Kabalerna styr världen! Allt som sker är planerat! Endast Putin är vaken!

Mr Lai – säkerhets- och oljeanalytiker – berättar om makten över världen.

Så övergår januari snart i månaden februari detta år 2015. Vad vi bevittnar är ett politiskt drama av högsta klass, och det pågår rakt framför våra ögon men ytterst få ser det. Ja, vad är det som pågår frågar sig många.

Det vi bevittnar är ett uselt ledarskaps sista försök att rädda sig själv och sina ägare. Ja, observera att de flesta politiker av lite större betydelse är ägda av någon eller en grupp eller ett företag av någon sort. De ingår i de kabaler som styr och de ägs av kabalernas ägare.

Alla politiker som avslutar sin karriär som ett fiasko eller avgår ändå av en eller annan orsak har ett gemensamt om de tagit sig en bra bit upp mot toppen och varit trogna sina ägare – de är eller blir alla mångmiljonärer i dollar eller euros.

Aktier, optioner, arvoden för tal, fina nya jobb osv är legio för vår överhet när de slutar sin politiska karriär ofta som en loser en förlorare, ett fiasko, men rika blir de.

Har ni ställt er frågan hur de kan bli så rika på de ganska så måttliga löner de haft? Om inte gör det – fundera över hur politiker blir rika!

Max Keiser, en TV-ekonom som numera finns i London och som har sina TV shower på nätet,  sa i en av sina inslag för cirka 3½ år sedan när den Grekiska tragedin fullbordades. Han sa efter det att Greklands dåvarande Premiärminister Giorgios Papandreou avgått efter det att han misslyckats att få igenom en folkomröstning om besparingsåtgärder och lånen från EU. Det som skedde var att han frivilligt drog sig bort och det Max Keiser fått fram och det han berättade var att på Giorgios Papandreous Moder Margaret Papandreous bankkonto hade det inkommit 500 miljoner Euros. Det vill säga i runda slängar 5 miljarder kronor. Nu vet vi priset på att förråda sitt land det är 5 miljarder.

Något man bör minnas är att denne före detta Grekiske Premiärminister är född i staden Saint Paul, Minnesota, USA. Han har bott i Sverige och gått i skola här och han talar Svenska. Hans Far Andres Papandreou bodde i Sverige ett antal år. När han bodde i Sverige fick han här en dotter ihop med en TV-hallåa som är halvsyskon med Giorgios. Både Giorgios och hans Far Andres och hans Farfar Georgios har varit Premiärministrar i Grekland.

Papandreou.jpg textOm ni tycker det liknar Familjen Bush i USA så är det rätt. Det här är på samma sätt som i Nordkorea dynastier som styr och ställer, inte beroende på kunskap och duglighet, utan på att deras ägare vill ha det så här.

För de av er med viss kunskap ni vet vad kabaler är för något och vilka det finns som styr vår Värld, och om inte skall jag här försöka ge er en bild av hur illa det är ställt med våra demokratier. Något ni kommer att upptäcka är att det finns nästan inga Ryssar med i kabalerna och inte heller några kabaler i Ryssland av den sort vi har här i väst.

Den viktigaste av alla är en bank, och som egentligen är Riksbankernas riksbank, och den ligger i Basel i Schweiz.  Var annars! Den heter The Bank for International Settlements. Den förkortas BiS och är det absolut viktigaste som finns inom finansvärlden och den är privatägd och styrd av intressen som inte är demokratiska eller kontrollerade av demokratiska institutioner. Där har ett 30-tal länder en plats var i styrelsen men två privata banker har samma inflytande som hela länder och det är Rothschilds finansfamilj samt Rockefellers dito.

Svensk representant är Stefan Ingves – en tjänsteman – ingen Svensk politiker är med här där de verkliga besluten tas. De beslut  som är de övergripande. De som leder till fattigdom för länder och till krig.

Nästa organisation som egentligen är en kabal (sammansvärjning, intrig, komplott, konspiration, ränker, stämplingar) det är den amerikanska centralbanken FED, det vill säga Federal Reserve System, vilket är 12 stycken banker i USA som sköter tryckning av sedlar (dollar) och som sätter agendan i USA deras ekonomiska aktivitet. Det är ingen statlig bank utan en privatbank som varken är Federal eller har några reserver. Den ägs av 10 stycken bankirfamiljer varav de flesta är Europeiska bankirfirmor ni aldrig hört talas om. Men det finns ett par ägare där också som heter Rothschilds och Rockefellers. Känns de igen på namnet.

