Två föredrag i Göteborg! Ett om Månen och ett om Paradigmskiftet!

Månlandningen Norin

 

**************************

Hej!

Bara en snabb påminnelse om mitt föredrag i Göteborg nu på söndag den 26 april kl. 16 – 18.

Jag berättar hur vi hamnat i det mest omvälvande och snabbaste paradigmskiftet i mänsklighetens hela kända historia, och vad det innebär för oss alla.

Det är tack vare paradigmskiftet vi bl.a. fått demokrati, subventionerad sjukvård, fri undervisning och yttrandefrihet, men också elektricitet, telefoner, TV, flyg, datorer och Internet. Ändå är vad vi hittills upplevt bara början. Och utvecklingen går bara fortare och fortare.

Varmt välkomna till en spännande tolkning av samtid och framtid, av både synligt och osynligt, både materiellt och immateriellt!

Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, Göteborg
Tid: Söndagen den 26 april kl. 16.00 – 18.00

Entré: 250 kr. som betalas till arrangören vid entrén.

BINDANDE ANMÄLAN KAN GÖRAS VIA FACEBOOK, men Du kan också anmäla deltagare till mig pr email.
dr.jerndal@gmail.com
Plats kan inte garanteras utan föranmälan.

Det blir också tid till en frågestund.

Jens

JENS JERNDAL
JPM, FK, MD(MA)
Riksdagskandidat för partiet ENHET
f.d. Förste sekreterare i Utrikesdepartementet
f.d. Professor i holistisk medicin
författare till
VAKNA SVERIGE – FRAMTIDEN ÄR HÄR!
CRACKING THE RAINBOW CODE
PARADIGM PULSE – SENSING THE SURGE OF CHANGE
email: DrJens@ParadigmWatch.com
http://www.ParadigmPulse.com

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Två föredrag i Göteborg! Ett om Månen och ett om Paradigmskiftet!

 1. Kalle skriver:

  Skulle mycket gärna kommit på månlandningarna. Tror dock inte jag hinner då jag har annat under dagen. Ska försöka. Viktigt att sanningen kommer fram att ingen människa ännu satt sin fot på månen. Ännu en i raden av fräcka lögner mot mänskligheten. Roligt ämne också och det blir rätt så komiskt det hela när man förstår hur uppenbart det är att vi blivit lurade.

  Det är något skumt när vi idag har Google Earth som med sina satelliter på en höjd om 200 km över havet med atmosfär ger oss bilder som är knivskarpa där vi kan zooma in på enskilda hus och brevlådor i ”street view”. Samtidigt har man en satellit i omlopp runt månen på 20 km utan atmosfär och då borde vi väl klart och tydligt kunna se alla spår från de 6 Appollofärderna – eller hur? Hur enkelt som helst att utan atmosfär på 20 km höjd med dagens moderna kameror få kristallklara bilder på t.ex. den Amerikanska flaggan eller varför inte alla kvarlämnade raketer?

  Varför inte bemöta alla ”konspirationsteoretiker” med tydliga bilder? Visa hur fånigt det är att ifrågasätta Appollo. Ge alla tvivlare en rak höger genom att presentera bevis.

  Vad får vi då? Löjliga och gryniga bilder i svart/vit där NASA måste med pilar peka ut vad vi ska se, annars går det inte att se vad som bilderna visar.

  Hela Appollo är en fars, ett skämt, ett lurendrejeri som bara visar vilken total avsaknad av respekt man har för oss människor.

  ”Niel Armstrongs och de andra astronauternas intervju efter första månlandningen är en klassiker. De kunde inte ens svara på de enkla frågor som ställdes och de satt mest och vred på sig och hoppades att det snart skulle vara över. Niel Armstrong var djupt troende och han svor aldrig på bibeln att han satt sin fot på månen. På en fråga från publiken om de såg några stjärnor från månen blir svaret:

  ”Nej, jag kommer inte ihåg att vi såg några stjärnor från månen”.

  Håller med dig Brage till 100%. Det råder ingen tvekan. Vi har aldrig satt en människa på månen. 100% säkert att så aldrig har skett. Så illa är det.

