Wallström: Fritt fram för muslimer i Sverige! Men något avtal med Saudi blir det inte!

Margot Wallström
Teckning: OAG

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Wallström: Fritt fram för muslimer i Sverige! Men något avtal med Saudi blir det inte!

 1. STIG PALM skriver:

  TANT MARGOT är KÖRD och en SKAM för SVERIGE! Överbetald Sosse sedan länge med Bommersvikexamen den lägsta form av skolutbildning.

  Gilla

 2. xmaverickx skriver:

  Sverige samarbetar endast med fredliga demokratier, som (Jesuiternas styrda) USA.

  Gilla

 3. MetalHeadViking skriver:

  Från Bildt till Wallström. Ut ur askan och in i elden.

  Gilla

 4. elina skriver:

  Bra bild! En bild som med några ord säger mer än många analyser.

  Gilla

 5. Lars skriver:

  Det är bara att konstatera att Wallström kör samma Ukraina politik som Bildt. Hon sprider samma lögnaktiga retorik som USA/NATO/EU att Ryssland är ansvarig för allt som händer i Ukraina. USAs statskupp i Ukraina låtsas hon inte om. Löfven skänkte 100 miljoner US-dollar till den zio-nazi marionett regeringen i Ukraina. Bara lögner och slöseri.

  Gilla

 6. Ati skriver:

  @ Metal…
  Vill inte trampa dig på tårna om du råkar vara en miljonär eller feminist, men till att börja med så haltar din liknelse aska-eld rejält. Varg-räv är väl en mer sanningsenlig liknelse? Att Reinfeldt är en karismatisk ledare och själv ingen varg, har bara med ”politikens Hollywood” att göra. Poängen med socialdemokratin såsom idé är dels att förhindra blodiga konflikter och revolutioner, vilka alltid resulterat i en Hitler eller en Stalin, och dels att tämja en vild och ombytlig kapitalism som i enlighet med sin natur, saknar egen kontrollmekanism (den skapar konflikter och krig, säljer eller struntar i nationen ena gången, vädjar till nationen nästa gång….). Men som konkretiserat parti är socialdemokratin själv av samma anledning extra känslig för opportunism, elitism och andra liknande risker. Saudiavtalet och Ukrainapolitik är sådana exempel, som möjligen utgör ett desperat försök att reparera vad företrädarna har ställt till med? Jag vet inte, men jag är övertygad om att t.ex. Palme skulle ha avskytt allt det där. Politik är en evig rundgång av misstag.
  Men det är inte så att miljonärer eller miljardärer var så mycket mindre miljonärer eller miljardärer under det långvariga socialdemokratiska styret. Kedjan är ganska logisk: antingen skattelättnader eller så skulle de flytta företagen till andra nationer, när de väl fick makten skulle allt mellan himmel och jord i landet privatiseras; liknande affärer som saudiavtalet; en oprofessionell invandringspolitik för ännu mera vinstbegär; omvandla nationen till en stat åt USA i alla frågor som ger ytterligare ekonomiska fördelar…
  Det finns inget lättare än att få folk att bara hata. Av någon anledning hatas socialdemokratin eller ”vänstern” extra mycket. Jag förstår ärligt talat inte varför man börjar med att hata, ens en sådan som Hitler, i stället för att försöka förstå. Politik är ett fult spel. Man låter okunnigt folk hata idén eftersom man likställer idé med parti, person eller olyckor, etc., för att på så sätt låta sin egen politiska idé ta över. På samma sätt identifierades fienden som staten, men efter att man själv hade tagit över staten, så skulle alla katastrofer man själv har orsakat fortfarande skyllas på den hemska staten. Även i fiendens frånvaro går det alltså att erhålla makt eller behålla makten om man lyckas övertyga folk om ett osynligt ondskefullt väsen, lite i stil med feministens könsmaktsordning som i enlighet med sin definition att vara osynlig, i all evighet kommer att finnas ”där” bortom allt synligt.
  Jag själv röstade inte i föregående val. Men som grundidé är socialdemokratin ändå det bästa alternativet för folket. Frågan är bara hur man ska reparera och rengöra ett feminiserat och i övrigt skadat parti eller hur man annars ska skapa ett helt nytt parti som kan leva upp till idén.

  Gilla

 7. Ati skriver:

  När det gäller teckningen: Jag har aldrig haft några problem med muslimer. Om det finns en och annan idiot bland dem, så får de precis samma frihet som bandidos och liknande mc-gäng (hur länge har dessa funnits?) från mig att tjafsa med varann om de vill. Att det inte är en mänsklig rättighet att slå ihjäl varann, överlåter jag till polisen. Själva snacket om islamisering av Europa är inget mer än en av de största moderna myterna.

  Gilla

 8. STIG PALM skriver:

  Till Ati? Det handlar om matematik? Vita Europeiska kvinnor gör 1,2 barn under sitt liv. Muslimska och svarta Afrikanska gör detta gånger tre (3). Alltså, över tiden tar Islam över. Detta är deras agenda att återta Europa från vilket de en gång slängdes ut. Denna gången inte med svärdet utan demografiskt. Du ser nu återtagningen. Den vita jämställda kvinnan nu förintar sig själv i sin strävan att vara lik mannen.
  tragiskt är det. Men så har historien rullat på med förintelse och folkförflyttningar och inte minst ökning av densamma. När jag föddes 1934 fanns uppskattat på Jorden ca 2,5-8 miljarder individer.
  Stora krig och naturkatastrofer av alla slag har inte hindrat tillväxten vilken nu är uppe mot 9 miljarder individer. Alltså, ingen folkbrist. Frågan är hur många Sverige ska försörja vilka aldrig kommer att få ett arbete? Ska vi kalla det självförintelse av den Skandinaviska rasen om ordet passar?
  Forskning om Jordens befolknings framtida utseende visar att Brasilien visar upp den nya blandrasen. Bara att resa dit och titta?

  Gilla

 9. Ati skriver:

  Till Stig: ”Islamisering av Europa” och invandring är två helt olika diskussioner. Det är lika osannolikt att införa Islam som att återinföra kristendom som politisk statsreligion. Det finns invandrare från alla nationer och religioner. Jag borde ha satt ”muslimer” inom citationstecken i min sista kommentar. De flesta ”muslimer”, precis som kristna och andra, lever efter moderna paradigm. Det västerländksa problemet med barnafödandet är en direkt konsekvens av industrialisering och teknologi. Redan före feminismens inträde var det ett stort problem. Så fort omständigheterna har tillåtit kvinnor att utnyttja sin självklara, moraliska och naturliga rätt att leva jämställt med männen, så blir männen själva lika ansvariga i ett problems uppkomst såväl som dess lösning. På samma sätt som jag skiljer begreppet ”islamisering” från begreppet ”invandring”, skiljar jag begreppet feminism från begreppet kvinnorätt. Det är viktigt att folk slutar använda ena begreppet som argument för det andra. Därav myter. Det blir förvirrande, kontraproduktivt och falskt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.