Rätt märkligt eller hur att dollarn inte är en sedel utan en Note. Kolla på era dollar sedlar om ni har någon så ska ni se att det står Note i mitten längst upp på sedlarna vilket är en skuldsedel och inte en riktig sedel med något bakom sig.

En intressant detalj var att ett av de sista beslut John F Kennedy tog som President var att hans Finansdepartement skulle börja trycka äkta dollarsedlar utan inblandning av FED. Detta beslut tog han strax innan han mördades och näste President som var Johnsson tog bort det beslutet som ett av de första beslut han tog. Ser ni bilden av ägarna? Förstår ni vad som pågår?

De sedlar man hann trycka är idag mycket eftertraktansvärda som samlarobjekt då de är sedlar inte Notes. John F Kennedy mördades och FED överlevde honom.

Har ni hört vad grundaren av Rothschilds dynasti sagt om pengar – Amschel Rothschild sa att han brydde sig inte om vilka som styrde ett visst land bara hans bank fick kontrollera valutan, och det gör man med så många länders valutor. Deras bank är mycket sammankopplad med Bank of England och egentligen så styr denna familj också den Engelska riksbanken. En Svensk som åtminstone jobbat nu de senaste åren för denna finansfurstefamilj är vår egen förre Volvochefen P G Gyllenhammar som också han är i grunden Jude liksom Rothschilds, och även idag Rockefellers genom ingifte.

Här under finns nu några kabaler som alla får sina pengar från de banker och företag som kontrolleras av dessa finansfamiljer.

The Club of Rom

De sysslar mycket med framtidsfrågor och grundades 1968 men egentligen är det en sammanslutning som en gång för mycket länge sedan tillkom i Venedig, och den inre kärnan är något vi vet mycket lite om.

De 300 familjernas kommitté

Det är egentligen en Världsregering och den tillkom 1729 och har från början varit ett fördelningssystem om hur man fördelade inkomsterna från Opiumhandeln i Kina. Alla de viktigaste Kungafamiljerna har ingått i denna kabal.

Trilaterala kommittén

Är en privat organisation, grundad 1973 på initiativ av David Rockefeller, Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski. Omkring 300-350 europeiska, asiatiska och nordamerikanska medborgare samarbetar bland annat för att nå ökad förståelse mellan regionerna. Europa, USA och Japan är dessa tre. Inga andra får vara med. Här styr man handeln mellan Världsdelarna.

Council of Foreign relations

Är en amerikansk tankesmedja som grundades 1921 och som sedan starten haft ett betydande inflytande på utvecklingen av den amerikanska utrikespolitiken. Organisationens medlemmar utgörs av ledare från finansvärlden, industrin, militären, den vetenskapliga världen samt politiken. Här fixar man till Krig och annat elände.

Bilderbergergruppen

De har ett årligt möte med 120–150 inbjudna deltagare som representerar den globala makteliten inom affärs- och industrivärld, media och politisk verksamhet. Mötet har hållits varje år sedan 1954. Mötena organiseras av 34 personer i styrkommittén. Ordförande för styrkommittén är Henri de Castries. I övrigt finns inga medlemmar, enbart inbjudna talare/deltagare. Det sker ingen rapportering från de årliga mötena officiellt, genom intervjuer med deltagare eller genom bevakande journalister.

Här diskuteras planer om framtiden vilka som skall styra och ställa i olika länder, och alla de Svenska Statsministrar vi haft har alla,  inkl vår nya Statsminister Lövfen,  har varit på ett Bilderbergmöte innan de blir Statsminister.

Ja, de kabaler som finns här ovan är bara ett litet urval från den digra lista som finns om de här sammanslutningarna och som alla har i grunden Frimureriet som tänkande. De är eliternas organisationer och de vill styra genom kunskap och vetenskap utan religion. De ser Världen som en enhet, och det enda som skall skilja människor åt är deras rikedom – inget annat. Men egentligen är det bara Feodalism i ny paketering och deras grundtänkande kommer från 1600 – talets id om att Världen och Universum fungerar som en klocka.

En familj som ingår i det här är det Engelska Kungahuset, och de är egentligen inte en Engelsk familj utan en Tysk familj som tagit sig namnet Windsor – men egentligen har de ett urtyskt namn. Prins Charles är ju en förespråkare för den politik som kabalerna vill föra, och Charles har ju sagt att han vill bli återfödd som ett virus som kan döda av så mycket folk som möjligt.

