 juni i Stockholm! Kineserna tar över!

 1. Bengt skriver:

  Brage Norin: Kommer ditt föredrag att bli tillgängligt senare på webben för oss som inte har möjlighet att åka till Stockholm?
  Att man idag 50 år efter USA:s skytteltrafik till och från Månen planerar för bemannade månfärder är väl bevis nog för att ingen människa någonsin varit där – än mindre återvänt helskinnad till Jorden – med en datorkapacitet förmodligen sämre än dagens miniräknare.

  Gilla

 2. Alf skriver:

  Det är omöjligt att fejka en månlandning som baseras på radiokommunikation utan att bli avslöjade med att inga radiovågor kommer från månytan. Alla NASA:s månlandningar utfördes av radiokommunikation och Sovjet som vid tiden både var fiende i kalla kriget och även deltog att vara först på månen följde månlandningarna med sin massiva avlyssningskomplex och skulle inte för en sekund ha missat chansen att påvisa för världen att inga radiosändningar kom från månytan och att USA därmed bluffat.

  Gilla

 3. APPLÅDEEERRRRRRRRRRRRR, Brage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 4. Alf skriver:

  En öppen fråga till fysikern Dr Brage Norin

  Hur skulle med 1969 års teknik gå tillväga att fejka en trovärdig månlandning med de naturlagar vi känner till (inte egna påhittade alltså) och som helt uteslutande baseras på radiokommunikation (som NASA:s månlandningar) samt att du har en stormakt som är din fiende i ett kallt krig och som avlyssnar allt du gör med sina gigantiska avlyssningskomplex och som inte för en sekund skulle avstå chansen att påvisa för världen att dina månlandningar var fejkade eftersom ingen radiokommunikation av astronauter från månytan till jorden har detekterats med de nödvändiga och unika egenskaper som tex doppler effekten har på stationerade radiovågor från månytan, vilket är ett måste för att inte avslöja din bluff, hur går du tillväga?

  Gilla

 5. orglasse skriver:

  Mycket som Brage skriver är intressant och bör väcka upp oss.

  Men det om USA:s rymdforskning och deras Apollo program det blir lite väl magstarkt för min del. När man befinner sig i vårt lilla land utanför alla kunskapspooler att skriva det som Brage gör då blir det fel. Men jag respekterar att han får ha sin syn och sin åsikt men den stämmer dåligt med vad som verkligen skett och som sker.
  USA leder den teknologiska utvecklingen med årtionden över både de Ryska och de andra länder som försöker sig på att utforska rymden och månen. Nu i dagarna har man åter sänt upp sin nya farkost X37 eller vad den nu heter. Det finns bilder idag ute på nätet om vad den sysslar med. Troligen har den ett okänt framdrivningssystem som gör den snabbare än allt vi känner till så här långt av rymdfarkoster.
  Naturligtvis har människan både farit till månen och landat och kommit tillbaka om detta råder inget tvivel. De som förnekar har bara inte sett förstått eller satt sig in i detta. Många vill inte förstå.
  För den som vill se finns allt att se på olika platser i USA. Cape Carneval, olika museer osv.
  Det finns bilder det finns prover från månen och det finns all utrustning som behövdes. Om det inte hänt varför skulle Sovjetunionen under det kalla kriget då inte berättat om detta. De hade väl all anledning då att förringa USA men inget sådant skedde. Det tål att förklaras av förnekarna. Om ryssarna ljugit om något så hade USA direkt avslöjat dem så varför skulle då inte de gamla Sovjeterna säga att USA ljuger? troligen blir svaret för att de har inte ljugit.

  Sedan när det kommer till USA och deras imperialism där råder ingen tvekan om att det Brage skriver är korrekt. Han har också rätt i att det nuvarande NASA har stora problem då de får för lite pengar. Men deras program för Mars landning pågår och som ni vet ska den ske om 15 år.

  Frågan om varför man inte längre far till månen kan besvaras på följande sätt. Varför åker inte jag längre till Mallorca – mitt svar är, Vad fasiken skall jag se där då jag varit där en 7 eller 8 gånger. Det är nog samma sak men månfärderna vad mer finns att finna där efter de månfärder man gjort.

  Månen är en död öken

  Gilla

 6. Maja Dacke skriver:

  Just idag är det fullmåne och ingenting kan man se pga molnmassorna som döljer La bella luna.

