Politisk vätebomb för det amerikanska CIA-styrda romarriket! BRICS tar över rymden!

BESKEDET JAG LÄNGE VÄNTAT PÅ KOM SNABBARE ÄN JAG TRODDE säger Brage Norin – fysiker och kinakännare. 

Rymdstationen ISS kommer troligen snart att pensioneras. BRICS-länderna kommer sannolikt att satsa tillsammans på framtidens nya bemannade rymdstation. (”BRICS” Brasilien, Ryssland, Indien, China och Sydafrika). Vilken politisk vätebomb!

MOSCOW, January 27 – 2015

– Moscow could propose to China and India to create a joint manned orbital station at the summit of the BRICS emerging economies in Russia’s Ufa in July, a document drafted by the expert council at Russia’s military and industrial commission said on Tuesday.

The experts recommend “working out the possibilities of an international manned project with BRICS countries as part of a common strategy of creating technological alliances.”

BESLUTET KOMMER SOM EN CHOCK FÖR EU

Kommer EU att ställas utanför detta nya rymdsamarbete?

Kommer EU att ställas utanför detta nya rymdsamarbete?

Kommer EU att ställas utanför detta nya rymdsamarbete?

Frågan dunkar som en puls i hjärnan. Vad är det som händer?

SYMBOLVÄRDET AV EN BRICS-RYMDSTATION ÄR OFATTBART

Godnatt väst – Godnatt för det sönderfallande amerikanska CIA-styrda romarriket

God morgon öst – God morgon till hela den nya framväxande världen – en värld som långsamt krälat sig fram ur sin fattigdom.

DET HÄNGER PÅ KINA

Jag tror inte att Ryssland agerar i denna hyperkänsliga fråga innan de mycket noggrant förhandlat med sina kinesiska kolleger. Samma sak måste rimligen gälla även Indien. Jag gissar att frågan redan hunnit utredas – innan frågan lyfts fram på förhandlingsbordet.

Jag är nästan tvärsäker.

TÄNK OM ÄNNU EN BOMB EXPLODERAR VID BRICSMÖTET I JULI ?

Tänk om en ny BRICS-valuta lanseras? Kinas massiva upphandling och lagring av guld, kan bara förklaras av en ny guldmyntfot är på väg – ”Guld-Yuan-Foten”. Den kinesiska valutan ska i framtiden vila tryggt på renaste guld. Tänk om en ny valuta lanseras i länder där halva jordens befolkning lever? Ett sådant beslut drar igång en lavin. Fler länder kommer att hänga med – bland annat det oljerika och naturgasrika Iran. Kommer USA:s centralbank att kunna fortsätta att trycka dollar som helt saknar täckning? Snacka om omskakande geopolitiska händelser!

TÄNK OM

– Grekland ställer in betalningarna och går i ”statskonkurs”? Tänk om oron sprider sig i södra Europa? Cirka hälften av unga människor – upp till 25 års ålder – står redan utan arbete i både Grekland och Spanien. Italien är på väg att drabbas av samma cancer. Välfärden i nästan hela Västeuropa rasar samman steg för steg. Amerikanska statspapper kommer i praktiken att bli värdelösa. När bankkollapsen inträffar – och detta kommer att gå fort – kommer EU att drabbas svårt.

USA:s MEST KÄNDA PASTOR DAVID WILKERSON – SOM PÅMINNER MYCKET OM MARTIN LUTHER KING – HAR LÄMNAT FÖLJANDE PROFETIA EFTER SIG:

(han omkom  för något år sedan i en arrangerad trafik-”olycka”):

SEX MÅNADER AV SKRÄCK:”Jag har aldrig i ett offentligt tal sagt vad jag nu skriver…”.

 ”Vi går in i en halvårsperiod när helvetet brakar lös i USA. Hela USA:s arme måste kallas in för att skydda nationen från ett totalt sönderfall. Alldeles nyligen såg jag i en syn hur förtvivlade människor vandrade om-kring helt förlamade eftersom de inte kunde ta ut pengar från banken.

Nu ska jag ge alla er som vill lyssna ett råd. När det första landet i väst ställer in betalningarna, ta omedelbart ut ”every dime you have” – varje slant du har. Bankerna kommer att vara stängda i ett halvt år i USA.

* Plundringar och bränder kommer att förgöra vårt land.                             

* Vår nation kommer aldrig mera att bli sig lik igen.      

* Ur ruinerna kommer landet så småningom att resa sig.”

Min egen kristallkula misstar sig aldrig. Jag ser exakt samma skeende! TRO MIG – ett regelrätt inbördeskrig i USA är nära förestående.

Flyktingvågorna från norra Afrika kommer snart att fyllas på med flyktingvågor österifrån. Ukraina kommer snart att kollapsa – precis som Libyen. Europas politiker darrar. Europa måste bryta med USA:s militärindustriella komplex, som tog över makten i USA när George Bush blev president. Detta komplex av amerikanska militära intressen drar nu snabbt ner

USA i avgrunden. Dessa krafter är desperata. De ser kriget som den enda vägen framåt. Men den gamla världen vill inte hänga med. Krigsivrarna kommer inte att segra.

NÅGOT ATT GLÄDJAS ÖVER FÖR SVERIGE

Att krigshetsaren Carl Bildt blev ersatt av Margot Wallström är det största som hänt politiskt i Sverige på länge. Beslutet att erkänna Palestina ger vårt land en enorm prestige i framtiden.