För att förstå deras tankar har man i USA satt upp ett monument över vad man vill. ´Det gjordes på 70-talet. Det heter The Georgia Guide Stones. Vem som betalt en miljon dollar för bygget vet ingen med säkerhet men han kallade sig för Christian han som betalade vilket tyder på en frimurarorganisation.

Georgia Guidestones

Georgia Guidestones med inskriptioner hur världen ska bli och styras. 

Där finns de nya 10 budorden varav det första lyder som följer.

Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.

Ja, man ska se till att Jordens befolkning hålls i balans med naturen, och att vi inte ska vara fler än 500 miljoner på vår planet. Frågan blir då vart de övriga nästan 7 miljarder ska ta vägen, eller är det meningen att Viruset Charles ska ta död på alla.

Ja, nu är det nog med det här men ta ni och fundera lite över hur vår Värld ser ut och vilka det är som vill få bort han Putin från Ryssland ty han är ett hot. Han hotar inte dig och mig men han är ett hot mot de kabaler som styr och ställer här i Västvärlden.

Krig och fred avgör de dessa personer i vår ekonomiska överhet. Kontrollen över vad vi ska se, höra och tänka och förstå vill de inte dela med Putins Ryssland för tänk om vi skulle vakna upp likt Törnrosa gjorde och upptäcka att diktaturen inte är så långt borta som de lärt oss.

Mister Lai

Mister Lai är doktor i ekonomi. Utlandssvensk. 55 år. Har arbetat länge för ett internationellt oljebolag men är numera på en av Europas största banker. Militär utbildning till officer. Bor i England just nu.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

31 kommentarer till Kabalerna styr världen! Allt som sker är planerat! Endast Putin är vaken!

 1. Sofia skriver:

  Nuff said 😉

  Gilla

 2. Sofia skriver:

  Apropå Grekland;
  den nya regimen vägrar att bojkotta Ryssland.
  De har religion och ett omfattande handelsutbyte gemensamt.

  Gilla

 3. Pingback: Kabalerna styr världen! Allt som sker är planerat! Endast Putin är vaken! | Arab Nyheter

 4. Tomas Hansson skriver:

  Toppenbra analys, finansfamiljer o oriliganter o banker styr politiker o lobbyster
  o snor åt sej allt mer o mer till sej själva.

  allt betalt av skattebetalarna

  Gilla

 5. Anette Sarkany skriver:

  Inte en jäkla spänn mer i skatt skulle man betala till dessa scavangers! We are simply only their tools to be disposed of when finished the hunt…Hope some deadly virus take out all of them hungry parasites and may peace, harmony and prosperity return to the people that actually fed them! Not before then, the world will be a better place to live in again….

  Gilla

 6. baravarat skriver:

  Skriver bra!

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Sofia: Putin gör så gott han kan under rådande ordning. Han tänker på sitt ryska folk. Våra företrädare tänker inte på sitt svenska folk. De tänker bara på sig själva och menar på att vi svenskar inte finns.

  Gilla

 8. Sofia skriver:

  Hoppas att du har rätt, Helena!

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Sofia: Det har jag! Betänk att Putin är en politiker som kämpar mot kapitalet: banker och oligarker. Han gör så gott han kan. Mark my words!

  Gilla

 10. Sofia skriver:

  Det som talar för att han är genuin är att han hade tårar i ögonen när han såg ut över de hyllande människomassorna efter han blivit vald till president.

  Gilla

 11. xmaverickx skriver:

  https://www.youtube.com/watch?v=rbNyLvO-qCs Från 8:00 vilka som låg bakom att Sioux- indianer mördade sju hundra vita Lutherskt kristna i Minnesota (alltså bland dem många svenskar), vilket ju Wilhelm Moberg skildrade i Utvandrarserien.

  Gilla

 12. anders skriver:

  Kanske är det dags att betrakta lite historiska aspekter av nuläget:
  http://thefinancialengineer.org/2013/03/31/14th-century-the-crash-of-peruzzi-and-the-bardi-family-in-1345/
  En intressant iakttagelse är att digerdöden inträffade strax efter kraschen. Tillfällighet?
  http://www.eyewitnesstohistory.com/plague.htm

  Gilla

 13. Kalle skriver:

  Delar helt och fullt analysen. Det enda sättet för en mycket liten kabal att kunna styra en hel värld är att centralisera makten. Det sker genom t.ex. EU, NAFTA, USA, ASEAN, FN, osv. Det hela är mycket enkelt. Det är omöjligt att styra 7 miljarder människor men om alla finns inom system som i sin tur styrs av en handfull personer så räcker det med att du kontrollerar dem för att få makten över de 7 miljarderna.