  På tal om moln: När de naturliga molnen ger vika och seglar iväg, som de alltid gjort sedan jag var barn och blev molnskådare, ser man de onaturliga ovanför dem … som tunna slöjor o/e bolsterklumpar o/e långa sjok … Och man förstår att det förgörande krafter som härjar utan att vi små och maktlösa varelser kan göra annat än … hosta …

  Gilla

 7. Kalle skriver:

  Har tyvärr inte möjlighet att besöka detta viktiga föredrag. Viktigt att göra det för att dels visa sitt stöd i denna kontroversiella fråga men också för att lära sig mer om denna Hoax. Speciellt de som vet att landningarna skett bör gå på föredraget.

  Varför har vi idag inga bilder från månen likt de vi har på jorden som t.ex. Google Earth?
  De satelliter Google använder befinner sig på 200 km höjd. Ändå ger de bilder med möjlighet att se enskilda gator. Då har jorden atmosfär. På månen finns ingen atmosfär och man har satelliter i omlopp på 20 km höjd. Ändå måste NASA peka med pilar och förklara vad de vill visa på sina målbilder?

  Var de möjligt att ta knivskarpa bilder 1967, varför får vi inte se alla landningsplatser och det som lämnades efter idag år, 2015? Som jag ser det finns det inget som bevisar att Appollofärderna skett. Vordet så enkelt för 50 år sedan är det obegripligt att inte Ryssarna och Kineserna inte redan har köpt eller kopierat denna fantastiska teknologi och också satt sina flaggor där. Kanske beror de på att de inte har Hollywood?

  Jag håller med dig 100% Brage. Utan minsta tvekan.

  Gilla

 8. Thorleif Lavold skriver:

  Här säger NASA att de planerar att skicka en människa till Mars, men först måste de lösa problemet med att kunna passera Van Allen Bältet!! Någon man har ej varit på månen. https://www.youtube.com/watch?v=NlXG0REiVzE

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Ska man passera det bältet måste man vara järnmantlad. Annars blir man stekt, kokt och rökt i en salig blandning.

  Gilla

 10. Brage Norin skriver:

  Svar till Bengt: White TV spelade in min föreläsning den 4:e juni i Stockholm. När/om den blir tillgänglig på webben vet jag inte.
  Svar till Alf: Jag kan skicka dig mitt senaste manus ”Ingen människa har satt sin fot på månen” – om du bara sänder mig ett mejl – bragenorin@hotmail.com – så får du min text i en bifogad fil. Där får du läsa mycket mera utförligt mina argument. Är det någon annan som vill få mitt manus
  på detta sätt så gör ni på samma sätt.
  Jag har både i skrift och i offentliga föredrag (i Göteborg och Stockholm) redogjort för min åsikt om Apollofärderna. Frågan är extremt ”het” – mycket mera kontroversiell än jag trodde. Andra fysiker måste ta bladet från munnen – jag har gjort mitt. Folk får tro precis vad som helst för min del. Jag har bara framfört min egen uppfattning om Nixon-epokens månresor. Barn tror på tomten och jag gillar också tomten. Framtiden ger oss facit på vad som är rätt och vad som är fel när det gäller månen. Det är bara att vänta och se. Jag har beslutat mig definitivt – andra får ta vid – jag har gjort mitt.

  Gilla

 11. Bengt skriver:

  Nu finns föredraget med Brage Norin om ”månlandningarna” den 4 juni på Video.
  http://whitetv.se/sv/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/1254-apolli-bluffen-med-fysikern-brage-norin.html

  Gilla

 12. Ursus skriver:

  Rymdfärder, sateliter och månladningar är helt fejkade. Raketer så som de är byggda med dagens teknik fungerar ENDAST i en atmosfär, sådan som vi har runt jorden. En raket kan ej drivas framåt i vakuum. Detta kan bevisas med fysik på gymnasienivå.
  Allt vad som har göra med rymd är fejkat och photoshoppat. Kartor från googla maps är fotograferade med vanliga flygplan, samma teknik som användes redan under 2:a VK.
  GPS-signalen baseras på markburen signal-stationer runt om i världen. Männsika har aldrig varit ens utanför jorden atmösfär och kommer aldrig att lämna jorden. Obemannade sateliter är fejkade med, så fort en raket når yttre atmosfärsskikt så tappar den kontrollen. Jämför mot att försöka simma på torra land, i vattnet har du vattnet att ”knuffa” sig från och driva framåt, luften har för låg densitet för att ”torrsim” skall fungera. Exakt samma gäller för vakuum.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.