  Gilla

 2. Kalle skriver:

  En liten kortare introduktion till den som fortfarande tror på Appollosagan

  Kort NASA-film från 2014 som handlar om Orion och dess problem att ta sig förbi ”Van-Allenbältet” ca 50 år senare än de 6 superlyckade månfärderna. 😉

  Gilla

 3. Benny skriver:

  Hmm…det verkar som man ”glömt” all teknologi man påstår sig utvecklat för månfärderna för 50 år sedan! Och inte mycket nytt (om något?) i det här projektet jämfört med Apollo, så varför denna uppståndelse? Vad är det fantastiska med den här nya farkosten? Många frågor kan ställas men svaren uteblir väl som vanligt…verkar mest vara ett slöseri med skattepengar för att hålla igång det numera ganska avdankade Nasa.

  Gilla

 4. Kjell Arvidsson skriver:

  jag tror mera på Neil Armstrong än skojare

  Gilla

 5. Kalle skriver:

  @Kjell Fel. Tro inte på någon. Sätt dig in i det själv istället. Du ska absolut inte bara tro på det som står här. Ta det istället som en uppmaning att kanske kolla upp det själv. Annars vet du inte.

  Det är ändå underligt att trots att man tog tusentals bilder man inte lyckades fånga en enda stjärna på något bild. Inte heller gick det att se några stjärnor enligt Niel och de andra resenärerna. Det är för mycket som helt enkelt inte stämmer.

  Som du ser i filmen från NASA ovan vet dom inte ännu idag hur man ska tas sig igenom dessa Van-Allenbälten. Hur kunde man då veta det för 50 år sedan.

  Som sagt, kolla upp det själv istället för att tro på Niel eller någon annan.

  Gilla

 6. Kalle skriver:

  Hur gick det för dig Brage? Kunde tyvärr inte komma. Hann inte ner. Var det fullt? Fick du ”tokiga” och skeptiska frågor från de som tror på konspirationen fortfarande? Kommer du hålla fler föredrag?

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  Jag ska berätta sanningen om Nixon-epokens chartertrafik till månen vid ett föredrag i Stockholm i början av juni. NASA har en fantastisk vetenskaplig historia att vara stolta över – men det militära kapitlet om Apolloprojektet måste suddas bort. Att råljuga om månen är mycket fult.

  Våra barnbarn kommer inte att fatta hur det var möjligt att vår generation kunde tro på att människan tog en annan himlakropp i besittning i slutet av 60-talet. Hur kunde vi bli så grundlurade? De kommer inte att kunna fatta att vi lät oss luras så otroligt.

  Egentligen borde vi föreslå till Skolstyrelsen att vi ska börja undervisa om björnligans inbrott i Joakim von Ankas bankvalv i grundskolan. Den sagan är mera trovärdig än historierna om de sex bemannade besöken med bilkörning och golfspel på månen. Rymdmytomanin hade inga gränser.

  Inte ens om USA, Ryssland, Kina och EU samarbetade väl, skulle vi kunna landa med folk på månen och återvända tillbaka till jorden – om vi bara fick tio år på oss för att klara uppgiften. Kanske vi klarar detta om 50 år – men varför skicka levande människor till en annan himlakropp? Varför utsätta astronauter för en så onödig livsfara?

  Gilla

 8. Rune Pettersson skriver:

  Ja, stackars Fackpamp Stefan Löfve’n (S), vi förstår att du har det inte lätt ! Du måste hela tiden
  (S)källa på SD:s Jimmie Åkesson, för att du skall kunna behålla den röda färgen i ditt ansikte och
  ändå har dina Socialakrobater varit Nyliberaler i mer än 40 år tillbaka i tiden och strävar idogt mot mittenpolitiken där du måste trängas med dom borgerliga partierna högern och Aliiansen. Har du
  inte förstått att det är ingen som vill ha dig som någon självutnämnd statsminister, som bara är ute
  flyger och förstör vår planet och vårt klimat ! Jag hörde att USA:s president ville åka till både Mars
  och Månen, kan du inte försöka hänga på dit, så vi blir utav med dig din Skogspatron & Fackpamp.
  Kunde stridshingsten Fredrik Reinfeldt, kalla sig och sitt parti, för det nya Arbetarpartiet, skulle väl
  Du Stefan Löfve’n kunna kalla dig och ditt parti för det nya Högerpartiet, eftersom din morfar var
  en ren och skär Nazist ! Jag förstår att du är en egoist och är bara ute efter de dryga två miljoner
  Kronorna som apanaget ligger på som Statsministerlön!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.