  Det är sjuka människor vi möter och som är våra fiender. Därför krävs stor list för att på sikt vinna detta ”krig”.

  Det som talar emot en vändning är att dessa Kabaler redan sedan hundratals år ackumulerat enorma förmögenheter som i sin tur används för att påverka världen. Dessutom har man decennier långa vänskapsband som ingen kan bryta igenom.

  Finns då bara ett sätt och det är att någon från ”nya kapitalet”, de som snabbt byggt upp sin förmögenhet och inte tillhör Kabalen kan använda sina pengar att påverka samhället.

  Tyvärr har det visat sig svårt. Bill Gates, Zuckerberg, Brin & Page, Buffett, Zenström, osv. alla är helt inne på samma linje som kabalen.

  Det kommer inte räcka med att samla medlemsbidrag från enskilda personer på 100:- Det krävs enorma summor för att utmana makten idag. Typ IKEA de skulle kunna göra det, men då riskerar de samtidigt att få all världens media emot sig och därmed riskerar de sitt företag.

  Oj, nej nu får det räcka….

  Gilla

 14. stig lönnqvist skriver:

  Är medveten om NWO, Council of…, Bilderberg och allt annat. Men hur har man fastnat för 500 miljoner människor som ska bli kvar, och nu är vi 7 miljarder, skulle man inte startat tidigare med utrotningen, det är stort ”arbete” att bli av med folk. Hörs lite som Jehovas, dom har typ 400 000 tusen som kommer till paradiset

  Gilla

 15. anders skriver:

  Stig: Hur vet du att det är 7 miljarder människor i världen idag?

  Gilla

 16. anders skriver:

  Kalle: det krävs inte mer än att inse att pengarna som skapas ur tomma luften är värda lika mycket som just det, tomma luften. Det finns fortfarande resurser, vilja, energi, kreativitet även om kontot säger noll. Pengar är en fiktiv värdemätare, inget annat. Du slutar väl inte bygga hus för att du får slut på mätetalet meter?

  Gilla

 17. xmaverickx skriver:

  Jehovas vittnen tillhör också NWO. https://www.youtube.com/watch?v=nMxtg2s0cEs

  Gilla

 18. Hans Nilsson skriver:

  Det börjar kanske bli dax för oss som vill ha lugn och ro i våra länder och tillvaro att vi som vår Drottning och Kungabarnen bär en medaljong med Kungens bild bär en bild på Putin.

  Gilla

 19. Fantomen skriver:

  Det finns ett enkelt sätt att lösa dessa bryderier, sluta leta lösningar utanför er själva, ta fullständigt ansvar för alla tankar, ord och handlingar och samarbeta med varann istället för att konkurera och bevaka egna ynkliga brödsmulor ( förmåner ) hur svårt kan det vara
  att släppa taget och med fast målmedvetenhet slå in på en kompasskurs som gagnar alla inklusive en själv och inte sträva efter att gagnas på alla andras bekostnad, släpp kontrollbehovet and feel the force HaHa

  Gilla

 20. anders skriver:

  Fantomen: säg det till skatteverket, och implementera filosofin fullt ut där. (Lite ironi)

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Fantomen: Ain´t that easy! Så talar en som inte vet hur banksystemet fungerar och vad vi lever under. Individerna och länderna går men en räntesnara runt halsen och kan när som helst strypas. Hoppas Grekland kliver ur och visar vägen! 🙂

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Anders: Instämmer!

  Gilla

 23. Fantomen skriver:

  Anders: Skatteverket är ett registrerat privat vinstdrivande bolag som inte har nån befogenhet att råna män och kvinnor på deras kreativitet, om man däremot TROR att man är en person med tillhörande pers.nr eller skattebetalare, eller medborgare eller nån annan av många pseudonymer för legala fiktioner och dessutom tycker att det är OK att sk. väljare som inte har den enskilda rätten att beskatta (råna) andra kan via låtsasval delegera den ickerätten till en klick arbetsodugliga parasiter då min käre bror har jag inga tips till dig, när du inser omfattningen av denna svindel och att det inte finns nån auktoritet utanför dig själv då kan vi tillsammans garva åt vissa saker HeHe.