Nelson Mandelas dröm om ett befriat palestinskt folk kommer snart att gå i uppfyllelse. Vårt land gick i spetsen för detta skeende – det är något att vara stolta över.

LÄGG BORT SKYGGLAPPARNA

Länge har vi anklagat strutsen för att sticka huvudet i sanden. Det är dags att be strutsen om förlåtelse. Det är vi människor som alltid sätter skygglapparna på – inte strutsen! Vår hjärna vill alltid känna trygghet. Vi vägrar att ta till oss verkligheten om den upplevs som obekväm.

Västvärldens välfärd är på väg att kollapsa. Att så få fattar vad som är på gång förbryllar mig. Jag fattar det inte.

Om det är någon som vill lyssna, så vill jag råda folk att inte sätta sig i skuld. Ett boende där man kan odla sin egen vegetariska mat blir framtidens viktigaste designfråga för vårt boende. Småskalig inomhusodling är den enda lösningen i kallt klimat. Små lantbruksfastigheter strax utanför städerna kommer att bli mycket eftertraktade. Den småskaliga ekologiska odlingen kommer att explodera i hela världen. Modellen om ständig tillväxt håller på att spricka. Köp/slit/släng-samhället är äntligen på väg i graven. Det är moder jord själv som ställer detta krav.

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Politisk vätebomb för det amerikanska CIA-styrda romarriket! BRICS tar över rymden!

 1. Bengt Eriksson skriver:

  Brage Norin:
  Jag gillar egentligen inte att blanda in profetior om framtiden, men jag har läst David Wilkersons bok ”Synen” från 1973. Kan bara konstatera att det mesta han skrivit om har stämt /hänt med en kuslig precision. Inte minst vad som föregick finanskraschen 2008 och efter det.
  Sedan kan man väl komplettera med den mänskliga logiken. Vi är ju samma människa idag som under tex romartiden och jag tycker mig se ett mönster upprepa sig idag som liknar romartiden.
  Skall vi vara ärliga kan vi konstatera att: Det vi kan lära av historien, är att vi inte lär oss något av historien. Vi har en förmåga att upprepa andras misstag i det oändliga – bara i lite olika skepnad.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Bengt: Det grekiska dramat upprepar sig hela tiden. Människan är som hon är. Det är makt och intriger och att hålla ryggen fri. Ser serien Rome på TV och Game of thrones mellan varven och herregud vilka ränkspel. Men vi är alla utsatta för det även i våra liv. Det är bara att kolla på sitt eget lilla hushåll o s v. För att inte tala om politiken i ankdammen Sverige.

  Gilla

 3. anders skriver:

  Brage:
  ”Ett boende där man kan odla sin egen vegetariska mat blir framtidens viktigaste designfråga för vårt boende. Småskalig inomhusodling är den enda lösningen i kallt klimat.”
  Hur skall du odla om du inte har djur? Hur gödslar du? Slutsatsen om att det bara finns en lösning, och att kreativiteten och lokala lösningar kastas ut genom fönstret ger kalla kårar. Det är ju precis denna tankevärld som satt oss i dagens problem.

  Bengt: människors verklighetsuppfattning, vad som är sant och falskt, grundas via skola och inlärning från andra källor. Frågan man bör ställa sig är om dagens regelverk, lagar och annat ger en korrekt bild av hur verkligheten fungerar. Borde man inte istället varje gång man skall göra något ställa frågan ”är detta något som skadar någon annan, direkt eller indirekt”? Om människor hade den grundinställningen så hade många problem aldrig ens blivit ett problem. Istället har vi tre fundamentala saker som styr: eget intresse och vinning, moralisk relativism (vad vinner jag på detta), och social darwinism (starkast vinner). Ingen lyckad kombination i det stora hela.

  Gilla

 4. Hans Nilsson skriver:

  Får Brage rätt (vilket jag hoppas) kommer det behövas massor av småarmeer i vårt land till skydd för personer som har ett stycke mark för djurhållning och odling. Varningen att inte skuldsätta sig är för sen när största delen av Svenska folket är överskuldsatt. Rådet att ta ut kontanter är för många inte aktuellt för de har inga medel att ta ut. Många lever idag ur hand i mun för dagen och på krediter.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Hans: Så har jag tänkt länge. Den som har en gård kommer att få ta emot horder med människor som tror att det finns grisar att slakta. Sån är människan när hungern sätter in.

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Det går alldeles utmärkt att odla i en villatomt utan att har djur på tomten.
  Vid anläggning av grönsaksland och rabatter köper man in naturgödsel och sedan gödslar man år efter år medelst egen kompost innehållande organiskt avfall.
  Jag har två olika komposter 1. ekologiskt
  2. vanligt
  Den ekologiska till ätliga växter,
  vanligt till prydnadsväxter.

  Gilla

 7. Sofia skriver:

  Rozalinda formulerade stringent vår svenska situation:
  (Krönikan är superb som vanligt)

  http://snaphanen.dk/2015/02/01/sondagskronika-alla-mordares-lika-varde/#comment-964567

  Gilla

 8. Maja Dacke skriver:

  För att du ska kunna läsa vad jag skrev till dig, helt OT här:

  By Maja Dacke, 2015-02-01 @ 21:24

  Men hallå, Helena, vilken dekadent livsstil menar du? Alla är inte dekadenta – är du, är jag? Skulle inte tro det. Men det finns troligen alltför många andra som lever i Sodom och Gomorra – så gomorron!

  (Jag har förresten en rysk svärdotter … vilket inte gör mig till en babuschka … ty familjen lever inte där.)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.