  Helena: Bevisligen till skillnad från dig (än så länge hoppas jag ) så vet jag mycket väl hur den sk. ekonomin fungerar, vem som uppfann den, vem som gagnas och vem som finansierar en av världshistoriens största bedrägerier som majoriteten av jordens inbyggere gladeligen anammat och gör så än idag, det var inte lätt att till sig detta och det tog mig 8 månader på heltid att fullt förstå en liten nyckeldetalj i denna rätt så omfattande (blåsning) e ju lite trög mellan varven, men skam den som ger sig, kära syster låt inte egot, brödsmulorna och illusionerna från världsmanipulerarna förblinda dig för ingen av oss behöver ekonomi, räntor, inflation, devalveringar, bailouts, bailins, skatter, derivat, valutor, växelkurser, börser, det vi desperat borde söka är att kollektivt på bred front förstå innebörden av självbestämmande, frivilligt deltagande och att aldrig initiera våld samt en gång för alla ersätta blind tro med kritiskt tänkande och en genuin vilja att göra det som är rätt och inte sträva efter att få rätt och gagna sig själv på andras bekostnad, till sist en liten vink, amerikansk sk. politik ( poly-tics ) illustreras med en stor ståtlig örn med två falanger som benämns left wing och right wing fast det mest intressanta kan ju vara frågan : who’s the brain in the middle ?
  När vi vuxit upp och inte längre behöver skylla ifrån oss vårt eget ansvar då behöver vi ju inte längre tjänster från politiker, präster och bankirer och då vill jag lova att vår sargade värld kommer att se betydligt ljusare ut, tänk vilken kreativitet människor besitter om man kan få tid att andas och reflektera över saker utan att stressas till döds under ständiga hot, vi är fan inte friska som finner oss i detta, hur som haver ha det gott och kämpa på.
  Det fick bli dagens djungelordspråk

  Gilla

 24. Nielsen skriver:

  Hvad får du ud af at påpege at Gyllenhammer er jøde?

  Gilla

 25. anders skriver:

  Helena: en liten instruktionsvideo från Larken Rose, troligen en 101 för IRS som bryter ner rätten till beskattning i sina beståndsdelar. Have fun.

  Gilla

 26. Fantomen skriver:

  He he bäste bror, vad ska det till för att få den den eventuellt teoretiskt möjliga kritiska massan att förstå detta enkla budskap som i sig endast är starten på att en gång för alla debunka myten om div. hävdade auktoriteter.
  Återigen så är spelet riggat och har varit det länge, är det månne dags att inse det på bred front och frivilligt välja att tillsammans designa ett nytt spel där alla med sunda och ärliga intentioner är välkomna utifrån sina unika egenskaper oavsett ytliga ”labels” där offerrollen och en myriad andra ursäkter förpassats till historiens soptipp.

  De som vill fortsätta med det befintliga riggade monopolspelet kan väl roa sig ett tag till på egen hand och totalt skita i vad vi pysslar med, för att få spela detta nya spännande spel så krävs ett minimum antal deltagare där man ställer upp på varann som en ryggmärgsreflex utan att filtrera det först genom sina nuvarande ”what’s in it for me” filter och gärna innan spelstart genomgå en ”hur man kontrollerar sitt ego” kurs, sen är det ju bara att släppa loss vår positiva kreativitet, för till skillnad på dom som anser sig kontrollera och manipulera denna dagens sorgliga mänskliga ekvation så besitter många av oss den förmågan.
  Handlar inte denna jordevandring om valet att främja liv eller förstöra detsamma ?
  ps. det som tog längst tid att fatta var att allting är ”förbetalt” så alla slags ”pengar” är helt överflödiga, det var sjukt irriterande att inte snabbt fatta detta egentligen lätta koncept, och det kanske är just det som gör att så många duperats så länge HeHe, själv känner lilla moi att Pandoras ask är öppen utan återvändo så det ska bli intressant att följa utvecklingen.
  Lev väl

  Gilla

 27. Sofia skriver:

  @ Fantomen
  Instämmer! Kloka människor borde bilda
  PWO = Peoples Word Order

  Gilla

 28. Bengt Fröling skriver:

  Du skulle inte skrivit Jude Nu kommer denna artikel att kallas rasistisk Men detr är rätt Bonniers hör väl också dit

  Gilla

 29. Jörgen Hofh skriver:

  Har viktig information som, om du ser som det ser ut, att du ser…kan vara en vänd punkt i mångas liv. Förändringstiden är här och det gäller att ha ny livsstil för att bemötta den. Vill du ha texten skriv till mig till: JorgenHofh@gmail.com

  Gilla

 30. Penge skriver:

  Putin vaken? Är det därför det är lagligt med barnporr i Ryssland och deras sökmotor är full av den råaste sorten ägd av kabalisterna?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.